z Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

en romantik sevgililer günü hediyeleri
Çiftler için sevgililer günü hediye tavsiyeleri bu yazımızda sizlerle. 14 Şubat'ın yaklaşmasıyla çiftlerde birbirlerini ne hediye alacaklarını düşünme telaşı başlıyor. Bu anormal değil çünkü sevgililer günüyle beraber hemen bu hediye sitelerinin internet üzerinden reklamları da görünmeye başlıyor, Televizyonlar sevgililer günü ile çalkalanıyor, yollarda reklam panolarında sevgililer günü hediyeleri yerlerini almaya başlıyor. Hal böyle olunca da bu günü kutlamama kararı almış olsan bile, insan suçlu hissediyor kendisini acaba alsam mı diye düşünmeye kalmadan bir hediye dükkânının içinde buluyor kendisini. Çünkü aynı reklamları gören karşı tarafta var belli etmiyor da olsalar iki tarafta birbirinden hediye bekliyor. Peki, bu hediyeyi en güzel şekilde seçmenin yolu nedir, mağaza mağaza dolaşıp en uygun hediyeyi aramak mı, yoksa evde oturup önce orijinal bir fikir arayıp sonrada bulabilirsek eğer bulduğumuz hediyeyi dışarıda aramak mı? 
En romantik Sevgililer Günü Hediyeleri
Bunların hepsi sonuç olarak çok fazla vakit yiyen şeyler ve kesin bir sonuca ulaşma garantisi de taşımıyorlar. Hatta çoğu zaman dışarıda mağazalarda aradığımızı bulamıyor eve yorgun ve hüsran dolu dönüyoruz. Biz de bu senaryonun artık böyle tekrarlanmasını istemediğimiz için size en uygun hediyenin nasıl bulunacağını anlatmak istedik. Siz de tahmin edersiniz ki en uygun hediyeyi en uygun fiyata bulabileceğiniz yer internet alışveriş siteleri. İstediğiniz kadar ürünü tek tuşla karşılaştırabiliyor ve en uygun olanı hiç kendinizi yormadan seçebiliyorsunuz. Pekâlâ, bunu sizde bulmuş olabilirsiniz. Bu yüzden şimdi biz size internet sitelerinden rahatlıkla mağazalarda arasanız da birazcık zor olsa da yine de bulabileceğiniz ideal sevgililer günü hediyelerinden seçenekler derledik. Size de okuyup içlerinden size ve sevgilinize en uygun olanı seçmek kaldı.

Kişiye Özel Kol Saatleri - Sevgili Saatleri

Sevgililer günü hediyesi almadan önce seçerken dikkat edilmesi gereken özelliklerden belki de en mühim olan almayı düşündüğünüz hediyenin aldığınız kişiye özel bir takım özellikler barındırmasıdır. Çünkü herkes sevdiği kimse tarafından özel olduğunu hissetmek ister ve bunun vurgulanması sürekli dile getirilmesi veya belirtilmesi çok fazla hoşuna gider ve onu mutlu eder. Siz de sevgilinize almayı düşündüğünüz hediyenin üzerine onu ne kadar sevdiğinizi ve onun sizin için ne kadar özel olduğunu belirttiğiniz notlar ekleyerek onu dünyanın en mutlu insanı edebilirsiniz. Zaten sevdiği kişi tarafından sevilen kişi dünyanın en mutlu insanı gibidir. Ama siz onun bu mutluluğuna mutluluk katmak istediğiniz de ona yukarıda ki resimde ki gibi bir masa saati alıp üzerine ikiniz hakkında özel sevgi sözleri yazdırıp hediye edebilirsiniz. Sevgiliniz eğer masa başında çalışan biriyse bu hediyenizi gördüğünde çok duygulanacak ve eminiz ki onu masasından kaldırmak istemeyecektir. Böylelikle gün içinde saate her baktığında sizi ve size olan aşkını hatırlayacaktır. Ama tabi ki masa başında çalışıyor olması o kadar da önemli bir durum değil bu saat evin herhangi bir köşesinde de çok şık ve romantik bir görünüm elde edebilir rahatlıkla.

Aşkınızı Sürpriz bir Hediye İle Gösterin

sürpriz sevgililer günü hediyesi
Eğer çok âşıksanız ve aşkınızdan hastalanıyorsanız, dermanı doktorda bulamayıp yarda arıyorsanız bu çok seviyorum haplarından sevgilinize hediye edin. Edin ki o da sizin onu sevdiğiniz kadar o da sizi sevsin ve ikinizde birbirinizin aşkında bu hapları kullanmaya başlayın. Tabi bu senaryo işin espri kısmı, ama eğer siz de sevgililer günü hediyelerini biraz kasıntı buluyorsanız ve daha esprili komik bir ilişki içindeyseniz, illa bir hediye alma zorunluluğu hissediyor olabilirsiniz. İşte o zaman böyle iki tarafında yüzünde bir gülümsemeye sebep olacak olan bu muzip hediyeyi sizlere önerebiliriz. İster bir bayana hediye edilsin isterse bir erkeğe bu hediye iki taraf da ayırt etmeksizin hediye edilebilir iki tarafın da kalbini kazanmaya yeterli gelebilecek kadar iyi bir hediyedir.

