z Karikatür Portre Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

karikatür siparişi
Gülmek çok değerli ve maalesef bu zamanda birazcık da lüks görülen bir şey! Bu nedenle de şayet bir armağan, sevdiklerimizin yüzünde tebessüm oluşturabilecek kadar eğlenceli ve komikse, işte o hediye inanılmaz değerli bir şeydir. İşte bu nedenle de komik karikatürler, sevdiklerinizde tebessüm yaratacak en iyi hediye alternatiflerinden biridir. Bu yazımızda sizlere, komik karikatür portre çizimi yaptırabileceğiniz yani karikatür siparişi verebileceğiniz profesyonel bir hediye sitesinden bahsetmek istiyoruz. 

Tek kişilik veya çift kişilik karikatür siparişi verebileceğiniz bu sitede, resminizi hayal ettiğiniz şekilde çizdirebiliyorsunuz. Yani mesela kendinizi bir pop star olarak düşünebilir, Herkül, He-Man, Süperman olarak hayal edebilir veya sevgilinizle bir dünya turunda kendinizi düşünebilirsiniz. Sivri ve belirgin vücut hatları temel alınarak çizilen karikatürler hem çok eğlenceli, hem de uzun yıllar asla unutulmayacak özel bir potansiyele sahip. Eğer eşinize, sevgilinize veya en yakın arkadaşınıza kalıcı, komik, esprili ve orijinal bir hediye vermeyi düşünüyorsanız, Kişiye Özel Portre Karikatür bu manada olabilecek en güzel hediyelerden biri. Siz sadece göndereceğiniz fotoğrafın nasıl çizileceğine karar verin, gerisi çok kolay. Profesyonel karikatüristler tarafından çizilecek olan karikatür çalışmasını eminiz ki çok beğeneceksiniz. Hem çizim kalitesi, hem fiyat açısından uygunluk, hem de orijinalliğini temel aldığımızda Karikatür Hediyesi oldukça yerinde ve isabetli bir hediye seçimi olacaktır. Aynı zamanda çift kişilik karikatür çizdirerek, sevgilinize de mükemmel bir yıldönümü hediyesi hazırlatabilirsiniz.

Karikatür Siparişi Nasıl Verilir

karikatür çizdirmek
Karikatürünüzün nasıl çizilmesini istersiniz? Siz hayal edin, karikatürünüz hayaliniz doğrultusunda hazırlansın. Profesyonel çier ekibi tarafından hazırlanan karikatürünüz en fazla 3 iş günü içerisinde tamamlanarak kargoya veriliyor. İster TEK Kişi, İsterseniz de İKİ kişilik olarak karikatür siparişi verebilirsiniz. Ancak, hemen belirtmekte yarar görüyoruz; kişiye özel karikatürlerde kapıda ödeme seçeneği maalesef bulunmuyor. 
karikatür hediyesi
Karikatür siparişi vermeye karar verdiyseniz, dikkat etmeniz gereken bazı önemli konular var. Şöyle ki; çizimin daha başarılı hazırlanabilmesi için göndereceğiniz fotoğrafların ön cepheden, net ve mümkünse gülen bir fotoğrafınız olmasına dikkat ediniz. Bu şekilde hazırlanacak bir portre karikatür çok daha doğal ve eğlenceli olacaktır. İkinci önemli konu ise, çizilecek olan resmin kompozisyonunu düşünmek! Çizimini yaptırmak istediğiniz karikatürde, kendinizi bir politikacı olarak çizdirebilir ya da sporcu, futbolcu, sunucu, pop star, film yıldızı, safarici, motorcu, yarışçı, otomobil tutkusu olan biri, çapkın, alemci, seksi, gelin, damat olarak da çizdirebilirsiniz. Bu konuda hayal gücünüzü olabildiğince özgür bırakın:)
karikatür çizdirmek
Sevdiklerinize karikatür hediyesi ile acayip güzel bir hediye verebilirsiniz. Tek kişilik karikatür siparişi verebileceğiniz gibi, iki veya üç kişilik karikatür çizimi de yaptırabilirsiniz. Ama unutmayın ki, kişi sayısı arttıkça fiyat da ona göre değişecektir. Kişiye özel karikatür, aynı zamanda sevgilinize hediye olarak da verebileceğiniz olağanüstü etkileyici bir hediye. Karikatürünüzü çizdirerek, sevgilinize evlenme teklifinde bulunabilir, gelecekle ilgili tatlı bir hayalinizi karikatürle ifade edebilir veya doğum gününü esprili bir karikatürle kutlayabilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top