z Kokulu Taş Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

Hediyelik Kokulu Taş Modelleri
Bir kişinin yüzünde yaratacağınız gülümseme için yıllara meydan okuyan dayanıklı bir hediye vermeye ne dersiniz? Dayanıklılık denildiğinde aklımıza ilk gelen şey elbette taşlar olacaktır. Doğada zamana meydan okuyan madde olarak bilinen taşlar, çeşitli işlemlerden sonra şahane dekoratif ürünler halini almaktadır. Son yılların en trend hediyesi haline gelen hediyelik kokulu taşlar hem sevdiklerinizi mutlu edecek hem de hoş kokusu, şık ve dekoratif duruşuyla her ortama uyum sağlayabilecek bir hediye tercihidir. Hemen hemen herkesin sevdikleri için tercih edeceği birbirinden farklı kokulu taş modelleri bulunmaktadır. Genellikle el emeğiyle teker teker hazırlanan kokulu taşlar, sadece bayanlar için değil erkekler içinde alınabilecek ideal hediyelerdendir. Kokusunu uzun bir süre koruyabilen ve asla unutulmayacak anı halini alan bu tasarımlar, sevdiklerinize değer verdiğinizi göstermenin yanı sıra dekoratif açıdan da gözlerine hitap edecektir. Hediye seçmek için çok fazla düşünmenize ve zaman kaybetmenize gerek kalmadan, kokulu taşlarla yapacağınız sürprizler sizi asla pişman etmeyecektir. Hediyeleşmenin amacı; sevgiye sevgi, aşka aşk katmaktır. Sevginizi eksik etmediğiniz kişiler için en ideal tercihler arasında yerini alan kokulu taşlar ve bu taşlardan yayılan harika kokular, vazgeçilmez hediye seçenekleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor. Doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, sevgililer günü, anneler günü hediyesi, babalar günü, öğretmenler günü, kelime olarak tasarlanan özür mesajları, fotoğraflı aranjman tasarımları, sevgi mesajları, harfle kişiye özel isim yazdırma ve daha birçok özel ve değerli gün için kokulu taş tasarımları bulunmaktadır. Kokulu taşlar adından da anlaşılacağı gibi aromatik ve hoş kokular içermektedir. Sevdiklerinize alabileceğiniz en güzel kokulu taş örneklerini sizler için derledik. Bu uygun maliyetli ve hoş hediyeler hakkında fikir sahibi olabilmek için yazımızdaki detayları inceleyebilirsiniz.

Hediyelik Kokulu Taşlar


Kokulu taşlar

Annem Yazılı Kokulu Taş


Herkesin annesi kendisi için çok özeldir ve onlar bizim en kıymetli hazinelerimizdir. Özellikle annelerimiz için hediye tercih etmek konusunda her zaman ikilem yaşarız. Çünkü annelerimiz bize her şeyini vermiştir ve onlar için ne yapsak azdır. Bu hediyede annem tasarımlı kokulu taş şık bordo bir kutunun içine koyularak akıllardan hiç silinmeyecek ve hiç eskimeyecek bir hediye halini almış. Mis gibi kokusunun yanında harika bir tasarımla hazırlanmış olan kokulu taşların yanına konan, gül şeklinde kokulu taşlar da zariflikleriyle ön plana çıkmaktadır. Taşların üzerinde yer alan simler de taş tasarımlarına ayrı bir ahenk katmaktadır. Annenizin evinde çok yakışacak olan bu tasarım beyaz ve kırmızının zarif uyumunu da yansıtmaktadır. İster anneler gününde isterseniz de doğum günlerinde tercih edebileceğiniz annem yazılı kokulu taş ile annenizi çok mutlu edeceksiniz. 

