z Yeni Evlenen Çiftlere Düğün Hediyesi | En iyi Hediye Fikirleri

düğün hediyesi ne alınır
Yeni evlenen çiftlere düğün hediyesi olarak altın takıdan başka eşyalar da getirebilirsiniz. Yeni evlenen arkadaşlarınız için alabileceğiniz bir çok hediye alternatifi vardır. Evlilik hayatına yeni adım atmış olan sevdiğiniz arkadaşlarınızı mutlu edecek hediye seçimi için sizlere fikirler paylaşmak istedik. Bu fikirlerden yola çıkarak siz de iyi bir hediye seçimi yapabilirsiniz.


Yeni Evlenen Çifte Ne Hediye Alınır?

 Yeni Evlenen Çifte Ne Hediye Alınır?
Yeni evlenen çiftler için en çok tercih edilen hediye türü olarak ev aksesuarları ön plana çıkmaktadır. Ev aksesuarı seçimi yapacaksanız, kullanışlı, modern ve şık bir ürün olmasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca, evlenen çifti yakından tanıyorsanız, sevdikleri ve tarzlarına uygun herhangi bir ürünü hediye olarak alabilirsiniz. Yeni evli çifte hediye seçimi yaparken, her iki tarafından kullanabileceği bir hediye tercih etmeye çalışmalısınız. Eğer birden fazla hediye alabilecek imkanınız varsa, iki taraf için ayrı birer hediye tercihi yapabilirsiniz. Bayan için sevdiği ve ilgi gösterdiği ürünleri tercih etmelisiniz. Erkek için ise; kullanabileceği bir hediye almalısınız.

Düğün Hediyesi Ne Olabilir?

Düğün hediyesi olarak bizim kültürümüzde altın takı getirilmesi yaygındır. Altın takı, hediyeden çok düğün masraflarına biraz katkı gibi düşünülebilir. Altın takı haricinde başka bir şey de hediye edebilirsiniz. Bu durumda kullanabilecekleri ve kullandıkça sizi hatırlayacakları bir hediye tercihi yapmanızı öneriyoruz. Düğün hediyesi olarak kişiye özel hediyeler son zamanlarda bir hayli popüler olmuş durumdadır. İyi bir düğün hediye vermeyi planlıyorsanız, yeni evlenen çift için özel olarak hazırlanan bir eşya tercihi yapabilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan hediyelerde isim ya da fotoğraf baskısı yaptırabilme imkanınız vardır. Bu da hediyeyi daha özel ve anlamlı bir hale getirmektedir.

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


Yeni evlenen arkadaşlarınız için alınabilecek en güzel hediyelerden birisi, bu puzzle setidir. Puzzle’ı özel kılan detayı ise kişiye özel fotoğraf baskılı olmasıdır. Kişiselleştirilebilen bu özelliği sayesinde çok iyi bir düğün hediyesi olabilmektedir. Puzzle tam 130 parçadan oluşuyor. Puzzle üzerine baskı yaptırılabilecek fotoğrafı, yeni evli çiftin fotoğraflarından tercih edebilirsiniz. Sizin istediğiniz fotoğraf baskı yapılır ve puzzle haline getirilir. Bu puzzle seti yeni evlenen arkadaşlarınız için hem dekoratif hem de güzel vakit geçirilebilecek bir hediye olacaktır.

Sevgilime Mutluluğun Tablosu Kanvas

Sevgilime Mutluluğun Tablosu Kanvas


Yeni evlenen çift için alınabilecek çok şık bir dekoratif hediyedir. Kanvas tablo üzerine baskı yaptırılacak fotoğrafları özgürce seçebilirsiniz. Yeni evlenen çiftin fotoğraflarından derleyip hazırlatabilirsiniz. Dekoratif bir ev eşyası olduğu kadar, özel duygular barındırıyor olması da güzel bir detaydır. Yeni evlenen çifti mutlu edebilecek en iyi hediye alternatifleri arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Hediye edeceğiniz arkadaşlarınızın sosyal medya hesabındaki fotoğraflardan oluşan bir kolajı baskı yaptırabilirsiniz. Hem şaşırtıcı hem de duygu yüklü bir hediye olacağının altını çizmek isteriz.

Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası

Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası


Yeni evlenen çiftin ev dekorasyonuna şık katacak olan bu gece lambasını, düğün hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. İyi bir düğün hediyesi olacağından emin olabilirsiniz. Projeksiyonlu fonksiyonu sayesinde odaya kırmızı kalpli ve “I Love You” yazılı ışık saçması da dikkat çeken bir ayrıntıdır. Düğün hediyesi olarak şık ve dekoratif bir hediye düşünüyorsanız, bu ürünü tercih etmeniz doğru bir seçim olacaktır. Projeksiyonlu romantik gece lambasını yeni evlenen arkadaşlarınıza hem düğün hediyesi hem de yeni ev hediyesi olarak getirebilirsiniz. Her iki tarafında bu hediyeye şaşırıp, mutlu olacağından emin olabilirsiniz.

Çiftlere Özel Bize Dair Herşey Kitabı

Çiftlere Özel Bize Dair Herşey Kitabı


Yeni evlenen arkadaşınıza farklı ve anlamlı bir hediye vermek istiyorsanız, bu çok özel ürünü tercih etmenizi öneriyoruz. Çiftler için özel olarak tasarlanmış olan bir aşk kitabı. Ve bu aşk kitabının yazılması ise çifte ait olacak. Yeni evlenen arkadaşlarınızın, aşk kitabı içindeki özel soruları yanıtlarken mutlu anılar yaşamalarını sağlayabileceksiniz. Yeni evli bir çift için alınabilecek çok iyi bir hediye alternatifidir Hem romantik hem de şık ve dekoratif görünüme sahip. Yeni evlenen arkadaşlarınızın, birbirine olan aşkını kaleme dökeceği harika bir hediye olacaktır.

Kişiye Özel 2'li Sonsuzluk Yastık Seti

Kişiye Özel 2'li Sonsuzluk Yastık Seti


Kişiye özel olarak hazırlanan hediyeler, her zaman daha büyük ilgi çekmektedir. Yeni evlenen çiftlere özel bir hediye almayı planlıyorsanız, kişiselleştirilebilen ürünler arasından seçim yapabilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan bu yastık tasarımında, hediye edeceğiniz arkadaşlarınızın isimlerini baskı yaptırabilirsiniz. Bununla birlikte düğün tarihlerini de yazdırabiliyor olmanız, hediyeyi daha da anlamlı hale getirecektir. Evlilik hediyesi, yeni ev hediyesi olarak çok iyi bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Koltukta ya da yatak üzerinde kullanılabilen bu yastıklar, çok şık ve dekoratif görünüme sahip.

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati


Kişiselleştirilebilen ürünler arasında en çok beğenilenler; fotoğraf baskılı olanlardır. Bu masa saati üzerine de istediğiniz bir fotoğrafı baskı yaptırabiliyorsunuz. Bu özelliği sayesinde çok şık ve anlamlı bir hediye olarak önerilmektedir. Yeni evlenen arkadaşınıza getirebileceğiniz iyi bir hediye seçimi olacaktır. Masa saati üzerine baskı yapacağınız fotoğrafı, yeni evlenen çiftin en özel anlarından birisi olarak tercih edebilirsiniz. Ev dekorasyonuna da şık bir uyum sağlayacağından emin olabilirsiniz. Yatak odada ya da vitrinde kullanım için çok uygun bir saat tasarımıdır.

düğün hediyesi çiftlere

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Romantik Yastık


Fotoğraf baskılı ürünlerin ne kadar çok beğenildiğini söylememize gerek yok. Kişiye özel olarak hazırlanan bu ürünler ile sevdiklerinizin kalbini çalabilirsiniz. Kişiye özel ürünler arasında yer alan çok özel bir yastıktan da söz etmek istiyoruz. Yeni evlenen arkadaşlarınız için güzel ve anlamlı bir hediye düşünüyorsanız; bu yastık tam size göre. Arkadaşlarınızın her ikisinin de fotoğrafını ve evlilik tarihlerini baskı yaptırabileceğiniz harika bir düğün hediyesi olacaktır. En anlamlı düğün hediyeleri arasından, çok beğenileceğinin altını çizmek isteriz.

