z Nişanlılara Özel Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

nişanlılara özel hediyeler
Sevdiğiniz kişi ile yollarınızı ömür boyu birleştirmeye karar verdiniz ve evliliğe doğru giden ilk adımı atmak için nişanlanmaya karar verdiniz. İlişkinin hem en zor hem de en güzel zamanları olan nişanlılık dönemi, çiftlerin birbirini daha iyi tanıması ve anlaması için iyi bir süreçtir. Bu süre zarfında karşınızdaki kişiyi daha iyi öğrenecek ve daha çok vakit geçireceksiniz. Tabi, işin içine aileler de girdiği için aile ortamını da öğrenme ve anlama fırsatını bulacaksınız. Bu en güzel ve özel dönemde nişanlılık zamanını daha da anlamlandırmak için harika hediyeler almaya ne dersiniz? Nişanlıma hediye alırken nereden almalıyım diye düşünüyorsanız tam da doğru adrestesiniz. Bu zamanda böyle güvenilir site bulmak eminim ki çok zor olmalı. Fakat gönül rahatlığı ile güvenebileceğiniz bu sitede aradığınız her hediye mevcut ve her zevke hitap eden hediyeler kolaylıkla bulabilirsiniz. Dilerseniz erkek nişanlıya hediye dilerseniz bayan nişanlıya hediye alabilirsiniz. Her iki cins için de birbirinden güzel hediyeler mevcuttur.

Nişanlıma Ne Hediye Alabilirim? İşte Önerilerimiz


el yapımı defter

Nişanlılara Özel Hediyeler & El Yapımı Anı Defteri


El yapımı anı defteri ile, nişanlınızla aşkınızın ilk başladığı günden, nişan gününe kadar paylaştıklarınızı el yapımı hatıra defterine yazabilirsiniz. Hem çok anlamlı, hem de yıllarca saklanacak özel bir hediye seçeneği. ETSY'de satılan bu özel armağanla nişanlıma ne hediye alabilirim derdinden kurtulmuş olacaksınız ve bulduğunuz hediyelere eminim ki bayılacaksınız. Nişanlılar için hediyeleri gördüğünüz zaman bir an önce satın almak isteyeceksiniz. O zaman sizler için araştırdığım ve beğeninize sunduğum birbirinden sıra dışı ve güzel hediyelere göz atmak için sizleri daha fazla bekletmeyeyim ve meraklandırmayayım. Umuyorum ki en güzel ve özel hediyeyi bu sitede bulacaksınız. Şimdiden iyi alışverişler.

100 Romantik Görev İçeren Kavanoz

Nişanlınıza Romantik Görevler İçeren Kavanoz Hediye Edin


Eşiniz veya sevgiliniz ile romantik bir göreve hazır mısınız? 100 romantik görev içeren kavanoz aşkınızı yeniden tazelemenize etken olacak ve çok eğlenceli vakit geçirecekseniz. Eğer eşinize, nişanlınıza veya sevgilinize güzel ve anlamlı bir hediye almayı düşünüyorsanız bu romantizm dolu kavanozu tercih edebilirsiniz. Bu kavanozun içinde ellisi erkek için ellisi bayan için olmak üzere toplam 100 adet görev bulunmaktadır. Böyle bir hediye karşısında karşınızdaki çok sevinecek ve oldukça güzel vakit geçireceğini tahmin edebilecektir. Öyleyse ne duruyorsunuz bu aşk dolu göreve başlamamak için? 

