z Teknoloji Tutkunu Erkeklere Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

erkeklere hediye fikirleri
Teknoloji Tutkunu Geek Beylere Özel Hediyeler... Geek terimi son zamanlarda bizim ülkemizde de kullanılmaya başlandı. Teknolojinin yaygınlaşması ile birlikte, teknoloji bağımlılarının sayısı da epey artmaktadır. Teknoloji konusunda yoğun bir ilgi gösteren ve genellikle zamanının büyük bir bölümünü teknolojik cihazlar ile geçirerek harcayan kişilere “Geek” tanımı yapılmaktadır. Sizin de Geek tanımına uygun bir arkadaşınız varsa, hediye seçimini yaparken oldukça şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. Geek tanımına uyan arkadaşlar için alınabilecek teknolojik hediyeler hakkında çeşitli araştırmalar ve önerilere sizin için yer verdik.

Teknoloji Tutkunu Erkeklere Hediye

erkeklere teknoloji hediyeleri
Teknoloji tutkunu erkekler, en son çıkan ve yüksek bir popülerliğe sahip olan teknolojik cihazları sürekli takip etmektedir. Teknoloji tutkunluğu gerçekten vazgeçilemez bir hobidir. Geek tanımına uyan teknoloji tutkunu erkeklerin evlerinde bir çok teknolojik cihazın olduğunu görebilirsiniz. Teknoloji cihazlar, genellikle bütçeye uygun ya da bütçeyi zorlayan niteliklerde olmaktadır. Erkeklere hediye seçimleri arasında en önemli ürünlerin yer aldığı önerilerimizi sizlerle paylaşmak istedik. Bu öneriler doğrultusunda siz de, teknoloji tutkunu erkek arkadaşınız için iyi bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Teknoloji tutkunu olan Geek beylere alınacak hediyelerini, trendi geçmemiş yeni ürünlerden olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi durumda, eski sistem bir ürün ile karşılaşmak onları pek memnun etmeyecektir. Teknoloji tutkunu arkadaşınız için hediye seçimi yaparken, ilgi alanlarına göre seçim yapabilirsiniz. Teknolojik cihazlar arasından en çok ilgi gösterdiği hediyeyi tercih ederek, arkadaşınızı mutlu etmeniz mümkün.
Teknoloji Tutkunu Erkeklere Hediye Fikirleri
Teknoloji tutkunu Geek erkeklere alınabilecek hediye önerilerini şöyle sıralayabiliriz;

