z Kocaya Ne Hediye Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

kocaya ne hediye alınır
Merhabalar. Bugün yine farklı farklı, çok güzel ve uygun fiyatlı hediye ürünlerini değerlendireceğiz. Ve şundan eminim ki aradığınızı burada bulacaksınız! Yapmanız gereken yazımızı sonuna kadar takip etmeniz Ürünler son derece kaliteli olup, ürünlerin bulunduğu firma da son derece güvenilirdir. Ürün, firma ve kargo konusunda kafanız rahat olabilir. Hadi ama daha da rahatlayın! Sizler için çok güzel bir yazı hazırladık. Merak ettiğiniz konuya geliyorum. Bugün ki değerlendirme konumuz ‘’eşe hediye’’. Evet, bana şimdi mail atıp ‘’kocaya ne hediye alınır’’ tarzı soran hanımefendilerin yüzünde gülümseme oluştuğunu hissedebiliyorum. Kocaya hediye fikirlerinin ağırlıklı olacağı değerlendirme yazımızın içerisinde Kocaya en güzel hediye, Kocaya güzel sözler, Kocaya hediye nedir, Kocaya mektup ve Kocaya hediye nasıl yapılır gibi birçok konu hakkında bilgiler sunacağız. Sizler için de kocaya en güzel hediyeyi seçip sunacağız. Umuyorum ki çok hoşunuza gidecek bir yazı olacaktır. Zorlu bir iş hayatları var. Bunun siz de farkındasınız. Ve evin reisi olmak, aile babası olmak da kolay değil. Bu nedenle kocanıza hediye alırken biraz daha seçici ve dikkatli olmanızı önereceğim. "Amaan, erkek işte ne olacak alayım bir şey" diye düşünmeyin sakın. Biz erkekler de çok dikkat ediyoruz hediyelere, çaktırmasakta Şimdiden iyi okurlar ve kocanızla birlikte ömür boyu mutluluklar diliyorum. İşte karşınızda biricik hayat arkadaşınız, yani kalbinizi verdiğiniz sevgilinize hediye fikirleri. 

Futbola İlgisi Olan Kocaya Lisanslı Taraftar Hediyeleri 


Kocaya Ne Hediye Alınır
Kocanıza tuttuğu takıma yönelik olarak taraftar hediyeleri alabilirsiniz. Ancak bu tip hediyeleri evlilik yıldönümünde değil, yılbaşı veya doğum günü hediyesi olarak vermelisiniz. Çünkü yıl dönümü romantik hediyelerle taçlandırılabilecek günlerdendir:) Örneğin eşiniz GS taraftarıysa Ona lisanslı Galatsaray çantası, kupa bardak, forma, ayakkabı gibi lisanslı kulüp ürünleri armağan edebilirsiniz. Bu Onu fazlasıyla mutlu etmeye yetecektir. Evet, kocaya hediyeler temalı değerlendirme yazımızın ilk ürünü olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi taraftar ürünleri listemizin ilk sırasında yer alıyor. Taraftar ürünleri dışında kişiye özel spor çanta modelleri de bulabilmek mümkün! Gerçekten normal bir spor çantayı (sade tasarım veya kişiye özel olmayan tasarım) bu fiyata zor alabileceğinizi, hatta alamayacağınızı hatırlatmak istiyorum. Ve üstelik bu çanta üzerine kocanız ile birlikte olan 9 adet romantik, eğlen celi fotoğrafı ekleyebiliyorsunuz. Boyutuna göre oldukça kullanışlı olan bu ürün tasarım olarak da son derece güzel. Spor çanta üzerinde çok şık duracak fotoğraflarınızı şimdiden eklemeye başlayın!

Kocaya Alınabilecek El Yapımı Hediyeler

kocaya ne hediye alınır
satın al
El Yapımı olarak hazırlanan ve üzerine tanışma, nişan ve evlilik yıldönümü tarihlerinizi yazdırabileceğiniz dekoratif resim çerçevesine ne dersiniz? Hem romantik; hem de anlamlı bir hediye alternatifi olan bu özel çerçeve ile biricik eşinize sürpriz bir yıldönümü hediyesi verebilirsiniz. 

