z Mesleklere Göre Masa İsimlikleri | En iyi Hediye Fikirleri

kişiye özel masa isimlikleri
Hediyeler ile ilgili bugüne kadar fazlasıyla araştırma yaptım. Sizlere birçok hediye önerisinde bulundum. Ama arkadaşlar, ama bugün gerçekten çok güzel hediyelik ürünlerini inceleyeceğiz! Evet, merak ettiğinizin farkındayım. Fazla uzatmadan bugün sizlere tavsiye de bulunacağım hediyeyi açıklıyorum. Daha da doğrusu, hediyeleri! Masa isimlikleri ile sizlerle olacağım! Evet, masa isimliği benim gerçek anlamda çok beğendiğim bir hediye. Mesleklere göre alınan bu hediye ile ilgili çok farklı modeller var. Eminim ki çok ama çok beğeneceksiniz. Bunlardan ilki kişiye özel masa isimliği. Zaten şunu da söylemeliyim bu hediye ürünün içerisinde en çok bulunan kişiye özel masa isimlik modelleridir. İsim yazılı masa isimlikleri bu hediyenin temel yapısını oluşturmaktadır. Tabi burada siz hediyeyi özgünleştirebilirsiniz de! Mesela ‘’Yılın En İyi Annesi XXX YYY’’ gibi güzel bir masa isimliği de yaptırabilirsiniz. Anneniz mutfak ta dekorasyon da bunu severek kullanacak, hatta kalem ihtiyacı olduğunda direk buradan alıp yazacaktır. Yani seçenek bol, seçimleri de birlikte çoğaltacağız ve yazımızın sonuna geldiğiniz de gerçek anlamda kafanızda en güzel masa isimliğini seçeceksiniz. Hadi şimdi masa isimliği hediye önerileri amaçlı yazımıza başlayalım! 

Ofis Hediyesi Masa İsimliği Modelleri


Kişiye Özel Masa İsimliği - Her Meslek İçin 

fiyatı ne kadar
Avukat tanıdıklarınız için, ofisinde kullanabileceği harika bir masa üstü isimlik almak ister misiniz? Avukatlara özel masa üstü isimlik oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Avukatlar için hediye arayışında olanlara çok güzel bir hediye alternatifi olabilir. Dayanıklı tahtadan yapılmış alt zemini ile altın sarısı metal plaka çok güzel bir uyum yakalamıştır. Bu altın sarısı plaka üzerine hediye alacağınız avukatın ismini yazdırabilir, eğer hukuk bürosu var ise oranın da ismini yazdırabilirsiniz. Bu tarz bir hediyeyi hukuk bürosu açtığında veya okuldan yeni mezun olduğunda hediye edebilirsiniz. Eminim ki böyle bir hediye karşısında çok mutlu olacak ve şaşıracaktır.

Doktorlara  Özel Masa İsimlik Modeli

masa isimlikleri
fiyatı ne kadar
Doktor eşiniz, sevgiliniz veya herhangi bir akrabanız var ve ona şık ve anlamlı bir hediye almak istiyorsanız tam da doğru adrestesiniz. Doktorlara özel masaüstü isimlik, hediye arayışında olanlar için çok uygun bir hediye olacaktır. Çok şık bir tasarıma sahip olan masa üstü isimlik, kişiye özel tasarlanmaktadır. Sağlam koyu renk tahtadan yapılan bu masa üstü isimliği şık altın rengi metal plaka tamamlamaktadır. Bu altın sarısı metal plaka üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabilir, unvanını da belirtebilirsiniz. Bu tarz bir hediyeyi okuldan yeni mezun olduğunda veya yeni işe girdiğinde alabilirsiniz. Eminim ki böyle bir hediyeyi gördüğünde çok mutlu olacak ve şaşıracaktır. 

Müdürlere Özel Ahşap Masa İsimliği

masa isimliği modelleri
fiyatı ne kadar
Müdürlük unvanını taşıyabilmek ve müdür olabilmek oldukça zor bir iştir. Bu zor görevi üstlenen genel müdürler için siz de müdür olan tanıdıklarınıza hediye arayışı içerisindeyseniz tam da doğru adrestesiniz. Genel müdürlere özel masaüstü isimlik, sizler için çok güzel ve anlamlı bir hediye seçeneği olacaktır. Sağlam koyu renk tahtadan oluşan bu isimliği, altın sarısı metal plaka tamamlamaktadır. Bu altın sarısı plaka üzerine hediye edeceğiniz kişinin unvanını ve ismini yazdırabilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan bu anlamlı hediyeyi gördüğünde çok mutlu olacağı kesindir. Bu masa üstü isimliği, yeni müdürlüğe terfi eden biri için alabilirsiniz. Ofisinde durup bu masa üstü isimliği gördükçe sizi anacaktır ve bu isimliği ömür boyu saklayacaktır. 