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak

erkeğe sürpriz sevgililer günü hediyesi
Eğer sigara içen bir sevgiliniz varsa siz de farkındasınızdır ki gün içinde en çok muhatap olduğu şeylerden biri çakmağıdır. Hatta siz çakmağı sizden daha çok gördüğünden şikâyetçi bile olabilirsiniz. İşte bu sevgililer gününde bu şikâyet ortadan kalkıyor. Bolca sigara içen sevgilinize bu yıl üzerinde ikinizin resminin basılı olduğu bir özel baskılı çakmak hediye edebilirsiniz. İşte bunu hediye ettiğiniz zaman düşünün ki gün içinde kaç defa sizin resminizi görecek? Bu hediyeyi aldığınızda hem romantik hem de esprili bir kutlama yaşamış ve yaşatmış olabilirsiniz. Hem eminiz ki bu fikir sevgilinizin de çok hoşuna gidecektir.

Kişiye Özel Romantik Yastıklar

Yeni evli çiftlere hemen hemen herkes bir yastıkta kocayın der, mutlaka duymuşsunuzdur. Eğer sizde sevgilinizle artık bir adım daha ileri gitmek ilişkiyi ciddiye bindirmek istiyor fakat bunu ona belli edemiyor kalbini kırmaktan çekiniyorsanız ona bunu böyle şirin ve üzerinde hem ona olan aşkınızı anlattığınız hem de sevimli mi sevimli bir hediye ile belli edebilirsiniz. Hem bu yastık eğer bir bayana hediye ediliyorsa bu onu çok mutlu eder çünkü hem yumuşak hem de üzerinde sizin ona olan aşkınız yer alıyor. Eminiz bu yastığı yatağının en güzel yerinde sergileyecektir.

Romantik LED Işıklı Mumlar

Mum ışığının romantizmini kimse inkâr edemez. Mum ışığının üzerine her dönem de şarkılar, şiirler, türküler yazılır. Mum ışığı âşıkları da simgeler aynı zamanda, bir aşığın mum ışığına bakıp sevdiğini düşündüğü anı yaşamayan bir âşık yoktur. Fakat bu mumların büyük olanları çok estetik durmuyor küçük olanları ise hemen sönüveriyor. Üstelik akan mum yağı da cabası. İşte ilerleyen teknoloji buna da bir çözüm buldu ve aynı gerçek mum görünümlü fakat led ışık saçan mumlar bu resimde gördüğünüz mumlar hediye dükkânlarında yerlerini aldılar. Bu mumları sizde sevgililer gününde sevdiğinize hediye alabilir ve mum ışığında beraber romantik dakikalar geçirebilirsiniz.

Sevgilinize Eğlenceli ve Romantik Sürprizler

Herkes kendine göre sevgilisini tanır, nelerden hoşlandığı, neyle uğraşırken en çok eğlendiğini ve sürekli olarak neyle uğraşmak istediğini. Bütün bunları bilmek güzeldir, hoştur tabi fakat sevgililer günü hediyesi almak için hepsini bilmeye de gerek yok aslında. Hediye dükkânlarında veya internet sitelerinde binlerce seçenek mevcut artık ve bu seçeneklere göz gezdirdiğinizde de birine gözünüz takılıp evet işte bu tam onluk deme şansınız artıyor. Tavla seti de bu hediyelerden biri belki hediye seçerken aklınıza gelmiyor fakat internet sitesinde dolaşırken gördüğünüzde diyorsunuz ki bu hediye evet tam da onluk bir hediye. Üstüne bir de onun ismini güzel bir şekilde yazdırdığınız zaman tam da onun kalbini fethetmiş olabilirsiniz. Zaten erkekler hediye konusunda çok fazla seçici değildirler bayanlara göre onları mutlu etmek çok daha kolaydır. Bu yüzden kişiye özel tavla seti size sıradan bir hediyeymiş gibi görünmesin onlar hediye üzerinde bir bayandan kesinlikle daha az düşünmektedirler ve bu yüzden de her hediyeden aslında düşündüğünüzden daha fazla mutlu olurlar.