Sevgililere Özel Kokulu Taş AŞK Hediyesi

Sevgiliye Özel Kokulu Taş Aşk Hediyesi


Beyaz ve sade bir kutu da tasarlanmış aşk yazılı kokulu taş modeli, sevdiğiniz kişiye armağan edebileceğiniz en özel hediyelerden birisi. Zarif ve şık bir aranjmanla beğeniye sunulan taşlar, kırmızı parlak çiçekler, gül motifli kokulu taşlardan oluşan bu ürün en güzel çiçek kokularıyla bezenmiş. Ayrıca hediye kutusunun kapağına koydurabileceğiniz fotoğraf sayesinde aşkınızın büyüklüğünü gösterebilir, üzerine isminizi yazdırabilir ve sevgiliniz için küçük bir mesaj ekleyebilirsiniz. Bej renkli kutusu ve on tane kırmızı gülün eşlik ettiği beyaz renkli AŞK yazısıyla hem aşkınızın saflığını vurgulayabilir hem de sevgilinize duyduğunuz tutkunuzu ortaya çıkarabilirsiniz. Tüm bunların yanında sevgiliye özel kokulu taş aşk yazısı hediyesi ev dekorasyonuna hoş bir ambiyans kazandıracaktır.

kokulu taş modelleri

Dekoratif Kovalar ve Renkli Kokulu Taşlar


Birçok kişi hediye almadan önce saatler ve hatta günlerce ne alacağını düşünür, fakat bir türlü karar veremez. Hediye olarak alınabilecek en güzel ve en modern şeylerden birisi de kokulu taşlardır. Üç adet rengârenk çiçek modelli kokulu taş, metal kova ve metal tepsi tasarımıyla hazırlanmış olan bu harika model her yaştan kişiye hitap edebilen bir hediye konsepti düşünülmüş. Arkadaşlarınıza, sevdiklerinize, aile bireylerinize, sevgilinize, çalışma arkadaşlarınıza, öğretmeninize, patronunuza ya da kimi mutlu etmek istiyorsanız o kişi için alabileceğiniz; şık, zarif, dekoratif ve kalıcı bir armağan olarak düşünebileceğiniz kokulu taş modelleri kova tasarımını satın alarak onları mutlu edebilirsiniz. Özel günleri beklemeden hemen bugün satın aldığınız bir hediyeyle sevdiklerinizin tüm günlerini özel hale getirebilirsiniz. 

Saksıda Açan Güller Kokulu Taşlar

Saksıda Açan Güller Kokulu Taşlar


Çok şık beyaz kova içerisinde beyaz ve pembe güllerden oluşan kokulu taş modellerinin kullanılmasıyla hazırlanmış olan bu tasarım sevdiklerinize verebileceğiniz hoş görünümlü hediyelerden bir tanesi olacaktır. Bu saksı motifli kokulu taşlarla beyazın zarafetini kullanarak şık bir dekorasyon ürünü hediye etmiş olacaksınız. Annenize, sevgilinize, yakınlarınıza, eşinize ve mutlu etmek istediğiniz kişilere hiç düşünmeden alabileceğiniz mis kokulu, sevgiyi ve saflığı temsil eden bu tasarımla onların gönüllerini kazanacaksınız. Dekoratif açıdan kendiniz için ya da sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz bu harika modeli yeni evlenen ya da yeni iş yeri açmış bir arkadaşınıza rahatça götürebilirsiniz. 

Bisikletli Kokulu Taş Aranjmanı

Bisikletli Kokulu Taş Aranjmanı


Renkleri ve şık tasarımıyla harika bir dekorasyon ürünü olmasının yanı sıra muazzam kokusuyla da sevdiklerinizin başını döndürmeye yetecektir. Eşinizle olan yıl dönümünüzde ya da sevgililer gününde, sevgilinizin kendisini yalnız hissetmesini istemiyorsanız, ona sizden bir armağan göndermek için bu ürünü seçerseniz ideal bir tercih yapmış olursunuz. Sevgi verdikçe çoğalır. Sevdiklerinize yapacağınız sürprizlerle yüzlerinde gülümseme yaratın. 

