z Şık Hediye Kutusu Nasıl Yapılır | En iyi Hediye Fikirleri

Şık Hediye Kutusu Nasıl Yapılır
El yapımı hediye kutuları hazır alınanlara göre daha duygusu yüksek birer ürün haline geliyor. Sevdiklerinize hediye vermek istediğiniz eşyaları kendi ellerinizle hazırladığınız hediye kutusu içine koyarak, hediyeye daha büyük anlamlar katabilirsiniz. Hediye paketi yapımı bir çok yöntemlerle gerçekleştirilebilir. Hediye kutusu veya paketini yapmak için öncelikle hediyenin kim için olacağını belirlemek gerekiyor. Hediye kutusu hazırlıklarını bir çok web sitede bulabilirsiniz. Biz de sizler için evde hediye kutusu yapımı konusuna değinerek örnekler vermek istedik.
    Hediye kültürü çok uzun yıllardır tüm dünyada yaygın olarak tercih edilmektedir. Sevdiklerimizi mutlu etmek ve onların anılarında güzel yerler edinmek için çeşitli hediyeler vermeye çalışırız. Hediyeler çoğu zaman kişinin zevklerine göre değişmektedir. Genellikle kişilerin kullanabileceği hediyeler tercih edilir. Bazen de sadece anı olarak kalabilecek, duygusu yüksek hediyelere de yer verilir. Hediyeler, bir çok özel günde ve herhangi bir günde verilebilir. En yaygın olarak tercih edilen günler; özel günlerdir. Genel kutlama günleri, doğum günü, yıldönümü, sevgililer günü, yılbaşı gibi bir çok özel gün için hediye alışverişi yapılır. Hediye alışverişi yaparken kişinin hoşlandığı ürün gruplarına ya da kullanabileceği ürünlere bakılır. Bu ürün grupları içinden seçim yapılır ve en şık görünüme sahip hediye paketi ile süslenir. 
    hediye kutuları
    Hediye paketi veya hediye kutusu ile verilen hediyeler her zaman daha büyük heyecan uyandırmaktadır. Bu yüzden, hediye alırken dikkat ettiğiniz kadar hediyenin kutusuna da önem vermelisiniz. Hediye paketi ya da kutuları bir çok farklı şekilde olabilir. Bazen çok basit bir kaplama malzemesi ya da hediye poşeti kullanılırken, bazen de çok özenle hazırlanmış, gösterişli hediye kutuları kullanılmaktadır.

    Hediye Kutusu Nasıl Yapılır?

    Hediye Kutusu Nasıl Yapılır
    Hediye kutularını hazırlarken kullanılacak malzemeye, hediye kutusunun boyutuna ve kim için hazırlandığına dikkat edilmelidir. Erkekler için hazırlanan hediye kutularında çiçekli, böcekli, pembeli renklere yer vermenizi önermiyoruz. Bayanlar için ise daha bu şekilde renkli paketleme malzemeleri kullanabilirsiniz. Çocuklar için yapacağınız hediye kutularında da, çizgi film karakterlerine, renkli paketlemelere önem verebilirsiniz.
    hediye kutusu
    fiyat

    Hediye kutusu hazırlamak için bir çok yöntem mevcut. Bu yöntemler arasında en yaygın olarak kullanılanı sizler için paylaşmak istedik. Bu talimatlara dikkat ederek siz de kısa sürede hediye kutusu yapabilirsiniz. Sevdiğiniz için aldığınız hediyelerin kendi ellerinizle hazırlanan hediye kutularında teslim edilmesi sizi çok mutlu edecektir. Güzel anılar biriktirmek istiyorsanız, bu tür duygu yüklü detaylara dikkat edebilirsiniz. El yapımı hediye kutuları ve yapılışları hakkında en sade bilgilerin yer aldığı aşağıdaki satırlarımızı inceleyebilirsiniz. 
    yapımı kolay hediye kutuları