Kişiye Özel Efsane Aşıklar Yastık

Kişiye Özel Efsane Aşıklar Yastık


Hediyelik olarak tercih edilen yastıklar, hem dekoratif şıklığı ile dikkat çekiyor hem de kişiselleştirilebilme özelliği ile beğeni topluyor. Kişiye özel olarak hazırlanan bu yastıkların üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabiliyorsunuz. Tarih boyunca efsane olmuş aşkların bir derlemesi olan bu yastık üzerine yeni evlenen çiftin isimlerini de yazdırabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde çok anlamlı ve dikkat çekici olacağını söylemek isteriz. Ev hediyesi ve evlilik hediyesi olarak çok iyi bir alternatif olacaktır. Arkadaşlarınızın bu hediyeyi çok beğeneceğinden emin olabilirsiniz.

Kişiye Özel Kolye

Bayana Hediye Kişiye Özel Kolye


Yeni evlenen bayan arkadaşınız için iyi bir hediye mi düşünüyorsunuz? O halde sizin için vereceğimiz tavsiyeleri incelemenizi öneriyoruz. Altın kaplama gümüş metaryelden üretilmiş olan bu kolye, kalitesiyle de dikkat çekiyor. İsimli kolye ucuyla da arkadaşınızın kalbinde taht kuracağından emin olabilirsiniz. Yeni gelin olmuş bayan arkadaşınızı mutlu edecek, harika bir hediye olacaktır. Kolyenin gümüş olması da uzun ömürlü kullanım imkanı sağlamaktadır.

Seni Çok Seviyorum Sevgilim Kupa Bardağı

Seni Çok Seviyorum Sevgilim Kupa Bardağı


Yeni evlenen çiftler için küçük ama bir o kadar da anlamlı bir hediye mi düşünüyorsunuz? O halde, özel bir tasarıma sahip olan bu hediyeyi inceleyebilirsiniz. Çiftler için özel tasarlanan kupa bardak üzerine, yeni evlenen arkadaşlarınızın ismini ve düğün tarihlerini yazdırabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde oldukça ilgi çekici ve mutluluk veren bir hediye olacaktır. Yeni evlenen çiftin evini ziyaret ettiğinizde, bu hediyeyi getirerek onları mutlu edebilirsiniz.

Sevgililere Özel Efsane Aşıklar Çerçevesi

Sevgililere Özel Efsane Aşıklar Çerçevesi


Efsane aşıklar yastığı kadar, efsane aşıklar çerçevesi de büyük ilgi görmektedir. Yeni evlenen çiftlere özel hediyeler arasında bu ürünü de değerlendirebilirsiniz. Özel ve minimalist tasarımı sayesinde çok şık bir dekorasyon ürünü olacaktır. Fotoğraf çerçevesi üzerine yazdırılabilen özel isim baskısı sayesinde de anlamlı bir hediye olmaktadır. Arkadaşlarınızı şaşırtmak ve mutlu etmek istiyorsanız, bu ürünü tercih etmenizi öneririz. 

Puzzle Konservesi

Kişiye Özel 240 Parça Puzzle Konservesi


Kişiye özel olarak hazırlanan puzzlelar gerçekten çok büyük ilgi görmektedir. Özellikle de çiftler için güzel zaman geçirilebilen bir etkinlik olmaktadır. Bununla birlikte dekoratif görünümü sayesinde de evlerde şık bir yer edinmektedir. Evlilik hediyesi olarak anlamlı bir hediye isteyenlere, kişiye özel hazırlanan puzzle setlerini önerebiliriz. Puzzle parçaları sizin vereceğiniz bir fotoğrafa göre hazırlanmaktadır. Yeni evlenen çift için önemli olan bir fotoğrafı baskı yaptırarak, onları şaşırtabilir ve mutlu edebilirsiniz. 

