z Sevgiliyle Gidilebilecek Güzel Yerler | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliyle Gidilebilecek Güzel Yerler
Sevgililer için baş başa vakit geçirmek, güzel anılar biriktirmek her zaman önemlidir. Bazen özel günlerin kutlamalarında bazen de karmaşadan uzaklaşıp yalnız kalmak için küçük ve güzel tatiller yapmayı tercih ederler. Hal böyle olunca, biz de sevgililere fikir oluşturabilecek bazı araştırmalar yaptık. Sevgiliyle gidilebilecek yerler arasında en ideal tercihe sahip olanları sizler için araştırdık. 

Sevgiliyle Gidilecek Romantik Tatil

Sevgiliyle Gidilecek Romantik Tatil
Sevgililer için yapacakları tatilin romantik anılardan oluşması oldukça önemlidir. Aşk tazelenen ve çeşitli duygusal anıların yaşanmasını sağlayan romantik tatil seçimi yapmak için iyi düşünmek gerekiyor. Eğer sevgililer için uygun olmayan bir yerde tatil yapmaya giderseniz, pek romantik geçebileceğini söyleyemeyiz. Tatilinizde olumsuz durumlar yaşamak istemiyorsanız, sevgililer için uygun olan bir otel seçimi yapmalısınız. Sevgililer için tavsiye edebileceğimiz oteller; orta yaşlı kesimin gitmediği yerler olabilir. Orta yaş üstü kişilerin tercih ettiği otellerde sevgilinizle birlikte çok rahat vakit geçiremeyebilirsiniz. Bu yüzden de eğlenceli ve genç kesimin tercih ettiği bir otel olabilir. Tabi bu tamamen sizin yaşam tarzınıza da bağlıdır. Eğer sakinliği seviyorsanız, tam aksine eğlencesi olmayan sakin, huzurlu, dinlendirici etkili otelleri tercih etmenizde fayda vardır. Bu yüzden otel seçimi yaparken, aradığınız özelliklere dikkat etmelisiniz. Kendi yaşam tarzınıza uygun olan otellerde konaklamak her zaman daha avantajlıdır. Tatilinizde hoşlanmayacağınız durumların yaşanmaması için bu detaya dikkat etmelisiniz. Romantik bir tatil hayali olanların sevgiliyle gidilebilecek oteller arasında iyi bir araştırma yapması gerekiyor.

Sevgiliyle Gidilecek Ucuz Yerler

Sevgiliyle Gidilecek Ucuz Yerler
Sevgiliyle gidilebilecek tatilin çok pahalı olması gerekmiyor. Romantik, huzurlu ve duygusu yüksek olsun yeterli. Bu yüzden de en pahalı ve lüks tatili seçmenize gerek yoktur. Daha mütevazi, uygun bütçeli ama huzur bulabileceğiniz oteller olabilir. Sevgiliyle gidilebilecek otelin konuk kitlesi önemlidir. Uygun fiyatının yanı sıra, sevgilinizle huzurlu bir tatil geçirmenize engel olunmayacak unsurlara da dikkat etmelisiniz. Bazı oteller, sevgililer için çok uygun ortamı barındırmıyor. Bu yüzden de genellikle evli olmayan çiftleri otele kabul etmiyorlar. Eğer aynı oda da kalmayacaksanız, bu tip durumu sorun etmeyebilirsiniz. Sevgilinizle birlikte ayrı odalarda konaklayabilecekseniz, her otel bunun için uygun olacaktır. Ancak, aynı odada kalmayı planlıyorsanız, öncelikle otelin resepsiyonu ile iletişime geçip bu durum hakkında prosedürlerini öğrenmelisiniz. Aksi durumda tatilinizde hayal kırıklığı ve hoş olmayan davranışlar ile karşılaşabilirsiniz.

İstanbul'da Sevgiliyle Gidilebilecek Oteller

İstanbul'da Sevgiliyle Gidilebilecek Oteller
İstanbul, kendi başına da oldukça romantik ve aşıkların şehridir. Bu yüzden de İstanbul'un tarihi her bölgesinde konaklayarak, romantik bir tatil geçirebilirsiniz. Bu bazen boğaz manzaralı bir otel olur, bazen de ada oteli, tabi İstanbul'dan biraz uzaklaşıp orman havalı otelleri de es geçmiyoruz. İstanbul'da sevgilinizle gidebileceğiniz en iyi otelleri sizler için araştırdık.

