z İkiz Bebeklere Ne Hediye Alınır | En iyi Hediye Fikirleri

İkizlere ne hediye alınabilir
Günümüzde yaşanan doğurganlık problemleri hem bayanları hem de erkekleri ciddi boyutta etkilemektedir. Bu sebeple normal yollardan anne ya da bebek olamayan insanlar tüp bebek denemelerinde çareyi bulmaktadır. Sonucunda ise tüp bebek yöntemiyle elde edilen bebekler çoğalmaktadır. Tüp bebek yönteminin en bilinen sonuçlarından bir tanesi de anne veya babanın genlerinde ikiz bebek olmaksızın oluşacak olan bebeğin ikiz bebek olma olasılığının artmasıdır. Durum böyle olunca da ikiz bebeklere hediye konusu da sıkça günceme gelmektedir. Öncelikle şunu unutmayın ki, her ne hediye alırsanız alın aynısından bir tane daha almanız gerekecek. Çünkü asla biri kendisinden daha özel ya da daha az sevilen hissetmemelidir. Belki cinsiyet sebebi ile renklerde farklılık görülebilir ama sonuç itibari ile ikiz olan bebeklerin bir tanesine farklı diğerine ise tamamen farklı bir hediye seçimi pek doğru olmayacaktır.


İkiz Kız Bebeklere EL Yapımı Şapka

Özellikle ikiz bebekler 9 aylıktan daha büyükse yavaş yavaş kıskançlık duyguların başlaması sebebiyle diğerini kıskanmaya meyillidir. Sizler de hediye seçiminizde ufak bir yanlışlık yapmanız ile birlikte çocukların gelişmelerinde yanlışlığa sebebiyet verebilirsiniz. Yapılan bilimsel araştırmalar bebeklerin 9 ile 15 aylık olduğu zaman aralığında kıskanma duygusu ile tanıştıklarını göstermektedir. Belki 9 aylıktan küçük ikiz bebekler için farklı hediyeler söz konusu olabilir ama asla 9 aylık ve daha büyük ikiz bebekler için ayrımcılık yapmayın. Birine ne alınıyorsa diğerine de aynısı alınmalıdır. Ya da en azından aynı özelliklere sahip hediye alınmalıdır. Biri hediyesinden ne kadar memnunsa, ikizi de aynı memnuniyeti yaşayabilmelidir.

İkiz Bebekler İçin Şirin Hediye Sepetleri

ikiz bebeklere özel hediyeler
satın al
Yılbaşında ikiz bebeklere alınabilecek en güzel hediyelerden bir tanesi sağlıklı kumaştan üretilmiş ve güvenilir bir markadan alınmış Noel baba kıyafetleridir. O özel geceden minicik kırmızı beyaz kıyafetleri içerisinde yumuşacık ve sıcacık olan ikiz bebeklerden gelen gülücükler kadar tatlı bir manzara zor bulunur. Tabi şapkası, patikleri, tulumları ile bir bütün halde bu hediyeyi almanız daha güzel olacaktır. Özel gecede en şirin halleri ile fotoğraflarını çekmeyi de unutmayın. Böylece yıllar geçse siz bu tatlığı asla unutmamış olursunuz.


Bebeklere Özel Mesajlı ve Fotoğraflı Çikolata Kavanozları

bebeklere hediye
satın al
Ayrıca bebekken o anı hatırlamayan ikizler de fotoğrafları görüp algılayabilecek yaşa geldiklerinde o sevimli hallerini görme şansına sahip olurlar. İkiz bebekler yakın tanıdıklarınıza aitse ya da özel yılbaşı gecesini birlikte geçirecekseniz bu mutluluğu kaçırmayın ve sevimli ikizlerden iki sevimli Noel baba yapın.

