z El Yapımı Mezuniyet Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

El Yapımı Mezuniyet Hediyeleri
Mezun Olan Öğrencilere Hazırlanabilecek El Yapımı Hediyeler. Mezun olmak, bir okulda ki bölümü tamamlamak çok güzel bir başarı ve duygudur. Okulda, Üniversite de eğitimin başlamasıyla zorlu bir maratona ‘’ Merhaba! ‘’ denilir. Bu süre zarfında birçok mutlu dolu an, hüzün dolu zamanlar yaşanır. Tatlısıyla, acısıyla sona erer ve mezun olunur. Puan ortalaması da yüksek ise ne güzel bir mezuniyettir o diyebiliriz! Tabi mezun olmanın, mezuniyet duygusunun önemi böylesine büyük olduğu için küçük ya da büyük hediyeler ile taçlandırmamız gerekir. İnsanlar bir işi bitirdiğinde bile ödül, en azından iltifat veya teşekkür bekler. Uzun süre zarfı içerisinde gösterilen emeğin, mezuniyetin mutlaka bir hediyesi olmalı diyebiliriz.

El yapımı mezuniyet hediyeleri ile sizlere farklı ürünler tanıtacağız. Bunların içerisinden hangisini yapmayı tercih ederseniz edin şanslı kişinin kesinlikle mutlu olacağını biliyoruz. Çünkü ürünler gerçek anlamda çok güzel. En güzel mezuniyet hediyesi ne alabilirim diye düşünmeyi an itibariyle bırakabilirsiniz. Çok güzel ürünler sizleri bekliyor. 

Mezuniyet hediyesi seçimi yaparken aklınızda oluşan her türlü soru için mutlaka bizlere yorum yazın veya bir şekilde ulaşın. Ayrıca mezuniyet hediyesini oğlunuzu, kızınıza, arkadaşınıza, sevgilinize yani herkese alabilirsiniz. Hatta diyelim ki mezun oldunuz, ama değer verdiğiniz bir arkadaşınız var. Ona da güzel bir ürün hazırlayabilir, mutluluğunuzu artırabilirsiniz. Onunla mezun oldunuz, birçok mutlu anınız var. Ayrıca Babalar, Anneler; biricik çocuğunuz mezun oluyor! Hadi bir şeyler yapalım da mutluluğunu kat kat artıralım değil mi?


1- FOTOĞRAF ALBÜMLERİ & YILLIKLAR MEZUNİYETLERİN VAZGEÇİLMEZİDİR!

Mezuniyet, Düğün, Mutlu dolu anlar sonrasında hiç unutulmayan ve elimizden düşmeyen tek ürün vardır ki o da Fotoğraf Albümüdür! Bizi o anlara geri götürür, o anı yaşatır ve mutlu eder. Baktıkça mutlu olduğumuz, özlem duydukça baktığımız zaman makinesidir adeta! Mezuniyet törenleri sonrasında yine aynı şekilde Fotoğraflar, Albümler elden ele dolaşır! Günümüzde ilk önce sosyal medyalar da yerini alsa da fotoğraflar artık çıktı olarak da mutlaka alınmaktadır. Çünkü sürekli geçmişe özlem duyuyor. Sanal mutluluk bir yere kadar oluyor. Zarfın için de posta gelince heyecanlanmamız gibi!
el yapımı mezuniyet hediyeleri
Tabi tamamen eski, kullanışsız bir albümden bahsetmeyeceğiz. Bu daha çok instagram, photo grid sosyal ağ ve uygulamaların karışımıyla oluşan bir albüm olmalı. Bunu yapabilmek için biraz internet ve bilgisayar kullanımında iyi olmanız gerekebilir. Varsa tanıdığınız, bilgisayar alanın da iyi olan birisi; birazcık teşvik primi ile bu işi halledebilirsiniz.

