z Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kartları | En iyi Hediye Fikirleri

annem hakkında sevdiğim şeyler kitabı
Sevgili annenize bu anneler gününde, çok mutlu olacağı anlamlı bir anneler günü hediyesi vermek isterseniz Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kartlarını incelemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. İçerisinde özel olarak tasarlanmış 50 adet güzel sözler yazılı olan bu harika hediye, annenize olan duygularınıza belki %100 olmasa da genel itibariyle karşılık verecek gibi. Hemen hemen herkesin sevgili annesine olan büyük sevgisini kart tasarımlarına taşımış olan Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kartları, gerçekten de her sene karşılaştığımız ve klasik hale gelen olağan hediyelerden çok ama çok farklı. Birincisi bu armağan annelerimizin duygu dünyasına ve annelik gururunu okşamaya yönelik olarak hazırlanmış bir hediye seçeneği. Yani ne yeniliyor, ne içiliyor, ne de mutfakta kullanılan bir  ürün:) İkincisi ise hepimizin annemizi düşündüğümüzde aklımıza gelen, Onun ne kadar değerli ve özel bir varlık olduğunu tasarımlarına taşımış kartlardan oluşuyor. Öyle ki, her biri özenle ve müthiş illüstrasyonjlarla hazırlanmış Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kartları gerçekten de acayip orijinal!  Hem şık kutu tasarımı, hem de içerisindeki 50 adet özel kartlarıyla sevgili annenize büyük bir mutluluk yaşatacağını düşünüyoruz. İster anneler gününde, isterseniz de annenize doğum günü hediyesi olarak sunabileceğiniz Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kartlarını uygun fiyata satın alabileceğinizi de hatırlatmak isteriz. 


Annem Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları
fiyatı ne kadar
Bizim için annemiz, öyle değerli bir varlıktır ki bunu kelimelere dökmek, anlatmak ne mümkün! Ona sadece "Seni seviyorum" demek, canımsın, kıymetlimsin, sultanımsın demek biricik annemize sevgimizi ifade etmek için yine ve yine eksik kalır. Dahası kocaman, sonsuz bir sevgiyi hak eden annemize ne kadar teşekkür etsek veya minnettarlığımızı göstersek bile tam anlamıyla tatmin olamayız! Sadece şunu diyebiliyoruz "Sen bu hayatta sevip, sevebileceğim, sırtımı güvenle yaslayabileceğim ve başım ne zaman sıkışsa koşup sığınabileceğim en değerli ve en kutsal varlıksın CANIM ANNEM..." 
anneye güzel sözler
Yukarıda örneklerini göreceğiniz Annem Hakkında Sevdiğim Şeyler Kartları üzerinde, her annenin okurken mutluluk ve gurur duyacağı müthiş sevgi sözleri var. Örnek vermek gerekirse;
  • Bir tek kelime ile ifade et deseler, Ben Senin için "inanılmaz" derdim Canım Annem...
  • En kötü günümde bile bana kendimi iyi hissettiriyorsun Annem...
  • Her zaman sabırlı, şefkatli, merhametli, koruyucu ve bağışlayansın. Benim Dünya güzeli annemsin. İyi ki varsın ...
  • Anneceğim, sen benim güneşimsin... Her zaman bana destek olduğun için teşekkür ederim...
  • Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın...
  • Dünyadaki tüm Anneler içinde Sen Benim Annem olduğun için çok mutluyum...
  • Her zaman benim arkamda olduğunu bilmek, Dünyanın en güzel duygusu Annem..
  • Hayatta okuduğum en kıymetli ve en değerli Kitapsın Sen, Canım Annem...
  • Gördüğüm en güzel dünya, senin güzel gözlerindir...
  • Hayat ışığım, akıl hocam, güzeller güzeli annem. Seni bir gün değil; her gün seveceğim, Sonsuza kadar kalbimdesin...
  • Anneciğim, Seni tıpkı yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar güzel ve erişilmezsin. Ama onlar bin tane, Sen Bir Tanesin...
  • Canım Annem; Senin sonsuz sabrını ancak bir evlat sahibi olduğumda anlayabilirim. Eğer seçme şansım olsaydı emin ol yine senin gibi bir kadının ellerinde büyümek isterdim.
İşte bu heyecan ve mutluluk veren hediye kutusu ile siz de annenize şahane bir sürpriz yapabilirsiniz. Kalın sağlık ve mutlulukla.

Yorum Gönder

 
Top