z Sevgiliye Yıldönümü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Yıldönümü Hediyeleri
Sevgiliniz için romantik yıldönümü hediyeleri, özel ve ilgi çekici detaylara sahip olmalıdır. Sevdiğinizle birlikte kutlayacağınız en anlamlı gün olan yıldönümü için yapacağınız hazırlıklar da bir o kadar anlamlı olmalı. Sevdiğinizle birlikte özel gün kutlamak için yıl dolmasına gerek yoktur. 1 aylık birlikteliğinizin dolması ile ay kutlaması yapabilir ve sevdiğiniz için 1 ay hediyeleri arasından seçim yapabilirsiniz. Sevgiliye yıldönümünde sürpriz yapmak için öncelikle bir hediye belirlemelisiniz. Sevgilinizin hoşlanacağı ve uzun yıllar hatıra olarak saklayabileceği bir hediye seçimi yapmalısınız. Sevgiliye yıldönümü hediyeleri, bayan ve erkek için ayrı ayrı bir çok çeşit ve tasarımdan oluşmaktadır. Yıldönümü hediyesi satın alırken özel ve dikkat çekici olmasını istiyorsanız ilginç yıldönümü hediyelerinden seçim yapabilirsiniz. İlginç tasarıma sahip bir çok hediye seçeneği mevcut. Yıldönümü hediyeleri erkek sevgiliye özel ve bayan sevgiliye özel olarak sınıflandırılmaktadır. Kadınlar için bir çok hediye alternatifi mevcut iken erkekler için seçim yapmak daha zor hale gelir. Erkeklerin ilgisini çeken hediyeler, genellikle kullanabilecekleri ve ilginç tasarımlardan oluşan hediyelerdir. Bayanlar için ise kullanabilecekleri ve hatıra olarak saklayabilecekleri binlerce hediye seçeneği mevcuttur. 

Yıldönümü hediyeleri el yapımı bir çok tasarımdan oluşabilmektedir. Özellikle evlilik yıldönümü hediyeleri büyük önem taşımaktadır. Evliliğin en önemli gününde kutlanılan yıldönümü için hediyelerin de özel olması gerekmektedir. Evlilik yıldönümlerini en çok hatırlayıp, özel hazırlıklar yapan kadınlardır. Bu yüzden evlilik yıldönümü hediyeleri kadın için erkeğe göre daha özel anlam taşımaktadır. Evlilik yıldönümü için en dikkat çekici tasarımlar ilginç yıldönümü hediyeleri arasında seçilebilir. Yıldönümü hediye alternatiflerinden derlediğimiz önerileri içeriğimizde inceleyip, sevgiliniz için en anlamlı hediye seçimini yapabilirsiniz. 

Sevgiliye Alınabilecek Yıldönümü Hediyeleri


Film Şeridi Yastık

Kişiye Özel Film Şeridi Yastık


Sevgiliye yıldönümü hediyesi ne alınır? Hadi birlikte bu önemli soruya cevaplar arayalım. Mesela film şeridi çerçevesi içine baskılanmış fotoğraflarınızdan oluşan bu yastık, yatak odanızda çok romantik ve şık bir aksesuar olacak. Sevgilinize ve eşinize hediye edebileceğiniz fotoğraflı yastık ile anılarınızı her zaman göz önünde görebilirsiniz. En özel zamanlarınızda çekilen fotoğrafları baskı yaptırabileceğiniz bu şık hediye, hem bayan için hem de erkek için uygundur. Fotoğraf baskılı film şeridi yastık, yıldönümü için ideal bir hediye alternatifi olarak tavsiye edilmektedir.

bayana romantik yıldönümü hediyeleri

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye


Özellikle bayanların hayran kalacağı ilgi çekici bir hediye olarak karşımıza çıkan bu kolye, evlilik yıldönümü ve sevgililik yıldönümü için ideal bir seçim. İstiridye içinde yer alan inci kolyesi bayanların büyük beğenisini toplamaktadır ve uzun yıllar kullanabilecekleri anlamlı bir hediyedir. Bayanların takı merakını da ön planda tutarsak, bu hediye onlar için en ideal seçenekler arasında düşünülmelidir.