Kalp Kutuda Kişiye Özel Kokulu Taşlar

Kalp Kutuda kişiye Özel Kokulu Taşlar


Aşkı ifade etmenin birçok yöntemi vardır. Bunlardan birisi de hediye vererek hayatımızdaki kişiyi mutlu etmektir. Hayatınızdaki en özel kişiye, en özel günlerinizde gönderebileceğiniz son derece şık, aşk dolu ve aşk kokan kokulu taş modelleriyle hazırlanmış bu ürün oldukça ideal bir hediye. Kalp şeklindeki kırmızı kutusu, beyaz çiçekleri, iki adet mis kokulu aşk kuşu ve en önemlisi de sevdiğiniz ve sizin baş harflerinizden oluşan kokulu taş aranjmanıyla aşkınıza kendisinin sizin hayatınızda ne kadar önemli olduğunu hissettirebilirsiniz. Aşk her zaman yaşanabilecek bir duygu değildir, eğer bir aşka sahipseniz bunu canlı tutabilecek en güzel yöntemlerden birisi de hediye göndererek sevdiklerimizi düşündüğünüzü hissettirmeniz olacaktır. En özel gününüzde, aşkınıza yapabileceğiniz en güzel jestlerden birisi, bu kırmızı kalbi ona göndermektir. Kapak açılınca yayılacak olan mis gibi kokuyla sevdiğinizin gönlünü fethedebilirsiniz. 

Kalp Kutuda Hediyelik Kokulu Taşlar

El Yapımı Kokulu Taş Dekoratif Çerçeve



Hediyelik kokulu taşlar arasında yerini alan dekoratif çerçeve son derece farklı, el emeği bir tasarım. Ahşap çerçeve içine yerleştirilmiş beyaz kalp şeklindeki kokulu taşlarla, çerçevenin kullanılacağı ortama ferah bir koku sunmanın yanı sıra şık ve dekoratif görüntüsüyle de gözlere hitap ediyor. Sevdiklerinize özel günlerinizde hediye edebileceğiniz, son moda kokulu taş modelleri arasında yerini alan çerçeve tasarımı, hem uygun fiyatıyla son derece cazip hem de modern ve farklı görünümüyle ilk sıralarda tercih edilen modeller arasında. Hediye ararken çok düşünmenize gerek kalmadan, bu son moda kokulu taşlarla süslü çerçeveyi tercih edebilir ve sevdiklerinizin yüzünü güldürebilirsiniz. 

el yapımı kokulu taşlar

Pembe ve Beyaz Güller Kokulu Taş Aranjmanı


Pembe bir gül kutusu içine dizilmiş, pembe beyaz ve çiçek şeklindeki kokulu taş modelinden oluşan bu harika tasarım özel günler için en ideal hediyelerden birisi. Kadınlar pembe rengi çok sever, beyaz renk de saflığı sembolize eder. Sevdiğinizin ya da arkadaşınızın en favori rengi pembeyse bu ürünü asla kaçırmayın. Mis gibi çiçek kokusuyla hazırlanmış hediyelik kokulu taşlar, son yılların vazgeçilmez hediyeleri arasında yerini alıyor. Eğer sevgiliniz ya da arkadaşınız trendleri takip eden biriyse bu hediye onun için biçilmiş kaftan olacaktır. Mutluluk küçük bir hediyeyle başlar ve kocaman bir sevgiye dönüşür. Sevgiyi büyütmenin vazgeçilmez yollarından birisi de sebepli ya da sebepsiz şekilde karşımızdaki kişilere armağan vermektir. Kokulu taş aranjmanı sevdiklerimiz için en şık hediyelerden birisidir. Sevginizi büyütmek için küçük bir adım atabilir ve hemen en beğendiğiniz hediyeyi alabilirsiniz.