Büyük Bir Tutku Olan Apple Ürünleri


Apple markasına ait ürünlerin tümü, teknoloji tutkunlarının hedefi olmaktadır. Teknoloji tutkunu bir arkadaşınız için, bütçenize en uygun Apple ürününü alabilirsiniz. Apple ürünleri arasından en çok satışı gerçekleştirilen ürün önerilerini de sizler için örneklendirmek istedik.
Macbook Hediyesi
fiyat
Macbook : Bütçenizi biraz zorlamanız gereken bir hediye olmaktadır. Unutulmaz hediyeler arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Teknoloji tutkunlarının hayatında büyük bir bağımlılık olan Macbook bilgisayarlar ile arkadaşınızı şaşırtabilir ve ömür boyu sizi unutmamasını sağlayabilirsiniz. Macbook bilgisayarlar, Macbook Air ve Macbook Pro olarak iki farklı gruba ayrılmaktadır. Macbook Air bilgisayarlar daha çok genel kullanım içindir. Macbook Pro bilgisayarlar ise, yoğun kullanımlar için ideal ürünlerdir. Macbook bilgisayarların en düşük özelliklisi bile diğer tüm markalara fark atabilir niteliktedir. Apple Macbook bilgisayarlar 3500 TL fiyatlardan başlamaktadır. İstenilen özelliklere göre fiyatları artmaktadır.
erkeğe teknoloji hediyeleri
fiyat
iPhone : Apple’dan söz ederken, iPhone’lara değinmemek olmaz. Birkaç sezonda bir çıkardığı yeni serisi ile satış rekorları kıran Apple iPhone’lar arasından arkadaşınız için en uygununu tercih edebilirsiniz. En son çıkan iPhone 7 serisi, Geek beyler için iyi bir hediye olabilir. iPhone 7 seçimini yaparken, kasa tasarımına dikkat etmelisiniz. Geek beyler, simsiyah ve uzay grisi tasarımını en çok tercih etmektedir. Ayrıca, iPhone satın alırken kapasitesine de dikkat etmelisiniz. 32GB başlangıç kapasitesiyle satışa sunulan iPhone 7’ler kademeli olarak 64GB ve 128GB biçiminde devam etmektedir. iPhone 7 32GB fiyatları 3300 TL’den başlamaktadır. 
erkeklere hediye ipad
fiyat
iPad : Apple’ın en çok satış rakamı gerçekleştiren bir diğer ürünü ise; iPad’lerdir. Apple iPad’ler ekran çözünürlüğü, kullanım ömrü ve diğer tüm özellikleri ile farklı marka tabletlere fark atacak kaliteye sahiptir. Kaliteli ve uzun ömürlü bir tablet bilgisayar arıyorsanız, kesinlikle seçiminiz iPad olmalıdır. iPad hediye seçimi yaparken, kapasite ve nesil özelliklerine göre tercih edebilirsiniz.
erkeğe teknoloji hediyeleri
fiyat
Apple Watch : Apple’ın en çok dikkat çeken ürünlerinden birisi de; akıllı kol saati olan Apple Watch. Teknoloji tutkunlarının hayallerini süsleyen Apple Watch ile iyi bir hediye seçimi yapabilirsiniz. 
teknoloji meraklısı erkeklere hediye
Apple TV : Hem teknoloji tutkunu hem de sinema severler için çok iyi bir hediye seçimi olmaktadır.

Geek Beylerin Vazgeçilmezi Oyun Konsolları

erkeklere eğlenceli hediyeler
Teknoloji tutkunu erkeklerin en büyük hobilerinden biri de; oyun konsollarıdır. Xbox ve PlayStation marka oyun konsolları, tam bir bağımlılık diyebiliriz. Teknoloji tutkunu arkadaşınız için oyun konsolu hediye seçimi yapabilirsiniz. Oyun konsolu seçimi yaparken, son çıkan ürünleri tercih etmenizi öneriyoruz. Oyun konsolları ile birlikte konsol aksesuarları ve oyunlarını da tercih edebilirsiniz.
Xbox Oyun Konsolu
fiyat
Xbox Oyun Konsolu : Microsoft üretimi olan Xbox oyun konsolları, son çıkan One serisi ile bir hayli popüler olmuş durumdadır. Xbox One serisinin son çıkan S versiyonunda 4K görüntü kalitesinin bulunması, oyun tutkunlarını en çok cezbeden özelliklerindendir. Bununla birlikte, minimalist tasarımı da hoş bir görünüm sergiliyor. Xbox One S oyun konsolunu teknoloji marketlerinden satın alabilirsiniz. Dönemsel kampanyalarla birlikte yeni oyunlar da konsolun yanında hediye edilmektedir. Xbox oyun konsolu için gerekli olan ek aksesuarları da hediye olarak tercih edebilirsiniz. Arkadaşınızın bir konsolu varsa, onun için ikinci bir oyun kumandası alabilirsiniz.
erkekler için eğlenceli hediyeşer
fiyat
PlayStation Oyun Konsolu : Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi olan oyun konsollarından bir diğeri de; PlayStation. Sony markasına ait olan bu oyun konsolu, çeşitli özellikleri ile teknoloji ve oyun tutkunlarını cezbediyor. Fiyatının da XBox’a göre biraz daha uygun olduğunu söyleyebiliriz. 
fiyat
Konsol Oyunları : Teknoloji tutkunları için en ideal hediyelerden birisi de konsol oyunlarıdır. Teknoloji tutkunlarının neredeyse tamamında oyun konsolu vardır. Oyun konsolu olan bir arkadaşınız için güncel oyunlardan birini hediye olarak alabilirsiniz. XBox ve PlayStation için oyunlar ayrı olarak üretilmektedir. Oyun alacağınız arkadaşınızın hangi marka konsol kullandığını öğrenmeniz gerekiyor. Yeni çıkan ve dünyaca bir üne sahip olan oyunların fiyatları 200 TL’den başlamaktadır. Her sezon farklı versiyonlarda çıkan oyunları, teknoloji mağazalarında ve internet sitelerinde bulabilirsiniz. 
erkeklere eğlenceli teknoloji ürünleri
fiyat
Oyun Direksiyonu : En iyi konsol aksesuarlarından birisi olan oyun direksiyonları, oyun tutkunlarının hayallerini süslemektedir. Arkadaşınız için bütçenize uygun bir oyun direksiyon setini hediye olarak alabilirsiniz. Direksiyon seti ile araba yarışı oynamak, her erkeğin vazgeçilmez tutkusu diyebiliriz. 
Oyun Koltuğu : Konsol oyunlarıyla yakından ilgili olan arkadaşınız için profesyonel bir oyun koltuğu alabilirsiniz. Profesyonel oyun koltukları, marka ve işlevlerine göre değişen fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Farklı ve dikkat çekici özelliklere sahip oyun koltuğu ile arkadaşınızı şaşırtabilirsiniz. Profesyonel oyun koltuğu üzerinde rahat bir şekilde oyun oynamak, arkadaşınız için çok keyifli olacaktır.