2 – ‘’ NEREDE OLURSAN OL, KALBİM HEP ORADA OLACAK... ‘’ 

El Yapımı Mezuniyet Hediyeleri
Bir tablo, bir görsel aşkı bu denli nasıl anlatabilir bilemiyoruz. Sevdiğiniz, aşkınız mezun oluyor. Yeni bir iş buldu veya bulacak. Güzel bir yaşama merhaba diyeceksiniz. Bunun için hayatınızın anlamı gerçek anlamda çok mücadele etti ve başardı! Bunu hediyesiz bırakmak olmamalı.
el işi mezuniyet hediyesi
Gelelim sizin hazırlayacağınız bu harika el yapımı ürüne! Öncelikle sevdiğiniz hangi şehirde bulunuyorsa oraya size ait bir kalp bırakacağız. Görsel de ki gibi. Eğer ki aynı şehirdeyseniz ilçeyi gösterecek şekilde kalbi o noktaya bırakmanız ve görselde ki gibi çıktı almanız gerekiyor. Güzel bir tablo ile de bu ürünü tamamlayabilirsiniz. Romantik bir söz de yazarsanız daha anlamla olur bizce  Nerede olduğunun hiç önemi yoktu, kalbim hep seninleydi. – Vay vay vay döktürdük yalnız! Yapıştırın bu yazıyı da gelsin mutluluklar. Güzel bir hediye olacağından ve sevinç çığlıklarından şüphemiz yok.
El Yapımı Mezuniyet Hediyeleri

3 – T-SHİRT’LERDEN OLUŞMUŞ MUTLULUK KOKULU YORGAN!

El Yapımı Mezuniyet Hediyeleri
Biraz uğraştırıcı, belki de biraz maliyetli ama bir o kadar güzel ve sıcak bir ürün. Kışın soğuğundan bizleri en iyi şekilde koruyan yorganları gelin biraz değiştirmeye başlayalım! Öncelikle bunu hazırlayabilmeniz için dikim ve kesim malzemelerine sahip olmanız ve bilginizin bulunması gerekiyor. Tabi ki de yardım alarak da yapabilirsiniz. Bu yorganın dış yüzeyinin T-Shirtlerden oluşmasını istiyoruz. Bunun için birden çok T-Shirt alabilir ve dikebilirsiniz. Uğraştırıcı ama sonu güzel bitecek bir ürün. Şimdiden kolay gelsin diyoruz.
El Yapımı Mezuniyet Hediyeleri
4- EL YAPIMI AYNA DA BİR BAŞKA GÜZEL…

El Yapımı Mezuniyet Hediyeleri
Hazırlaması gayet kolay, tamamen el emeği bir ürün! Hangi boyutlar da ayna isterseniz kesim işlemini buna uygun olarak yaptırın. Daha sonra aynanın etrafını kaplayacak çerçeveleri hazırlayınız. Marangoz desteği ile montajını yaptırabilirsiniz. Sonrasında bu çerçeveyi kaplamaya geliyor. Çiçekli, böcekli; onun en seveceği renklere sahip kaplama ile güzel bir aynaya dönüştürebilirsiniz!
El Yapımı Mezuniyet Hediyeleri

5 – GÜZEL BİR MEZUNİYET HEDİYESİ! 
el yapımı mezuniyet hediyeleri
Saklama kabı, Kumbara, Kâğıtlık, Anahtarlık… Her şey için birebir ürün! Çok kullanışlı, çok amaçlı. Yapımı oldukça basit! Kendiniz yapabilir veya marangoz da yaptırabilirsiniz. Üzerine zımba veya yapıştırıcı ile güzel bir iplik fiyonk oluşturabilir; üst kapağa kep havası verebilirsiniz. Tabi boyama işlemini de unutmayalım!

6 – BİR TABLO HER ŞEYDEN DEĞERLİ OLABİLİR…

Görsele baktığınız da biraz basit gibi gözükebilir. Aslında öyle değil. Yeter ki duygularınızı, hislerinizi tamamen yansıtın bu tabloya! Tuğal bir tabloya güzel bir yazı (2-3 ayrı renkli yazı olursa daha iyi olur) ile duygularınızı ifade edin! Şekilli yazarsanız daha güzel olur elbette. Her baktığın da sizin ona olan düşüncülerinizi ve duygularınızı hissetsin, mutlu olsun!

Yorum Gönder

 
Top