z En İyi Evlilik Teklifleri | En iyi Hediye Fikirleri

evlilik teklifi nasıl yapılır
Evlenme teklifi bayanlar için unutulmayacak bir anı demektir. Bir çok erkek uzun yıllar boyunca askerlik anılarını anlatır, kadınlar ise ömür boyunca evlilik teklifi anılarını anlatmaya doyamaz. Sevdiğiniz kişi unutulmayacak bir evlilik teklifi hazırlamak istiyorsanız, sizin için çok iyi tavsiyeler hazırladık. Evlilik teklifi etmek için dikkat etmeniz gereken en büyük detay; bunu kız arkadaşınıza belli etmemek olmalıdır. Eğer hazırlık yaparken evlilik teklifini hissederseniz, bu sürpriz olmaktan çıkar ve beklediğiniz kadar heyecanlı olmaz. Bu yüzden evlilik teklifi hazırlığında çok titiz ve gizli davranmalısınız. En Güzel Evlilik teklifleri Youtube üzerinden videolar halinde fikir amaçlı paylaşılmaktadır. Siz de buradaki videolardan fikirler edinebilirsiniz. Ayrıca, kendi evlilik teklifinizi videoya çektirip siz de youtube'a yükletebilirsiniz.

Evlilik teklifi, evliliğe giden yolun ilk adımıdır. Evlilik hazırlıkları için bir başlangıç olarak görülebilir. Evlilik teklifinin ardından, kız isteme töreni, nişan hazırlıkları, düğün hazırlıkları, nikah hazırlıkları, ev hazırlıkları gibi bir dizi hazırlık yapmaya başlarsınız. Yorucu ama bir o kadar da keyifli olan bu süreçte ömür boyu unutulmayacak anılar biriktireceksiniz. Anılarınızın en başlangıç noktası olan evlilik teklifi için özenle hazırlanmanızı öneriyoruz. Kadınlar evlilik teklifini büyük önem vermektedirler ve teklifin çok özel, anlamlı olmasını isterler. Siz de sevdiğiniz için en anlamlı, en özel evlilik teklifi hazırlığı yapmak için tavsiyelerimizi uygulayabilirsiniz.
evlilik teklifleri

Açık Alanda Yapılabilecek Unutulmaz Evlilik Teklifleri


En iyi sürpriz evlilik teklifleri açık alanda yapılanlardır. Oldukça şaşırtıcı ve özel anların yaşanmasını sağlar. Çevreden de gelecek tebrikler size unutulmayacak bir anı bırakır. Açık alanda yapacağınız evlilik teklifi sırasında olumsuzluklarla karşılaşmamak için, mekanın incelemesini önceden yapmalısınız.

  • Oyunculuk yeteneğiniz varsa, ikiniz için özel olabilecek bir drama teması belirleyin ve park, bahçe, sokak vb. bir yerde buna uygun bir sahne hazırlayın. Sevgilinizi bu alana tesadüfmüş gibi götürün ve sahnede sürpriz bir evlilik teklifi yapın.
  • Sürpriz evlilik teklifleri önerilerimizden dikkat çeken ve ömür boyu saklanabilecek bir önerimiz de; sevgilinizin sürekli olarak okuduğu dergi veya gazeteye ilan vermenizdir. Bu ilan ile sevgilinizi şaşırtabilir ve evlilik teklifinde bulunduğunuz yayını ömür boyu anı olarak saklayabilirsiniz.
  • Turistik bölgelerde sokak karikatüristleri genellikle yer almaktadır. Bir karikatüristle anlaşıp sevgilinizi oraya getirin ve ikinizin resimleri çizilirken konuşma baloncukları içine evlenme teklifi yazısını yazdırın.
  • İlginç evlilik teklifleri tavsiyelerimizden bir diğeri de; akvaryum içinde yapılan şaşırtıcı tekliftir. Sevgiliniz dev bir akvaryuma getirin ve akvaryum içinden dalgıçlar aracılığıyla cama evlilik teklifi yazısını çıkartın.
  • Sevgilinizi bir akşam yemeğine veya dansa getirin. Pistte romantik dans eşliğinde evlilik teklifinde bulunun. Ayrıca, canlı müzik yapan bir yer ise, sahnedeki şarkıcıdan ricada bulunarak evlenme teklifini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bir planör kiralayıp kuyruğuna evlilik teklifini yazdırabilirsiniz.
  • Film izlemeyi seviyorsanız, kendinizle ilgili slayt benzeri bir kısa film çekin ve küçük bir sinema salonu ile anlaşıp filmi sevgilinize izletin.
  • Sevgilinizle birlikte bir uçak seyahatine gidecekseniz, uçak görevlileri ile önceden anlaşıp, pilot tarafından yapılan anonsla evlilik teklifinde bulunabilirsiniz.
  • Eğlenceli bir evlilik teklifi önerisi olarak da; arkadaşlarınızla birlikte bir parti düzenleyin ve sevgilinizi bu partiye getirin. Parti alanına girdiğinizde davetlilerin hepsinin üzerinde sizin evlilik teklifinizin yer aldığı bir tişört olsun. Bu şaşırtıcı evlilik teklifi ile unutulmayacak bir anı bırakın.
evde evlilik teklifi nasıl yapılır

