z Sevgiliye En güzel iyi Geceler Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye İyi geceler mesajları
Sevgiliye gönderilebilecek en romantik, en ilgi çekici, en güzel ve en unutulmaz iyi geceler mesajları için bizim tavsiyelerimizi uygulayabilirsiniz. Sevgililiğin en güzel ve en heyecanlı dönemleri, yaşların daha genç olduğu zamanlardır. Gençler arasında yaşanan aşklar, sevgililik süreçleri, yetişkinlere göre daha masum, mantık çıkarları olmadan, tamamen gönülden geldiği gibi yaşanan güzel anılardır. Gençler arasında yaşanan sevgililik dönemlerinde, aşkı hissettirmek çok daha önemli olmaktadır. Karşı tarafa ona olan aşkınızı hissettirmek kadar güzel bir şey yoktur. Yetişkinlerde bu durum biraz farklı olur. Yetişkinler, her zaman mantık çerçevesinde düşünmeye çalışır, bu durum da aşkın öldürülmesine neden olur. Eğer siz de gençseniz ya da ruhunuz gençse, aşkı öldürmeden de sevgililiğinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.

Sevgiliye Atılacak İyi Geceler Mesajları

sevgiliye iyi geceler mesajları
Sevgiliye atılacak en güzel mesaj; kalbinizden geçen sözler olmaktadır. Bu yüzden, hazır kalıp mesajlar yerine kalbinizden, aklınızdan ve içinizden gelen cümleleri mesaja dökebilirsiniz. Bu şekilde daha samimi ve gerçekçi olursunuz. En güzel iyi geceler mesajları önerilerimizi inceleyebilirsiniz.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Sevgilinizle gün boyunca ettiğiniz sohbetlerin bir özeti olarak onunla ilgili düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 

Onun sizin hayatınızda ne kadar büyük bir yeri olduğunu hissettiren cümleler yazabilirsiniz.
Sizin sevgiliniz olduğu için ne kadar huzur ve mutluluk dolu bir şekilde başınızı yastığa koyduğunuzu yazabilirsiniz.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Onunla ilgili gelecek planlarınızdan birkaç cümle yazabilirsiniz. 

Onsuzken hayatınızın ne kadar anlamsız ve sıkıcı olduğundan söz edebilirsiniz.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Onun sesini duyduğunuzda ne kadar büyük bir mutlulukla dolduğunuzu yazabilirsiniz.

Onunla görüşüp, elini tutuğunuzda, sarıldığınızda hayatınızın hiç olmadığı kadar heyecan ve huzurla dolu olduğunu belirtebilirsiniz.


sevgiliye iyi geceler mesajları

Ailenizin, sevgilinizle ilgili düşüncelerinden birkaç cümle yazabilirsiniz. Bu düşünceleri görünce, sevgilinizde geceyi büyük bir heyecanla geçirecektir.

Eğer ertesi gün görüşecekseniz; ne kadar sabırsızlandığınızı, kendinizi çok heyecanlı hissettiğinizi belirten cümleler yazabilirsiniz.

Uzun zamandır görüşemiyorsanız; onu ne kadar çok özlediğinizi ve her an aklında olduğunuzu belirtebilirsiniz.

Yukarıda yer verdiğimiz tavsiyelerin her biri sizin duygularına bağlı olarak şekillendirilebilmektedir. Ancak, şöyle bir tavsiye daha vermek istiyoruz. Bu tür mesajları çok sık göndermeyin. Özellikle de, erkeklerin daha nadir bir şekilde göndermesini tavsiye ediyoruz. Kadınlar her zaman ilgi görmeyi sever ancak, bu durumdan da çok kolay sıkılabilirler. Kadınlar için sevgililik süreci, aynı zamanda bir zafer kazanma duygusu barındırmaktadır. Kadınların her biri, aşık olduğu erkeği kendilerine de aşık etmeye çalışmaktadır. Bunun mücadelesini verirken, çok kısa sürede aşık etmeyi başarır ve sevgililikteki aşk böceği dönemi uzun sürerse, bundan çabuk sıkılırlar.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Başlarda çok aşık olsalar bile, erkeğin aşırı aşık ve çocuksu davranışları karşısında çok kolay soğuyup, uzaklaşırlar. Bu yüzden de, erkeklere vereceğimiz en büyük tavsiye; aşık olsanız bile bunu sürekli belli etmeyin. Arada sırada, güzel mesajlar, cümleler kurabilirsiniz ama bunu günün 24 saati yaparsanız, kız arkadaşınız için sıradan bir duruma dönüşür ve hiçbir heyecan hissetmez. Aynı durum bayanlardan gelecek ilgili davranışları da kapsamaktadır ancak, erkekler bayanlara göre daha çok sevilmeyi ve ilgi görmeyi isterler. Bayanlar bu durumdan çok kolay sıkılsa da, erkekler bu kadar kısa sürede sıkılmazlar.