    Karton ile yapabileceğiniz çok şık hediye kutusu

    karton kutudan hediye kutusu yapmak
    Kartın parçası, dantel kağıtları gibi ürünler kullanarak çok kısa sürede şık bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Örnek şablonda gösterilen kutu, pembe renk fon kartonuyla hazırlanmış ve bayan için uygun bir hediye kutusu haline getirilmiş. Eğer siz erkek için hazırlamak istiyorsanız, buna uygun renklerde bir fon kartonu satın alabilirsiniz. Karton, kağıt, süsleme ipleri gibi malzemelerin tümünü kırtasiyelerde bulabilirsiniz. Çok düşük maliyetlere alabileceğiniz bu malzemelerden, çok şık hediye kutusu örnekleri çıkarabilirsiniz. El becerinize güveniyorsanız, çok basitçe hazırlanan hediye kutularını siz de kolayca hazırlayabilirsiniz. Hediye kutusunu hazırlamak için aşağıda belirtilen şablona dikkat etmelisiniz. Kartonu belirtilen şema halinde kesip çok kısa sürede kutu şekline getirebilirsiniz. Hazırladığınız hediye kutusu içine sevdiğiniz için aldığınız hediyeyi yerleştirin ve güzel iplikler, ya da kurdeleler ile bağlayın. Sevdiğiniz kişi kendi ellerinizle hazırladığınız hediye kutusunu çok beğenecektir. Yaşanılan güzel anıları hatırlamak için sizde kendi ellerinizle bir şeyler üretmeye çalışmalısınız. El yapımı hediye kutuları nasıl yapılır? sorusuna cevap olabilecek örnekler ile hazırladığımız makalemizi okumaya devam etmenizi öneriyoruz.
    Mukavva ile evde hediye paketi nasıl yapılır?

    Mukavva ile evde hediye paketi nasıl yapılır?

    hediye kutusu süsleme
    Beyaz renk mukavva, kartın ve el işi kağıtları ile çok kısa sürede şık bir hediye paketi hazırlayabilirsiniz. Aşağıdaki şablonda belirtilen hediye paketini erkekler için de hazırlayabilirsiniz. Sade ve hoş bir tasarımı olan bu hediye paketi, hem erkek için hem de bayan için kullanılabilir. Bayan arkadaşınız daha gösterişli detaylardan hoşlanıyorsa, bu kadar sade hazırlamanızı önermiyoruz. Yine aynı şema ile daha renkli ve üzerinde daha dikkat çekici süsleme detayları ile hazır hale getirebilirsiniz.
    ipli ve mandallı anı çerçevesi
    Erkekler için ideal bir sadeliğe sahiptir. Mukavva ile hazırlayabileceğiniz hediye paketi için şemayı doğru ve dikkatlice incelemelisiniz. Şemada belirtilen talimatları uygulayarak, çok kısa sürede hazır hale getirebilirsiniz. Küçük boyutlarda hazırlanmış olan bu hediye kutusunu, siz daha büyük boyutlarda da üretebilirsiniz. Evde hediye paketi yapımı konusunda büyük avantaj sağlayan şablonumuz ile siz de kısa sürede hediye paketi yapmış olacaksınız. Özel günlerinize için güzel anılar biriktirmek konusunda ihtiyacınız olan tüm yardımı sizlere sağlıyor. Bu kutu örneğimiz de bu yardımlarımızdan birisidir. 

    Kağıt peçete rulosu ile küçük hediye kutusu yapımı

    hediye paketi yapımı
    Sevdiğiniz için küçük ama anlamı büyük bir hediye aldıysanız, sizin için de önerebileceğimiz çok hoş bir hediye kutusu modeli var. Küçük hediye kutuları oldukça basit bir şekilde hazırlanmaktadır. Kullanacağınız malzemeler kağıt peçete rulosu ve süsleme kağıtlarıdır. Bu kadar az malzeme ile çok kısa sürede şık bir hediye kutusu hazırlamış olacaksınız. Bu tür hediye kutuları genellikle takı ve aksesuar gibi küçük ürünler için kullanılmaktadır. Resimde belirtilen şemaya uygun olarak ruloyu ve diğer süsleme kağıtlarını kesebilirsiniz. Daha sonradan da kutunuzu kolayca hazırlayabilirsiniz. Oldukça şık bir görünümü olan ve kullanışlı yapısıyla da dikkat çeken küçük hediye kutusunu çok kısa sürede hazırlayabilirsiniz.