The Marmara Pera

The Marmara Pera
The Marmara Pera Hotel, İstanbul'un kalbi olan Taksim'de yer almaktadır. Sevgilinizle birlikte romantik bir haftasonu geçirmek için ideal oteller arasında yer alır. Güvenilir ve kusursuz hizmet anlayışı ile rahat edeceğiniz bir hotel olduğunu söyleyebiliriz. Taksim İstiklal Caddesi, ayaklarınızın ucunda yer almaktadır. Hotelde konaklayarak geri kalan zamanınızı İstiklal Caddesi'nin büyüsünde geçirebilirsiniz. Romantik bir zaman geçirmek için ideal bölgelerden olan Taksim'de en rahat konaklama imkanına sahip olabileceğiniz hoteldir. Fiyatları sezona göre değişiklik göstermektedir. Ortalama olarak 200 TL fiyatlardan başlayan odalar yer almaktadır. Odaların tümünde rahat ve konforlu bir deneyim yaşayabilirsiniz. Tarihi Taksim manzaralı odaları ile birlikte dilerseniz, boğaz manzaralı odalar da tercih edebilirsiniz. Sevgilinizle birlikte İstanbul'da romantik bir zaman geçirmek için en iyi alternatifler arasında yer almaktadır. 

The Grand Tarabya Hotel

The Grand Tarabya Hotel
Kusursuz manzarası ve unutulmaz tarihi ile Grand Tarabya Hotel yıllardır en gözde romantik mekanlardan birisidir. Yıllar boyunca film sahnelerinde yer verilen bu hotel'de konaklamak sizin için ayrıcalıklı ve unutulmaz bir deneyim olacaktır. Sevgililer için kusursuz bir hizmet alabilecekleri, manzarası ve odalarının kalitesi ile büyüleyici zaman geçirmenize olanak sağlayacak bir hotel olarak düşünebilirsiniz. Boğaz manzarasının büyüleyici etkisini hotel odanızda yaşamak için kesinlikle düşünebileceğiniz bir alternatif olmalıdır. İstanbul'un en nezih ve şık semtlerinden biri olan Tarabya'da yer almasıyla, keyifli ve güvenli bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır. Hotel dışındaki zamanınızı Tarabya sahilinin romantik havasında geçirebilirsiniz. Sevgililer için en ideal hotellerden biri olan Grand Tarabya Hotel'in oda fiyatları sezona göre değişiyor ancak, ortama 400 TL fiyatlara oda rezervasyonu yapabiliyorsunuz. 

Tiara Büyükada

Tiara Büyükada
İstanbul'un mutlaka görülmesi gereken yerlerinden biri olan Büyükada'da romantik bir tatil geçirmek isteyenler için muhteşem bir seçim olmaktadır. Büyükada'nın tarihi ve eşsiz dokusunu tüm içinizde hissederek aşk yaşamanın keyfine varabileceksiniz. Tiara Büyükada Hotel, deniz manzaralı ve konforlu odalarıyla sizleri büyüleyecek bir etkiye sahip. Hotel'de güvenli ve konforlu biçimde konaklama gerçekleştirirken, geriye kalan zamanınızı da adanın etkileyici atmosferinde yaşayabilirsiniz. Sevgilinizle birlikte dilerseniz bir faytonla romantik ada turu yapabilir, dilerseniz de kiralayabileceğiniz bisikletlerinizle hem keyifli hem de eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Büyükada'nın tarihi dokusunu izlemek sizin için çok keyifli bir duygusal bir deneyim olacaktır. Muhteşem doğası, denizi, ormanları ile harika bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır. Sevgili ile birlikte gidilebilecek en romantik lokasyonlardan biri olduğunun üstünü çizmek isteriz. İstanbul'da yapılabilecek kısa süreli tatiller listesinde mutlaka Büyükada olmalıdır. 