Sevgiliye İyi Geceler Sözleri


Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, Denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, Bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim. İyi Geceler Herşeyim.. 
Yeni doğacak güneşin yeni umutlar, yarınlar getirmesi dileğiyle iyi uykular. yarın sabah uyandığında gönlünüzden geçen her güzel şeyin, hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileğiyle hayırlı ve mutlu geceler.. 
sevgiliye iyi geceler mesajları

Dualardasın, rüyalardasın, hayallerdesin, özlemlerdesin, kısaca bende olan her şeydesin. İyi Geceler Aşkım..

Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim. İyi Geceler Her şeyim!
En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bir tenem tatlı uykular.
Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. Canım çok sıkılıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden bıktım artık. Sabret hayatım iyi günler bizi bekliyor. İyi geceler canım…
 
sevgiliye iyi geceler mesajları
  
Bu gönül sana tutkun. Sözlerin yine suskun. Nolursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Her şeye ragmen dayanmalıyız. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. İyi geceler aşkım...

Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak.
Ve bazen unutmak için uyumak gerek, rüyaları hesaba katmadan, iyi geceler.
sevgiliye iyi geceler mesajları

Bir geceyi değil, bütün geceleri sana armağan ediyorum. İyi Geceler Aşkım..

Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum bir tanem iyi geceler. 
sevgiliye iyi geceler mesajları

Gece sana sarılıp yatmadan, sabahı senle uyanmadan, nasıl uyuyabilirim? İyi geceler birtanem… 

İyi geceler birtanem. En tatlı uykular en güzel rüyalar senin olsun. Huzur dolu yarınlara; beraberce ulaşabilmek ümidi ile iyi geceler bebeğim.. 
Gecelerimin doğan güneşi, hayatımın anlamı, ömrümün sonsuz nefesi, iyiki varsın. Seni seviyorum, İyi Geceler her şeyim. 
Herşey senin için dualarım, özlemlerim sırf seni düşünen tek biri var oda benim bunu unutma iyi geceler mesajı atmayı da unutma..

En Romantik İyi Geceler Mesajları

En Romantik İyi Geceler Mesajları
Sevgiliniz için, farklı ve romantik iyi geceler mesajı önerileri arıyorsanız, sizlere sunduğumuz önerileri göz önünde bulundurabilirsiniz. Sevgiliniz için romantik mesaj göndermeyi planlıyorsanız, öncelikle farklı ve özel olmasına dikkat etmelisiniz. Herkesin gönderdiği, klişe mesajları tercih etmemelisiniz. Romantik iyi geceler mesajları olarak internet sitelerinde bir çok hazır taslaklar mevcut. Bu hazır taslaklardan da tercih edebilirsiniz ancak, bunlar herkes tarafından bilindiği için ayrı bir anlam ve özelliğe sahip olmayacaktır. Sevgilinize göndereceğiniz iyi geceler mesajının özel olması için; hazır kalıp üzerinde bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Hazır mesajın cümlelerini kendinize uygun bir şekilde değiştirebilirsiniz. Böylece, klişe olan mesajı özgünleştirmiş olacaksınız. 

Gecelerimin doğan güneşi, hayatımın anlamı, ömrümün sonsuz nefesi, iyiki varsın. Seni seviyorum, İyi Geceler her şeyim. 

Gecelerin koyu sessizliğinde sadece sana söylediğim şarkılar gelir kulağına dikkatli dinlersen geceyi. Şu karanlık dünyamı aydınlatan bir ay gibi doğuyorsun. Gecelerimi aşkınla hep sen dolduruyorsun.

Karanlık gecenin yalnızlık kuyusuna düşersen, sana yolladığım aşk kanatlarına sarıl ve benim geceme gel sevgilim.

Kalbin kar gibi beyaz gönlün yıldızlar gibi parlak duyguların güneş gibi sıcak rüyaların ay yıldızı gibi olsun.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Gece ve gündüz bir elmanın iki yarısı gibidir. Benim bir yarım sensin, diğer yarım da senin için büyüttüğüm kalbim. Gecende ve gündüzünde senin için seninleyim meleğim.

Bir of çekiyorum dalgalar sahile vuruyor. Sahile vuran dalgaların sesini dinle senin adını söylüyor. Geceler hep karanlık sensiz seneler. İyi geceler sevdiğim iyi geceler.

Yastığa başına koyduğunda bugün hiç kimsenin hakkını yemedim, çok şükür diyebiliyorsan o gün senden zengini yoktur. İyi Geceler.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Sen uyurken aslında ben hep yanındayım. Saçlarını okşuyorum, güzel yüzünü seyrediyorum. Nefesine nefes oluyorum. Beni senden ayırabilecek bir güç yok sevgilim, ben seninim sen de benim.

Güzel rüyalarında güle oynaya gez benim için, sen uyurken tatlı rüyaların koynunda, bu garip uykusuzluk çeker gecenin ıssız soğuğunda.

