z Yeni İş Kuran Kişiye Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

iş tebrik hediyeleri
Yeni İş Kurmuş Birine Ne Hediye Alınır? Yeni iş kurmuş bir arkadaşınız, sevgiliniz ya da sevdiğiniz bir yakınınız için hediye arayışı içindeyseniz, sizlere harika önerilerimiz var. Bizim önerilerimiz sayesinde, en iyi hediye seçimini yapacağınızdan emin olabilirsiniz. Yeni iş hediyesi olarak, bayan ve erkeklere farklı hediye alternatifleri düşünmeniz gerekiyor. Bayanlara hediye almak çok zor gibi düşünülebilir. Bunun nedeni de, bayanlar için çok fazla hediye seçeneğinin olmasıdır. Bayanlar kadar erkeklere hediye seçimi yapmak oldukça zor bir durumdur. Erkekler, bayanlar gibi her üründen hoşlanmazlar, genellikle kullanışlı ürünleri tercih ederler. İş tebriği hediyeleri konusunda çeşitli fikirler oluşturabileceğiniz makalemizi dikkatli bir şekilde okumanızı öneriyoruz.
yeni iş hediyeleri
Yeni iş hediyeleri olarak tercih edebileceğiniz bir çok farklı ürün seçeneği vardır. Bunların bazılar kullanılabilir ürünlerden olurken, bazıları da tamamen tebrik etme amacıyla tercih edilmiş ürünlerden oluşmaktadır. Yeni iş hediyesi; aslında bir tebrik ve kutlama hediyesidir. Yeni bir işe başlayan ya da yeni bir iş kurmuş olan tanıdığınız için tercih edebileceğiniz hediye seçimi ile onu mutlu edebilir ve yeni işi için motivasyon sağlamış olabilirsiniz. Yeni iş hediyelerinde en çok dikkat etmeniz gereken nokta; hediyenin anlamlı ve ilgi çekici olmasıdır. İlgi çekici ve anlamlı olmasından kastımız ise; hediyenin uzun yıllar boyunca unutulmayacak bir hediye olmasıdır. Yakınızın için yeni iş hediyesi tercihi yaparken, ilgi alanlarına ve hobilerine yönelik bir ürün seçimi yapabilirsiniz. Bunun haricinde ise, işle alakalı bir ürün tercihi de yapabilirsiniz. Yeni iş hediyeleri olarak işle alakalı ürünler tercih yapabileceğiniz gibi, yakınızın işinde ihtiyacı olabilecek bir ürün de tercih edebilirsiniz. İhtiyacına uygun ürün seçimi yapmak için, hediyeyi almadan önce arkadaşınıza sorabilirsiniz. Yeni iş yeri ile alakalı ihtiyaçlarından herhangi birini, bütçenize uygun olarak seçebilir ve iş tebrik hediyesi olarak satın alabilirsiniz.
YENİ İŞ YERİ HEDİYELERİ
Yeni iş tebrik hediyesi olarak bayanlara ve erkeklere farklı ürün seçimleri yapılması gerekmektedir. Bu yüzden de, hem bayanlar için hem de erkekler için tercih edilebilecek ürün seçeneklerini sizler için derledik. Bir çok farklı ürün grubuna yer verdiğimiz makalemizde, siz de iyi birer fikir sahibi olabilirsiniz.

Bayanlar için Yeni İş Hediyesi Önerileri

bayana yeni iş hediyesi
Bayanlar için tercih edilebilecek yeni iş hediyeleri, özellikle dikkat çekici ürünlerden oluşmalıdır. Bayanların hemen hemen hepsi, dikkat çekici eşyalara ve hediyelere sahip olmak ister. Bu yüzden de, yeni iş hediyesi olarak ilgi çekici tasarıma sahip bir ürün alabilirsiniz. Yeni iş hediyesi bayan ürünleri arasından seçim yaparken, hediye alacağınız kişinin zevklerine ve yaşam tarzına da dikkat etmelisiniz. Bayanlar, yaşam tarzına uygun hediyelere sahip olmayı daha çok tercih etmektedir. Her tarza hitap edecek bir çok farklı ürün tasarımını da, mağazalarda ve internet sitelerinde bulabilirsiniz.