Agva Greenline Guesthouse

Agva Greenline Guesthouse
Ağva Göksu Nehri kenarında yer alan bu hotel, sevgililerin romantik zaman geçirmesi için kusursuz biçimde hazırlanmıştır. Özellikle kısa süreli tatillerin, mükemmel derecede keyifli geçmesi için her detay düşünülmüştür. Nehir kenarında yapacağınız özel bir kahvaltı ile birlikte gün boyunca dinlendirici ama bir o kadarda huzur verici bir zaman geçirmenizi sağlayacak imkanlara sahip. Hotel'in akşam atmosferi ise romantikliğin en ince ayrıntılarını barındırmaktadır. Özellikle sevgili ve balayı çiftlerinin tercih ettiği bu hotel, romantik zaman geçirmeniz için özel olarak hazırlanmıştır. Hotel'in yaş sınırı olması nedeniyle de, çocuk gürültüsünden uzak etkileyici bir zaman geçireceksiniz. Ağva Göksu nehri üzerinde yapabileceğiniz kayık gezisiyle de sevgilinizle unutamayacağınız bir anı yaşamış olacaksınız. Romantik anıların biriktirilebileceği en ideal hotellerden birisi olduğunu söyleyebiliriz. Lokasyonu sebebiyle de şehrin gürültüsünden, karmaşasından uzakta dinlendirici bir zaman geçirmiş olacaksınız. Sevgiliyle gidilecek oteller arasında en mükemmellerinden biri olduğunu söylemek isteriz. 

İstanbul'da Sevgiliyle Gidilecek Yerler & Kilya Hotel

İstanbul'da Sevgiliyle Gidilecek Yerler & Kilya Hotel
Kilyos, İstanbul'a hem yakın hem de uzak diyebileceğimiz bir lokasyonda bulunuyor. Özellikle kısa süreli tatillerin vazgeçilmez adreslerinden birisidir. Kilyos'da bulunan Kilya Hotel'de huzurlu zaman geçirip, güneşin batışını izlemek oldukça romantik zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Kilyos sahilinde ele ele yapabileceğiniz romantik bir yürüyüş sizin için unutulmaz deneyimler arasında yer alacaktır. Sevgililer için yapılabilecek tatiller arasında en iyi yerlerden birisi olduğunu söyleyebiliriz. Yaz mevsiminde ziyaret edecekseniz, Kilyos'un temiz denizi ve yumuşak kumu ile deniz keyfini de yaşamış olacaksınız. Kilyos akşamını hotel odanızda veya Hotel'in restoranında romantik bir akşam yemeği eşliğinde geçirebilirsiniz. Sevgililer için İstanbul bölgesinde tavsiye edebileceğimiz en konforlu otellerden birisidir. Kilyos, İstanbul'un karmaşasından uzak ama kısa sürede İstanbul'a ulaşabileceğiniz bir konumda bulunmaktadır. Bu yüzden de zamanınızı yollarda harcamadan kolayca ulaşabileceğiniz bir tatil geçirmiş olacaksınız. 

Ankara'da Sevgiliyle Gidilebilecek Yerler

Ankara'da Sevgiliyle Gidilebilecek Yerler
Sevgiliyle gidilebilecek yerler her zaman gözlerden uzak, huzurlu ve romantik zaman geçirilebilecek bölgelerde aranmaktadır. Ankara civarı da sevgili ile birlikte gidilebilecek çok güzel bölgelere sahiptir. Ankara'da yaşayanlar için, sevgilisi ile romantik zaman geçirebilecekleri en ideal lokasyonların araştırmasını yaptık. Bu lokasyonları inceleyerek, siz de sevgilinizle keyifli bir tatil kaçamağı gerçekleştirebilirsiniz.  Ankara'da sevgiliyle gidip kalınabilecek uzak yerler çok fazla yok gibi görülebilir ancak, sizin için yaptığımız uzun araştırmalar sonucunda sevgilinizle küçük bir tatil kaçamağı yapabileceğiniz çok güzel yerler belirledik. 