Ben seninle var oluyorum. Sensizliğin bana göstereceği tek yol cehennem olur. Geceleyin yükselen yıldızlara bakarak hayalimdesin sevgilim.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Gece yağan kar taneleri bana seni andırır. Her bir başka başka güzelliklerini hatırlatır. Şimdi yine kar yağıyor gecelere aklım kanatlanıp uçuyor senin hayaline.

Her zaman aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bir şey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Madem sen yoksun bu şehirde. Dolunaya bakar seni anarım. O yüzden her gece gökyüzüne bak sevgilim. Uzaklarda bir aşık senin adını söyler gökyüzüne bakarak her gece.

Koyu karanlığın zifirisine kapıldım da geldim bu gece bu yastığa. Dar sokaklardan, engebeli yollardan geçtim. İlk Eylül yağmuruna yakalandım ama kaçmadım, ıslandım da geldim. Biraz soluk soluğayım, biraz da kafası kendine ağırlardanım. Bu dünya her geçen gün biraz daha yorsa da güzel bir sabaha uyanma umudumdan hiç bıkmadım, iyi geceler umut etmeyi unutturmayan Dünya.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Yatağıma uzanırım. Gözlerimi beyaz tavanda gezdiririm. Orada sadece seni hayal eder, rüyalarınla avunurum. Kimse bilmez aşığın halini, onun hayalinin sevgiliyle dolu olduğunu.

Gecenin büyük karanlığı sakın korkutmasın seni, karanlığın sonunda elbet bir aydınlıkla karşılaşır insan. Güneş nasıl doğacaksa uyandığında senin için, ben de doğacağım senin bana olan sevginle ve her gecenin ilk aydınlığında sevgilim.

Gecelerime ışık tutan, aydınlık saçan kadın… Sesin olsa da bana tatlı tatlı iyi geceler dese. Eyse yarın sabah da günaydın dersin. İyi geceler meleğim. Seni çok seviyorum.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Bir bakışınla doğuyorsa kalbimde güneş, uyuduğundaysa batıyor güneşim. Hayatımda ömrümde sensin. İyi Geceler her şeyim benim.

Uyuyorum. Yarın sayısal loto için aksakallı dedeyle randevum var? İyi geceler Aşkım!

Bu gönül sana tutkun. Sözlerin yine suskun. Ne olursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Her şeye rağmen dayanmalıyız. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. İyi geceler sevgiim.

Seni rüyalarımda olsun göreyim diye dua ettiğim. Sana iyi geceler dilerim.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Değil mi ki günü geceye, geceyi güne, seni bana kavuşturacak olan bir. Değil mi ki yaradan bizi birbirimize bağlamış, değil mi ki sabahlar sen varsın diye güneş açmış. Şimdi de sen yanımda değilsin diye akşam çökmüş, gün kararmış. Sabaha kadar seni çok özleyeceğim sevgilim. İyi geceler.

Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. Canım çok sıkılıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden bıktım artık. Sabret hayatım iyi günler bizi bekliyor. İyi geceler canım.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Rüyaların en iyisi görürken Allah’ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında sana kimseler zarar veremesin. İyi geceler meleğim tatlı rüyalar bebeğim.

Sildim sensiz geçen günleri seneleri, şimdi her geceyi senin gözlerine boyadım. Mutluyum, huzurluyum. Ben bu dünyaya her gece seninle doğdum.

Senin üstünü örterim her gece hayallerimde, sensiz geçen gecelerime içiyorum iyi geceler aşkım bu gece de senin şerefine.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Gecelerin karanlığı ve sessizliği sevenlerin buluştuğu ve sadece onların seslerin duyulduğu bir dünyadır. Geceme uğrar bana iyi geceler öpücüğü verir misin sevgilim?

O güzel yüzün küstürmüş ayı, yıldızları. Bu gecede karanlık gökyüzü. Olsun senin ay yüzün doğar gecelerime, iyi geceler dilerim güzel yüzlü sevgilime.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Alma umudumu elimden. Geceleri yalnızlıklara, beni karanlıklara teslim etme. Bir ümit beslerim belki bir teselli. Bu karanlık gecenin sonu sana çıksın güneş yüzlü  sevgilim.

Gerçek dünyada yetmiyor senin varlığın. Rüyalarıma gel ısınsın üşüyen bu zavallı aşığın.

Senin hayaline tutunarak uyuyorum her gece. Seni görebilmek, seni yaşayabilmek olsun diye. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum her şeyim. Sonsuza kadar hep benim ol çünkü sadece seninle bu  can var olur. Şimdi yine seni düşünerek yatıyorum Allah rahatlık versin.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Uykusuz gecelerime insaf et, bir gülüşünü ihsan et ben de dalayım rüyalar alemine. En azından seni rüyalarda bulayım. Bir tatlı sözünle artık huzur bulayım.

İçtiğim meyin ya da sigaranın kalmadı tesellisi ne şarkının ne sazın gecelerde savrulan yalnız bir aşığım kapını çalan.

Her yağmurda beni hatırla damla olur vururum şehre, her rüzgarda beni hatırla saçlarını okşayan, Gecemi aydınlatan sevgilim İyi geceler.