Kadınlar için en çok tercih edilen yeni iş hediyeleri;


Bayan yakınınız için yeni iş kutlaması niteliğinde bir hediye seçimi yapmak istiyorsanız, aşağıda yer verdiğimiz hediye önerilerini inceleyebilirsiniz. Bu öneriler arasında, sizin için de uygun birer hediye seçeneği yer alacağından eminiz. Erkeklere nazaran, bayanlar için çok daha fazla hediye seçimi yer almaktadır. Bayanlara hediye alacaksanız, şanslı olup olmadığınız konusu tartışılır. Çok fazla ürün seçeneği olduğu için, tercih yapmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Erkekler konusunda ise, daha hızlı biçimde karar verebilirsiniz ancak, farklı ve bilinmeyen bir hediye bulma konusunda da sıkıntı yaşayabilirsiniz.
yeni iş hediyesi bayanlara
Bayanların vazgeçilmezi çiçekler : Bayanlar için en çok tercih edilen hediye seçeneklerinin başında, mutlaka çiçekler gelmektedir. Bir buket çiçeğe hayır diyecek hiçbir kadın yoktur. Bu yüzden de, çeşitli özel günler için çiçek türlerinden faydalanılmaktadır. Hediyelik olarak tercih edilen çiçekler, yeni teknolojinin gelişmesiyle bir çok farklı aranjmanda hazırlanmaktadır. Oldukça şık ve dikkat çekici tasarımlara sahip çiçek buketlerinden birini tercih ederek, bayan arkadaşınızın ya da yakınınızın yeni işini kutlayabilir ve ona motivasyon verebilirsiniz. Bayanların çok ayrım yaptığı çiçekler yoktur, genellikle her çiçek türünden hoşlanırlar. Ancak, gül ve karışık aranmandaki çiçek buketleri daha dikkat çekici bir görünüme sahip olmaktadır.
yeni iş hediyeleri bayan için
Canlı bitkiler : Canlı bitki olarak yeni iş veya ofis kuran bayanlar için ideal bir seçim yapabilirsiniz. Ofis dekorasyonunda büyük bir yeri olan canlı bitkiler ile yeni iş kutlamasını gerçekleştirebilirsiniz. Ofis kuran bayan yakınınız için ağaç niteliğindeki canlı bitkilerden seçim yapabilirsiniz. Eğer herhangi bir ofiste, personel olarak çalışmaya başlayan bayan yakınınız için canlı bitki almayı düşünüyorsanız, kesinlikle orkide tercih etmenizi öneriyoruz. Çeşitli renk seçenekleri bulunan orkide bitkisini, canlı olarak satın alarak bayan arkadaşınızın iş adresine gönderebilirsiniz.
yeni iş hediyesi ne alınır
İkramlık çikolata : Yeni iş kuran ya da yeni bir işe girmiş olan bayanlar için tercih edilebilecek en güzel hediyelerden birisi de; çikolatalardır. Çikolataya hayır diyecek bayan sayısı çok azdır. Bu yüzden de, bir kutu çikolata alarak, bayan arkadaşınızın iş adresine göndertebilirsiniz. Hediyelik çikolatalar, çeşitli süslemelere sahip kutularda sunulmaktadır. Bu sayede de daha dikkat çekici bir görünümleri oluşmaktadır.
ofis için dekoratif ürünler
Dekoratif süs eşyaları : Yeni iş hediyesi olarak bayanlara alınabilecek hediyelerden birisi de; dekoratif süs eşyalarıdır. Ofis masasında ya da ofisin herhangi bir köşesinde kullanabileceği bir süs eşyasını da hediye olarak tercih edebilirsiniz. Dekoratif süs eşyalarını kişiye özel ürünler arasından da bulabilirsiniz. Kişiye özel olarak hazırlanan süs eşyaları, isim ve fotoğraf baskısı ile kişiselleştirilebilmektedir. Yeni iş hediyesi olarak özel ve farklı bir hediye düşünüyorsanız, bu şekilde kişiselleştirilebilen ürünler arasından seçim yapabilirsiniz.