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle

Nişanlıma Ne Hediye Alabilirim? Kişiye Özel Puzzle


Eğer nişanlınıza veya eşinize hediye fikri arıyorsanız tam da doğru adrestesiniz. 130 parça kişiye özel foto baskılı puzzle, hediye arayışında olanlar için harika bir alternatif olacaktır. Hem gizemli hem de çok romantik olan bu hediye karşısında nişanlınız çok sevinecek ve mutlu olacaktır. Puzzle’ı tamamladığında ise ortaya çıkan resme şaşıracak ve mutluluğu kat be kat artacaktır. 30*40 ebatlarında olan bu puzzle destek ayakları sayesinde masa üstünde konulmaya da müsaittir. Dilerseniz duvara da asabilirsiniz. Böyle bir hediye ile hem sizi sürekli anmış olacak ve aşkı sürekli tazelenmiş olacaktır. Hatta bu puzzle’ı birlikte yaparak güzel bir vakit geçirebilirsiniz. 

Fotoğraf Baskılı Erkek Kol Saati

Erkek Nişanlıya Hediye & Fotoğraflı Kol Saati


Genç nişanlı çiftler için harika bir hediye fikrine ne dersiniz? Fotoğraf baskılı erkek kol saati emim ki nişanlınızın kalbini fethedecektir. Deri kordona sahip bu erkek kol saati oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Saatin iç kısmında birlikte fotoğrafını bastırarak hem çok anlamlı hem de çok güzel bir hediye vermiş olacaksınız. Böylece her saate baktığında sizi hatırlayacak ve özlemini az da olsa giderecektir. Karşınızdaki kişi bu hediyeyi gördüğünde eminim ki çok beğenecek ve sürekli bu saati takmak isteyecektir. Öyleyse ne duruyorsunuz sevdiğiniz insanı mutlu etmek için?

sözlüler için hediye

Kitap Okumayı Seven Nişanlınıza Minik Bir Hediye


Kitapsever bir nişanlınız var ve onun için hem en anlamlı hem de en güzel hediyeyi mi arıyorsunuz? O zaman tam da doğru adrestesiniz diyebilirim. Kişiye özel film şeridi kitap ayıracı, hediye arayışında olanlar için çok güzel bir alternatif olacaktır. Ucunda püskülü bulunan bu kitap ayıracı, hediye vereceğiniz kişiyi eminim ki çok mutlu edecektir. Kitap ayıracının üzerine birlikte çekildiğiniz üç farklı fotoğrafı bastırarak, hediyenizi kişiye özel tasarlamanız mümkündür. Bu hediye ayıraç sayesinde, nişanlınız her kitap okuduğunda sizi hatırlayacak ve belki de kitap okumayı unutup sizinle geçen anılarını düşünecektir. Kitap ayıracının üzerine isimlerinizi de yazdırarak hediyenizi daha romantik hale getirmeniz mümkündür. Bu film şeridi ayıraç sayesinde artık kitap okumak çok daha zevkli olacak.

Nişan hediyesi

Nişanlıma Ne Hediye Alabilirim? Film Şeridi Yastık


Sevdiğiniz insan için çok özel ve anlamlı bir hediye mi arıyorsunuz? Alacağınız şeye henüz karar veremediyseniz bizim sizler için çok iyi bir fikrimiz var. Kişiye özel film şeridi yastık, hediye arayışında olanlar için çok iyi bir alternatif olabilir. Elyaf dolgulu olan bu yastığı sevdiğiniz kişiye hediye ettiğiniz zaman eminim ki çok sevinecek ve şaşıracaktır. Yastığın üzerine birlikte çekildiğiniz fotoğrafları bastırarak çok romantik bir hediye vermiş olacaksınız. Ayrıca yastığın üzerine isimlerinizi yazdırarak hediyenizi daha özel ve anlamlı bir hale getirmeniz mümkündür. Film şeridi şeklinde duracak bu fotoğraflar da aşkınız aynen bir film gibi gözlerinizin önünden geçecektir. Böyle güzel ve özel bir hediyeyi sakın kaçırmayın!