İkiz Bebeklere Ne Hediye Alsak?


bebeklere hediye
satın al
Şeker tadında, sevimli ikiz bebeklere alınabilecek diğer güzel bir hediye ise emziklerdir. Eğer hala emzik kullanma çağında olan bebeklere hediye düşünüyorsanız emzik güzel bir hediyedir. Çünkü özellikle dişlerinin kaşınma aşamasına gelmiş bebekler emziklerini sürekli kullanılmaz hale getirmektedirler. Aileleri tarafından sürekli dişlemekle meşgul olan bu ikiz afacanlara emzik yetiştirmek zordur.
ikiz bebekler için hediye
satın al
Sizler de ikiz bebeklere ne hediye alınır diye düşünüyor ve işin içinden çıkamıyorsanız hem ailelerini hem de minikleri sevindirmek için renkli renkli emzikler alabilirsiniz. Hatta mümkünse satın alırken emzik adedini 2 ile sınırlı tutmayın ve bol bol alın. Eğer sevimli ikizler emzik kullanıyorsa satın alacağınız bu hediyeler asla boşa gitmeyecektir. En kısa sürede diğerleri gibi kullanılmaz hale getirmek için üzerinde çalışmalara başlayacaklardır.

Oyun Çağına Gelen İkiz Bebeklere Hediye Önerileri

ikizlere hediye fikirlkeri
Hediye almayı düşündüğünüz ikiz bebekler oyun çağına gelmiş ise biraz daha dış dünya ile bağları kuvvetlenmiş demektir. Dış dünya ile iletişim kurmaya başlayan bebeklere hediye alma konusunda işiniz daha da kolaylaşacaktır. Çünkü dış dünyayı tanıma sırasında en çok ihtiyacı olan şey bellidir. Oyuncaklar… Oyuncak alımı sırasında en çok dikkat etmeniz gereken iki önemli husus vardır. Birincisi asla satın almayı düşündüğünüz oyuncakların, onların oyunları sırasında kazalara sebebiyet vermemeleri gerektiğidir. Aldığınız oyuncağın kimyasal içerik ile üretilmemiş olmaları da dikkat edilmelidir.
ikiz bebekler için hediye fikirleri
satın al
Çünkü bebekler buldukları her şeyi tanımak ve bazen de dişlerini kaşıyabilmek için ağızlarına götürürler. Bu sebeple satın almayı düşündüğünüz oyuncakların hangi maddeden üretildikleri, üretilirken kimyasal kullanıp kullanılmadığı önemli bir husustur. İkinci olarak dikkat etmeniz gereken önemli detay ise oyuncak alırken asla sadece oyuncak olsun da oyalansın diye düşünmeyin.


İkiz Bebeklere Hediye Esprili Mama Önlükleri

iki zbebeklere hediye
satın al
Hedef onlara aldığınız oyuncak ile onların ufkunu açabilmek, zeka seviyesini arttırabilmeye yardımcı olmak olmalıdır. Bu zeka geliştirmeye yönelik oyuncaklar bebeklerin yaşlarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu konuda pedagoglardan ya da güvenilir oyuncakçılardan fikir alabilirsiniz. Örneğin henüz 5 aylık olan bir bebeğe logo alarak bu oyuncağın onun zeka seviyesini yükselteceği düşünülemez. 4-5 aylık olan bir bebeğin ışıklı, renkli ve görsel olarak takip edebileceği oyuncaklara ihtiyaçları vardır.

El Yapımı İkiz Bebek Hediyeleri - ETSY

ikiz bebeklere ne hediye alınabilir
satın al
Bu sebeple 4-5 aylık olan ikiz bebeklere alınabilecek en güzel ve en yararlı oyuncaklar mümkün olduğunca dikkat çekici özellikte yani renkli ve güzel ses (mesela melodi) çıkarabilen oyuncaklardır. Ellerini rahatlıkla kullanmaya başlayan bebeklere ise sert ve zarar verici olmayan, hafif ve güvenilir markaların ürettiği logolar güzel bir hediye alternatifidir. 
ikiz bebeklere hediye
12 aylıktan daha büyük olan ikiz bebeklere yılbaşı gecesi için alınabilecek bir diğer güzel hediye ise ele geçirilerek oynanan kuklalar olabilir. Eskiden çocukların oyuncaklarının arasında olmazsa olmazlardan olan kuklalar günümüzde pek kullanılmamaktadır. Ancak bebekler ile iletişime geçebilmek isteyen ebeveynler ve kendilerini özgürce ifade edebilmeleri konusunda destek bekleyen bebekler için kuklalar çok güzel bir oyuncak ve çok güzel bir hediye alternatifi olarak karşımıza çıkmaktadır. 
bebeklere hediye
İletmek istenen mesajlar kukla aracılığı ile bebeğe iletilebilir ve aynı şekilde 3-4 yaşındaki bir bebeğin ebeveynine söyleyemediği şeyleri kukla ağzından iletebilmesi beklenebilir. Karşılıklı iletişim açısından kukla yararlı bir aracı ve oyuncak olacaktır.