Hukukçu ve Avukatlara Özel Masa İsimliği

kişiye özel masa isimliği
fiyatı ne kadar
Sevgiliniz, eşiniz veya herhangi bir akrabanız için çok anlamlı ve güzel bir hediye mi arıyorsunuz? Ayrıca bu hediyenin yalnızca ona özel mi olmasını istiyorsunuz? O zaman tam da doğru yerdesiniz diyebilirim. Kişiye özel masaüstü isimlik tam da sizler için ideal bir hediye seçeneği olacaktır. Şık tasarımı ile gören herkesi büyüleyen bu masa üstü isimlikleri mutlaka tercih etmelisiniz. Koyu renk ahşaptan yapılan bu masa üstü isimlik altın sarısı rengi metal plaka ile bir bütünlük oluşturmaktadır. Bu altın sarısı metal plaka üzerine, hediye alacağınız kişinin unvanını ve ismini yazdırabilirsiniz. Bu kendisine özel olan hediyeyi gördüğünde eminim çok mutlu olacak ve şaşıracaktır. Eğer sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız daha ne bekliyorsunuz? 

Psikologlara Özel Masa Üstü İsimlik

masa isimliği sipariş
fiyatı ne kadar
Bizlerin derin psikolojisini anlamaya çalışan ve sorunlarımızı çözen psikologlar için sizde ufak ama anlamlı bir hediye almak istemez misiniz? Peki, ne hediye alabilirim diye kara kara düşünüyorsanız tam da doğru adrestesiniz. Psikologlara özel masa isimliği, hediye arayışı içinde olanlar için çok anlamlı ve güzel bir hediye olacaktır. Böyle bir hediyeyi karşınızdakine yeni okuldan mezun olduğunda veya yeni çalışmaya başladığında alabilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan bu masa üstü isimlikleri gördüğü anda çok sevinecek ve psikolojisi düzelecektir. Koyu kahverengi ahşaptan yapılan bu masa üstü isimlik altın sarısı renkli metal plaka ile tamamlanmaktadır. Bu altın sarısı renkli metal plaka üzerine hediye vereceğiniz kişinin ismini ve unvanını yazdırabilirsiniz. Bu uygun ve gösterişli hediyeyi almak için daha ne bekliyorsunuz?

İsim Yazılabilir Cam Masa İsimlikleri

Masa İsimlikleri
Yeni işe giren veya yeni okulundan mezun olan sevdikleriniz için güzel ve anlamlı bir hediye almak istemez misiniz? Biliyoruz ki hediye almak ve karşımızdakine beğendirmek oldukça zor bir durumdur fakat bu hediye yüzde yüz beğenme garantilidir. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu cam masa üstü isimlikleri gören herkesi büyüleyecektir. Diğer masa üstü isimliklerin aksine, bu masa üstü isimliğinde kalem koyma yerleri de bulunmaktadır. Ön tarafında buzlu cam yer almakta ve bu bölüme hediye vereceğiniz kişinin adını ve unvanını yazdırabilirsiniz. Bu hediyeyi gördüğü zaman karşınızdaki şok olacak ve mutluluk seviyesi artacaktır.

Saatli Masa İsimliği Modelleri

masa isimlik modelleri saatli
Sevgilinize, eşinize veya herhangi bir akrabanıza hediye alma arayışı içerisindesiniz ve bir türlü doğru kararı veremiyor musunuz? Bizim sizler için çok özel ve anlamlı bir hediye fikrimiz var. Saatli masa üstü isimliği, çalışan tanıdıklarınız için çok güzel bir hediye fikri olabilir. Eğer böylesine şık bir tasarıma sahip hediye ile sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız bu isimlikleri mutlaka tercih etmelisiniz. Çok kullanışlı olan bu masa üstü isimliği ile bir taş ile iki kuş vurmuş olacaksınız. Hem saat hem de isimlik olarak kullanılabilen bu masa üstü isimlikler eminim ki gören herkesi çok etkileyecektir ve hediye sahibini çok mutlu edecektir. Kalem koyma yerine de sahip olan bu masa üstü isimlikler hem çok şık hem çok kullanışlı. Sizde böylesine anlamlı ve güzel bir hediyeyi almak için daha ne bekliyorsunuz?

Çok Amaçlı Masa İsimlikleri

masa isimlikleri
Sevdikleriniz için ufak ama bir o kadar da güzel bir hediye almak istiyorsanız tam da doğru adrestesiniz. Biz, sizler için en güzel hediyeleri araştırdık ve bu çok fonksiyonlu masa isimliğinin gerçekten aradığınız hediye olabileceğini düşündük. Kimimiz masa isimliklerini sade bulmaktalar. Bu konuda bir nebze haklı olduklarını söyleyebiliriz. O yüzden eğer ki sizin de böyle bir düşünceniz varsa işte bu çok fonksiyonlu masa üstü isimliği tam sizin için! Kalemliği, not kâğıtlığı, saati ve isimliği ile gerçekten çok beğeni toplayan bir ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kendinize veya sevdiklerinize kim olursa olsun alabileceğiniz bu güzel hediyeyi de tavsiye etmekteyiz.