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Kupa Bardak

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Kupa Bardak


Kişiye özel olarak hazırlanan bu kupa bardak üzerine isminizi ve tanışma tarihinizi "sen başıma gelen en güzel şeysin" cümlesi ile birlikte yazdırma imkanına sahipsiniz. Hem erkek için hem de bayan için uygun olan bu kupa bardakla romantik bir hediye vermiş olacaksınız. Özellikle ofis ortamında çalışan sevdiğiniz için çok dikkat çekici ve kullanışlı bir hediye olarak düşünebilirsiniz.

Fotoğraf Baskılı Çakmak

Erkek Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi & Resimli Çakmak


En güzel fotoğrafınızın baskılı olduğu bir çakmağı kullanmanın ne kadar hoş bir şey olacağını düşünmenizi tavsiye ediyorum. Hem bayan hem de erkekler için kullanılabilecek en iyi ürün seçenekleri arasında yer alıyor. Sigara kullanan bir sevdiğiniz var ise, istediğiniz herhangi bir fotoğrafı çakmak üzerine baskı yaptırabilirsiniz. Bu çakmağı yıldönümü hediye olarak tercih etmeniz oldukça şık bir davranış olacaktır.

sevgiliye yıldönümü hediyesi

Esprili Yıldönümü Hediyesi & Sevgili Cüzdanı


İlginç bir yıldönümü hediyesi arayışında olanlar için çok şık ve anlamı bir hediye olarak bu sevgili cüzdanını önerebiliriz. Farklı ve yaratıcı hediye tasarımlarından hoşlanan bir sevgiliniz var ise, sevgili cüzdanı hediyesi ideal bir seçenek. Sevgililiğinizin yıldönümünde veya ay kutlaması için tercih edebilirsiniz. Evlilik cüzdanının birebir aynı görünümünden oluşan sevgili cüzdanı, oldukça sıra dışı bir hediye olarak karşımıza çıkıyor. Sevgilinizin ve sizin fotoğraflarından oluşan bu sevgili cüzdanı, uzun yıllar hatıra olarak saklanabilecek bir hediye.

sevgiliye yıldönümü hediyesi

Kişiye Özel King And Queen Tişörtü


Kişiye özel olarak hazırlanan tişörtler ile girdiğiniz her ortamda tüm dikkatleri üzerinize toplamayı başaracaksınız. Bay ve bayan olarak hazırlanan tişörtler üzerine isimlerinizi yazdırma imkanına sahipsiniz. İsminizin yazdığı bu sevgili tişörtleri hem anlamlı hem de çok özel bir hediye olarak düşünülebilir. Birbirine bağlı olan sevgililerin kullanabilecekleri çok şık bir hediyedir.

Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

Kız Sevgiliye Sürpriz Yıldönümü Hediyesi & Resimli Puzzle


Sevdiğinizle birlikte çekildiğiniz bir fotoğraf üzerinden hazırlanan puzzle, oldukça romantik dakikalar geçirmenize katkı sağlayacaktır. Puzzle'ı sevdiğinizle birlikte tamamlarken aşk dolu ve eğlenceli zaman geçireceksiniz. Tamamladığınız puzzle aynı zamanda uzun yıllar evinizde dekoratif bir eşya olarak kullanılabilir. Oldukça kullanışlı ve romantik bir hediye olan kişiye özel puzzle, yıldönümü için ideal bir tercih.

Sevgiliye yıldönümü hediyesi

Kişiye Özel Mesajlı Kalpler Duvar Saati


Sevdiğinizin fotoğrafı ve kendi aranızda kullandığınız anlamlı sözlerin yer aldığı bir saate bakarak zaman geçirmek çok keyifli olacaktır. Kişiye özel olarak hazırlanan bu duvar saati, evinizin duvarında uzun yıllar dekoratif amaçlı da kullanılabilecektir. Kendi fotoğrafınızın baskı yapılabildiği bu duvar saati ile sevdiğinize anlamlı ve özel bir hediye verebilirsiniz.

Erkek Gömlek

Erkek Sevgiliye Özel Yıldönümü Hediyesi & Mesajlı Gömlek


Baş harflerinizin yer aldığı bir gömleği sevdiğinize hediye etmek oldukça anlamlı ve romantik olacaktır. Kurumsal bir şirkette çalışan eşiniz veya sevgiliniz için baş harflerinizin yazılı olduğu gömleği giymek kendisini özel hissetmesini sağlayacaktır. Ayrıca, damatlığın içine de giyilebilen bu gömlek çok özel bir hediye olarak tercih edilebilir. 

