z Askere Hediye Ne Gönderilir? | En iyi Hediye Fikirleri

askere gidene ne hediye alınır
Askere giden erkek arkadaşınız için her zaman sizi hatırlatan bir hediye almak istemez misiniz? Askerlere özel olarak tasarlanan hediyeler, büyük bir anlam ifade eder. Üstelik bir de aşkınız ve ilişkinizden bir iz taşıyorsa daha da anlamlıdır. Çok sevdiğiniz, hayat arkadaşınız olan erkek için bu özel hediyelerden birini alarak onu çok mutlu edebilirsiniz. Askere gönderilecek hediyelerin başında künye, cüzdan, bardak, çakmak ve yastık gibi birden fazla ürün yer alıyor. Bu ürünlerin her biri askerdeki kişinin ismi ve fotoğrafı ile özelleştiriliyor. Böylelikle hediyeyi alan asker, büyük bir mutluluk yaşayarak her zaman sizi hatırlıyor.  Asker Sevgiliye Hediye Ne Alınır? Askerdeki sevgilinizin kendini yalnız hissetmemesi, onu sevdiğinizi bilmesi ve sizi hatırlaması için bir hediye göndermelisiniz. Bu hediyeyi acemi birliğinden gelince verebilir, doğum gününde veya yıl dönümüzde gönderebilirsiniz. Askerdeki sevgilinize özel olarak tasarlanan hediyeyi dilediğiniz zaman gönderebilirsiniz. Göndereceğiniz hediyeyi seçmek ise size kalıyor. Askerde kullanacağı bir ürün seçmeniz doğru bir tercih olacaktır. Bu hediye bir kupa, cüzdan çakmak, sigara tabakası, kalem veya kitap ayracı olabilir. Hediyenin askerlik süresi bitince hatıra olarak saklanması veya kullanılmaya devam edilmesi de büyük bir avantajdır.

Askerler İçin Hediyelik Eşya Seçenekleri


Kişiye Özel Asker Künyesi

Kişiye Özel Asker Künyesi


Sevdiğinizi askere yolcu etmeden önce ona özel bir hediye vermelisiniz. Bu asker hediyesi hem askerlik görevine hem de aşkınıza uygun olarak tasarlanmış olmalıdır. Kişiye özel asker künyesi, sevdiğinizi oldukça mutlu edecek ve sürekli sizi hatırlatacaktır. Üzerinde fotoğrafınız olan künye sevgiliniz için büyük bir anlam ifade edecektir. 

Atatürk Temalı PowerBank

Atatürk Temalı PowerBank


Şarjın bitme korkusunu ortadan kaldıran PowerBank, asker hediyeleri olarak da tercih ediliyor. Askere giden sevgilinize oldukça kullanışlı olan bu hediyeyi alabilirsiniz. Üzerinde Atatürk temasının olması da vatani görev ile bütünleşen bir özelliktir. Erkek arkadaşınızın izin günlerinde şarj sıkıntısı yaşamaması için Atatürk temalı PowerBank hediye edebilirsiniz. Böylelikle sizin de içiniz her zaman rahat edecektir.

Kişiye Özel Kamuflaj Desenli Asker Künyesi

Kişiye Özel Kamuflaj Desenli Asker Künyesi


Askerliğini tamamlayıp dönmesini beklediğiniz sevgiliniz için boynundan çıkarmayacağı bir hediye alabilirsiniz. Uzun bir askerlik döneminde sizi hatırlatan hediyenin anlamı büyüktür. Asker künyesi, askerdeki sevgiliye alınabilecek en güzel hediyelerden biridir. Künyenin üzerinde yazan isimleriniz ve özel mesajınız da büyük bir motivasyon kaynağıdır. Sevgilinize özel olarak tasarlanan bu hediyeyi askere gitmeden önce verebilirsiniz.

asker hediyelik eşya

Atatürk İmzalı İsme Özel Taba Erkek Cüzdan


Erkeğe hediye olarak alınabilecek en güzel hediyelerin başında cüzdan geliyor. Her zaman kullanılan cüzdan, oldukça avantajlı ve doğru bir hediye oluyor. Atatürk imzalı isme özel bu cüzdan taba rengi ile çekici bir görünüm kazanıyor. Atatürk imzasının altında yazan isim, hediyeyi kişiye özel kılıyor. Askere giden veya izne gelen sevgilinize bu özel cüzdanı verebilirsiniz. Siyah ve şık bir tasarıma sahip olan erkek cüzdanını, askerde veya uzakta olan erkek arkadaşınıza alarak sürpriz yapabilirsiniz. Cüzdanın kusursuz tasarımı, üzerindeki Atatürk imzası ve kişinin ismi ile çok daha anlamlı bir hale geliyor. Bu özel hediyeyi vermek için siz de özel bir gün tercih edebilirsiniz.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Armalı Kupa Bardak

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Armalı Kupa Bardak


Hava Kuvvetleri Komutanlığında görev yapan erkek arkadaşınıza, görevinde kullanacağı bir hediye alabilirsiniz. Hediye olarak üzerinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı arması bulunan beyaz kupa bardağı tercih edebilirsiniz. Sevgilinize aldığınız kupa bardak her kullanıldığında sizi hatırlatacaktır. Bardağın şık tasarımı, üzerindeki arma ve isim tasarımı ile oldukça çekici bir görünüm oluşturuyor. 