Romantik Tasarımlı Yaşayan Kolyeler

Şimdi hediye düşündüğünüzden eğer internetten yardım almak isterseniz "h" tuşuna bastığınız anda karşınıza milyonlarca önceden hiç karşılaşmamış olma ihtimalinizin yüksek olduğu çeşit çeşit hediyeler çıkıyor. Kimisi size göre çok eğlenceli kimisi fazla abartılı gelebilir fakat her hediyenin bir alıcısı oluyor internet sitelerinde. Sevgililik cüzdanı da bu sıra dışı hediyelerden biri, herkesin aklına gelecek cinsten değil. Kimisi de bunu abartılı bulabilir fakat bize göre eğlenceli bir hediye kendileri. Sevgilinizin bir adet resmi, sizin resminiz ve içerisinde sizin dolduracağınız bilgiler ile birlikte hediye ettiğiniz kişinin kendini özel hissedeceği ve görünce şaşırıp eğleneceği bir hediye seçeneği kişiye özel sevgili cüzdanı. Üzerine özel günlerinizi, birbirinizi ne kadar sevdiğinizi, ilk tanıştığınız günü, ilk sevgili olduğunuz zamanı ve sizin için özel olan birçok şeyi daha not edebileceğiniz bu defterler bizce ileride çocuklarınıza gösterebileceğiniz tatlı bir anı oluşturabilir.

El Yapımı Kalp Konfeti Sürprizi

Konfeti sevgililer günü kutlamanızın coşkusuna coşku eklemek için kullanabileceğiniz rakipsiz bir seçenektir hele de bu konfetinin parçacıkları kalptan ise. Bu kalpli konfetiler belki hediyenin kendisi olamayabilirler fakat çok güzel bir kutlama aracı oldukları tartışma kabul etmeyen bir konudur. Sevgilinize hediyesini verdikten sonra tam hediyeyi açarken ilk gördüğü anda bu konfetiyi patlatarak hem ortamın neşesini hem de hediyenin etkisini artırmış olabilirsiniz. Üstelik konfeti çok fazla kutlamaları çağrıştırdığı için bu sizin sevgililer gününü ne kadar fazla önemsediğinizi vurgular ve sevgiliniz sizin ona ne kadar değer verdiğinizi daha fazla anlamış olur ve doğal olarak daha fazla mutlu olur. Siz de ufak fakat etkili bir hediye ile hem ortamı hareketlendirmiş hem de sevgilinizin gönlünde taht kurmuş olursunuz.


Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Aşk her çift için farklı anlamlar taşır, her insan zihninde aşka farklı anlamlar yükler. Ve aşk bütün bu anlamların hepsini bünyesinde barındıracak kadar geniş ve kapsamlıdır. Ama aşık aşkına sahip çıkmalıdır onu boşlamamalı, onu görmezden gelmemeli ve ihmal etmemelidir. Aşk herkesin başına gelen sıradan bir olay değildir ve seçtiği kişinin de ona ilgi göstermesini onu boşlamamasını ister yoksa aşkı kaybedebilmeniz işten bile değildir. Yani siz de aşkınız üzerine hissettiğiniz duyguların üzerine gitmelisiniz. Üzerine gittiğiniz bu duyguları da sayfa sayfa anlatıp âşık olduğunuz kişi ile paylaşabilirsiniz. Bu onun için dünyalara bedel bir hediye olacaktır emin olun ki. Çünkü bu dünya da sevmek kadar güzel bir şey varsa o da sevildiğini bilmek ve hissetmektir.

Seni Sevmemin 48 Nedeni Romantik Kitap

sevgiliye romantik sürprizler,
Siz de sevgililer gününde sevgilinize yaşayabileceği en güzel duyguyu yaşatmak istiyor ve onu adeta bulutların üzerine çıkarmayı hedefliyorsanız, uzunca bir zaman öncesinden böyle bir hediyeye kollarınızı sıvayabilir ve birbiriniz hakkında özel olan her şeyi tek tek düşünüp böyle bir kitap altında toplayarak ona hediye edebilirsiniz. Bu hediye görünüşü ve yapım aşamasında ki görünen aşikâr zorlukları yüzünden biraz sizi geri itebilir fakat gerçekten sevgililer günün de böyle bir hediye almak kadar mutluluk verici başka bir hediye olmaya bilir. Hele de hediyeyi bir bayan için hazırlıyorsanız mutluluktan ağladığını görmeye hazırlayın kendinizi çünkü büyük ihtimalle hediyeyi alır almaz gözleri dolacak ve okurken de mutluluktan ağlayacaktır. Okuduktan sonra da muhtemeldir ki saklayabileceği en güzel en korunaklı yerde ömrünün sonuna kadar saklayacaktır. Sizin ona hazırlayacağınız bu özel aşk kitabı onu dünyanın en mutlu insanı yapacaktır.