İkiz Erkek Bebekler Hediye Bekler

ikiz bebek hediyesi
Yılbaşı geldi ve ben ikiz erkek bebeklere hediye bulamıyorum diyorsanız ve hediye almayı düşündüğünüz erkek bebekler 1 yaşından da büyük ise kesinlikle oyuncak araba almalısınız. Erkek bebeklerin arabalara karşı olan doğuştan merakı ve ilgisi her erkek bebek için geçerlidir ve istinasız olarak her bebek bu hediyenize bayılacaktır. Ancak tabi ki satın alacağınız oyuncak aracın sert ve sivri detayları olmamalıdır. Çünkü meraklı bebekler sizin onlara sunduğunuz bu hediyeyi evire çevire inceleyecekler ve belki de onunla yatıp onunla kalkacaklardır.
satın al
Bu sebeple keskin ve sivri detayları olan, kapıları açılabilen oyuncak arabalar olmamalıdır. Boyaları da sökülmemelidir. Çünkü özellikle dişleri kaşınma sürecinde olan bebekler kesinlikle meşhur diş kaşıma eylemini oyuncak arabada da gerçekleştirmek isteyeceklerdir. Oyuncak arabadaki kimyasal maddenin veya boyanın dökülüp ağızlarına gelmesi durumunda bebeğin büyük ve önemli sağlık sorunları yaşamasına sebebiyet verebilirsiniz. 
İkiz Bebeklere Ne Hediye Alınır
Eğer hediye almayı düşündüğünüz ikiz erkek bebekler daha küçükse yani 2 ile12 aylık bir yaşa sahiplerse yine onlara da en güzel hediyelerden biri arabadır. Ama bu sefer biraz daha farklı. Çok güzel ve sağlıklı bez arabalar ya da bebeklere özel yumaklardan el örgüsü ile kendiniz örebileceğiniz sevimli arabalar ama kesinlikle çok renkli arabalar en güzel hediyelerdir.

İkiz Erkek Bebeklere Ne Hediye Alınır? El Yapımı Bebek Şapkası

el yapımı bebek şapkası
fiyat bilgisi
Bebekler bu zaman aralığında renklere duyarlıdır. Bir de oyuncak bez ya da el örgüsü arabanın içerisine güzel hafif bir çıngırak ekleyin de görün siz o sevimli ikiz erkek bebeklerin mutluluğunu. Kendi elinizden çıkan, üretiminde ne kullanıldığını bildiğiniz, üzerinde emek harcadığını hediyeler her zaman için bebeklere sunulabilecek en sağlıklı ve en güvenilir hediyelerdendir. 
ikiz bebekler için hediye
fiyat bilgisi
Türk toplumunda erkek bebek denildiğinde ilk akla gelen başka bir oyuncak daha vardır ki biz asla onu önermiyoruz. Tahmin ettiğiniz üzere oyuncak silahlar. Günümüzde zaten şiddetin diz boyu olup her gün haberlerde yer aldığı bir dünyanın içerisinde yaşarken sizler de minicik ve sevgi dolu minik kalplerin içerisine şiddet tohumları serpmeyin. 