Rengi bir türlü tutmayan sevgilimsin hayallerimi boyadığım. Sen teksin benimsin olsa da sensiz gecelerim.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Gecenin ortasında oturmuşum, sen rüyalarda gezinirken ben aşk yorgunu olmuşum. İyi geceler meleğim. Dilerim gündüzleri buluşamadığımız yollar rüyalarda birleştirir bizi.

Sana olan sevgim ve özlemim ölçülebilseydi, karanlık geceleri kaplar, geceleri gündüze çevirirdi. İyi geceler bir tanem.

Geceler pusu kuruyor  bana, Hasretliği hatırlatır gibi bekliyor karanlık odamda. Yine de dayanıyorum. Bu hasretin biteceği günler gelecek bilirim. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

Ben senin yokluğunun kararttığı gündüzleri değil, seninle aydınlattığım geceleri seviyorum. Hayalin hep baş ucumda. Sana her gece iyi geceler diliyorum.

Gözlerimin yakınında olmasan da, uzak diyarlardaki hayalini sevdiğim. Gecelerdir bizi buluşturan aynı sessizlikte içten içe söylenen hasret türkülerimsin.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Yanımda olmadığın zamanlarda seni aklımdan çıkarmadan her an düşünüyorum. İnsan nasıl muhtaçsa nefes almaya, nasıl muhtaçsa her gecenin sabahı güneşi görmeye, ben de sana o kadar muhtacım her şeyim.

Bu gece bütün sevdiklerin yanında. Ne tatlı uyursun sen şimdi. Bir tek seni ölesiye sevenin senden uzakta, bir tek seni ölesiye sevenin uykusuz. Adını can koydum seni canıma koydum. İyi uykular…

Gözlerimin her daldığı yerde seni düşünüyorum. Geceler sarınca şehri, şu yalnızlıkta sana olan aşkımı bir tek yıldızlı geceye söylüyorum.

Huzurlu bir gece, sen ve mehtap. Daha ne isterim bu dünyadan yanımda sen kadehimde şarap.

Rüyalarım içinde sen varsa gerçektir. Çünkü geceleri senin dokunuşunu ellerimde hissedebiliyorum. Sıcaklığın beni sarıyor, böylece üşümüyorum. Hayatımı senin ellerine bırakıyorum, ben senin sayende yaşıyorum sevgilim.

Anlamı yok ne gecenin ne gündüzün. Geceleri sensiz soğuk gündüzleri bir çöl. Beni sensiz gecelerde karanlıklara boğdurma sevgilim.  Her karanlık gecenin sonunda bir sen doğarsın bilirim.

Güzelliklerle dolu huzurlu, keyifli güzel bir gece geçirmeni diliyorum aşkım! İyi geceler.

Uyuyunca her şey geçermiş. Sadece benim sana olan aşkım geçmeyecek, aşkım daima senin varlığına hitap edecek sevgilim.

Kusursuz aşk yoktur der şairler. Çünkü sana olan aşkımı yazabilecek bir şiirleri hiç olmadı onların. Benim için sadece sen varsın, sen benim en güzel şiirim.

Kalbimin yalnızlığı ancak geceleri sona eriyor. Sen giriyorsun rüyalarıma, taht kuruyorsun oraya. İyi geceler diliyorum sevdiğim, iyi geceler sana.

Güneşle düşeyim ilk ben aklına. Gecelerle ısıtayım seni sana olan derin aşkımla. Gökyüzünü üstüne örteyim. Yıldızları saçlarına takayım. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

Sebebi ziyaretimize gelince, aslında sebebi çok belli. Gecenin bu saattinde kız isteecek halimiz yok. Bi “İyi Geceler” deyip gideceğiz. Kusurumuza bakmayın elimiz boş geldik tatlu alamadık. Eee biliyorsunuz kriz var. Siz tatlıyı ancak rüyanızda görürsünüz.:))) İyi geceler biricik aşkım...

Günümün aydınlığı, gecemin mum ışığı… Benim melek yüzlü sevgilim. İyi geceler, seni seviyorum.

İyi geceler güzel sevgilim. Bil ki her gün ve her gece, ben senin hayalinle avunur, seni görebilmek umudunu tutunurum.

Aklımda, fikrimde sensin. Ne olur sevgilim güzel bir söz söyle de şu karanlık geceyi senin gibi bir güzelle bitireyim.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Ne zaman yalnız hissetsen ve beni özlesen. Geceleri seni düşünen bir aşığın dünyanın bir ucunda yaşadığını bil sevgilim. İyi geceler.

Senden ayrı kalmanın bana verilecek en büyük ceza olacağını biliyorum, bu cezaya mahkum olmamak için seni asla bırakmayacağım. Bir duaya, bir hasrete, bir geceye nasıl tutunuyorsam sana da öyle tutunuyorum sevgilim.

Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma. İyi geceler.