Erkek Eşe Alınabilecek Teknolojik Hediyeler

kocaya hediye fikirleri
satın al
Teknolojinin çığ gibi hayatımıza yerleştiği bir dönemde, hediye fikirlerimiz içerisinde olmamaları zaten imkansızdı. Biricik eşinize, telefon, fotoğraf çekmeye bir merakı varsa fotoğraf makinesi, arabası için bir navigasyon cihazı veya tablet bilgisayar hediye etmek de oldukça iyi bir hediye tercihi olacaktır. Ancak ben özellikle fotoğraf makinesini ayrı bir yerde tutuyorum. Çünkü fotoğraf makinesi ilgisi olmasa bile sevgili kocanıza yeni bir hobi kazandırabilir. Bu hüzel hediyenizle başta bol bol sizin fotoğraflarınızı çekecek olan sevgili eşiniz, kelebekler, ağaçlar, çiçekler, tüm doğa, deniz, kum, güneş, insan portreleri gibi her anı ölümsüzleştirecek harika fotoğraflar çekebilir!

Eşinize Karizmatik Bir Hava Katacak Olan Güneş Gözlükleri

kocaya alınabilecek hediyeler
satın al
Güneş gözlükleri hoş bir aksesuar olarak görülse de aslında yaz güneşinde sağlık anlamında ciddi bir ihtiyaç haline geliyor. Güvenli ve konforlu bir şekilde araba kullanırken de lazım olabilecek güneş gözlükleri, kocanıza verebileceğiniz harika hediyelerden biri. Yukarıda Ray-Ban güneş gözlüklerine bir örnek verdik ama dilerseniz Google de araştırma yaparak daha uygun fiyatlarea hediyelik güneş gözlükleri bulabilirsiniz.  

Biricik Eşinizi Yılbaşında Mutlu Edecek Hediye Fikirleri

kocaya alınabilecek yılbaşı hediyeleri
Yılbaşında erkek eşe (Kocaya) ne hediye alınabilir? Kol saatleri, parfümler, akıllı kol saatleri, taşınabilir diskler, tıraş makinesi, deri eldiven, müzik kullaklıkları, akıllı bileklikler, içki kadehleri, ve kravat sevgili eşinize yılbaşı hediyesi olarak sunabileceğiniz güzel hediye seçenekleri,

Kocaya Alınabilecek Güzel Doğum Günü Hediyeleri

koca için ne hediye alınır
Eşinize, kendisini doğum gününde özel hissettirecek aslında yüzlerce hediye düşünülebilir. Örneğin iş yerinde kullanabileceği bir kahve makinesine ne dersiniz? Arçelik, Beko veya yabancı markalar içerisinden bütçenize uygun bir kahve makinesi seçerek, biricik kocanızı mutlu edebilirsiniz. Deri cüzdanlar, deri kemer, kol saatleri, kozmetik ürünleri, cep telefonları, oyun konsolları da düşünebileceğiniz güzel doğum günü hediyelerinden.  

Öksüren Akciğer Küllükle Eşinizi Şaşırtın

öksüren akciğer küllük
satın al
Sevdiğinize güzel bir küllük hediye etme zamanı gelmedi mi? Geçiyor bile! Sigara içmesinden de hoşnut olmuyor musunuz? Bırakmasını istiyor, ancak başarılı olamıyor musunuz? İyice yaklaşın şimdi. Eminim ki her sigara içişinde ona bırakması gerektiğini, sigaranın ne kadar kötü bir şey olduğunu hatırlatıyorsunuzdur. Artık bunu daha etkili bir şekilde yapmak isterseniz size akciğer görünümüne sahip olan ve öksüren bir küllük modeli önereceğim. 
koca için hediye fikirleri
satın al
Bu kişiye özel küllük üzerine istediğiniz mesajı yazabilir ve sevdiğinizle olan fotoğraflardan birisini ekleyebilirsiniz. Daha etkili bir yöntem isterseniz (Bırakmasına teşvik olması amacıyla) Çocuğunuz varsa onun etkili bir fotoğrafını ekleyin ve mesaj olarak ‘’babacım sigarayı bırakmazsan beni sensiz bırakacaksın ’’ tarzı yazılar yazdırabilirsiniz. Böylelikle her sigara içmeden önce, içerken ve içtikten sonra neden sigara içtiğini; buna değip değmeyeceğini sorgulayacak ve gerçekten etkileyecek. Henüz çocuğunuz yoksa birlikte olduğunuz fotoğrafı ekleyebilir, ‘’beni yalnız mı bırakacaksın’’ tarzı yazı yazabilir ve onu düşündürebilirsiniz. Gerçekten etkili olacaktır. İlişkinize, işinize ve hayatınıza karışmak elbet haddime değil. Ancak şuan hala burayı okuyorsanız gerçekten onun bu zararlı illetten kurtulmasını ancak ve ancak siz sağlayabilirsiniz. Bunu kendimden biliyorum. Yaklaşık olarak 9 yıl boyunca sigara içtim. Ve bir gün sevdiğim çok büyük tepki verdi. ‘’Yeter, beni bu pis kokulu; seni mahveden mikrop için mi erkenden bırakacaksın?’’ dedi. Bu beni bitirdi ve orada sigarayı attım, bir daha içmedim. Gerçi daha 3 ay oldu ama benim için bitti Ama bunu başkası yaptıramazdı. Emin olun sizden başkası da bunu sağlayamaz. Ona bu tarz ürünler ile bırakmasının ne kadar yararlı ve güzel olacağını belirtin. Gerçekten sigarasız yaşam çok daha güzel.

