z Kişiye Özel Bardak Altlığı Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

resimli bardak altlıkları
Bugün bütçenize uygun olduğu kadar insanların da gönlünde taht kuran bir üründen bahsedeceğim arkadaşlar. Bardak altlıkları hakkında tabi ki! Kupa bardakların kişiye özel olmasından sonra sektör gittikçe genişlemeye, Kişiye Özel Hediye çeşitleri haliyle artmaya başladı. Kişiye özel kupa bardakları, cüzdanlar, kravatlar, gömlekler vb. birçok hediyelik ürün kişiye özel hale getirilmeye başlandı. Tüm bunlardan sonra bir de kişiye özel bardak altlıkları da kişiselleştirilebilir özellikleriyle tüm bu gelişmelerden nasibini aldı ve inanılmaz ilgi gördü! Biz de böyle bir ürünü mutlaka sizler için değerlendirmek istedik. Daha çok kişiye özel bardak altlıklarını inceleyeceğimiz bu değerlendirme yazım da; Fotoğraflı bardak altlığı, Firmaya özel bardak altlığı gibi çeşitlere de değineceğim. Çok güzel farklı ürünler bulabileceğiniz gibi yine sizler için en ucuz kişiye özel bardak altlığı modellerini de inceleyeceğiz. Özellikle incelediğimiz ve sizlere sunmayı uygun gördüğümüz ürünleri alırken kesinlikle kafanızda soru işareti kalmasın. Çünkü bu ürünleri barındıran web sitesi güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet sunuyor. Biz de siz takipçilerimizi düşünerek resimli bardak altlığı yapımı çok zor ve profesyonel bir işlem olduğundan en kaliteli bu hizmeti sunanları tavsiye ediyoruz. Promosyon bardak altlığı ile ilgili de birçok ürüne tanık olacak ve bu kampanyalardan faydalanacaksınız! Sizler için en uygunu biz seçiyoruz. Yapmanız gereken yazımızı sonuna kadar okumanız ve kararınızı vermeniz. (Zaten çoktan vermiş olacaksınız ) Bardak altlıkları son yılların en trend hale gelmiş hediye fikirleri arasında yer almaktadır. O güzel tasarımları ve çok kullanışlı olması nedeniyle taleplerinde hızlı yükseliş yaşayan bu ürünlerin fiyatlarının uygun olması da başka bir tercih nedeni. Sizler için güzel bir değerlendirme yazısı hazırladık, hepinize iyi okurlar diliyorum.

Kişiye Özel Tasarımlara Sahip Hediyelik Bardak Altlıkları


Başıma Gelen En Güzel Şeysin Bardak Altlığı

Sevgiliye Hediye Edilebilecek Romantik Bardak Altlığı


4 Bardak altlığından oluşan Başıma Gelen En Güzel Şeysin Bardak Altlığı ürünü Sevdiğiniz için özel olarak tasarlandı! Sevdiğinize farklı farklı duygu ve düşüncelerinizi içerek ve güzel bir tasarım halinde sunulacak bu 4 bardak altlığı toplam da sadece 29,90 TL! 4’ünün üzerine farklı farklı yazmak istediğiniz mesajları da yazabiliyorsunuz! Tasarımları son derece bu romantik ürünü sevdiğinize hediye etmelisiniz diye düşünüyorum. Her kahve, su, kola içişinde mutlu edeceksiniz daha ne olsun.

el yapımı bardak altlığı

El Yapımı Bardak Altlığı 


Kişiye özel bardak altlıkları nerede satılır? Türkiye'deki bir çok alış veriş sitesi üzerinden kolayca siparişlerinizi verebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı sitelerden de sipariş verebilirsiniz. El yapımı bardak altlığı modelleri de oldukça etkileyici tasarımlara sahip. Örneğin yan tarafta resmini göreceğiniz bardak altlığı, modern ve rustik tasarıa sahip ve bir hayli şık model. Sevgilinizi şımartmak için çok şahane bir hediye seçeneği. Ancak hemen belirtelim, örnek olarak sunduğumuz bu el yapımı bardak altlığını satın almak için PayPal hesabınızın olması gerekiyor. Zira, isim baş harflerine ve tarihe özel olarak hazırlanan bu el yapımı bardak altlığı yurt dışı kaynaklı ETSY sitesinde satılıyor. 