Kar taneleri kadar bembeyaz, tertemiz ruhun, öyle aydınlık ki; geceleri bile aydınlatır hayali masum yüzünün.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Geceler de düşmanlarda çat diye çatlasın. Gül dudaklım beni seviyor ya dünya yansa umurumda değil. İyi geceler aşkım.

En güzel sabahlar, en tatlı uykular senin olsun, sabah görüşmek üzere, iyi geceler...

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bir tanem! Sana huzurlı, mutlu, sağlıklı tatlı uykular dilerim. Seni çok seviyorum…

Renkli rüyalarına şaşırma sevgilim. Onları renk renk, emek emek boyayan benim.  Şimdi tutun gecenin kanatlarına, bırak seni uçursun benim hayal dünyama.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Ay ve yıldızlar sırdaşım benim. Biliyorum sana olan aşkımı bir kayan yıldız anlatır. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

Geceleri ettiğim dualar sabaha kadar seni korurlar. Gündüzleri hep yanındayım. Tanrım seni bütün kötülüklerden kollasın. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

Gecenin en güzel yıldızlarını saçına taç yapıp, sen uyurken güzelliğini rüyalarımda yaşatacağım. Senin gerçekliğin benim rüyalarımda yaşayacak sevgilim.

Sayın rüya tur yolcuları rüyalar alemine gitmekte olan aracımız kalkmak üzeredir. Lütfen yataklarınıza giriniz.

sevgiliye iyi geceler mesajları

İyi geceler dilediğim meleğim, bu hayatta bir tek sen ol  yeter. Ne bileğimi bükebilir düşmanlar, ne de uykularımı kaçırabilir karabasanlar.

İşte benim gecemi aydınlatan, düşlerimi renk renk boyayan sen. Tatlı dilin, güler yüzün en karanlık kış gecelerini bile ısıtır.

Ayrıca, iyi geceler mesajına ”sana da” diyen öküzler ölsün:) Seni çok seviyorum haydi iyi geceler sevgilim.

sevgiliye iyi geceler mesajları

En azından rüyalarda bak yüzüme, geceler sırdaşım oldu derdimi sadece geceler biliyor. Bana hep umut veren sadece senin hayalin oluyor. İyi geceler sevdiğim.

Aynı şehirde buluşmayan yollarımız dilerim rüyaların dünyasında buluşur. Aramızdaki bu insafsız mesafeler bilirim ki; ancak orada yorulur. İyi geceler uzaklarda bıraktığım sevgilim.

Sen uyurdun ve sen hiç bilmezdin, benim ta uzaklardan senin üstünü örttüğümü her gece… Seni seviyorum aşkım. İyi geceler.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Başını her gece koyduğun yastığı seninle paylaşmaktan başka bir gayesi yoktur bu umutsuz aşığın. İyi geceler sevgili meleğim.

Adım atacak gücüm olmazdı sen olmasan. Sana kavuşmak umuduyla atarım adımlarımı bu sonusz ve sensiz gecede. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

Gözlerim kapandığında senin güzel yüzün açılır rüyalarıma. Dünyanın en güzel gözlerini sürekli görebilmenin mutluluğunu yaşıyorum her şeyim.

Hüzünlerde umutlarda yatar gecenin koynunda. Bana iyi geceler dilediğin zaman umutlarla doluyor kara gecelerim.

Seni düşünmekten uykusuz kalıyorum. Ona değil de sevgilim, rüyamda seni göremiyorum ya ben ona yanıyorum.

Herkes bulutları bir şeylere benzetir. Ben doğanın her güzelliğini sana benzetir orada kendimi bulurum. Gece olunca bu şehirde seni ararım doğanın her bir zerresinde. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Gece sana sarılıp yatmadan, sabahı senle uyanmadan, nasıl uyuyabilirim? İyi geceler birtanem… 

Nerede olmak isterdin sorusuna gözlerimle cevap verdiğim tek yerdi mavi gözlerin. Seni çok seviyorum hayatım. İyi Geceler

Gece kuşları olduk sevgilim sadece geceleri uçan kuşların kanadında yolluyoruz sevda şiirlerini birbirimize.

İnsan cenneti bekler daima. Benim cennetim sensin bir tanem, her gecenin sabahı için bekliyorum seni güzel gülüşünde.

Telefonuma gelen bir tek mesaj beni mutlu ediyor o da senin iyi geceler dileyen mesajın oluyor.

Yeni doğacak güneşin yeni umutlar, yarınlar getirmesi dileğiyle iyi uykular. yarın sabah uyandığında gönlünüzden geçen her güzel şeyin, hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileğiyle hayırlı ve mutlu geceler.. 

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve geceniz hayırlı olsun.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Gözünü kapattığında aklına ilk gelen şeyin, gözlerini açtığında gerçekleşmesi dileğiyle. Tüm hayallerinin gerçekleşmesini ve tüm dileklerinin kabul olmasını Allah'tan diliyorum. Seni seviyorum aşkım İyi geceler.