Kocanıza El Yapımı Takvim Hediye Edin

kocaya hediye
satın al
Her sene yıldönümünüzü unutan bir eşiniz varsa, bu kez Ona sevimli bir ceza verin. Mesela el yapımı olarak hazırlanmış ve üzerinde yıldönümü gününüzü kocaman şekilde gösterecek olan öz<el bir takvim:) El yapımı hediyeler, eniyihediyefikirleri.com'un hassasiyetle üzerinde durduğu hediyelerin başında gelmektedir. Sitemizi gezdiğinizde evde kendiniz de kolaylıkla eşiniz için hazırlayabileceğiniz harika fikirler edinebilirsiniz. 

Kocaya Evlilik Yıldönümü Hediyesi

kocaya evlilik yıldönümü hediyesi
satın al
Eşinize bu harika yastığı evlilik yıldönümünüzde hediyte etmek için ürün sayfasına gitmelisiniz. Daha sonra 5 adet o romantik, güzel fotoğraflarınızı eklemelisiniz. Sonrasında isimlerinizi ve yazmak istediğiniz mesajı yazmalısınız. Ve siparişi vermeli, keyfinize bakmalısınız! Sizler için hazırlanacak olan bu son derece şık, kullanışlı ve cıvıl cıvıl ürün karşısında gözlerinize inanamayacaksınız! Kocanız bu hediye karşısında çok mutlu olacak. Ancak sizlere bir tavsiye de bulunacağım. Ürünü kocanıza alacaksanız bile ilk öncelikli olarak kendinize sipariş edin. Yastık size geldiğin de özel üzerine evlilik yıldönümünüzü kutlayan özel bir notunuzu el yazınızla yazın. Hem bu hediye karşısında, hem bu jestiniz karşısında artık kocanız özel günleri kesinlikle unutmayacak ve size karşı fazlasıyla minnettar kalacak. Çok güzel, anlamlı ve kullanışlı bir hediye.

Eşiniz Bilgisayar Başında Daha Güzel Zaman Geçirsin

satın al
Evet. Sevdiğiniz gerek işleri, gerekse sevdiği için bilgisayar ile fazla vakit mi geçiriyor? Alacağınız hediyenin bilgisayar araç – gereçlerinden birisi olmasının onu daha mutlu edeceğini mi düşünüyorsunuz? Öyleyse gerçekten doğru düşünüyorsunuz ve doğru yerdesiniz. Benim gibi bilgisayar başında uzun vakit geçiren insanlar için bu tarz mousepad, usb lamba, klavye temizleyeceği gibi ürünler gerçekten çok önemli ve değerlidir. O nedenle sizlere Kişiye Özel Kalp Mouse Padini önereceğim. Normal padler ile neredeyse aynı fiyata olan bu ürün üzerine o çok romantik, güzel fotoğrafınızı ekleyin! Daha sonra isimlerinizi yazın ve siparişi verin, gerisini onlara bırakın. Ayrıca bu güzel Mouse padinin kalp şeklinde olması da ayrı bir romantiklik katıyor. Kocanız bilgisayar başındayken hiç sıkılmayacak ve tebessüm edecek. Onu sevindik bir Mouse pad ile!

