z El Yapımı Güzel Vazo Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

El Emeği Vazo Modelleri
Her evin olmazsa olmazlarından biri de çiçeklerdir! E çiçek giren her evde mutlaka bir vazo da şart! Çiçeklerin daha gösterişli ve güzel durması için vazonun güzelliği de bir o kadar önemli! Özellikle evin hanımı olan anneler için vazolar ayrı bir önem taşıyor! Evleri güzelleştiren bu güzel aksesuar konulduğu her yer ile bir bütünlük sağlamakta! Fakat her zaman aradığınız güzellikte ve renkte vazolar bulamayabilirsiniz! Böyle durumlarda iş başa düşüyor! Bugün sizlere, anneler için el yapımı hediye vazo önerilerinden bahsedeceğiz! El yapımı hediyelerin, hazır satın alınan bir hediyeden kat be kat üstün olduğu aşikâr! Annenize kendi elleriniz ile yapacağınız ve anneler günü hediyesi olarak verebileceğiniz bu birbirinden güzel vazolar, eminiz ki onları çok ama çok mutlu edecek! Her tarza uygun modelleri sizler için seçtik! Annenize uygun modeli beğenin ve bir an önce hazırlamaya başlayın! Kıymetli anneler, böylesine bir emeği kesinlikle hak ediyor! O halde anneler için el yapımı hediye vazo önerileri nelermiş, hep birlikte görelim!

1. BOYALI VAZO

1. BOYALI VAZO
Listemizin ilk sırasında çok şık bir vazo yer alıyor! Evde bulunan fazlalık boyalarınız bvar ise onları değerlendirmek için harika bir fırsat! Düz cam vazoyu rengarenk hale dönüştürmek, bu proje ile çok kolay! Yapmanız gereken tek şey; boyayı vazonun içine dökmek ve kurumasını beklemek! İşte bu kadar basit! Çok kısa bir sürede anneniz için hazırladığınız boyalı vazo, kullanıma hazır hale geldi bile! Dilediğiniz renk ve dilediğiniz model tercih edebilirsiniz! Böylesine kolay bir DIY projesi çok zor bulunur! El yapımı boyalı vazoyu, annenize armağan ettiğinizde yüzündeki tebessüm ise bir ömre bedel! O halde, hemen işe koyulmaya ne dersiniz?

2. KONFETİ VAZO

2. KONFETİ VAZO
Rengarek bir DIY vazo ile karşınızdayız! Canlılıktan ve renklerin enerjisinden hoşlanan anneler için, bu konfeti vazo harika bir hediye olacak! Yapılışı ise oldukça basit! Çok kısa bir sürede ortaya harikalar çıkartacağınıza eminiz! Konfeti vazo için lazım olan en temel malzeme ise balon! Evet, yanlış duymadınız! Balonu şişirin ve üzerine yapıştırıcı ile konfetileri sürün, kuruduktan sonra balonu patlatın ve tamam! Konfeti vazonuz evin en güzel köşesinde yer almak için hazır hale geldi bile! Uygun maliyetli ve şık bir hediye projesi arıyorsanız, konfeti vazo tam da size göre! Annenize kendi elleriniz ile hazırladığınız bu hediyeyi verdiğinizde mutlu olmaması imkansız!

3. RENKLİ BALON VAZOLAR

3. RENKLİ BALON VAZOLAR
Vazo denilince genelde akla hep büyük modeller gelmekte! Fakat renkli balon vazolar sizin bu önyargınızı tamamen kıracak! Annenize armağan edebileceğiniz harika bir DIY projesi olan, renkli balon vazoları yapmaktan oldukça büyük keyif alacaksınız! Sadece birkaç malzeme ile ortaya harika bir hediye çıkacak! Küçük kaplara balon geçirin ve bitti! Balonun ağzından minik çiçekler ekleyerek vazonuzu tamamlayabilirsiniz! Gördüğünüz gibi oldukça basit ve uygun maliyetli! Annenize el emeğiniz ile hazırlayacağınız renkli balon vazolar, evin en güzel köşesini hak ediyor! Haydi, bir an önce yapmaya başlayın!

4. MEYVEDEN VAZO

4. MEYVEDEN VAZO
Dikkat! Bu vazo iştahınızı açabilir! Evet, yanlış duymadınız! Meyveden vazo, hem görünüşü ile hem de kullanışı ile gören herkesi cezp edecek! Anneniz için el emeği bir hediye tasarlamak istiyorsanız, meyveden vazo çok güzel bir hediye fikri! Tam da bahar ve yaz aylarına yakışan meyveden vazo DIY projesi, yapmaktan oldukça zevk alacağınız bir hediye olacak! Mutfakta kullanabileceğiniz bu güzel vazoyu anneniz için tasarlamak oldukça basit! Dilim dilim doğradığınız meyveleri, cam bir vazonun iç tarafına yapıştırın ve bitti! Meyveden vazo kullanıma hazır! İçine rengârenk çiçekler koyarak, annenize armağan edebilirsiniz! Bu güzel hediye karşısında annenizin mutlu olmaması mümkün değil!