Sevgililere Özel Romantik Tasarımlı Defterler

Eğer sevgililer gününde kız arkadaşınıza hediye alıyorsanız bu sevgililere özel ahşap defter tam da size uygun bir hediye olabilir. Çünkü kızlar yazmayı, çizmeyi, not etmeyi ve çeşitli özelliklere sahip değişik defterleri çok severler. Hele de sevdikleri insandan alacakları böylesine özel ve güzel bir defter onların en özel şeylerini yazacakları bir defter olacaktır eminiz ki. Bu yüzden bu hediye bir kıza alındığında çok süper bir hediye olabilir fakat aynı şekilde bir erkeğe hediye edilmesi durumunda aynı şeyler yaşanmaya bilir. Çünkü erkekler defter konusunda kızlar kadar süse ve güzelliğe önem vermezler. Onlar daha çok sade, şık ve havalı görünen eşyalardan hoşlanır ve kullanırlar. Bu yüzden onlara hediye seçimi yaparken daha çok tek renk belki deri ciltli ve üstünde isimlerinin yazılı olduğu soğuk görünen fakat şık şeyler tercih edebilirsiniz. Bu yüzden bu defter pek onlara uygun olmayabilir.

Erkeğe Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Aksesuarlar

Yazımızın başından beri erkeklere hediye almanın ne kadar zor olduğunu, almaktan ziyade bulmanın büyük bir sorun olduğunu bahsedip duruyoruz fakat gelişen hediye sektöründe erkekler için de çok fazla değişik ve şık hediye seçenekleri mevcut sadece biraz daha uzun bir süre araştırmanız sonucu bulabileceğiniz binlerce ürün bir tık uzağınızda. Mesela bu çakmaklı kol saati bahsettiğimiz hediye seçeneklerinden sadece biri oluyor. Eğer hediye almayı düşündüğünüz erkek arkadaşınız sigara içen biriyse siz de bu hediyenin ne kadar fonksiyonlu ve kullanışlı olduğunu anlayacaksınızdır eminiz ki.

Sevgililer Günü İçin Romantik Sürprizler

sevgililer günü için romantik sürprizler
Çünkü sigara kullanan erkekler sigaralarını yakmak için çakmağa ihtiyaç duyarlar ve bu sebepten yanlarında sürekli çakmak taşırlar fakat bu çakmak sürekli olarak kaybolur veya erkenden biter. Çünkü çakmağın boyutu çok küçüktür kaybolunca da bulmak çok zordur. Ama bu çakmaklı kol saati sayesinde artık çakmaklar kaybolmaz ve gazı bittiğinde de yerine çok kolay doldurulabilir. Üstelik saat de erkeklerin en önemli aksesuarlarından biridir. Aksesuardan öte saat bir ihtiyaçtır erkekler için ve onlar saat kullanmayı çok severler. Siz de bu sevgililer günün de erkek arkadaşını çok fazla sevindirmek isteyip vaktinin çoğunu internetten hediye aramaya harcayanlardansanız bizce siz de kendi aradığınız hediyeyi buldunuz ve bunu kaçırmamalısınız.


El Yapımı Romantik Hediyeler

Eğer henüz taze bir ilişki içerisindeyseniz ve sevgililer günü için ne alacağınız konusunda tedirginseniz bu hediye size göre olabilir. Yani bir ilişkinin başındasınız ve en uygun hediyenin ne olduğuna karar veremiyorsunuz, çok aşk dolu hediyeler alıp karşı tarafı ürkütmekte istemiyorsunuz çok basite kaçıp sizin hakkınızda yanlış düşünmesini de istemiyorsunuz. İşte bu 130 parçalı yapbozu hediye olarak seçip üzerine hoş bir resminizi yerleştirdiğinizde hediye ettikten sonra bunu beraber bozup tekrar yaparak hem güzel vakit geçirebilirsiniz hem de aranızda ki yakınlaşmayı artırabilirsiniz. Üstelik üzerine koyacağınız resmi sizin için özel olanlardan seçerseniz bu sizin birlikte uzunca yıllar saklayacağınız hoş bir hatıra olabilir.

Romantik Kupa Bardak Modelleri

Bir sevgililer günün de sevgilinizi mutlu edebilmek için ona hediye edebileceğiniz hediye sayesinde hatırlatacağınız en güzel şeylerden biri de beraber geçirdiğiniz güzel günlerdir kuşkusuz. Böyle resimde ki gibi şık bir tablo içerisinde beraber geçirdiğiniz en güzel ve en anlamlı günleri bir araya getirdiğiniz kesyap çalışması şeklinde ki hediye sevgilinizin evinin başköşesini süslemeye aday olacak bir hediyedir şüphesiz ki.

Kişiye Özel Anahtarlık Modelleri

Aşkınızı anlatmanın en basit ve en güzel yolarından biri de her anınızı onunla geçirmek istediğinizi ona belli etmektir. Bu ufak sevimli anahtarlıkların üzerine birlikte güzel bir resminizi bastırmanız da onun için direk bu anlamı taşır. Bu yüzden sevgililer gününde ona bu sevimli hediyeyi hediye edebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top