z En Sıra Dışı Sevgililer Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Değişik Sevgililer Günü Hediyeleri
Siz de 14 Şubat Sevgililer gününde hediyenizle sevgilinizi şaşırtmak ister miydiniz? 14 Şubat Sevgililer günü yaklaştı, sevgilinize bu defa bir değişiklik yapıp onu şaşırtacak ilginç hediyeler alabilirsiniz. Sevgililer gününde hediye konusunda farkınızı ortaya koymak için birbirinden farklı ve çeşitli hediyeleri sizler için sayfamızda araştırdık. Sevgililer Günü'nde uzun soluklu ilişkisi olanlar için oldukça zor bir karar olan hediye seçeneğine gelin hep birlikte göz atalım. Hediye alma konusunda sizlere yardımcı olacak en güzel sevgililer günü tavsiyeleri sayfamızda sizlere aktarılmıştır. Hayatımızı paylaşmayı düşündüğünüz birlikte elele aynı yolda yürüdüğünü sevgiliniz için yaklaşan Sevgililer Günü'nde sizlere de tatlı bir telaş sardıysa, sevgilinize en özel hediye nereden nasıl almanız gerektiği konusunda yardım arıyorsanız, doğru sayfadasınız. Onun için en ilginç ve unutulmayacak türden hediyeler aşkınızı bir kere daha kanıtlayacaktır. Sevgililer gününde sevdiğiniz insanı özel kılacak ilginç ve sürpriz hediyeleri tercih etmelisiniz. Sevgililer gününde hediye konusunda farkınızı ortaya koyun ve en güzel en ilginç hediye ile onun gönlünü bir kere daha fethedin. İşte birbirinden farklı ve aşk dolu Sevgililer Günü hediyeleri sizler için sayfamızda.

Çöp adam yastıkları

Uykuya düşkün bir sevgiliniz varsa onun için vazgeçilmez ve oldukça anlamlı bir hediye olan çöp adam yastıklarını hediye edebilirsiniz. Farklı desenlerde modeli bulunan bu yastıklar sevgilinize unutulmaz ve çok ilginç sevgililer günü hediyesi olarak takdim edilebilir, ikili olarak aldığınız bu yastıklarla aşkımızın bütünlüğünü yansıtabilirsiniz. Üzerinde aşk mesajları olan yastık kılıfları ile onun kalbini bir kere daha kazanacaksınız.


Otomobil lastiği masa telefonu

Özellikle bayanların sevgilime ne alsam diye kullandıkları şu günde erkeklerin hem ilgisini çekecek hem de çok hoşuna gidecek olan araba lastiği masa telefonu en ilginç hediye olarak işinize yarayacaktır. Masa başında çalışan bir sevgiliniz varsa tam da yerinde bir hediye olacağını düşünüyoruz.

Dokunmatik Gece Lambası

ilginç sevgililer günü hediyeleri
Kız arkadaşı olanlar için vazgeçilmez bir hediye gibi görünse de, erkeklere de verilebilecek sevgililer günü hediyesi olarak dokunmatik gece lambasının tavsiye edebiliriz. Özellikle geceleri korkan bir sevgiliniz varsa bu lamba oldukça anlamlı bir hediye olacaktır diye düşünüyoruz.

Dönen Küp Resim Çerçevesi

Birlikteliğimizin ilk anından bu yana en özel anlarınızı fotoğraf karesine sığdırdığınız hatıralarımızı canlandıracak bu hediye romantizmi doğruya taşıyacaktır. En güzel fotoğraflarınızdan derlediğimiz ve özel olarak yaptırdığınız küp şeklindeki resim çerçevesi güzel bir sunum ile sevgilinize verdiğinizde oldukça romantik dakikalar geçirmeniz için işinize yarayacaktır.

Atlı Karınca Müzik kutusu

Bayanların yaşı ne kadar büyüse de gönülleri her zaman çocuk kalmaktadır. Daha küçük yaşlarda ilgi duyulan müzik kutuları sevgiliniz kaç yaşına gelirse gelsin onun içindeki küçük kız çocuğunu açığa çıkaracak ve mutluluktan havaya uçmasını sağlayacaktır. Dikiş makinesi şeklinde olan çekmecesini çektiğinizde müzik çalan bu kutuyu Sevgililer Günü için hediye ettiğinizde, onun içindeki çocuğu bir kere daha canlandıracak hayatının en güzel hediyesini vermiş olacaksınız.

Sihirli şişe tutucular

İçeceğe meraklı olan bir sevgiliniz varsa; zincir üzerinde dengede duran orijinal bir hediyeyi sizlere tavsiye etmek istiyorum. Sihirli bir şekilde kendisine hayran bırakan bu şişe tutacağı oldukça farklı bir hediye olarak düşünebilir. Nikel kaplama olan zincir şişe tutacağı hayret verici görüntüsü ile sevgilinizi hem şaşırtıp hem de klasikleşen hediyelerin dışına çıkmanızı, onu bir kere daha kendinize hayran bırakmanızı sağlayacaktır. Sevgilinizi bu sihirli hediye ile şaşırtabilir herkese sizden bahsetmesini sağlayabilirsiniz.