Sonsuza Dek Birlikte 4'lü Bardak Altlığı Seti

Yıldönümü Hediyesi Romantik Bardak Altlığı


Sonsuza dek ifadesi her zaman hoşuma gitmiştir. Çiftlerin birbirlerine bu sözü inanarak kullanması gerçekten çok güzel! Sonsuza Dek Birlikte 4'lü Bardak Altlığı Seti ile sizde sevdiğinize onunla beraber sonsuza dek birlikte kalmayı istediğinizi en güzel şekilde ifade edin! Bazen söylemek yerine yazmak en güzel eylemdir. Çünkü ona sonsuza dek birlikte olmak istediğinizi söyleseniz bir süre akılda kalıcığı olacaktır. (Elbet ki çok mutlu olacak bir şey demedim ) Ancak bu şekilde bir ürün ile onun tüm bardaklarının altlığını ve gönlünü işgal edebilir, ona günün her anı büyük mutluluklar yaşatabilirsiniz. Aşkınızın şiddetini ve gücünü artıracak bu şirin mi şirin bardak altlıkları toplam da sadece 29,90 TL!

kişiye özel bardak altlığı modelleri

Yeni Evli Çiftlere Özel Mesajlı Bardak Altlıkları


Tabi şimdi çiçeği burnunda evlilerimiz de araştırma yapıyordur Sevdiğine ne alacağını düşünmeyi şuan itibari ile bırakabilir. Öyle güzel tasarlanmış ve hazırlanmış bardak altlığı buldum ki tam yeni evlilere göre! Evli Çiftlere Özel 4'lü Bardak Altlığı Seti ile 4 bardak altlığı üzerine istediğiniz mesajı yazabilir, yeni evliliğiniz de harika bir başlangıç yapabilirsiniz! Şimdi misafirler ziyaret etmeye de gelecek ve her eşyanızı inceleyecek haliyle En çok bu hoşlarına gidecek diyebilirim. Gerçekten dikkat çekici, hoş tasarıma sahip bu ürünleriniz misafirleriniz tarafından da çok beğenecek ve eşiniz bu durumdan dolayı daha da mutlu olacak! Şimdiden mutluluklar dilerim.

Resimli Bardak Altlığı 4'lü Set

Kişiye Özel 4'lü Set Resimli Bardak Altlıkları


Değerlendirme yazımın giriş kısmında birçok bardak altlık modelini hatta neredeyse hepsinden en az 1’er tane olmak üzere sizlere tanıtacağımı ifade eden cümleler kullanmıştım. Kişiye özel bardak altlıklarının da fazlasıyla talep gördüğünü de ayrıca belirtmiştim. Şimdi bardak altlıklarından dikkatimi çeken bir başka model olan Kişiye Özel Resimli Bardak Altlığı 4'lü Seti sizlere tavsiye edeceğim. Bu bardak altlığını sevdiğinize, kardeşinize, babanıza, annenize ve arkadaşlarınıza; herkese ama herkese alabilirsiniz! 

Sevgililere Özel 4'lü Bardak Altlığı

Sevgiliye Hediye Romantik Bardak Altlığı Modelleri


Yapmanız gereken de çok basit. Hediyeyi almak istediğiniz kişinin 4 adet fotoğrafını ürün sayfasında ki adrese yüklemeniz ve siparişi vermeniz! Gerisi bu işin üstadı olan tasarımcıları ve firmaya kalmış! O konuda da içiniz fazlasıyla rahat olsun. Sadece hediye olarak değil, kendinize almanızı da tavsiye ediyoruz! Özellikle en sevdiğiniz, değer verdiğiniz 4 kişi sürekli benimle olsun derseniz işte tam size göre bir ürün! Yine yapmanız gereken 4 sevdiğiniz kişinin fotoğraflarını yüklemek ve siparişi vermek! Siz siparişi verin, gerisini onlara bırakın! Sevdikleriniz, her an sizlerle olsun.