Teknoloji ve Film Tutkunları için Smart Televizyonlar

Teknoloji ve Film Tutkunları için Smart Televizyonlar
Smart televizyonlar, özellikle teknoloji tutkunlarının merceği altında diyebiliriz. Neredeyse tüm markaların smart özelliğe sahip televizyon modelleri bulunmaktadır. Bütçenize uygun bir markadan iyi bir televizyonu satın alarak, teknoloji tutkunu geek arkadaşınızı şaşırtabilirsiniz. Smart televizyonlar, hem oyun konsolu sevenler için hem de film izlemeyi keyifli hale getirmek isteyenler için ideal bir tercih olmaktadır. Smart televizyonlar ile bir çok farklı işlevi gerçekleştirebilmeniz mümkün. 

Smart Televizyon Alırken Dikkat Edilecekler;

erkeğe teknoloji hediyeleri
fiyat
Smart televizyon satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bu hususları ve bütçenizi göz önünde bulundurarak en iyi televizyon seçimini yapabilirsiniz. Televizyon hediyesi, teknoloji tutkunları için büyüleyici bir hediye olacaktır. Teknoloji tutkunu arkadaşınızı şaşırtmak ve mutlu etmek için, tercih edeceğiniz televizyonun özelliklerine önem vermelisiniz.
geek erkeklere hediye
Görüntü Kalitesi : Televizyonların her biri aynı kaliteye sahip değildir. Bazıları çok yüksek çözünürlüklü olurken bazıları ile daha düşük kalitede yayın vermektedir. Bu yüzden televizyon tercihi yaparken, görüntü kalitesine büyük önem vermelisiniz. Smart televizyonlar, HD, Ultra HD ve 4K görüntü kalitesine sahip olabilmektedir. Televizyonların fiyatları da bu doğrultuda değişiklik göstermektedir. Yalnızca HD televizyonlar daha düşük fiyatlı olurken, Ultra HD ve 4K görüntü verebilen televizyonlar biraz daha yüksek fiyatlıdır. 4K görüntü kalitesi, tüm teknoloji tutkunlarının ilgisini çekmektedir. Eğer bütçenizi sarsmayacaksa, 4K özellikli bir televizyon tercih etmenizi öneriyoruz. 4K görüntü kalitesine sahip televizyonlar ile film izlemek ve oyun oynamak çok daha gerçekçi ve keyifli olmaktadır. 
teknoloji hediyeleri
Ekran Boyutu : Televizyonların tercihlerinde ekran boyutu da önemli bir faktördür. Yeni sistem televizyonların her biri inch boyutu ile tanımlanmaktadır. Teknoloji tutkunları, yüksek inch boyutuna sahip televizyonları tercih etmektedir. Televizyonun büyük boyuta sahip olması için, kullanılacak odanın ölçüleri de önemlidir. Küçük bir oda için çok büyük boyutlu televizyonlar önerilmiyor. Smart televizyonların inch boyutu 32’den başlamaktadır. İdeal bir büyüklüğe sahip televizyon düşünürseniz; 49” ve 55” arası televizyonlar önerilmektedir. Örnek vermek gerekirse; 25 metrekare bir oda için en ideal boyut 50” dolaylarındaki televizyon ekranlarıdır. Çok küçük ekranlı televizyonlar fazla keyif vermeyeceğinden dolayı, biraz büyük boyutlu almanızı tavsiye ederiz.
erkeğe elektronik hediyeler
3D Özelliği : Teknoloji çağının en iyi buluşlarından birisi de; 3D özellikli televizyonlardır. 3D özellikli film ve belgeselleri, özel 3D gözlüğü ile izleme imkanı sunan bu teknoloji sayesinde, farklı ve keyifli deneyimler yaşanabilmektedir. Teknoloji tutkunlarının da yakından takipçisi olduğu 3D özellikli televizyonlar, ideal bir hediye seçimi olabilir. 3D özellikli televizyonun beklenen etkiyi gösterebilmesi için büyük ekran boyutuna sahip olması gerekmektedir. 3D özellikli televizyonun büyük boyutta ve ultra HD görüntü kalitesine sahip olmasına dikkat etmelisiniz.