Butik Sahibi Bayanlar için Alınabilecek İş Hediyeleri

Butik Sahibi Bayanlar için Alınabilecek İş Hediyeleri
Butik sahibi bayanlar, genellikle şık ve renkli tasarımlardan hoşlanmaktadır. Bu yüzden, daha çok süslü tasarıma sahip ürünler arasından hediye olarak tercih yapmanızı öneriyoruz. En çok satın alınan butik hediyeliği ürünlerini sizler için listeledik. Bu ürün önerileri arasından siz de, butik sahibi yakınınız için iyi bir hediye seçimi yapabilirsiniz. 
yeni iş hediyeleri
Çiçek tasarımlı kokulu taşlar : Çiçek buketleri, güzel kokusu ve hoş görünümleri ile sıkça tercih edilen süs bitkileridir. Özel gün ve kutlamalar için tercih edilen bu çiçekler, günlük ömürlü olmasından dolayı, uzun süre kalıcı bir hediye olamamaktadır. Butik sahibi bir bayan yakınınız için, çürüyüp çöpe gidecek bir hediye almak istemiyorsanız, çiçek buketi tasarımlı koku taş buketini tercih edebilirsiniz. Kokulu taşlar ile tasarlanan bu çiçek buketleri, güzel kokusu ve şık görünümü ile hiçbir zaman çöpe gitmeyecek bir hediye olmaktadır. Yıllarca kullanılabilecek en şık hediyeliklerden birisi olduğunu söyleyebiliriz.
yeni iş hediyesi
Şık tasarımlı bir ayna : Butiklerin en çok ihtiyacı olan aksesuar aynalardır. Şık bir ayna satın alarak, butik sahibi bayan arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz. Bu ayna ile oldukça kullanışlı bir hediye seçimi yapmış olursunuz. Butiğin konseptine uygun bir tasarım tercih etmenizi öneriyoruz. Eğer çok şık kıyafetlerin satışını yapan bir butik ise, altın veya gümüş varaklı bir ayna tercih edebilirsiniz. Daha cool ve modern kıyafetlerin satışı gerçekleştiriliyorsa, siyah ya da beyaz renk minimalist bir ayna tasarımı tercih edebilirsiniz.
Kütahya porselen kahve seti
fiyat bilgisi
Şık bir kahve fincanı seti : Butik işleten bayanlar, hem stres azaltmak için hem de günlerini daha eğlenceli geçirmek için sık sık Türk kahvesi tüketmektedirler. Butik işleten bayan arkadaşınız için alınabilecek en güzel hediyelerden birisi de; şık bir kahve fincanı setidir. Butiğin sahibi arkadaşınızın tarzına uygun bir tasarımda tercih edeceğiniz kahve fincanı seti ile, daha keyifli ve motivasyonlu çalışmasını sağlayabilirsiniz. 
kadınlara yeni iş hediyesi
fiyat bilgisi
Kahve makinesi : Kahve fincanı seti almayı düşünüyorsanız, eğer yoksa bir kahve makinesi de almayı tercih edebilirsiniz. Bayanların sıklıkla tükettiği Türk kahvesini en pratik şekilde hazırlamak için küçük bir kahve makinesini hediye olarak düşünebilirsiniz. Kahve makineleri, markasına ve işlevlerine göre fiyat değişikliğine sahiptir. 30 TL fiyattan başlayarak 300 TL’lere kadar küçük kahve makinelerini bulabilirsiniz.
fiyat bilgisi
Çay makinesi : Butik işletmeleri genellikle en yakın çay ocağı ile anlaşmalı olarak çalışmaktadır ancak, çay ocağından sipariş edilen çaylar yerine, kendi ellerinizle demlenen çayın tadı bir başka olmaktadır. Butik işletmecisi arkadaşınız için, zahmetsiz bir şekilde çay demleyeceği güzel bir çay makinesi alabilirsiniz. Çay makineleri de fonksiyonlarına göre fiyat değişikliği göstermektedir. 70 TL rakamlardan 200 TL fiyatlara kadar çay makinesi bulabilirsiniz.