İkiz Kız Bebeklere Ne Hediye Alınabilir

ikizlere hediye fikirleri
İkiz kız bebeklere hediye almayı düşünüyorsanız işiniz kolay. Çünkü kız bebekleri memnun edebilmek erkek bebekleri memnun edebilmekten çok daha kolaydır. Erkek bebeklere önerdiğimiz el örgüsü oyuncaklar ikiz kız bebeklere de sunulabilecek en güzel ve en sağlıklı hediyelerdendir. Ama erkek bebeklere ördüğümüz arabalar kız bebeklerimizin hiç de ilgisini çekmeyecektir. Onun yerine yine bebeklere özel olarak üretilmiş olan iplerin kullanılması şartı ile renkli, dikkat çekici ve belki de onların boyu kadar büyüklüğünde yumuşacık bir oyuncak bebek örebilirsiniz. Ancak saç gibi detayları yaparken kullanacağınız püsküllere ya da oyuncağa ekleyeceğiniz ponponlara aman dikkat! Bebekler ponponların sökülmesi sonucu o ponponları yutma eğilimi gösterebilirler, saç yapımı için kullandığınız iplerin sökülmesi durumunda da aynı şekilde bu ip parçalarını yutabilirler. 
ikiz bebekler için hediye
İkiz kız bebeklere hediye alırken giyim düşünüyorsanız kesinlikle mini mini etekler tavsiye ederiz. Aynı renkte iki adet eteği üzerinde taşıyan ikiz bebekler kadar tatlı bir şey olabilir mi? O etekler ile çekilmiş fotoğrafları da saklayarak, sizi anlayabilecek yaşa ulaştıklarında bu fotoğrafları göstermeniz onları çok sevindirecektir.

El Emeği ile Yapılmış Bebek Patisi ve Şapkası

El Emeği ile Yapılmış Bebek Patisi ve Şapkası
fiyat bilgisi
Tabi yılbaşı hediyesi planladığımız için havaların soğuk olduğunu unutmayın. Kalın kumaştan dikilmiş etek satın alın ve ayrıca eteklerin altına giyecekleri kalın ve kilotlu çorapları da unutmayın. Kilotlu çorap bulamazsanız sağlıklı kumaştan elde edilmiş bir tayt ve kalın bir çift çorap ile etek giyebilmesini mümkün kılabilirsiniz. 
bebeklere hediye
fiyat bilgisi
İkiz kız bebeklerin saçları uzamışsa ve toka kullanabiliyorlarsa rengarenk, yumuşak tokalar ve taçlar, ikiz kız bebeklerin renkli dünyalarını daha da renkli hale getirebilir. Bir de ikiz kız bebeklerinin de 2 aylıktan başlayıp 1 yaşına kadar seslere karşı ilgisini de unutmamak lazım. Zeka gelişimi ve kulak testleri için oyuncakların içerisinde çok rahatsız edici düzeyde olmamak şartı ile çıngırak tercih edebilirsiniz. Ya da her düğmesine basılınca faklı melodiler çalan oyuncaklar, ayrıca bebek yataklarına asıldığında hafif ve loş ışık vererek meledi üreten oyuncaklarda çok güzel, kullanışlı ve aynı zamanda da bebeklerin zeka gelişimini hızlandırıp dış dünya ile iletişimi kuvvetlendirecek hediyeler arasında olacaktır. 
bebeklere hediye
fiyat bilgisi
Sonuç itibari ile ikiz bebeklere hediye alıyorsanız birine başka diğerine başka hediye almamaya çalışın. Her ikisi de kız ya da her ikisi de erkekse bunu sağlamanız son derece kolaydır. Ama ikiz bebeklerden biri kız diğeri erkekse buna farklı çözüm yolları bulmalısınız. Mümkün olduğunca eşit özelliğe sahip hediyeler olmalı ve her ikisinin de kendi hediyelerinden memnun olacaklarından emin olmalısınız. Aralarında oluşabilecek en ufak bir kıskançlık ile aldığınız hediyeden dolayı pişmanlık yaşayabilirsiniz. 
bebekler için hediye
fiyat bilgisi
Bebek denildiğinde aklınıza hep rengarenk dünya gelsin ve onların rengârenk dünyalarına yakışacak en güzel hediyeleri tercih ederken sağlık açısından tehdit oluşturma ihtimalini iyi analiz etmeniz gerektiği konusunu asla unutmayın. 

Yorum Gönder

 
Top