Beni hayallerine tutsak eden kara gecelerin sonu elbet çıkacak seninle parlayan gün yüzüne. Tek umudum budur sürdüğüm bir merhem gibi dertlerime.

Ve bazen unutmak için uyumak gerek, rüyaları hesaba katmadan, iyi geceler.

Gökyüzünden aldığım yıldızları kolye yapıp takayım beyaz gerdanına. Yıldızlar utansın senin beyaz, güzel boynunda. İyi geceler bebeğim. İyi geceler sana

Rüyaların en güzelini görürken Allah’ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında sana kimseler zarar veremesin. İyi geceler meleğim tatlı rüyalar bebeğim.

Gece karanlık sokaklarda sarhoş yürüyorum. Bir ay birde yıldızlar anlıyor derdimi biliyorum. Gül yüzlüm sana iyi geceler diliyorum.

Seni öyle seviyorum ki; geceleri kâbus görürsen diye korkuyor, hep senin için dua ediyorum. Tatlı rüyalar bir tanem.

Şehre yağan kar tanelerinde senin saflığını temizliğini bulurum. Geceleri seni hayalinle konuşurum. İyi geceler meleğim.

İyi geceler mesajları yazımızın sonuna geldik, eğer sevgilinize uyduysa ve ona sabah güzel bir sürpriz yapmak isterseniz günaydın mesajları yazımıza göz atabilirsiniz.

Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum bir tanem iyi geceler. 

Ve bazen her şeyi unutmak için uyumak gerek. Rüyaları hesaba katmadan… İyi geceler.

Ettiğim duamdasın. Gözlerimin nurundasın. Sana kıyamadığım için bugüne dek ağlayamadığımsın. Gecelerin hayali, gündüzlerin perisisin sen İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

İyi geceler birtanem. En tatlı uykular en güzel rüyalar senin olsun. Huzur dolu yarınlara; beraberce ulaşabilmek ümidi ile iyi geceler bebeğim.. 

Güzel kalbin üzülmesin. Her gece seni dualarında zikreden bir aşığın olduğunu bil güzel sevgilim.

En güzel rüyaların senin olması, meleklerin uyurken seni koruması dileğiyle Sevgilim… Hayırlı geceler diliyorum sana.

Seni aklımdan hiç çıkarmadan saklayacağım rüyalarımda. Bitmek tükenmek bilmeyen sevgimin hep üzerinde olacağı ve kalbimin hep seninle birlikte çarpacağı günlere uyanmak dileğiyle, iyi geceler bir tanem.

Resminle uyuyorum her gece. Tam karşıma koydum. Ben uyurken hep beni seyrediyorsun, ben de uykuya dalana dek yüzünün her karesini dolanıyorum. Benim zamanım doldu gözlerim kapanıyor, senin sıran başladı sevgilim, doya doya izle beni. İyi geceler.

Her gecenin sabahı yeni bir umuttur. Benim bu hayattaki umudum sadece sensin, bütün gecelerin ve gündüzlerin umudu sensin.

Bu mesaj burada biter ben uyumaya gider, uzatmayalım yeter. Haydi, iyi geceler… Seni çok seviyorum biriciğim.

Yalnızlığıma bir karabasan gibi çöken gecelerde senin tatlı hayaline sığındığımı sen hiç bilemeyeceksin. Seni ne çok sevdiğime sadece yıldızlar şahit sevgilim. İyi geceler.

Çayıma şeker niyetine kattığım, karanlık gecelerde hayaline sarıldığım, sevgilim, yârim, öbür yanım. İyi geceler sana.

Gülüşün gökteki ay kadar parlak ve sonsuz, umutlarınız yarın doğacak güneş misali erken gerçekleşmesi dileğiyle. İyi geceler.

Gece olması sorun değil de, yatar yatmaz sabah oluyor ya ona sinir oluyorum... Uzatmaları da yok:) Seni seviyorum aşkım tatlı rüyalar.

Artık sırdaş değil geceler bana sana duygularımı iletebileceğim telefonuna mesajla en içten duygularımla iyi akşamlar sevdiğim sana…

Günün birinde hayat seni boş verirse ve yüreğin sana yalnız bıraktığını söylerse aldırma çevir gözlerini gökyüzüne sana gülümseyen gözlerimi göreceksin aşkım iyi uykular tatlı rüyalar.

Şu an gece oldu güneş battı ve gökyüzünde yıldızlar belirdi. Biliyor musun yıldızların dili vardı. İstersen dışarı çık yıldızlara bak ve onların ne söylediklerini anlamaya çalış. Anlamadıysan ben söyleyeyim diyorlar ki “lan manyak gecenin kaçı olmuş yat zıbar” İYİ GECELER

Sen görüp görebileceğim en güzel rüyasın, bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum. İyi geceler canım, cananım.

Yıldızlara bakıyorum. Senin gözlerini görüyorum. Bulutlar kapatıyor gökyüzünü bazen o zaman çok sıkılıyorum. Yıldız gözlü sevgilim. İyi geceler dilerim.