Ev İçinde En iyi Evlilik Teklifleri

  • Ev içinde yapılabilecek evlilik teklifleri fikirleri olarak en iyi tavsiyeleri sizler için hazırladık. Bu evlilik teklifleri ile sevdiğinizi mutlu edebilir ve ömür boyu hatırlanacak güzel anılar yaşayabilirsiniz. Ev içinde hazırlanan evlilik teklifleri, hem mütevazi hem de özel anılar yaşamanızı sağlar.
  • Eğer sevgilinizle aynı evde yaşıyorsanız, gece yattığında cep telefonunun üzerine evlilik teklifi yüzüğünü bırakın. Sabah uyandığında bu yüzüğü görecek ve heyecanla evlilik teklifi cevabınızı verecektir.
  • Güzel bir evlilik teklifi notunu, okuduğu kitabın kapağına veya bilgisayarının ekranına yapıştırın. Bu şekilde hem mütevazi hem de güzel bir evlilik teklifi etmiş olursunuz. Not üzerine yazabileceğiniz söz için makalemizin devamındaki evlilik teklifleri sözleri başlığı altından fikir alabilirsiniz.
  • Romantik bir evlilik teklifi istiyorsanız; evin tüm ışıklarını kapatıp, evlilik teklifi yüzüğünün etrafını mum ve güllerle süsleyin. Sevgiliniz odaya girdiğinde görebildiği tek şey evlilik teklifi yüzüğü olsun. Bu şekilde romantik bir evlilik teklifinde bulunarak güzel bir anı yaşayabilirsiniz.
Restoranda Yapılabilecek İlginç Evlilik Teklifleri

Restoran Aracılığıyla Yapılabilecek İlginç Evlilik Teklifleri


Restoranda yemek yerken sevgilinizi şaşırtacak bir evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. Bu evlilik tekliflerinden bazıları için restoran ile önceden anlaşmanız gerekebilir. Restoran veya cafede yapılan evlilik teklifleri her zaman revaçta olan teklif çeşitleridir. Bir çok kişi, romantik bir akşam yemeği eşliğinde evlilik teklifinde bulunmaktadır. Siz de böyle bir teklif hayal ediyorsanız, tavsiyelerimizi değerlendirebilirsiniz.

  • Restoran ile önceden anlaşarak yüzüğü görevlilere verin. Sevgiliniz ve siz yemek seçiminizi yapıp beklerken, garsonlarda yüzüğü kapalı bir servis tabağı içine yerleştirsinler. Sevgiliniz, yemek siparişinin geldiğini düşünürken, kapağı kaldırdığında evlilik teklifi yüzüğü ile karşılaşsın. Bu şekilde şaşırtıcı ve unutulmaz bir evlilik teklifi yapmış olursunuz.
  • Restoranda tatlı veya dilim pasta siparişi verdiğinizde, garsonla anlaşarak sevgilinizin tabağına evlilik teklifi yazısı yazdırabilirsiniz.
  • Herhangi bir pastaneye sizin için özel bir pasta yaptırın. Pastanın üzerinde "Benimle evlenir misin?" yazısını yazdırın ve pastane vitrinine koydurun. Sevgilinizle birlikte bu pastaneye pasta almak için girin ve sevgiliniz vitrindeki sizin için özel hazırlanan pastayı gördüğünde, yüzüğü çıkarıp evlilik teklifinde bulunun.
  • Sizin için özel butik kurabiye hazırlatın ve kurabiyelerin üzerine "Benimle evlenir misin?" cümlesini yazdırın. Bu kurabiyeleri, sevgilinizin iş adresine veya evine gönderin.