Kusursuz bir Müzik, Film ve Oyun Deneyimi için Ses Sistemleri

geek erkeklere hediye
Ses sistemleri, teknoloji tutkunlarının vazgeçilmez birer hobisidir. Teknoloji tutkunlarının hepsi, yüksek seste müzik dinlemekten hoşlanırlar. Yüksek sesli müzikten keyif almanız için de, ses sisteminin kalitesi ön plana çıkmaktadır. Yüksek kaliteye sahip ses sistemleri ile, yormadan ve rahatsız etmeden yüksek sesli müzik dinlenebiliyor. Ayrıca, kusursuz bir film izleme deneyimi için de ses sisteminin önemi büyüktür. Filmlerdeki en küçük ayrıntının bile sinemadaymış hissini uyandırması için, kaliteli bir ses sistemine ihtiyaç vardır. Oyun tutkunları için de ses kalitesinin önemi büyüktür. Yeni çıkan oyunların her biri, çok özel ses kalitesiyle hazırlanmaktadır. Bu ses kalitesini en iyi şekilde hissedebilmek için ses sisteminin de güçlü olması önemlidir.

Ses Sistemi Önerileri;

erkekler için teknoloji hediyeleri
Ses sistemi satın alırken sizlere ışık tutacak birkaç öneriyi paylaşmak istedik. Bu öneriler doğrultusunda siz de en iyi kaliteye sahip ses sistemini tercih edebileceksiniz.

Yüksek bütçeli ses sistemleri : Çok güçlü bir ses sitemi alacaksanız, bütçenizi de buna göre ayarlamalısınız. Ses sisteminin kusursuz bir deneyim yaşatması için kalitesi büyük önem taşımaktadır. En iyi kaliteye sahip ses sistemleri arasında; Harman Kardon ve Bose marka tercih edilebilir. Bu ses sistemlerini 5+1 fonksiyonlu olarak tercih edebilirsiniz. Örnek bir fiyatlandırma çıkarmak gerekirse; iyi kalitede 5+1 Harman Kardon için 2500 TL dolaylarında bir fiyatı gözden çıkarmalısınız. Bose ses sistemleri de buna orantılı fiyatlara sahiptir.

Ekonomik bütçeli ses sistemleri : Ekonomik bütçeli ama kaliteli bir ses sistemi isterseniz; Logitech, LG ve Samsung marka ses sistemlerini tercih edebilirsiniz. Ekonomik bütçeli ve kaliteli bir ses sistemi için 500 TL üzerinde bir bütçe ayarlamanız yeterli olacaktır. Düşük fiyatlı ama kaliteli bir ses sistemi olsun derseniz, 2+1 almanızı öneririz. LG markasına ait THX özellikli uygun fiyatlı 2+1 ses sistemleri yer almaktadır. 5+1 olmasını isterseniz, Logitech’in 1000 TL civarındaki ses sistemlerine göz gezdirebilirsiniz.
erkeklere hediyeler

Yorum Gönder

 
Top