Geceler sessiz, soğuk, ayaz. Sevgim o kadar sıcak ki onu gönderiyorum sana, ört üstüne sakin üşüme diye. İyi geceler aşkıma…

Gözlerimi seninle kapatmak istiyorum ben. Az kaldı biliyorum, bunlar son ayrı uyumalarımız sevgilim. Çok yakında aynı yastığa baş olacağız, aynı eve has olacağız. Seni seviyorum kadınım. İyi geceler…

Sadece seni görebilmek için rüyalarda geçsin isterdim ömrüm. Ne acı sadece rüyalarda kavuşuyoruz. Gündüzler düşman bana ve aşkımıza. Ama buna da sana olan aşkımla dayanıyorum. Umuttur beni yaşatan, gecelerdir aşkımızı çoğaltan sevgilim. İyi geceler dilerim.

Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim. İyi Geceler her şeyim!

Yalnızlığın dibine vurdum yine. Bugün dünün tekrarı, yarın da bugünün. Gün hala 24 saat, hafta hala 7 gün. Her gün güneş doğuyor ve her akşam batmaya yüz tutuyor. Gökyüzünde yıldızlar hala sönük benim için. Odamda yine yalnızım, yine kuru bir yalnızlık kokusu siniyor üstüme. Dünya adaletsiz, insanlar mide bulandırıyor ve kimseyle üçün beşin lafı edilemiyor. Neyse, iyi geceler.

Yıldızlar gözlerine özensin sen bir tanesin bebeğim iyi geceler dilerim.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Senin yarın bile olamazlar üstünü sildiklerim . Geceleri daha da acıtır yokluğun. Yepyeni başlangıçlara seninle başladım. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

Seni o kadar çok seviyorum ki, sensiz geçen zamanlarımda seni görmek için uyku ilacı içiyorum. İyi geceler sevgiim.

İyi gecelerin sebebi olan sevgilim, düşümde ve önümde hep sen, sadece sen olacaksın.

Bir geceyi değil bütün geceleri sana armağan ediyorum, iyi geceler sevgiim.

Çöken karanlık korkutmuyor beni. Biliyorum ki gece sabaha teslim edecek kendini. Bende sana teslim ediyorum kendimi. Gün ışığıyla birlikte sana geleceğim sevgilim. İyi geceler, seni seviyorum.

Sevgili uyku; Ben bu satırları yazarken, sen çok uzaktasın biliyorum ama seni seviyorum, ne olur yuvana dön…

sevgiliye iyi geceler mesajları

Keşke şu an sesini duyabilsem, ellerine dokunabilsem, saçlarını okşayarak seninle uyuyabilsem. Seni çok seviyorum tatlım. İyi geceler…

Derin rüyalarda seninle olmak için erkenden yatıyorum ama nerede ben de o şan.  Gündüz başkaları ayırır bizi, gece uykusuzluk denen canavar.

Bir gün daha bitti seninle yaşadığım. Şimdi uykulara sığınıyorum. Tek isteğim yarına da seninle başlayayım. İyi geceler.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Gökyüzüne bakarım geceleri tatlı rüyalar görmeni isterim tatlı hayaller içinde uyurken gülümsemeni isterim gül yüzlüm iyi geceler…

Papatyalar yerini kuru yapraklara bıraktı. Toprak kokusu dolacak artık ciğerlerimize yağmurun eşliğinde. Şemsiyeler açılır yakında, ıslak caddelerde buluruz belki birbirimizi yeniden. Sahi bu gece de karşılaşamadık değil mi? Neyse, sonbaharın tadıyla başka olur belki seni bulmak, sana doymak. İyi geceler hala elleri tutulamayan, adına şarkılar yazılan kayıp sevgili.

En çok da sana iyi geceler çiçek kadın. Bu Eylül içinde tomurcuk açtığın, bana her sabah gülümseyerek baktığın, her zaman şarabı sek içtiğin ve hayata yeni bir ben kattığın için en çok sana iyi geçsin geceler.

sevgiliye iyi geceler mesajları

Bu gece dolunay var gökyüzünde, kutup yıldızı yine belirgin sen rahat uyu diye bekçi atadım onları gecene iyi geceler gökyüzümün en parlak ve güzel yıldızı…

Karanlık ve yalnız geçen gecelere inat bir yıldız gibi sürerim seni semaya. Aydınlatır hayalin karanlık gecelerimi. Ne yapalım ben de böyle avunurum. Sensiz geçen gecelere inat hayalinle uyurum.

Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır her yeni gün doğumunda! Hüzünsüz uyuyup bin bir umutla uyanmanız dileğimle, iyi geceler. Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun geceniz hayırlara vesile olsun.

Gamzelerin aşıkların  düştüğü aşk kuyusudur. Gecenin karanlığında düştüm o kuyuya ve hiç çıkmak istemiyorum. Razıyım aşkının kuyusunda yaşamaya.

Beni gecenin kara gözlerinde ara sevgilim. Çünkü gökyüzüne her gece seni anarak, yaşlı gözlerle bakan bir deli aşık benim sevgilim.