Türkiye Figürlü Masa İsimliği - Kişiye Özel

masa isimlikleri
Kristal masa isimliklerine sizler için göz gezdirirken güzel bir ürün dikkatimizi çekti. Çok güzel bir şekilde Ülkemizin tasarıma uygulandığı bu güzel Türkiye Kristal Masa İsimliğini hediye olarak almanızı öneririz. Ülkemiz gerçekten çok güzel bir memleket. Yurt dışında birçok yeri görmüş biri olarak söylüyorum (hava atmıyorum :P ) memleketimizin değerini bilmemiz lazım. Bu konuda elbet şüphemiz yok. İsterseniz kendiniz için de alabilirsiniz. Ülkemizin sınırlarının yer aldığı bu masa isimliğinin ortasında isminizin veya sevdiğinizin isminin yazması çok ama çok hoş duracaktır! Tavsiye ürünlerimizden birisidir. Hediyeyi alacağınız şanslı kişi böylesine güzel bir ünü aldığında çok ama çok mutlu olacak, şaşıracak ve size kucak dolusu teşekkür edecektir.

Avukatlara Özel Maskotlu Masa İsimliği

avukatlar için masa isimliği
Avukatlarımızın işleri gerçekten zor. Sıkıntılı, zorlu bu mesleklerinde onları bir nebze de mutlu etmek hem ona, hem size iyi gelecek. Avukatlık mesleğinde ki en zor yön adalet olsa gerek. Savunmaları, itirazları, dosyaları ve taleplerinde adaletli olmak ve adaleti sağlamak istiyorlar şüphesiz. Bu nedenle adaletin simgesi terazili bu güzel masa isimliği de tam anlamıyla avukatlar için yapılmış diyebilirim! Bu stresli anlarında bu tarz hediyeler ile onları mutlu etmemiz gerekir. Ve bu fiyata, böylesine bir ürün kesinlikle alınmalıdır. Her zaman ürünlerin kullanışlılığı hakkında bilgi vermiştim. Bir hediyenin kullanışlı olması o hediyeyi güzel kılan en önemli noktalardan birisidir. Ayrıca o hediyenin unutulmamasını, sürekli göz önünde kalmasını sağlar. Böyle bir ürünü de ne o, ne siz unutabileceksiniz. Hatta misafirliğe gelenler ‘’masa isimliğini nereden aldınız? Harika bir şey bu, nerden aldın bunu?’’ gibi sorular muhakkak soracaktır. Tekrar tekrar tavsiye ediyoruz.

Polislere Özel Masa İsimliği Modeli

polise özel masa isimliği
Avukatlık, doktorluk gibi zorlu meslekleri tanıttıktan sonra belki de en zor mesleğe sıra geldi! Yani branşlarına göre gerek Trafik Polisi, gerek Asayiş, gerek Çocuk polisi, gerek Terör ve gerekse aslında hepsi! Evet, hepsi, tüm alanlarında zor bir meslek. Neden bu kadar iyi bildiğimi merak edecek olursanız; amcam ve dayım bu şerefli meslek içerisinde uzun süredir görev yapmaktalar. Ve gerçekten hani ‘’gecesi-gündüzü yok’’ tabiri vardır. İşte bu meslek için yazılmış bir söz bence. Çalışma saatleri belli olmayan, çok yoğun çalışan ve çalıştığı saatler boyunca zorlu anlar geçirten bir meslek. Hırsızı, hapçısı, teröristi, alkollü araç kullananı.. Daha neler neler? Tehlikeli saatler, acaba eve dönebilecek miyim düşüncesi? Hepsine kolaylıklar gelsin diliyorum. Güzel ve zorlu mesleklerinde. Bu kadar sohbet yeter. Polislerimiz için tasarlanmış bu mükemmel görünümlü masa isimliğini almanızı tavsiye ediyoruz. Belki siz bu güzel meslek içindesiniz, kendiniz için almak istiyorsunuz. (Daha ne duruyorsun alın hemen) Belki de benim gibi yakınınız için bu güzel isimliği almak istiyorsunuz. (Daha da durmayın!) Kesinlikle emniyet görevlileri için; Polis Memuru, Emniyet Müdürü fark etmeksizin alabileceğiniz bir hediye. Sadece masa isimliği de değil. Göz alıcı saati, kaliteli kalemliği ve not kâğıdı bölümüyle göz dolduruyor diyebilirim. Fiyatının da uygun olacağını düşünüyorum sizler için.

Yorum Gönder

 
Top