Erkekler için Yeni İş Hediyesi Önerileri

Erkekler için Yeni İş Hediyesi Fikirleri
Erkekler için tercih edilebilecek hediyeler, bayanlar kadar çok farklı ürün gruplarından oluşmamaktadır. Erkekler için çok fazla süslü hediyeler almanızı tavsiye etmiyoruz. Ofis hediyesi olarak herhangi bir canlı süs bitkisi ya da dekoratif duvar tabloları arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, kişiye özel olarak hazırlanan ürünlerden de, erkek yakınız için bir ürün seçimi yapabilirsiniz. Erkekler için tercih edilebilecek hediyelerin kullanışlı olmasına dikkat etmelisiniz. Erkekler, kullanışlı olmayan ve süs olarak durabilecek ürünleri çok fazla sevmezler. Bu yüzden de, kullanabilecekleri ürünler arasından tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

Yeni İş Hediyesi Olarak Ofis Malzemeleri

yeni iş hediyesi ofis malzemeleri
Yeni iş kuran ya da işinde terfi etmiş yakınınız için tebrik hediyesi olarak, kaliteli ofis malzemelerinden hediye seçimi yapabilirsiniz. Ofis malzemeleri olarak en çok kullanılan ürünleri aşağıda listeledik. Bu ürünler arasından seçim yaparak, dikkat çekici ve kaliteli bir yeni iş hediyesi kararı vermiş olabilirsiniz. Aşağıda yer verdiğimiz ofis malzemeleri, erkekler için en doğru hediye seçimi olmaktadır. Bayanlar, bu tür klasik eşyalardan çok fazla hoşlanmazlar. Bu yüzden de, erkekler için tercih edilebilecek ürünler kategorisi içine dahil edilebilmektedirler.
erkeğe iş hediyesi kalem
Kaliteli kalem seti hediyesi : Ofis malzemeleri olarak en çok kullanılan ürünlerin başında kalemler gelmektedir. Kaliteli kalem setleri arasından, iyi bir ofis hediyesi seçimi yapabilirsiniz. Kalem setlerinin bir çoğu, makama uygun biçimde tasarlanmaktadır. Deri detayları, kişiselleştirilebilen özel isim baskılı tasarımlar ve daha bir çok kalem seti tasarımını internet sitelerinde bulabilirsiniz.
erkek için yeni iş hediyesi
Sümen takımı hediye seti : Makam hediyeliği olarak da bilinen sümen takımları, işinde terfi almış müdürler ve yeni iş kurmuş şirket sahipleri için harika bir hediye seçimi olmaktadır. Deri tasarımlarıyla dikkat çeken sümen takımları, Sümen, Takvimlik, Kalemlik, Kuyruklu Kalem Seti, Dolma Kalem + Tükenmez Kalem, Zarf Açacağı, A5 Bloknotluk, Küp blokluk, Telefon Fihristi ürün gruplarından oluşmaktadır. Makam hediyeliği için ideal ürünlerden oluştuğunu söyleyebiliriz.
İsimlikli masaüstü aksesuar seti
fiyat bilgisi
İsimlikli masaüstü aksesuar seti : Makam odalarında kullanılan isimlikli aksesuar setleri de, yeni iş kuranlar ve işinde terfi alanlar için tercih edilebilir. İsimlik ile birlikte şık ve kaliteli bir kalemlik de ürün seti içinde yer almaktadır.

Yorum Gönder

 
Top