Çikolata Konservesi

Kişiye Özel Aşk Çikolata Konservesi


Yeni ev ziyaretine giderken, mutlaka bir kutu çikolata vb. bir hediye getirilir. Siz de yeni evlenen arkadaşlarınızın evini ziyaret ederken çikolata getirebilirsiniz. Ancak, bu çikolatalar sıradan bir hediye olmayacak. Çikolataların üzerine yapılabilen fotoğraf baskısı sayesinde, çok şık ve anlamlı bir hediye olacaktır. Yeni evlenen arkadaşlarınızı mutlu etmek için iyi bir hediye seçimi olacağını belirtmek isteriz. Çikolata paketi ve kutusu üzerine fotoğraf baskısı yapılabildiği gibi, isim ve tarih de yazılabilmektedir. Yeni evlenen arkadaşınızın eşiyle birlikte fotoğrafını ve isimleri ile birlikte evlilik tarihlerini baskı yaptırabilirsiniz. Çok şık ve düşünceli bir hediye olarak, arkadaşlarınızın kalbini feth edeceksiniz.

Sevgililere Özel Aşkımızın Yıldönümü Yastık

Sevgililere Özel Aşkımızın Yıldönümü Yastık


Düğün hediyesi olarak hazırlanan özel tasarıma sahip bir yastığı daha önermekteyiz. Bu yastık, özel takvim görünümüne sahiptir. Takvim üzerine kişiler için anlamlı olan tarihin notu belirtilmektedir. Bununla birlikte, kişiye özel isim yazılabiliyor olması da hediyeyi daha anlamlı kılmaktadır. Yeni evlenen arkadaşlarınızın en özel ve anlamlı gün olan, evlilik tarihlerini ve isimlerini baskı yaptırabileceğiniz, harika bir hediye seçimi olacaktır. Ev hediyesi olarak da bu ürünü getirebilirsiniz. Çok şık ve dekoratif görünümü ile evin en güzel köşesinde kendisine yer edinecektir.

Kalbimde Bir Tek Sen Varsın Taş Baskı

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Taş Baskı


Taş baskı dekoratif ürünleri, bir çok farklı tasarımlarla kullanılmaktadır. Ev dekorasyonunda çok şık bir görünüm oluşturan bu ürünler, aynı zamanda iyi bir hediye seçimi olmaktadır. Taş üzerine istediğiniz herhangi bir fotoğrafı baskı yaptırabilirsiniz. Yeni evlenen çift için tercih edeceğiniz bu hediyenin üzerine, çiftin düğün fotoğraflarını bastırabilirsiniz. Çok özel ve dikkat çekici bir hediye olarak yıllar boyunca evin en güzel köşesinde yer alacağından emin olabilirsiniz. Çok şık bir görünüme sahip olmasıyla birlikte, özel anlamlar barındıran iyi bir hediye alternatifidir. Arkadaşlarınız bu hediyeye baktıkça sizi hiç unutmayacaktır.

Bir Ömür Birlikteyiz 2’li Kupa Bardak

Bir Ömür Birlikteyiz 2’li Kupa Bardak


Yeni evlenen çifte getirilebilecek en sevimli hediyeler arasında yer alan bir ürün. Kupa bardaklar, evlerde en çok kullanılan eşyaların başında gelmektedir. Kupa bardakların bir çok farklı tasarımları mevcuttur. Bu tasarımlar arasında yer alan bu ürün ise, yeni evlenen çift için çok özel ve anlamlı olacaktır. Kupa bardağın üzerine isim yazılabiliyor olması da, hediyeyi daha da özel hale getirmektedir.

ev hediyesi ne alınır

Yorum Gönder

 
Top