Resimli Amerikan Servisi ve Bardak Altlığı Seti

Resimli Amerikan Servisi ve Bardak Altlığı Seti


Hediye alacaksanız ve şuan bu konuda bardak altlıklarında karar kıldınız. Ancak bunu yeterli bulmadınız ve başka ürünler mi arayacaksınız? Aramayın efendim Bu ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacak olan Fotoğraflı Amerikan Servisi ve Bardak Altlığı Seti sizlere çok uygun fiyat ile karşınızda! Sevdiğinize, arkadaşlarınıza ve aileniz de ki bireylere alıp hediye edebileceğiniz bu kişiye özel servis ve bardak altlığı adeta bir takım olmuş! Eğer ki bekâr veya yalnız yaşıyorsanız yemeklerinizi bu ürün ile daha lezzetli hale getirebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece yazılacak yazıyı ve fotoğrafları ürün sayfasına yüklemek! Bu kadar! Şimdi keyfinize bakma zamanı.

İsim Yazılı Taş Bardak Altlıkları

İsme Özel Taş Bardak Altlıkları


Çifte Kumrular Taş Bardak Altlığı adeta içeceklerinize lezzet katacak O anın keyfine keyif katacak bir ürün. Çok güzel kumru ve kalp tasarıma sahip bu bardak altlığının yazı fontları da gerçekten çok uyumlu, güzel olmuş. Yapanı takdir etmek lazım Ayrıca diğer bardak altlıklarına nazaran bir farkı da taş olması. Size özel olarak hazırlanacak bu ürün için yapmanız gereken sadece ürün sayfasına gidip yazılacak isimleri eklemeniz ve siparişi vermeniz! Sevdiğiniz buna bayılacak! O derece güzel, romantik ve şirin bir tasarıma sahip bardak altlığını kim istemez ki?

Doğum Günü Kupa Bardak ve Bardak Altlığı

Doğum Günü Kupa Bardak ve Bardak Altlığı


Daha önceki değerlendirme yazılarımı okuyanlar doğum günleri hakkında ne kadar hassas ve dikkatli olduğumu bilirler. Ve mutlaka ne ürün olursa olsun doğum günlerinde hediye edebileceğiniz bir modelini seçer ve sizler için taratırım. Benim için çok önemli olan bu doğum günü aslında herkes için böyledir, böyle olmalıdır. Doğum Günü Kupası ve Bardak Altlığı olmazsa olmaz dedim kendi kendime ve sizler için çok güzel bir takım buldum Adeta bir hediye seti olan bu ürün içerisinde şanslı doğum günü çocuğuna özel kupa bardak ve bardak altlığı barındırıyor. Fiyatı da gerçekten çok uygun. Son derece bu kaliteli ürünleri sipariş vermek için daha ne bekliyorsunuz ama! Doğum günün de böyle bir hediyeyi çoktan hak etti!

Aşk Seninle Güzeldir Bardak Altlıkları

Aşk Seninle Güzeldir Bardak Altlıkları


Aşk Seninle Güzeldir Bardak Altlıkları çizimleri olarak çok hoşuma giden bir ürün oldu. 4 farklı eylemi onunla birlikte nasıl yaşadığınızı anlatan bu güzel bardak altlıkları ile birlikte artık içtiklerinizden daha fazla tat alacaksınız! Uygun fiyatı ile itinayla tavsiye edilir.

ucuz bardak altlıkları

Hem Ucuz, Hem de Kişiye Özel Bardak Altlıkları


Babalar unutulur mu? Hala hayatınız da ise ne mutlu size! (Değilse rahmet ve başsağlığı dilerim) Evimizin reisi, bizi her an koruyan ve kollayan babalarımıza hediye alarak onları mutlu etmek çok güzel bir davranış olacaktır. Ve eminim ki burada bardak altlıklarının arasında babası için de model bakan olacaktır. O nedenle o kişilerin ihtiyacını karşılayacak çok güzel bir Canım Babacığım 4'lü Bardak Altlığı Seti önereceğim. 4 bardak altlığı tasarımı ile adeta babanızı tasvir eden bu şirin ürün sadece 29,90 TL! 