Fotoğraf ve Mesajlı Anahtarlık

Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Kare Anahtarlık


Sevgilinizin fotoğrafı ve kendi aranızda kullandığınız anlamlı bir cümlenin yer aldığı anahtarlığı kullanmak oldukça özel ve romantik olacaktır. Hem kendiniz için hem de sevgiliniz hazırlatabileceğiniz bu hediye uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Özel tasarımı sayesinde dikkat çeken bu hediyeyi bayan ve erkekler için tercih edebilirsiniz. Sevgililer günü, yıl dönümü gibi özel günler için ideal hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Sonsuzluk Gümüş Kolye

925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye


Sevginizin sonsuz olacağının işareti olarak kullanılabilecek bu kolyeyi hediye etmek çok şık bir hareket olacaktır. Sevgiliniz veya eşiniz için tercih edebileceğiniz sonsuzluk gümüş kolye, yıldönümü hediyesi olarak çok iyi bir alternatif. Bayanların en çok sevdiği aksesuarlar arasında yer alan kolyeler, hediye olarak en çok satılan ürünlerdir. Gümüş olmasından dolayı da uzun yıllar sorunsuzca kullanılabilir.

Dilek Tohumları

Sevgiliye Yıldönümü Hediye Fikirleri & Dilek Tohumları


Sevdiğinizle birlikte dilek dileyerek tohum ekmek çok romantik bir anı yaşamanızı sağlayacaktır. Dilek dileyerek ektiğiniz tohumlar, sizin için birer dilek ağacına dönüşecektir. Sevgililer günü veya yıldönümü hediyesi için çok sıradışı bir hediye olarak tercih edebilirsiniz. Dilek tohumları sayesinde sevgilinizi şaşırtabilir ve unutulmayacak bir anı yaşatabilirsiniz. Sıradan hediyelerden sıkılanlar için çok iyi bir hediye alternatifi olarak düşünülmesini tavsiye ediyoruz.

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

Kalpli Kartlarda 100 Dilde Seni Seviyorum Sözleri


Sevgilinize 100 farklı dilde Seni Seviyorum diyebilmek için çok iyi bir hediye tasarımıdır bu kartlar. Kalpli tasarıma sahip kartlar üzerine yazılı olan 100 dilde Seni Seviyorum cümlesi sevgilinizin kendisini özel hissetmesini sağlayacaktır. Sevgiliniz için yıldönümünden alınabilecek en güzel tasarıma sahip hediyelerden biridir. Yıldönümünde sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi 100 farklı dilde söylemek için bu kartları almanızı tavsiye ediyoruz.

Aşk Duvar Saati

Parmakların Aşkı Duvar Saati


Aşkınızı duvarlara yazmak ister misiniz? Bu duvar saati ile aşkınızı duvar üzerine taşıyabilirsiniz. Zamanı aşkınıza bakarak izlemek oldukça keyifli ve romantik olacaktır. Yıldönümü hediyesi olarak sevgilinize armağan edeceğiniz aşk duvar saati, uzun yıllar kullanılabilecek romantik bir hediye olacaktır. Dekoratif tasarımıyla da evinizin duvarında şık bir görünüm oluşturacak ve göz yormayacaktır. 

İsminize ve Mesajınıza Özel 2'li Yastık

İsminize ve Mesajınıza Özel 2'li Yastık


İsminize özel olarak hazırlanan bu yastıklar, odanızın en güzel köşesinde dikkat çekici bir detay oluşturacaktır. Sevdiğiniz için yıldönümü hediyesi olarak da tercih edebileceğiniz yastıklar, isminiz ve talep ettiğiniz bir mesajın baskılanmasından oluşmaktadır. Kişiye özel olarak hazırlanan bu yastıklar, oldukça anlamlı bir hediye olarak tercih edilebilir. Romantik bir hediye seçeneği arıyorsanız bu yastıkları düşünmenizi öneririz.

