z Çoraplardan Gül Demeti Yapmak | En iyi Hediye Fikirleri

el yapımı çorap gül demeti
Sevgiliye çoraplarda gül demeti nasıl hazırlanır? İşte bu yazımızda sizlere son bu derece enteresan ve erkek arkadaşınıza harika bir sürprize dönüşecek el yapımı projeden bahsedeceğiz.  Erkeklerin dağınıklılığı ve evi kullanma alışkanlıklarındaki eksiklikleri kadınların sürekli şikâyet ettikleri konuların üst sıralarında gelir. Hiç şüphesiz birçok kadın hayatı boyunca bu cümleleri eşlerine veya sevgililerine birçok kez sarf etmiştir. “Hayatım kirlileri çamaşır sepetine yine atmamışsın!” veya “Hayatım… Yumurtayı tavaya kıracağına Mutfak tezgâhının üstüne kırmışsın” durun daha bitmedi. "Sadece evde bir hafta yoktum. Geri döndüğümde ev savaş alanına dönmüş!" Erkeklerin evi olumsuz bir biçimde kullanma davranışları ile ilgili klasik daha birçok bayan cümlesi vardır. Hemen her gün, dünyanın bir köşesinde bu ve benzeri cümleleri sarf eden bayanlar var ve bu sonsuza kadar devam edeceğe benziyor. Gerçi istisnalar kaideyi bozmaz çünkü bazı erkekler daha düzenli ve disiplinli olabiliyor. Ancak belki de hepsinin ortak noktası; evde çorapları salonda çıkarmış olmalarıdır. Gerçekten bu tarz davranışlar, erkeklerin en tipik özelliklerindendir. Evet kızlar! Erkeklere inceden komik ve esprili bir sürpriz hediye hazırlamaya ne dersiniz? Sevgilinize veya eşinize, hem romantik bir sürpriz; hem de inceden bir mesaj vermek istiyorsanız, işte size harika bir fırsat! Erkek arkadaşınızın evdeki bütün çoraplarını anlatacağımız yöntemle bir araya getirip, çoraplardan oluşmuş gül buketi yapmaya hazır olun! Hem erkek arkadaşınızı ne kadar değer verdiğinizi gösterecek; hem de bu çorapların yerinin neresi olduğunu Ona kinayeli bir şekilde hatırlatmış olacaksınız. Hazırsanız, bu harika sürprizi nasıl yapabileceğinizi resimler eşliğinde anlatalım.

Bu proje için gereken malzemeler:

  • Çorap
  • Çengelli iğne
  • Vazo 
  • Kurdele
  • Tahta şişler
el yapımı hediyeler
İlk olarak çorapları içe doğru kıvırarak katlama işlemine başlayın! Dilerseniz rengârenk çoraplardan gül destesi de yapabileceğiniz gibi, aynı renk çoraplardan güller de yapabilirisiniz. Sizlerin zevkine kalmış.
el yapımı hediye çoraplardan gül demeti
İçeri doğru dürme işlemi tamamlanınca içine tahtta şişi yerleştirip üzerinde çengelli iğne ille tutturun. Böylelikle çorap açılmamış olur. Bu şekilde istediğiniz adette çoraplardan gül oluşturabilirsiniz. Artık mesajınızı ne kadar şiddetli vermek istiyorsanız ona göre davranmakta özgürsünüz.
el yapımı gül demeti çoraplardan
Hazırladığınız gül şekilli çorapları güzel bir vazo içine yerleştirip sergileme zamanı geldi. Şimdiden harika görünüyorlar. Sizce de öyle değil mi? Kokusu nasıldır bilinmez ama görüntü oldukça etkileyici. Erkek arkadaşa yapılabilecek en ilginç ve romantik hediyeyi hazırlamış bulunuyorsunuz hadi geçmiş olsun. Artık yeryüzünün bilinen o en meşhur ve saçma sorusuna yüzünüzde tatlı bir tebessüm ile cevap verebileceksiniz. "Hayatım çoraplarım nerede gördün mü?"; "Diğerlerinin yanında" Farklı bir el yapımı sürpriz ve sevgiliye hediyeler konusunda tekrar görüşmek dileğiyle hoş çakalın…
Çoraplardan Gül Demeti Yapmak

Yorum Gönder

 
Top