z Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kutusu
Sevgilinize bir kutu dolusu mutluluk hediye etmeye var mısınız? Mükemmel hazırlanmış kutusu ve içerisinde yer alan 50 adet özel tasarım romantik kartlarla işte  bunu yapabilmeniz artık mümkün! 50 karttan her biri üzerinde hem şahane illüstrasyonlar, hem de inanılmaz romantik mesajlar yer alıyor. Ürünü daha iyi tanımanız ve içeriğinde neler olduğunu görebilmeniz açısından bol bol örnek resimler bu yazımızda bulabilirsiniz. Eminiz ki ürüne ait fotoğrafları detayları ile incelediğinizde ne kadar muhteşem ve sürpriz dolu bir hediye seçeneği ile karşı karşıya olduğunuz konusunda, siz de bize hak vereceksiniz. Şu ana kadar Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları tarzında, sitemizde bir çok benzer romantik ürünü beğeninize sunmaya çalıştık. Örneğin; kalp kutu içerisinde yer alan ve her biri kalpli kartlar üzerine yazılı 365 adet romantik aşk sözleri ya da Seni sevdiğimi 365 gün hatırlaman için sözleri ve seni sevmemin 52 nedeni el yapımı kartları, bu tip romantik hediyelerden bazıları. Ancak; Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Hediye kutusu artı bir çok farklı özellikleri ile tüm bu ürünlerde daha özel ve daha etkileyici. Sebebine gelince, bu kutunun içinde bulunan romantik mesajlı kartların her biri, tek tek özel olarak tasarlanmış ve üzerinde yazılı romantik aşk sözleri ile uyumlu illüstrasyonlardan oluşuyor. Aşağıda resmini bulabileceğiniz örnek kartlarsa bu sözümüzü doğrular nitelikte. Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kutusunu tek başına sevgilinize hediye edebileceğiniz gibi, sevgilinize özel hazırladığınız el yapımı hediyelerinize romantizm katmak için de kullanabilirsiniz. 
fiyat bilgisi
Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Hediyesi
Süslü bir kutu tasarımı bulunan ve içerisinde 50 adet aşk dolu mesaj kartları yer alan  Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Hediyesi sevgilinizle aranızdaki aşk bağlarını daha da güçlendirecek. 
seni sevmemin 52 nedeni hediyesi
Heyecan verici romantik sözlerden oluşan bu kutuyla sevgilinize özel gün sürprizleri yapabilirsiniz. Örneğin Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kutusu içerisindeki mesajlı kartları sevgilinizin gardırobuna, arabasının torpidosuna, kitaplarının arasına, ceketinin cebine veya çantasına koyabilirsiniz. Sevgilinize kendisini çok özel hissettirecek olan bu romantik kartlar, sevgililer günü hediyesi veya yıldönümü hediyesi olarak da düşünülebilecek en şahane hediye seçeneklerinden biri. 
senin hakkında sevdiğim şeyler kartları

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kutusunda Yer Alan Romantik Kartlar

  • Bana O Sıcak Kalbini açtığın için; Seni çok seviyorum... (Avuç içinde kalp tutan bir el ve bu romantik mesaj kalp sembolü içerisinde yazılı)
  • Sensiz Olmaz Çünkü; Güneş sıcaklığı işle sarmalayan; Yıldızları serpiyorsun gecelerime (Günbeş ve yıldız temalı illüstrasyon eşliğinde)
  • Milyon Defa Dünyaya Gelsem; Yine Seninle olmak isterdim...(Mesajla ilintili mükemmel bir illüstrasyon eşliğinde)

senin hakkında herşey sözleri
  • Seni Sevmeyi, Seni Dİnlemeyi, Seninle Sohbet ETmeyi, Sana Dokunmayı, Kısacası Senin Olduğun Her Şeyi Çok Seviyorum
  • Seni Bu Kadar Çok Seviyorum ( Sevimli Çöp Adam Figürü eşliğinde.) Çünkü; İçimdeki çocuğu, Saklı kalmış beni yeryüzüne çıkarttığın için...
  • Varlığın en karanlık gecelerde bile, Dünyamı aydınlatıyor.
  • Seninleyken kendimi mutluluğun Zirvesinde hissediyorum...
  • Sensiz olmaz çünkü; Sen Aşksın... Ellerimiz buruşsa da, saçlarımız ağarsa da, Bir Ömür Seni Seveceğim...


senin hakkında her şey hediye kutusu
Sevgilinize olan hislerinizi dikkat çekici kartlarla Ona hissettirebileceğiniz Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Hediyesi adeta mutluluk ve aşk dolu bir kutu! Sevgilinizin her zaman saklayacağı, her okuduğunda da size olan aşkının yeniden tazeleneceği bu harika hediye fırsatını kaçırmamanızı öneriyoruz. 

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Hediye Kutusu sadece Hediyemen.com'da bulabileceğiniz enteresan bir ürün! Ayrıca bu hediye sitesinden bu romantik kartlar da dahil olmak üzere tüm siparişlerinizi kredi kartı, banka havalesi verebilir veya bunlarla uğraşmak istemiyorum diyorsanız KAPIDA ÖDEME ile güvenli alış veriş yapabilirsiniz. Üstelik saat 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim ediliyor. 

Yorum Gönder

 
Top