erkek nişanlıya hediye

Erkek Nişanlıya Fotoğraf Baskılı Çakmak Hediyesi


Sevgiliniz, nişanlınız veya eşiniz maalesef ki sigara kullanıyorsa ve siz de onun için güzel bir hediye arıyorsanız kişiye özel fotoğraf baskılı çakmak tercihlerinizden biri olabilir. Sigara kullanmıyor fakat çakmak koleksiyonu yapıyor ise de bu fotoğraf baskılı çakmak eminim ki koleksiyonun en güzel parçası haline gelecektir. Çakmağın üzerine birlikte çekildiğiniz fotoğrafı bastırarak çok özel ve güzel bir hediye tasarlamış olacaksınız. Böylece çakmağı her kullandığında siz aklına geleceksiniz ve böylece sizi hiçbir zaman aklından çıkaramayacak. Böyle bir hediye karşısında çok mutlu olacağını düşündüğünüz sevdikleriniz için neden hala bekliyorsunuz? 

sözlüm için hediye

Nişanlınızı Sihirli Kupa Bardakla Şaşırtın


Sihirli ve sıra dışı bir hediye ile sevdiklerinizi şaşırtmak ister misiniz? Kişiye özel iki fotoğraflı sihirli kupa bardak, hem çok eğlenceli hem de çok şaşırtıcı bir hediye! Eğer sevdiğiniz kişiler için farklı ve standart olmayan bir hediye arıyorsanız tam da sizler için harika bir hediye seçeneği olacaktır. Peki, bu bardağın sihri neresinde diye soracak olursanız, söyleyeyim. İçi boşken normal sıradan bir siyah bardakmış gibi gözükebilir. Fakat içine koyacağınız sıcak içecekle beraber sihir ortaya çıkacaktır. Siyah bardak birden sizin birlikte olduğunuz fotoğrafa dönüşünce eminim ki karşınızdaki kişi şok olacak ve çok mutlu olacaktır. Haydi, bu sıra dışı hediye ile sevdiklerinizi şaşırtmak için daha ne bekliyorsunuz?

Sonsuzluk Kol Saatleri

Nişanlılara Özel Hediye Seçenekleri & Sevgili Saatleri


Sevdiğiniz kişi ile evliliğe giden ilk adımı attınız ve nişanlandınız. Sizin için çok önemli olan bu kişi için sonsuza kadar seveceğinizi ifade eden şık ve anlamlı bir hediye almak istemez miydiniz? Kişiye özel isim yazılı sonsuzluk kol saatleri, hem çok güzel hem de çok anlamlı bir hediye seçeneği olacaktır sizler için. Deri kordona sahip bu saatler, kolunuzda çok şık duracaktır eminim. Saatlerin içinde sonsuzluk simgesi yer almakla birlikte isimleriniz de yer alacaktır. Kişiye özel tasarlanan bu saatleri sevdiğiniz kişiye hediye ettiğiniz zaman eminim ki çok mutlu olacaktır. Hem bu sayede aynı saati kullanmış olarak, her saate baktığınızda sevdiğiniz kişiyi hatırlayacaksınız. Bu özel ve güzel hediyeyi sakın ama sakın kaçırmayın.

erkek ve bayan nişanlı hediyeleri

Kral ve Kraliçe Sevgili Tişörtleri


Eğer çiftlere özel hediye arayışı içerisindeyseniz tam da doğru adrestesiniz diyebiliriz. Çünkü kişiye özel king and queen tişörtü tam da aradığınız hediye seçeneği olabilir. Kişiye özel tasarlanan bu tişörtleri sevdiğiniz kişiye armağan ettiğiniz zaman kendisini daha özel hissedecek ve mutlu olacaktır. Bu tişörtleri giyip dışarıda gezdiğiniz zaman eminim ki tüm gözler sizin üzerinizde olacaktır. Beyaz tişörtün üzerinde kızlar için ‘queen’ yazısı ve kraliçe tacı, erkekler için ise ‘king’ yazısı ve kral tacı bulunmaktadır. İsimlerinizi de yazdırabileceğiniz bu tişörtler ile artık tam anlamıyla bir çift ve ruh ikizi sayılacaksınız. Bu harika hediyeyi almak için daha ne bekliyorsunuz?