Yıldönümü Hatırası Karakalem Resim Hediye Seti

Yıldönümü Hatırası Karakalem Resim Hediye Seti


Yıldönümü hatırası olarak en romantik hediyeler arasında yer alan bu set, sevgilinizin yıllarca unutamayacağı bir anı olacak. Sevdiğinizle birlikte çekildiğiniz bir fotoğraftan hazırlanan kara kalem çalışmasının çerçeve, puzzle ve saat üzerine baskılanmış halinden oluşmaktadır. Bu ürünler modern bir tasarıma sahip olması ile de evinizde çok şık bir dekoratif obje olarak kullanılabilir.

Sevgililere Özel Resimli Ahşap Tepsi

Sevgililere Özel Resimli Ahşap Tepsi


Sevgilinizle birlikte çekildiğiniz bir fotoğraftan hazırlanan bu sunum tepsisi ile kahve içmek oldukça keyifli anılar yaşamanıza olanak sağlayacaktır. Misafirlerinize de sıra dışı ve ilgi çeken bu tepsi ile ikram yapmak ayrıca bir keyif yaşatacaktır. Eşinize, nişanlınıza veya sevgilinize yıldönümü için alabileceğiniz özel hediyelerden birisi olarak düşünebilirsiniz. 

Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Duvar Saati

Sevgiliye Yıldönümü İçin Hediye Fikirleri


Sen Başıma Gelen En Güzel Şeysin Duvar Saati ile sevgilinize en romantik sürprizlerden birini romantik bir hediye ile gösterebilirsiniz. Erkeklerin ilgisini çekecek farklı bir hediye arayışında olanlar için; "Dünyanın En Yakışıklı Erkeği" yazılı duvar saati iyi bir hediye seçeneği olabilir. Erkeklerin hoşlanabileceği detayları barındıran bu saat ile sevgilinizin kalbine giden yolda bir iz bırakabilirsiniz. Yıldönümü için erkeğe özel hazırlanabilecek hediyeler arasında tavsiye ettiklerimizden biri de bu duvar saatidir.

Erkeğe Sürpriz Konserve Kutusu

Erkek Sevgiliye Sürpriz Konserve Kutusu


Erkeğe sürpriz konserve kutusu hediyeliği, erkekler için yıldönümü ve çeşitli özel günlere anlam katmak amacıyla satın alınabilecek en şık ürünlerden biridir. Bu konserve kutusu sıradışı bir özelliğe sahiptir. Dışarıdan tamamen kapalı olarak görünen konserve kutusu açıldığında içinden sürpriz hediyeler çıkmaktadır. Sevgilinizin ismine özel olarak hazırlanan kol saati, çakmak, sigara tabakası, cüzdan ve kartvizitlikten oluşan bu set çok şık bir tasarıma sahiptir. 

Kişiye Özel Deri Cüzdan

Erkek Sevgiliye Kişiye Özel Deri Cüzdan


Orjinal deri metaryele sahip olan bu cüzdan üzerine dilediğiniz ismi yazdırabilirsiniz. Sevgilinizin dikkatini çekecek ve yanından hiç ayırmayacağı bir hediye arıyorsanız, bu ürün kesinlikle doğru seçim olacaktır. Erkeklerin en çok kullandığı aksesuarlardan biridir cüzdanlar. Bu yüzden bir erkeğe alınabilecek en iyi hediye cüzdan diyebiliriz. Cüzdan üzerinde isminin yazması ise ayrı bir hoşluk katacaktır. 

Kişiye Özel Taş Bardak Altlığı

Kişiye Özel Taş Bardak Altlığı


Erkekler için olduğu gibi bayanlar için de özel olarak hazırlanan isim yazılı deri cüzdan tasarımları bulunmaktadır. Eşiniz veya sevgiliniz için ismine özel olarak hazırlatacağınız bu cüzdan, yıldönümü gibi özel günler için çok orjinal bir hediye olacaktır. Özel olarak hazırlanmış hediyeler bayanların ilgisini her zaman çekmektedir. Kişiye özel olarak hazırlanan deri cüzdan da bayanlar için çok iyi bir hediye seçeneği olacaktır. Deri cüzdan dışında, kişiye özel olarak hazırlanan taş bardak altlıkları, hem orijinal bir yıldönümü hediye alternatifi, hem de sevgiliye yıldönümü hediyesi ne alınır sorusu için güzel bir seçim olacaktır. 

Yorum Gönder

 
Top