Çeşitli Hediyelik Eşyalar ile Evlilik Teklifi


Müstakbel eşinizin hoşlandığı çeşitli hediyelik eşyalar aracılığıyla evlenme teklifinde bulunabilirsiniz. Bu hediyeleri, internet üzerinden de kolayca sipariş edebilirsiniz.
  • Peluş ayı ile evlenme teklifi hem sevimli hem de uzun yıllar saklanabilecek bir hediye imkanı sunar. Sevgilinizin beğeneceği sevimli bir peluş ayı sipariş edin ve boynuna evlilik teklifi yüzüğünü asarak sevgilinizin adresine kargolayın.
  • Çiçek ile evlilik teklifi etmek, en sade ve şık tekliflerden biridir. Güzel bir çiçek buketi hazırlatın (tavsiyemiz kırmızı gül) çiçek buketi üzerine evlilik teklifi notunu ekletip, sevgilinizin adresine gönderin.
  • Güzel bir kupa bardak üzerine evlilik teklifi notunuzu ve fotoğraflarınızı baskı yaptırın. Bu kupa bardağın kulp kısmına, evlilik yüzüğünü kurdela ile asın ve hediye paketi yapıp sevgilinize gönderin.
En İyi Evlilik Teklifi Sürprizleri

Organizasyon Firmaları Aracılığıyla Evlilik Teklifi


Bir çok organizasyon firması, evlilik teklifi konusunda hizmetler sunmaktadır. Organizasyon firması ile iletişime geçerek çeşitli evlilik teklifi fikirleri üzerinde çalışmalar yapın. Karar vermeniz için profesyonel ekiplerden evlilik tekliflerleri organizasyonu hakkında yardım alabilir ve sevgilinizi şaşırtacak bir organizasyon hazırlatabilirsiniz.

  • Boğaz köprüsüne LED ışıklarla evlilik teklifinizi yazdırabilirsiniz. Bunun için kiralayacağınız bir tekne üzerinde veya boğaz kenarında sürpriz bir buluşma esnasında evlilik teklifinizi yapabilirsiniz.
  • Hotel odası organizasyonu olarak çok romantik bir süsleme yaptırabilirsiniz ve sevgilinizi bu odaya getirdiğinizde şaşırtarak evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. Hotel odası tercih etmez iseniz, kendi eviniz veya herhangi bir cafe restoran gibi mekanda da organizasyon gerçekleştirilebiliyor.
  • Sevgilinizin iş yeri ve evinin önünde yüzlerce balonu havaya bırakıp bu sırada evlilik teklifini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için organizasyon firması ekipleri yardımcı olmaktadır.
  • Evlilik teklifi için organizasyon firması tarafından bir parti düzenletebilirsiniz. Evlilik teklifi konseptine uygun olarak hazırlanan partide evlilik teklifinde bulunarak sevgilinizi şaşırtabilirsiniz.
İlginç Evlilik Teklifi Önerileri