Ünlü Şair ve Yazarlardan Mesajlar

sevgiliye iyi geceler mesajları
Romantik iyi geceler mesajları için, tarih boyunca büyük ilgi görmüş ünlü şair ve yazarların sözlerinden esinlenebilirsiniz. Oğuz Atay, Cemal Süreyya, Ümit Yaşar, Necip Fazıl Kısakürek, Nazım Hikmet, Cahit Sıtkı Tarancı gibi Türk Edebiyatı’nın ünlü isimlerinin sözlerini cümlelerinize katabilirsiniz. Böylesine duygu yüklü cümleler ile göndereceğiniz iyi geceler mesajı, unutulmaz bir duygunun beslenmesini sağlayacaktır. Sevgilinizi şaşırtmak, mutlu etmek ve heyecanlandırmak istiyorsanız, bu tür mesajlara öncelik tanımalısınız. 
sevgiliye aşk sözleri
Kadınlar, şiir okuyan, kitap okuyan erkeklere her zaman ilgi duymaktadır. Bu durumu da, sırf kızın ilgisini çekmek için yapmayın. Gerçekten kendinizi hazırlayarak edebiyata ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Edebiyat kitaplarından okuduğunu anlamak için kendinizi odaklarsanız, bir süre sonra siz de kitapları ve şiirleri sevmeye başlayabilirsiniz. Okumaktan keyif aldığınız kitapların içindeki sözcükleri, cümleleri ve satırları, sevgilinize mesaj olarak iletmek, oldukça romantik bir anı yaşamanızı sağlayacaktır. 

Bir Erkeği Kendine Aşık Etmenin Yolları

Bir Erkeği Kendine Aşık Etmenin Yolları
Erkekleri aşık etmek, bayanları aşık etmekten çok daha zordur. Erkeği aşık etmek zordur ama, erkek aşık olduğunda bayan gibi kolay kolay soğumaz ve ebediyen aşık olarak devam eder. Erkeği kendine aşık etmek için onun ruhuna dokunmak gerekiyor. Erkekler, çok fazla kendilerini açığa çıkarmazlar. Her erkeğin, görünen ve görünmeyen iki farklı karakteri vardır. Erkeği kendinize aşık etmek için, görünmeyen karakterini açığa çıkarmaya çalışmalısınız.

sevgiliye iyi geceler sözleri

Kimseden duymadığı cümleleri, kimseden görmediği davranışları, düşünceleri ve tüm ayrıntıları sizde görebilirse, emin olun ki size gerçekten aşık olacaktır. Erkeği aşık etmek için diğerlerin farklı olmaya çalışın. Erkeğin gizli kalmış duygularını açığa çıkarmak için kendinizi odaklayın. Eğer, herkesten gizlediği duygularını, düşüncelerini, karakterini sizin yanınızda açmasını sağlarsanız, aşık etmeyi başarmışsınız demektir. Erkeği kendinize aşık ettikten sonra, kesinlikle değişmemeye çalışmalısınız. Erkeği en çok yaralayan durum budur. Kadınların büyük bir bölümü, aşık edene kadar farklı davranır, aşık ettikten sonra (tabir-i caizse elde ettikten sonra) tamamen değişik bir karaktere bürünürler. Bu durum da, erkeklerin kadınlara olan güvenini ve inancını yok etmektedir. 


Kızları Kendine Aşık Etmenin Yolları

Bayanları aşık etmek çok daha kolaydır ancak, bunun uzun süre devam ettirilmesini sağlamak ise çok zordur. Bayanlar, çok kolay aşık olabilir ama çok kolay da soğuyup, sıkılabilirler. Bayanların sıkılmaması için her davranışınızı dozunda gerçekleştirmelisiniz. Bir bayanı kendinize aşık etmek için sürekli şekilde ona hediye göndermek veya güzel sözler, aşırı ilgi vs. göstermek gerekmez. Yerine göre ve nadir ama şaşırtıcı biçimde bu davranışları yaparsanız, yaşı ne olursa olsun size ölesiye aşık olabilir. Kadınlar her yaşta ilgi istediklerini dile getirirler ancak, fazla ilgi gösterildiğinde de jet hızıyla soğuyup uzaklaşırlar. Gösterilen her ilginin, alınan her hediyenin, çiçeğin vs. bir anlamı olmalıdır. Her gün, her gün bu tür hediyelere ve ilgilere boğarsanız, en anlamlı günde bile hiçbir şey hissetmemesine, heyecanlanmamasına neden olursunuz. Nadir ve anlamlı zamanlarda alınan hediyeler, gösterilen ilgiler her zaman büyük heyecanlar uyandırmaktadır. Abartmadan, az ve öz ilgi göstermelisiniz, az ve öz hediyeler almalısınız. Standarda bağlanan her şey bir süre sonra sıkıcı hale gelmektedir.
sevgiliye ne hediye alınabilir

Yorum Gönder

 
Top