    Kese kağıdından hediye paketi yapımı

    Kese kağıdından hediye paketi yapımı
    Kese kağıtları son zamanlarda hediyelik eşya sektöründe sıkça kullanılmaya başlandı. Kahverengi ve şık görünümleriyle üzerine yapılan süslemeler doğrultusunda çok hoş hediye paketleri hazırlanmaktadır. Hediye paketi, satın alacağınız hediye kadar büyük bir öneme sahiptir. Satın aldığınız hediyeyi teslim ederken heyecanlı hisler uyandırmasını istiyorsanız, mutlaka hediye paketi içinde vermelisiniz. Hediye paketi özellikle heyecanlı bir anı bırakmak için güzel bir araçtır. 
    Şık Hediye Kutusu Nasıl Yapılır
    Aldığınız hediyenin boyutu her ne olursa olsun, mutlaka hediye paketi veya hediye kutusu içinde sunmanızı öneriyoruz. Hediye paketini hazır bulabileceğiniz gibi kendi ellerinizle de yapabilirsiniz. Hediye paketi hazırlamak çok kısa süren ve çok maliyet gerektirmeyen bir işlemdir. Son yıllarda, kese kağıdından hediye paketleri popüler hale geldi. 
    hediye kutuları şık
    Siz de aşağıda yer verdiğimiz örnekler doğrultusunda çok hoş bir hediye paketi hazırlayabilirsiniz. Kese kağıdını market, bakkal, ambalaj dükkanı gibi bir çok yerde bulabilirsiniz. Kahverengi kese kağıdı üzerine çok hoş işlemeler kullanarak süsleme yapabilirsiniz. 
    el yapımı hediye paketleri
    Kese kağıdını süslerken, hediyenin verileceği kişinin tarzına ve cinsiyetine uygun detaylara yer vermenizi öneriyoruz. 
    el yapımı hediye kutuları
    Bu detaylara dikkat ederek, çok kısa sürede çok hoş görünen hediye paketi hazırlamış olacaksınız. Kese kağıdını kaplamak için zımba, bant ya da sıvı yapıştırıcılar kullanabilirsiniz. Süslemek için de, kurdeleler, odunsu iplikler, ponponlar, fiyonklar ve daha bir çok detaya yer verebilirsiniz.

    Hediye kutusu ya da paketi için kurdele yapımı

    Hediye kutusu ya da paketi için kurdele yapımı
    Hediye paketi ve kutuların olmazsa olmazı kurdelelerdir. Çeşitli renk ve şekillerde hazırlayabileceğiniz kurdeleler ile hediye paketini daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Hediye paketleri için kurdele hazırlamak oldukça basittir. Herhangi bir kırtasiye, tuhafiye gibi dükkanlardan renkli kurdeleler temin edebilirsiniz. Kurdeleleri hazırlamak tamamen sizin hayal gücünüze bağlıdır. Çok sade bir kurdele bağlaması da yapabilirsiniz.
    sürpriz
    Eğer gösterişli bir kurdele hazırlamak isterseniz aşağıda yer verdiğimiz örnekleri inceleyebilirsiniz. Kurdele süslemesini hazırlamak için ihtiyacınız olan en önemli ürün makas ve renkli kurdelelerdir. Eğer yapıştırmanız gereken bir tasarım uygulayacaksanız, sıvı yapıştırıcılardan da temin etmelisiniz. 
    hediye kutusu süsleme
    Kurdele süslemesi yaparken bayanlar için daha gösterişli detaylara yer vermeniz gerekiyor. Erkekler için ise daha sade ve abartılı renklerden oluşmayan kurdeleler hazırlamalısınız. Hediye kutusu üzerine kurdele yapmak için yer verdiğimiz örnekleri inceleyebilirsiniz. Bu örnekler sayesinde çok kısa sürede kurdelenizi hazır hale getirebilirsiniz.