kişiye özel kokulu taşlar

Kişiye Özel Fotoğraflı Kokulu Taş Aranjmanı


Beyaz laleler saflığı, kırmızı güller de aşkı temsil eder. Bu tasarımda beyaz güllerin içindeki iki kırmızı gülden biri aşkınız, diğeri de sizsiziniz. Aşkın en saf, en temiz, en heyecanlı halini bu hediyeyi sevdiklerinize göndererek yaşatabilirsiniz. Hediyenin en sıra dışı özelliği de kutunun iç kapak kısmına sevdiklerinizle birlikte çekilmiş, en özel fotoğraflarınızı koyabilmenizdir. Siparişi verirken resmi yüklemeniz, sevdiğinizin ve kendinizin ismini girmeniz, sevgi cümlelerinizi yazmanız bu hoş hediyeyi tamamlamak için yeterli olacaktır. Farklı ve son derece ince bir fikirle düşünülüp hazırlanmış bu hediye saflığın içindeki iki aşk kıvılcımını da temsil ediyor. Hem şık hem aşk dolu hem zarif, hem de harika bir anı olarak kalabilecek bu aranjman, tamamen el emeği ile hazırlanıyor. Kokulu taş modelleri içinde en özel ve en tercih edilen modellerden birisi olarak yerini alan tasarım, birçok kişinin beğenisini alıyor. Aşk emek ve özen ister, aşkınızı o özel kişiye hissettirmeyi unutmayın.

kokulu taşlar

Seni Seviyorum Mesajlı Kokulu Taş


Sevgi hissettiğimiz en özel duygulardan bir tanesidir. Kalbimizin içinden kopup gelmesi bir yana bizi başkası için bir şeyler yapmaya yönlendirir. Sevginin birçok alt başlığı da vardır, örneğin; şefkat, etkilenme, bağlılık, tutkunluk gibi. Birisine seni seviyorum derken içimizde bizi heyecanlandıran, karnımızda kelebekler uçuran, o muhteşem aşk hissiyle söyleriz. Muhteşem bir çiçek aranjmanı içinde süslenmiş, tek tek harflerle yazılmış iki kelimenin altında birçok anlam yüklüdür. Bembeyaz harflerden hazırlanmış kokulu taşlar, sevginin saflığını ön plana çıkarıyor. Ortaya konan kırmızı kalp ise iki kişinin tek bir sevgiyi yüceltmesi anlamına geliyor. Seni seviyorum mesajı içeren kokulu taş aranjmanını, en özel, en kalpten ve en içten hediye olarak aşkınıza sunabilirsiniz. 

Beni Affet Kokulu Taşlar

Beni Affet Yazılı Kokulu Taş


Sevmek bir eylemdir ve siz bu eylemi muhteşem bir koku eşliğinde sarmalanmış, harika bir paketlemeyle hazırlanmış, şık ve kalpleri kazanacak olan bu hediyeyle gerçekleştirebilirsiniz. Kokulu taş modelleri arasında en çok tercih edilen harf ile mesaj gönderme tasarımları, oldukça beğenilen ve tercih edilen kokulu taşlar arasında yer alıyor. Sevgiyi ve aşkı yaşadığınız kadar yaşatmanız gerekir, şimdi hiç düşünmeden, aşkınıza onu sevdiğinizi söyleyin. 

Hasır Saksıda Kokulu Taş Papatya

Hasır Saksıda Kokulu Taş Papatya


Canlı çiçek havası verilerek süslenmiş olan kokulu taş modeli oldukça zarif, şık ve sevimli bir tasarım. Hasır kumaşla kaplanmış saksı içerisinde papatya şeklindeki kokulu taşlar, dekoratif açıdan oldukça özel ve sıra dışı gözüküyor. Arkadaşlarınıza, kardeşinize, annenize, akrabalarınıza, iş arkadaşlarınıza, patronunuza, müdürünüze, öğretmeninize veya sevdiğiniz herkese armağan edebileceğiniz sevimli, mis gibi kokan, unutulmayacak ve uzun yıllar saklanabilecek kokulu taş çeşitlerinden birisi olan bu tasarımı hediye ederek sevdiklerinizin gönlünü alabilirsiniz. Kokulu taş modelleri arasında yer alan bu papatya görünümlü tasarım; ofisinizdeki masaları, evinizi, mutfaklarınızı, salonunuzu veya dilediğiniz herhangi bir mekânı süslemeye yönelik tasarlanmıştır. Papatya zarafeti, inceliği ve temizliği sembolize eder. Tercih edeceğiniz bu tasarımla birlikte ister kendinize isterseniz sevdiklerinize harika bir hediye vermiş olacaksınız. 

Yorum Gönder

 
Top