5. PLASTİK ŞİŞEDEN ÇİÇEK SAKSISI

5. PLASTİK ŞİŞEDEN ÇİÇEK SAKSISI
Evdeki kullanılmış pkastik şişelerinizi sakın atmayın! Çünkü plastik şişelerden, anneniz için harika bir hediye tasarlayacaksınız! Nasıl mı? Plastik şişenin alt kısmını kesin ve dışını dilediğiniz gibi süsleyin! Daha sonra içine bitki veya çiçek ekerek, anneniz ile paylaşın! Oldukça basit değil mi? Çok eğlenceli bir DIY projesi olan plastik şişeden çiçek saksısı, gören herkesin beğenisini kazanacak! El emeğiniz ile oluşan bu güzel proje, anneleri çok ama çok mutlu edecek!

6. HASIR VAZO

6. HASIR VAZO
Hasır modasına ayak uydurmaya hazır mısınız? O halde sizler için harika bir DIY projesi önerimiz var! Hasır vazo, sevdiklerinize armağan edebileceğiniz oldukça güzel bir hediye! Annenize anneler gününde veya doğum gününde böyle güzel bir vazo yapabilirsiniz! Malzemeleri çok basit ve yapımı oldukça kolay! Sadece birkaç dakikada ortaya harika sonuçlar çıkartacaksınız! Küçük plastik bir şişeyi hasır iple dolayın ve harika bir vazo yapıldı bile! Gördüğünüz üzere oldukça pratik! Çok kısa sürede harika bir sonuç çıkarmak istiyorsanız, hasır vazoyu mutlaka denemelisiniz!


7. PLASTİK ŞİŞE ÇİÇEK VAZOSU

 7. PLASTİK ŞİŞE ÇİÇEK VAZOSU
Evde bulunan plastik şişeleri değerlendirmeniz için harika bir fırsat! Plastik şişe çiçek vazosu projesi ile hem annenizi mutlu edebilir hem de harika bir geri dönüşüm yapabilirsiniz! Plastik şişenin hem altını hem de üst kısmını kullanacaksınız bu projede! Ortadan ikiye kestiğiniz plastik şişenin üst kısmını şeritler halinde ayırarak yan bir şekilde yapıştırın! Geniş ağızlı harika bir vazo ortaya çıkacak! Gördüğünüz gibi yapılışı da oldukça basit! Anneniz için hem pratik hem de uygun maliyetli bir hediye arıyorsanız, plastik şişe çiçek vazosunu bir an önce yapmaya başlayın! El emeğiniz ile oluşan bu hediye, annenizi oldukça şaşırtacak!

8. AHŞAP DİLİM SAKSI VAZO

8. AHŞAP DİLİM SAKSI VAZO
Evde bulunan sıradan bir saksıyı yenilemeye ne dersiniz? Üstelik oldukça kısa bir sürede! Annenize sürpriz olarak hazırlayabileceğiniz, ahşap dilim saksı vazo hem çok uygun fiyatlı hem de çok sıra dışı! Gören herkesin beğenisini kazanacak ve dikkatleri üzerine toparlayacak bu vazoyu, “ben yaptım” diyerek gururla anlatabileceksiniz! Ahşap dilim saksı vazo nasıl yapılır? Normal düz bir saksının etrafına ahşap dilimlerini sırayla yapıştırın ve bu kadar! İçerisine ister hazır çiçek koyabilir isterseniz de mis gibi kokan bir çiçek ekebilirsiniz! El yapımı hazırlanan bu vazoyu, annenize verdiğinizde ne kadar mutlu olacağınız siz düşünün!

9. KALAY KUTUDAN ÇİÇEK SAKSISI

9. KALAY KUTUDAN ÇİÇEK SAKSISI
Annenizi hoş bir sürpriz ile şaşırtmaya hazır mısınız? Kalay kutudan çiçek saksısı ile bu oldukça kolay! Annenize, anneler gününde veya onun doğum gününde armağane debileceğiniz harika bir DIY projesi ile karşınızdayız! Kalay kutudan çiçek saksısı, yapmaktan oldukça keyif alacağınız bir proje! Yapılışı ise oldukça basit! Kalay kutudan çiçek saksısı için, kalay bir kutunun etrafına bitkili bir toprağı ip ile sarın ve ortaya çıkan sonuca bakın! Gördüğünüz sonuca sizler de inanamayacaksınız! Bu kadar kısa sürede bu kadar güzel bir hediye bulunamaz! Oldukça pratik ve uygun maliyetli bu el yapımı hediyeyi annenize armağan etmek için daha ne bekliyorsunuz?

10. NEON RENKLİ VAZO

10. NEON RENKLİ VAZO
Geldik, son hediye önerimize! Son zamanlarda neon renkler oldukça popüler olmaya başladı! O yüzden bizde sizlere son olarak, anneniz için yapabileceğiniz neon vazo DIY projesi önerisi ile geldik! Neon vazolar, gören herkesin gözünü kamaşatıracak! Bu vazonun dikkat çekmemesi imkansız zaten! Annenize anneler gününde veya herhangi özel bir gününde bu neon vazoları yaparak onları mutlu edebilirsiniz! Üstelik yapılışı da oldukça basit! Neon renkli çubukları, uzun ince bir cam vazonun dışına yapıştırarak, oldukça sıra dışı bir vazo oluşturmuş olacaksınız! Çok kısa bir sürede, anneniz için hediye yapmak istiyorsanız bu neon vazolar sizin için harika olacak! Neon vazoyu, annenize hediye etmek için daha fazla zaman kaybetmeyin ve bir an önce yapmaya başlayın!

Yorum Gönder

 
Top