Hep Beni Hatırla Kupa ve Bardak Altlığı

Ucuz ve Güzel Bardak Altlığı Modelleri


Babalar günün de alabileceğiniz gibi istediğiniz her zaman bu güzel altlıkları babanıza hediye edebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece sepete ekleye ulaşmadan önce 4 kutucuğa babanıza neler söylemek isterseniz yazmak Gerisini onlara bırakın. Şimdiden hayırlı olsun diler, kesinlikle tavsiye ederim.

Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Seti

Kişiye Özel Resimli Ahşap Bardak Altlığı Seti


Şimdi bu kadar bardak altlığı incelerken ahşap modelini incelemezsek ayıp olurdu Çünkü eminim ki bu modeli de beğenen ve almak isteyen birçok okurlarımız var. Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Setindeki bardak altlıkları 10 x 10 cm ölçülerine sahip olmakla beraber son derece kaliteli işciliğe ve tasarıma sahiptir. Yani fotoğraflar acaba ne kadar net çıkar diye düşünmenize ve endişe etmenize gerek yok. Uygun fiyata sipariş verebilirsiniz.

Sevgililere Özel Fotoğraflı Bardak Altlığı

Sevgililere Özel Resimli Bardak Altlığı


Eşlere, babalara, sevdiklerimize özel bardak altlıklarını inceledik ve sırada sevgililere özel bardak altlıklarında Bu modelimiz Sevgililere Özel Fotoğraflı Bardak Altlığı. 8,90 TL gibi çok ama çok uygun fiyata sahip olabileceğiniz bu ürün üzerine sevgilinizin ve sizin isimlerinizi de yazdırabilirsiniz! Bunu sipariş vermeden önce lütfen belirtin. Ayrıca sevgiliniz ile birlikte çekildiğiniz çok romantik bir fotoğrafı da yine sipariş öncesi eklemeniz gerekmektedir. Sevgiliniz bu hediye karşısında çok mutlu olacak. Evdeyken sürekli ne kadar güzel bir çift olduğunuzu görecek ve içeceklerini yudumlarken mutluluk dolacak. Bence böylesine bir hediye, sevdiğinizi bu kadar mutlu edebiliyorsa kesinlikle almalısınız! Pişman olmayacaksınız.

Kişiye Özel Disket Bardak Altlığı Seti

İsim ve Mesaj Yazılı Bardak Altlığı Modelleri


Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu bardak altlığını herkese alabilirsiniz. Yani sevdiğinize, arkadaşlarınıza, annenize,babanıza, kardeşinize ve dostlarınıza! Herkese alabileceğiniz bu güzel Kişiye Özel Disket Bardak Altlığı Seti ürünün fiyatı da son derece uygun. 29,90 TL ye sahip olabileceğiniz bu disketler adeta sizi geçmişe götürecek. Hediye aldığınız kişiye de güzel bir nostalji yaşatacak ve onu derin bir mutluluğa sürükleyeceksiniz. 1-2 mb boyutunda ki bu disketler ile hepimiz zamanında karşılaşmışızdır. Ayrıca çok güzel tasarıma sahip olmaları da almaya teşvik eden nedenler arasında. 4 Farklı renkten oluşan modeller üzerine istediğiniz cümleleri de yazdırabilirsiniz. Tavsiyemiz birisinde isimler, birisinde özel bir tarih diğer 2 sinde cümleler olmasıdır.

Kişiye Özel Fotoğraflı Yuvarlak Bardak Altlığı

Kişiye Özel Fotoğraflı Yuvarlak Bardak Altlığı


Evet arkadaşlar şuana kadar 10-15 bardak altlığı değerlendirmesinde bulundum ve hepsi kare tasarıma sahipti. Tüm modelleri inceleyeceğime dair söz verdiğim ve beğendiğim bir ürün bulduğum için de son olarak sizlere yuvarlak bir bardak altlığı önereceğim. Bu güzel kişiye özel bardak altlığı yuvarlak tasarımı daha hoş bulanlar için. Fiyatı da yine son derece uygun olan bu bardak altlığını herkese alabilirsiniz!

Yorum Gönder

 
Top