LED Işıklı Mumlar

Nişanlınıza Romantik Anlar Yaşatın


Sevdiğiniz kişi ile birlikte romantik bir akşam yaşamaya ne dersiniz? Peki, romantik gecelerin olmazsa olmazı mumları nereden bulabilirim diye hiç sıkıntı etmeyin. Çünkü tam da doğru adrestesiniz. Led ışıklı mumlar, en güzel romantik gecelerin için beğeninize sunulmuştur. Normal mumları yakma sıkıntısı, yaktıktan sonra erime sıkıntısı, eridikten sonra leke çıkarma sıkıntısı, yangın sıkıntısı derken geceniz tam bir faciaya dönüşebilir. Fakat bu led ışıklı mumlar sayesinde bu tür sıkıntılar yok olup gidecektir. 1 adet pille çalışan bu mumlar gerçek bir mum görüntüsündedir ve mum ışığı gibi ışık vermektedir. Özel gün ve geceleriniz için bu led ışıklı mumlardan almayı tercih edebilirsiniz. Böylece geceniz sorunsuz geçecek ve sevdiğiniz kişiye daha çok odaklanacaksınız ve ilgileneceksiniz.

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları


Sevgiliniz, nişanlınız veya eşiniz için eşi benzeri bulunmayan harika bir hediye almaya ne dersiniz? Senin hakkında hissettiğim şeyler kitabı, hediye seçenekleri arasında en güzellerinden biridir diyebilirim. Eşsiz tasarımı ve ilgi çekici dış kapağı ile görenleri gerçekten kıskandıracaktır. Bu anlamlı ve bir o kadar da güzel hediye ile sevdiğiniz kişinin kalbini çalacağınız kesindir. İçinde 50 adet kart bulunan ve her bir kartta birbirinden romantik sözler bulunan bu kitabı hediye ettiğiniz zaman, hediyeyi vereceğiniz kişi çok şaşıracak ve mutlu olacaktır. Her bir kartı okurken size olan aşkı da artacaktır tabi. Sizler de eğer sevdiğinizi şımartmak ve mutlu etmek istiyorsanız bu hediyeyi mutlaka tercih etmelisiniz. 

Seni Sevmemin 48 Nedeni Kitabı

Seni Sevmemin Nedenleri Kitabı


Sevdiğiniz kişiye sevdiğinizi anlatmak her zaman kolay olmamaktadır. Hele ki ilişkinin başlarındaysanız bu durum daha da zordur. Sevdiğinize hem sevginizi ifade edecek hem de onu mutlu edecek bir hediye vermek ister miydiniz? Seni sevmemin 48 nedeni kitabı, duygularınıza tercüman olacak nitelikte bir hediyedir. Harika tasarımlı kutusunun içinde birbirinden güzel sözler yazan bu kitabı okuduğunda eminim ki sevdiğiniz kişi çok şaşıracaktır. 

kadın nişanlıya hediye ne alınır

Bayan Nişanlıya Alınabilecek Romantik Hediye Sepeti


Sevdiğiniz kişiyi şımartmak ve onu sevgiye mi boğmak istiyorsunuz? O zaman sizler için çok güzel ve özel hediye seçeneğimiz bulunmaktadır. Sevgiliye sevimli sonsuz aşkımız hediye sepeti, görenleri kıskandıracak niteliktedir. Bu sepetin içinde yok yok! Sepetin içinde sonsuzluk işaretli bir kolye, kucağında birbirinden anlamlı notlar taşıyan peluş bir ayıcık ve seni seviyorum yazılı kalp şeklinde yastık bulunmaktadır. Bu hediye sayesinde sevgilinize birden fazla hediye vermiş olacaksınız ve onu kat be kat mutlu edeceksiniz. Bu hediyeyi görüp de size olan aşkının artmaması imkansız!


Yorum Gönder

 
Top