Erkeklere Özel İsim Yazılı Cüzdan Modelleri

kocaya hediye
satın al
Gerçekten başlıkta belirttiğim gibi biz erkekler için cüzdan çok önemli bir konu. Yani hanımefendiler gibi birçok aksesuarımız yok. Saat, cüzdan dışında kullanabileceğimiz fazla aksesuar olmadığı için gerçekten önemli bir konu oluyor. Cüzdan özellikle o kişi hakkında bilgiler veriyor diyebilirim. Çünkü gün için de erkeklerin en çok kullandığı, haşır neşir olduğu aksesuarlardan birisidir Cüzdan. Eğer ki beğenmediyse, hoşuna gitmediyse onu kullanmaz. Çok beğendiyse kullanır ki bu da onun hakkında bilgiler verir. İşte bu kadar önemlidir cüzdan! Cüzdan deyip geçmemek gerekir  Kişiye Özel İsim Yazılı Erkek Cüzdan tam anlamıyla kocanızın beğeneceği sadelikte, kaliteli ve karizmatik değerlere sahip bir ürün Ürün üzerine İsim soy isminin baş harfini yazdırabileceğiniz gibi, isim soy ismini de yazdırabilirsiniz. %100 hakiki deriden üretilen bu ürünü çok uygun fiyatı ile tavsiye ediyoruz. (Bir erkek olarak söylüyorum, ba-yı-la-cak)

Kocaya Özel Hediye Fikirleri & Karakalem Resim

kocaya ne hediye alınır
satın al
Kocanıza farklı bir hediye almak istiyorsanız kesinlikle Kişiye Özel Portre Karakalem Resim önereceğim. Çünkü gerçekten çizimi o kadar güzel, sempatik ve şirin ki bu ürünü beğenmeyen birisini daha kesinlikle görmedim diyebilirim. O yüzden kocanıza kahkaha attıracak, sevinçten uçuracak ve her gördüğün de tebessüm ettirip mutlu olacağı bir hediye ürünü olan Kişiye Özel Portre Karikatürü kesinlikle sipariş etmenizi öneriyorum. Abarttığımı düşünüyorsanız siparişi şimdi verin ve tepkileri görünce bana hak verdiğinizi anlayın Sevdiğinizin güzel, farklı fotoğrafını seçmeniz onun için daha anlamlı olacaktır. Ayrıca ne tarz bir karikatür çizilmesi hakkında sipariş verirken bilgi verebilirsiniz.

Dünyanın En Yakışıklı Kocası Google Kupa Bardak

satın al
Bir erkek olarak şunu net söylüyorum ki; ‘’Evet! Yeri geldiğinde şımartılmak istiyoruz bizde, övülmek; pohpohlanmak’’ ve bunun sevdiğimiz tarafından gerçekleştirilmesini istiyoruz. İşte o yüzden şimdi bu ürünü dikkatlice takip edin. Çünkü sevdiğinizi, kocanızı fazlasıyla mutlu edecek. Kişiye Özel Arama Motoru Kupa Bardak ürünü çok güzel düşünülmüş, tasarlanmış ve uygulanmış bir üründür. Google arama motorunu da kullanarak çok yaratıcı soru ve cevaplar oluşturabilirsiniz. Site editörlerinin seçeneği ‘’dünyanın en mutlu çifti’’ sorusuna karşılık hediyeyi alacak olan kişilerin isim ve soy isimlerini cevap olarak seçmiş. Gerçekten güzel bir soru-cevap ikilisi olmuş diyebilirim. Siz de birçok soru cevap seçebilirsiniz. Kocanızın çok hoşuna gideceği bu güzel ürüne 6 adet fotoğrafta ekleyebiliyorsunuz. Fiyatı da çok uygun! Daha ne olsun?

Kocanızı Kalıcı ve Dekoratif Bir Hediye İle Mutlu Edin

kocaya alınabilecek hediyeler
satın al
Kocanıza alabileceğiniz hediyeleri değerlendirirken sizlere çok güzel bir ürün daha buldum. Kişiye Özel Oval Fotoğraf ve Mesajlı Taş Baskı ürünü gerçekten hem kalite, hem dekoratif bir ürün olarak çok beğeni topluyor. Dayanaklılığı ile parmak ısırtan bu ürünü kocanız çok beğenecek. En romantik fotoğrafınızı ve yazmak istediğiniz mesajı belirtin, gerisini onlara bırakın!