    İnternet Üzerinden El Yapımı Hediye Kutuları Siparişi Vermek

    hediye kutuları
    fiyat
    Hediye kutularını çok kısa süren işlemler sonunda kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz. Ancak, çeşitli sebeplerle kendiniz hazırlamak istemezseniz, internet üzerinde satış yapan bir çok hediyelik eşyacı bulunmaktadır. Hediyelik eşyalar ve hediye ambalajları satışı yapılan web sitelerden kolayca sipariş verebilirsiniz. Genellikle ambalaj ve kutu işi yapan firmaların açtığı web sitelerden hediye kutuları temin edebilirsiniz. Hediye kutularının fiyatları, modellerine ve boyutuna göre değişmektedir. Sade görünüme sahip kutuları uygun fiyata satın alıp üzerine siz süslemeler yapabilirsiniz. Daha gösterişli olarak hazırlanmış olan hediye kutularının maliyeti, diğerlerine göre biraz yüksek olabilir. Hediyenizin fiyatından daha yüksek maliyetli bir kutu almanızı tabi ki önermiyoruz. Sade bir kutu alarak üzerini çok şık bir şekilde süsleyebilirsiniz.

    Hediyeleri Kutu ve Paket ile Vermenin Önemi

    hediye paketi nasıl yapılır
    Hediyelik eşyalar, sevdiklerinizle aranızdaki bağın güçlenmesi için önemlidir. Hediyelik eşyaların her zaman pahalı olması gerekmiyor. Çok küçük maliyetler ile satın alabileceğiniz veya kendi ellerinizle hazırlayabileceğiniz bir çok hediye alternatifi mevcuttur. Sizi seven kişiler, sizden büyük maliyetli hediyeler beklemez. Güzel anı olarak kalabilecek hediyeler her zaman büyük anlam taşımaktadır. Bu yüzden hediye seçimi yaparken kendinizi zora sokmanıza gerek yoktur. Sizi gerçekten sevdiğine inandığınız kişiler için mutluluk ve heyecan verici hediyeler hazırlayabilirsiniz. Satın aldığınız veya kendi ellerinizle hazırladığınız hediyeler kadar ambalajları da önemlidir. Hediyeyi ambalajsız olarak verdiğinizde de anlamı büyük olur ancak, ambalajlı olarak verilen hediyeler her zaman daha büyük heyecan uyandırmaktadır. 
    hediye kutusu yapımı
    Hediye ambalajı olarak kaplama malzemelerinden faydalanabilirsiniz. Kırtasiyelerden temin edebileceğiniz çok düşük maliyetlerdeki kaplama malzemeleri ile hediyelerinizi paketleyebilirsiniz. Bununla birlikte çok şık hediye kutuları da hazırlayabilirsiniz. Yukarıda verdiğimiz örnekler ile el yapımı hediye kutuları hazırlayabilir ve hediyenizi bunların içine koyabilirsiniz. El yapımı ürünler son zamanlarda daha büyük ilgi görmektedir. Bu yüzden el yapımı hediye kutusu ya da paketi hazırlamanızı önermekteyiz. Hediye kutusunu el yapımı olarak hazırlamaya vaktiniz yoksa eğer, ambalaj malzemeleri satan dükkanlar ya da kırtasiyelerden hazır hediye kutuları temin edebilirsiniz. Her ne çeşitte olursa olsun, hediyelerinizi ambalajlı olarak vermenizi öneriyoruz. Sevdiğinize heyecanlı bir anı yaşatmak için bu küçük detaya önem vermelisiniz.

    Yorum Gönder

    1. Bu kadar bos konusma olamaz acele ediyorum oku oku bitmiyor kisa ve net anlatilsa sevinirdim

      YanıtlaSil
    2. Şimdi işim var daha sonra yorumu detaylı bir biçimde yazmaya devam ederim eğer unutmazsam. Kutu ve paketleme tarifleri biraz eksik gibi geldi. (c)

      YanıtlaSil

     
    Top