İlginç Evlilik Teklifi Önerileri


Evlilik teklifinin hem unutulmaz hem de ilginç bir anı bırakmasını istiyorsanız; sıra dışı evlilik teklifi videolarını incelemenizi öneriyoruz. Video paylaşım sitesi youtube üzerinden çeşitli fikirlerle oluşturulmuş, sıra dışı evlilik teklifi videolarını izleyebilirsiniz. Bu videolardan yola çıkarak kendi konseptinizi oluşturur ve bu doğrultuda, unutulmayacak bir evlilik teklifi hazırlayabilirsiniz. Evlilik teklifinin çok özel olmasını istiyorsanız; kesinlikle kendi fikirlerinizden oluşan bir teklif hazırlamanızı öneriyoruz. Evlilik teklifi fikirlerini oluştururken de sevgilinizin hoşlanacağı detaylara önem vermelisiniz. Sevgilinizin hoşuna gidecek ve ömür boyu unutmayacağı bir evlilik teklifi hazırlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Özellikle kızlar bu konuda çok iyi fikirler üretebilmektedir. Sevgilinizin en yakın kız arkadaşları ile iletişime geçerek, birlikte bir organizasyon planlayabilirsiniz. Organizasyonu tamamlamak için kendi arkadaş grubunuzdan da destek alabilirsiniz. 
en orjinal evlilik teklifleri
Bayanları en çok mutlu eden evlilik tekliflerinden biri iş yerinde yapılan tekliflerdir. İş yerinde, iş arkadaşlarının önünde yapılan evlilik teklifleri her zaman daha dikkat çekici olur. Eğer dikkat çekmeyi seven bir sevgiliniz varsa, iş yerinde yapacağınız bir evlilik teklifi ile ona unutulmaz bir an yaşatabilirsiniz. İş yerinde yapacağınız evlilik teklifinin sürpriz olmasına özen göstermelisiniz. Sürpriz bir evlilik teklifi her zaman daha büyük ilgi uyandırmaktadır. Sevgilinize, iş yeri arkadaşları tarafından da özenilerek bakılmasını istiyorsanız, sürpriz ve şaşırtıcı bir teklif hazırlamanızı öneriyoruz.
en orijinal evlilik teklifi seçenekleri

En Güzel Evlilik Teklifi Sözleri


Evlilik teklifi ederken kullanacağın söz çok önemlidir. Bazen sade bir evlilik teklifi cümlesi bazen de derin duygular barındıran aşk cümleleri ile evlilik teklifinde bulunulur. Evlilik teklifleri sözleri için sizlere fikir amacıyla çeşitli araştırmalar yaptık. Gerçekleştirilen evlilik tekliflerinde kullanılan cümleleri ve kullanılabilecek sözleri maddeler halinde sıraladık. Bu sözlerden sizin için uygun olanını tercih edebilir ve sevgilinize romantik bir evlilik teklifinde bulunabilirsiniz.
Evlilik teklifinde söylenecek güzel sözler

Romantik Duygular Barındıran Evlilik Teklifi Sözleri;

  • Gözlerimi her sabah yanında açmak istiyorum!
  • Geceleri uykun kaçtığında benimle aynı tavana bakar mısın?
  • İkimizin kuracağı bir hayatın altına imzanı atar mısın?
  • Her günü, her saati, her saniyeyi seninle beraber geçirmek istiyorum!
  • Birlikte yaşamak değil, beraber yaşlanmak istiyorum!
  • Sonsuza dek seni hiç yalnız bırakmamama izin verir misin?
  • Hayat boyu bu filmin başrolünde benimle oynar mısın?
  • Son nefesime kadar gözlerinin içinde gülmeme izin verir misin?
  • Hayat boyu benimle aynı geceye uyuyup aynı sabaha uyanır mısın?
  • Güzelliğin kadar güzel bir hayat yaşamak için benimle evlenir misin?
  • Benimle ortak bir hafızaya, ortak bir geçmişe ve anılara sahip olmak ister misin?
  • Nasıl ki adımla beraberdim şimdiye kadar hayatımın geri kalanında da seninle olmak istiyorum!
en güzel evlilik teklifi sözleri

Kısa ve Öz Evlilik Teklifi Sözleri;

  • Ömrümün geri kalanı olur musun?
  • Soyadımı soyadına ekler misin?
  • Bana bir ömür boyu katlanır mısın?
  • Benimle her gece aynı uykuya dalar mısın?
  • Hatıram değil, hayatım olur musun?
  • Hayatını hayatıma katar mısın?
sevgilime hediye ne alabilirim

Yorum Gönder

  1. Gözlerimi.hersaba bir askım.olacak bayanın kollarında açmak istiyorum ve ona şu zözleri demek istiyorum seni canımdan ve herşeyden çok seviyorum bebeğim iyimi varsın yanımda demek.istiyorum.

    YanıtlaSil

 
Top