Sevgililere Özel Tişört Modelleri ile Eşinizi Büyüleyin

kocaya evlilik yıldönümü hediyesi
satın al
Birbirinden renkli ve esprili sevgili tişörtleri ile biricik kocanıza büyüleyici bir hediye vermeniz an meselesi. Gelin Damat Tişörtü, Tencere Yuvarlanmış Kapağını Bulmuş Sevgili Tişörtü, King And Queen Tişörtü gibi bir çok modeli bulunan tişörtler içerisinden seçim yapmakta eminim ki çok zorlanacaksınız! Ya da kocanıza, ucuz fityatla satışa sunulan kitap ayracı da hediye edebilirsiniz. Kocanız kitap okumayı seviyorsa şunu söylemek istiyorum ki gerçekten şanslısınız. Çünkü bayanlarımızın en büyük isteği bu. Kocalarının kitap okumalarını gerçekten çok istiyorlar. O nedenle şanslısınız diyebilirim. Ve sizlere bu güzel size özel fotoğraflı kitap ayracını tavsiye edebilirim.Yazı fontları, kalp tasarımı ve renkleri ile adeta romantizmi üst seviyelere taşıyacak bu ürün ayrıca oldukça dayanıklı. (Kolay kırılma, yırtılma yapmaz) Hem kocanızın çok işine yarayacak, hem de bu güzel kitap ayracını her gördüğün de mutlu olacak. Uygun fiyatı ile kesinlikle bu ürünü almanız için tavsiye ediyorum. 

Plakasına İsim Yazılabilen Nostaljik Sevgili Vosvos'ları

sevgili Vosvosları
satın al
Evlilik Yıldönümü Hediyesi olarak kocaya ne hediye alınır sorusuna cevaben harika bir hediye önerim daha var. Sevgili Kocanıza, nostaljik olduğu kadar sevimli ve en önemlişsi de kişiye özel olarak hazırlanmacak VOSVOS OYUNCAK arabalardan hediye edebilirsiniz. Ya da prestijli ve karizmatik bir hediye seti olan Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti. Bu şık, karizmatik sigara tabakası ve çakmağı eşinize almakta şüphe duymamalısınız. Çakmak ve sigara tabakası üzerine fotoğraflarınızı işletebildiğiniz gibi ürün de gerçekten son derece kaliteli! Kocanız sigara kullanıyorsa, çakmağı ve sigara tabakası onun için de son derece önemli. Bu yüzden bu kaliteli, metal ve krom kaplamadan oluşan hediye setini kesinlikle almanızı tavsiye ediyoruz. Tasarımı son derece karizmatik gerçekten hoşumuza giden nokta da bu oldu diyebilirim! Fiyatı da bu ürünlere göre son derece uygun! Bu ürün için de TIKLAYIN

Kocanıza Mesajınızı Taşıyan Özel Bir Gömlek Hediye Edebilirsiniz

kocaya özel hediyeler
satın al
Başlığı okuyanların çoğunun tahmin edebildiğini düşünüyorum. Evet bahsettiğimiz ürün gömlek. Durun! ‘’ Ya yine mi gömlek!’’ demeyin. İnsanlar tarafından gömleklerin hediye edilmesinin klişe düşünüldüğünü biliyorum. Ancak bu gömlek standart gömleklerden değil. Kişiye Özel Siyah Erkek Gömleği ile artık önceden gördüğünüz gömlekleri unutmanın vakti geldi! Kol manşeti, cep ve yaka kısmını kocanıza özel düzenleyeceğiniz bu gömleğe çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken ürün sayfasına gidip istenilen bilgileri doldurmak. İnanın klişe bir hediye olmak değil, tam aksine gerçekten çok farklı ve orijinal bir hediye olacaktır. Bir erkek olarak şunu söylüyorum, gömlek hediyeleri her zaman için değerlidir. Ayrıca kalitesi ve dokusu son derece başarılı bir ürün olmuş diyebilirim. Rengi de yine aynı şekilde gayet hoş ve her kombine uyacak bir renk. Siz alın, emin olun beğenecektir.

erkek sevgiliye alınabilecek hediyeler

Yorum Gönder

 
Top