Nostaljik arabalar

Özellikle erkek arkadaşınızın nostaljik arabaları düşkün olduğunu biliyorsanız, onun için vazgeçilmez bu motosikleti tavsiye ediyoruz. Dekoratif süs eşyası olarak armağan edeceğiniz, en güzel sevgililer günü hediyesi olarak kayıtlara geçecek olan bu nostaljik motosiklet ile, hem gözüne hem de ruhuna hitap etmiş olacaksınız. Giderek maddeleşen duygu yitiren hediyelerin yanında bu nostaljik oyuncak arabalar onun vazgeçilmezleri arasında yer alacaktır.

Dökülen kahve görünümlü masa lambası

Kahveye düşkün bir sevgiliniz varsa tüm ilginçliği ile onun dikkatini çekecek olan bu hediye sizin için vazgeçilmez olacak. Dökülen kahve görünümlü masa lambası onun için vereceğiniz en ilginç hediye olarak size sunulmaktadır. Farklı renk seçenekleri ile kişiye özel hazırlanan bu masa lambası her zaman gözünün önünde sizi kendisine hatırlatacaktır.

Aşkbiyotik kapsülleri

Sevgililer gününde ona vereceğiniz hem ilginç hem de oluşturacak aşkbiyotik kapsülleri onu mutlu edecektir. Hediyenizi verirken aşk şurubunu hiç aksatmadan sabah akşam içmelisin diyerek, esprili ve ilginç sevgililer günü hediyesini verip unutulmaz bir gün yaşayabilirsiniz.

Çakmaklı Kol Saati

Sigara içen ya da spor giyinmeyi seven erkek arkadaşınız için oldukça havalı bir hediye olan çakmaklı kol saati şık görünümüyle de göz boyuyor. İlginç hediye almak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan sevgililer günü hediyesi olarak çakmaklı kol saati oldukça ilginç modeller arasında yer alıyor.


İsme Özel Cüzdan

Yine erkeklere alınabilecek özel olarak tasarlanan isme özel cüzdan sevgililer günü hediyesi olarak farklı bir fikir şeklinde karşımıza çıkıyor. Kahverengi ve siyah renklerden oluşan kişiye özel olarak hazırlanmış isme özel cüzdanlar, erkek arkadaşınızın her an her dakika aklında bulunmanız için büyük bir fırsat. Erkekler kadınlar gibi duygusal hediyelerden çok işlerine yarayacakları tercih ettiklerini düşündüğünüzde, onlar için en cazip sevgililer günü hediyesi isme özel cüzdan olduğunu düşünüyoruz.

İsme özel kalem

Bu sevgililer gününde hediye alacağınız kişi öğretmen ya da kalemi çok kullanan mesleklere sahip biri ise, onun için isme özel kalem almanız oldukça manidar bir hediye olacaktır. Hatta bir isme özel kalemde sevgiliniz ile kendi adınızı yazdırma hızı tavsiye ediyoruz. Dilediğiniz renk seçeneklerinde uygun fiyata bu kalemler Sevgililer Günü için oldukça ideal de uygun fiyatlı hediyeler arasında yer alıyor.

Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı

İşte Sevgililer Günü'nün en heyecan verici ve şaşırtıcı hediyesi bu! Sevgilinize birlikte geçirdiğiniz önce zamanın fotoğraflarını küçük notlar ile birlikte hazırladığımız kişiye özel gazete de ona en güzel aşk kelimeleri yazarak duygu ve düşüncelerinizi paylaşarak bu anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Sevgililer Günü hediye konusunda farkınızı ortaya koyacağınız bu fikirden vazgeç memenizi öneriyoruz.

Yılın en iyi sevgilisi Oscar'ı

Bu Sevgililer Günü'nde onu bir kere daha yüceltip gönlünüzün sahibi olduğunu hissettirecek farklı bir hediye düşünürseniz, fiyatı ile de gayet cazip olan yılın en iyi sevgilisi Oscar’ı ile bir sürpriz yapabilirsiniz. Kadın ve erkeğe verilebilecek hediye olup onun beğenisine kazanacağından şüpheniz olmasın.


Şık Kalp Kutuda Aşk çikolatası

Sevgililer Günü'nde bir diğer tatlı hediye de aşk çikolatası olarak düşünülebilir. Tatlıya düşkün bir sevgiliniz varsa ikimizin resminin bulunduğu aşk kelimelerinin yazılı olduğu Aşk çikolatası şık sunumuyla sevgilinize hediye ettiğinizde oldukça ilginç ve bir o kadar da sürpriz dolu bir hediye olarak onun gözündeki yerinize kat ve kat büyütecektir.

Kişiye Özel Romantik Kanvas Tablolar

Sürekli takım elbise kullanan ışık ve giyimine özen gösteren bir sevgiliniz varsa, Gömleklerinde vazgeçilmezi olan ikinizin isminin baş harflerini içeren kol düğmeleri hediye etmenin onun için muhteşem bir sürpriz olacaktır. Gittiği her mekanda giydiği her kıyafette taktığı kol düğmeleri ile aşkınızı bir kere daha canlandırıp sevginin kıymetini bilecektir.

Yorum Gönder

 
Top