z Sevimli Kitap Ayracı Yapımı | En iyi Hediye Fikirleri

düğmelerden kitap ayracı yapımı
Düğmeli kitap ayıracı nasıl yapılır? Bugün, sizler için eğlenceli, hızlı ve çok kolay bir el yapımı hediye projemiz var! Ve aynı zamanda öğretici! Kitaplar sadece okulla sınırlı kalmamalı! Yaz tatili için de eğer kitap okuma hayalleriniz varsa bu proje tam sizlere göre! Eğer evinizde kullanılmayan fazlalık düğmeler varsa bunları kullanmanın tam zamanı! Sadece birkaç malzeme ile ortaya harika bir sonuç çıkacak! Peki, bu ürün nedir diye merak ediyorsanız, çok pratik düğmeli kitap ayıracı! Düğmeli kitap ayıracı nasıl yapılır diye merak ediyorsanız aradığınız tüm cevaplar burada! Eğer yapamam diye kendinizden endişe ediyorsanız buna gerçekten hiç gerek yok! Çünkü sizlere en ayrıntılı ve resimli bir şekilde açıklayacağız! Evinizdeki gereksiz malzemeleri harika bir ürüne dönüştürmek için bu proje biçilmiş bir kaftan! Öyleyse ne bekliyorsunuz! Haydi, bir an önce el yapımı düğmeli kitap ayıracı yapılışına geçelim!


DÜĞMELİ KİTAP AYIRACI İÇİN MALZEMELER


• Kâğıt ataçı
• Fantezi düğmeler (veya şeritler)
• Sıcak tutkal
• Keçe

DÜĞMELİ KİTAP AYIRACI YAPILIŞI


düğmelerden kitap ayracı yapımı
Bu DIY projesi o kadar basit ki dilerseniz eğlence amaçlı çocuklarınız ile yapabilirsiniz! Böylece onların da becerilerini geliştirmesi için bir fırsat olur! Eğer renkli ataçlarınız yoksa bu projeye başlamadan önce ataçlarınızı farklı renklerde dilediğiniz renge boyayabilirsiniz!
düğmelerden kitap ayracı yapımı
İlk olarak yapmanız gereken şey ataçı düğmenin arkasına sıcak tutkal ile yapıştırmanız! Yapıştırma esnasında dikkat etmeniz gereken nokta ise bir keçe kâğıdını hafifçe tutkalın üzerine koymak! Bu işlem sayesinde keçe tutkalın yapışmasını önleyecek ve pürüzsüz bir yüzey elde edecektir. İşte bu kadar! Süper basit, değil mi?
düğmelerden kitap ayracı yapımı
Yaratıcı olabilmek için kullanabileceğiniz çok eğlenceli düğme var. Tarzınızı konuşturarak ortaya birbirinden güzel kitap ayıraçları çıkartacağına eminiz! Eğer eski düğmeler bulabilirseniz çok güzel retro kitap ayıraçlarınız olacaktır! Birden fazla kitap ayıracı yaparak fazlalıkları sevdiklerinize armağan edebilirsiniz! Hem kendinizi hem de sevdiklerinizi bu yaz tatilinde mutlu etmenin tam sırası!
düğmelerden kitap ayracı yapımı
Bu eğlenceli ve küçük DIY projesinin kitap okumaya oldukça teşvik edeceğini düşünüyoruz! Keyifli okumalar dileriz!
düğmelerden kitap ayracı yapımı
Ellerinize sağlık!

Yorum Gönder

 
Top