z El Yapımı Tebeşir Kolye | En iyi Hediye Fikirleri

Kolay kolye yapımı
Sevgiliye Özel Tebeşirle yazılabilir kolye Nasıl Yapılır? Bugün sizlerle paylaşabileceğimiz ve “sevgiliye hediye” olarak sunulabilecek el yapımı muhteşem bir hediye projemiz var. Resimler eşliğinde sunumunu yapacağımız El yapımı bu hediye; hem romantik, hem tatlı, hem de oldukça şirin. Adım adım ve detaylı bir şekilde anlatımını yapacağımız bu ürünün adı “Tebeşirle yazılabilir kolye”. İtiraf etmeliyiz ki bu proje gerçektende son zamanlarda sitemiz üzerinden paylaşımlarda bulunduğumuz en güzel “ sevgiliye en güzel hediye” projelerinden biri. Sitemizi takip edenler bilirler. Bugüne kadar internet sitemiz üzerinden birçok “sevgiliye el yapımı hediye” yazılarımız oldu. Konsept olarak daha çok sevgililere yönelik paylaşımlar yaptığımız için bugünkü el yapımı hediye yazımızın amacı yine sevgililerin birbirlerine sunabilecekleri romantik el yapımı bir hediye hazırlığına yönelik olacak. Malumunuz sevgililer günü yaklaşıyor. İşte bu yazımızın asıl âmâcıda yaklaşan sevgililer gününde hala sevgilisine romantik bir hediye almayı düşünen ancak hala bu konuda kararsız kalan sevgiliye bir alternatif sunmak! Bize göre bu sevgililer gününde sevgiliye sunulabilecek en romantik hediyelerden biri olmaya aday bu kolyeyi yapmaya hazır mısınız? Hazırsanız hemen başlayalım. Öncelikle bu proje için gereken malzemeleri yazalım.
Kolay kolye yapımı

Bu proje için gerekli malzemeler: 


1. Kolye tabanı
2. Zincir
3. Kâğıt bant
4. Makas
5. Gazete kâğıdı
6. Beyaz tebeşir
7. Kurdele
8. Siyah mat kara tahta sprey boyası

Öncelikle resimde gördüğünüz kolyenin ana gövdesini yani tebeşir ile yazı yazacağımız kısmını ve zincirini bujiterilerden kolaylıkla temin edebilirisiniz. Dilediğiniz şekilde kolye modellerinden satın alarak projemizdeki gibi kendinize özel kişiselleştirilmiş bir kolye yapabileceğinizi hatırlatarak yazımıza devam edelim. Sanat malzemeleri satılan mağazalardan kara tahta spreyi temin edebilirisiniz. Bulamadığınız malzemeler için internet üzerinden sipariş verme şansınız var. Sevgili için neler yapılmaz ki…
Kolay kolye yapımı
Tebeşir tahtası speriyi ile boyanacak olan kolye gövdesini sadece iç haznesini boyamak istiyorsanız kıvrım olan kısımlarını kâğıt bant ile düzgün bir biçimde maskelemeniz gerekmektedir. Ayrıca sprey boya ile boyama yapacağınız için altına gazete kâğıdı sermeniz ve boyama işleminde dış alanlarda uygulamanız gerekmektedir. Çünkü kapalı alanlarda özelikle sprey boya ile yapılan işlemlerde hem sağlık açısından hemde çevre üzerindeki olumsuz etkileri oluşmaktadır. Bu sebeple sizde boyama işlemini evinizin balkonunda gerçekleştirmeniz uygun bir durum olur.
Kolay kolye yapımı
Gördüğünüz gibi kolye gövdesinin kenarlıkları kağıt bant ile maskelendiğinden dolayı sadece iç haznesi sprey boyaya maruz bırakıldı. Uygulanan boya bildiğiniz meşhur kara tahtalar var ya; işte o kara tahtaların “tahta” sının üzerine uygulanmış olan boyadır. Bu boyanın özelliğinden dolayı tebeşir malzemesinin yüzey üzerindeki görünürlüğü daha belirgin olur. Yani yazılanlar çizilenler daha net ortaya çıkar.
Kolay kolye yapımı
Bir veya gerekirse iki kat sprey boya uygulamasından sonra kolyenin zincir geçirilecek halkasına istediğiniz renkte kurdele bağlanır. Resimde gördüğünüz gibi kurdelenin bağlanış biçimi ve büyüklüğü kolyenin büyüklüğüne uygun bir biçimde uygulanmış. Sizde bu ayarlamaya dikkat ederek kurdelenizi uygulayabilirisiniz. Zincir halkadan geçirildikten sonra ise sıra işin en romantik kısmına geldi. Kolyenizin üzerine tebeşir ile ne yazmak istersiniz? İşte sıra bu soruya yanıt vermeye geldi. İster resimdeki gibi dünyanın her yerinde aşkı sevgiyi sembol eden kalp figürü çizebilir. İsterseniz de isimlerinizin baş harflerini yazabilirisiniz. Bu tamamen size kalmış bir karar. Ayrıca bu kolyenin güzel tarafı siz veya sevgilinizi istediği zaman kolye üzerindeki yazılanı değiştirme şansına sahipsiniz. Günün anlam ve önemine uygun mesajlar veya şekiller çizilebilir olması bu kolyenin beklide en cazip noktası oluyor.
Kolay kolye yapımı
İşte karşınızda sevgililer gününe özel hediye edilmeye layık özelleştirilebilir harika bir kolye! Sizce de öyle değil mi? .Böylesi romantik ve harika bir kolyeye kim hayır diyebilir. Hele bu kolyenin hazırlanmasında sevgilinin emeği geçtiyse… Bizce harika el yapımı bir hediye. Siz iyisi mi bu sevgililer günü öncesi bize kulak verin ve “Tebeşirle yazılabilir kolyeden” bir tanede siz yapın ve sevgiliye hediye etmek için o özel günün gelmesini bir an önce isteyin!
Kolay kolye yapımı
Evet, sevgili ziyaretçilerimiz bu yazımızda yaklaşan sevgililer günü için hazırlayabileceğiniz el yapımı kolye yapımını anlattık. Bir sonraki el yapımı hediye anlatımlarımızda daha görüşmek dileğiyle hoş çakalın...

Yorum Gönder

 
Top