Sevgiliyle Ankara'da Nerelere Gidilir? Ankara Beypazarı

Sevgiliyle Ankara'da Nerelere Gidilir?
Beypazarı, Ankara'ya bağlı bir ilçedir. Ankara'ya 98 km mesafede yer almaktadır. Tarihi dokusu, muhteşem evleri ile içinizi ısıtacak ve romantik zaman geçirmenize yardımcı olabilecek yerler arasındadır. Beypazarı'nda bulunan bir otelde konaklayarak, Beypazarı keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Beypazarı'nın tarihi sokaklarında el ele dolaşmak oldukça keyifli bir zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Şarap eşliğinde romantik bir akşam yemeği de Beypazarı'nın olmazsa olmazlarındandır. Sevgilinizle birlikte unutulmayacak anılar biriktirmek istiyorsanız, kesinlikle Beypazarı'nı ziyaret etmelisiniz. Her mevsim ayrı bir doğal güzelliği olan bu bölgede, sevgilinizle birlikte çok hoş ve sıcak zamanlar geçireceksiniz. Ankara şehrine çok uzak mesafede olmamasıyla da kolay bir ulaşım imkanı sağlamaktadır. Ankara'dan kolayca ulaşabileceğiniz Beypazarı'nda romantik bir haftasonu tatili geçirmenizi mutlaka öneriyoruz. 

Kaya Greenpark Hotel

Kaya Greenpark Hotel
Ankara'da sevgiliyle birlikte gidilebilecek lokasyon arayışı içinde olanlar için muhteşem bir öneri olarak Kaya Greenpark Hotel'den söz etmek istiyoruz.  Kaya Greenpark Hotel'de sevgilinizle birlikte hem konforlu hem de romantik bir tatil geçirebilirsiniz. Hotel'in sunduğu eşsiz imkanlar sayesinde unutulmayacak anılar biriktireceksiniz. Hem eğlenceli, hem de romantik zamanlar geçirmenize yardımcık olan Kaya Greenpark Hotel, Ankara'ya 94 km mesafededir. Çok kısa sürede ulaşabileceğiniz ve sessiz, sakin, huzurlu bir tatil geçirebileceğiniz nadir hotellerdendir. Kaya Greenpark Hotel'de balık tutabilir, sevgilinizle tenis oynayabilir, bisiklete binebilir, havuzunda yüzebilir ve daha bir çok keyifli aktivite gerçekleştirebilirsiniz. Hotel'in muhteşem bir göl manzaralı restoranı bulunmaktadır. Göl manzaralı restoranında romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Sevgilinizle gerçekleştirebileceğiniz en unutulmaz tatil olacağının altını çizmek isteriz.  Kaya Greenpark Hotel'de oda ücretleri sezona göre değişiklik göstermektedir. Ortalama 200 TL fiyatlardan başlayan oda seçenekleri yer almaktadır. 

Mogan Gölü Mevkii Gölbaşı

ankaranın en güzel yerleri
Ankara'ya yakın gidilebilecek en iyi yerlerden birisi de Mogan Gölü mevkiidir. Sevgilinizle birlikte keyifli ve romantik zaman geçirmenizi sağlayacak olan Mogan Gölü çevresinde bir çok etkinlik gerçekleştirebilirsiniz. Mogan Parkı'ında keyifli zaman geçirebilir, göl çevresindeki hotellerde konaklama gerçekleştirerek Mogan Gölü manzaralı odanızda huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Mogan gölü çevresinde günübirlik romantik zaman geçirmenizi sağlayacak çok şık cafe ve restoranlar yer almaktadır. Bu mekanlarda romantik bir kahvaltı ya da akşam yemeği yiyebilirsiniz. Sevgilinizle keyifli vakit geçirmeniz için en ideal bölgelerden birisi olduğunu söyleyebiliriz. 

Sevgiliyle Gezilecek Güzel Yerler & Ankara Kalesi Mevkii

sevgiliyle ankarada nerelere gidilir
Ankara'nın en hoş tarihi dokusunun yer aldığı bölgedir burası. Tarihi konaklar, hanlar ve taşlı sokakları ile sevgilinizle çok hoş bir tatil geçirebilirsiniz. Burada yer alan tarihi konak hotellerde kalabilir, gündüz ve akşam Ankara sokaklarını el ele gezebilirsiniz. Bu bölgede bulunan tarihi binaların tamamı restore edilip hotel ve restoran olarak hizmet vermektedir. Buradaki restoranlarda şık bir akşam yemeği yiyerek keyifli zaman geçirebilirsiniz. 
İstanbul'da Gezilecek En Güzel Yerler

Yorum Gönder

 
Top