asker hediyesi

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Armalı Kupa Bardak


Kutsal görevinde olan çok sevdiğiniz erkek arkadaşınız için özel olarak tasarlanan anlamlı bir asker hediyesi alabilirsiniz. Üzerinde sevgilinizin ismi bulunan beyaz kupa bardak, kullanışlı ve özel bir hediyedir. Üzerinde arma bulunan bu hediye Kara Kuvvetleri Komutanlığında görev yapan sevgiliniz için biçilmiş bir kaftandır.

askere el emeği hediye

Kamuflaj Desenli El Yapımı Ajanda ETSY


El emeği ile hazırlanmış olan bu güzel ajanda ile asker tanıdıklarınıza özel bir armağan verebilirsiniz. Ancak hemen söylemeliyiz ki, bu ürün yurt dışı kaynaklı ETSY sitesinde satılmaktadır. Erkek arkadaşınıza alacağınız hediyenin kullanışlı olmasına dikkat etmelisiniz. Erkekler, kullanabildikleri özel hediyelerden çok fazla hoşlanırlar. Siz de sevgilinize kitap okurken kullanacağı bir ayraç alabilirsiniz. Üstelik bu ayraç Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini ve sizin mesajınızı taşıyor. Sevgiliniz, bu özel ayracı her kullandığında sizi hatırlayacaktır. 

asker hediyeleri

Kurşun Şeklinde Kalem ETSY


Kurşun şeklindeki tasarımıyla asker yakınlarınıza bir hayli ilginç hediye alternatifi olan bu sıra dışı kalem ETSY üzerinden sipariş edilebilmektedir. İlginç ve el emeği ile hazırlandığı için sizlerin beğenisine sunmak istedik. Ayrıca uzaktaki veya askerdeki sevgiliniz için hayat boyu kullanacağı bir hediye seçerek onu mutlu edebilirsiniz. Okul, askerlik ve iş hayatında kullanacağı bir kalemi, sevgilinize özel olarak tasarlanmış biçimiyle alabilirsiniz. Üzerinde erkek arkadaşınızın ismi yazan siyah desenli kalem tasarımı, özel ve anlamlı bir hediyedir. 

askere hediye ne yollanır

Fotoğraflı ve İsme Özel Asker Çakmağı


Yolunu gözlediğiniz asker sevgilinize özel bir hediye vererek onu mutlu edebilirsiniz. Her zaman kullanacağı bir hediye seçerek bu hediyenin ona özel olarak tasarlanmasını sağlayabilirsiniz. Üzerinde fotoğrafınız, isimleriniz ve özel mesajınız olan asker çakmağı, uzaktaki sevgilinize sizi hatırlatıyor. Bu hediyeyi askere gitmeden önce veya izne geldiğinde verebilirsiniz.

Asker Sevgiliye Özel Sigara Küllüğü

Asker Sevgiliye Özel Sigara Küllüğü


Kişiye özel olarak tasarlanan bir hediye ile mesafeleri ortadan kaldırabilirsiniz. Askerdeki sevgiliniz için üzerinizde resminiz ve isimleriniz olan sigara küllüğü, sevdiğinize sürekli sizi hatırlatacaktır. Özel olarak hazırlanan bu hediyeyi erkek arkadaşınız askere gitmeden önce vererek onu mutlu edebilirsiniz.

askere hediye ne gönderilir

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Armalı Cüzdan


Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda görev yapan erkek arkadaşınız için kendini özel hissettirecek bir hediye tercih etmelisiniz. Uzaktaki sevgiliye alınabilecek hediyelerin arasında bulunan cüzdan, kişiye özel olarak tasarlandığında çok daha anlam taşıyor. Şık bir görünüme sahip olan taba renkteki cüzdan, askerlik sonrasında da kullanılacaktır. Erkek arkadaşınız Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görev yapıyorsa, bu göreve uygun bir hediye alabilirsiniz. Şık bir cüzdan, alabileceğiniz en güzel hediyelerin başında geliyor. Cüzdanın üzerinde yer alan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı arması ve isim ise cüzdanı kişiye özel kılıyor. 

asker hediyeleri

Jandarma Komutanlığı Armalı Cüzdan


Görevini Jandarma Komutanlığında sürdüren sevgilinize her zaman yanında taşıyacağı bir hatıra bırakabilirsiniz. Özel olarak hazırlanan bu cüzdan, sizden kalıcı bir hatıra oluyor. Taba renkli şık cüzdanın üzerinde ise Jandarma Komutanlığı arması ve sevgilinizin ismi yer alıyor. Bu hediyenin her zaman sevgilinizle olması için askere gitmeden önce hediye etmelisiniz. Hava Kuvvetleri Komutanlığında görev yapan sevgiliniz için şık tasarıma sahip bir cüzdan hediye alabilirsiniz. Oldukça kullanışlı olan cüzdanı daha da anlamlı kılan özelliği ise üzerinde yer alan Hava Kuvvetleri Komutanlığı armasıdır. Aynı zamanda sevgilinizin ismini taşıması da büyük bir jesttir.

asker künyesi

İsme Özel En Büyük Asker Künyesi


Askerlik deyince herkesin aklına öncelikle künye geliyor. Askerlik boyunca taşına künyeyi sevdiğinize özel bir tasarım yaptırarak hediye edebilirsiniz. Üzerinde ’En büyük asker bizim asker’ yazan asker künyesi, sizden bir hatıra olarak kalacaktır. Aynı zamanda sevdiğinizin isminin yazılı olması hediyeyi daha özel kılıyor. Askere yolcu edeceğiniz sevgilinize bir hatıra vermek istemez misiniz? Kişiye özel olarak tasarlanan metal asker künyesi, sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediyedir. Bu künye sizin ve sevgilinizin ismini taşıyarak aşkınızın bir simgesi oluyor. Sevdiğiniz, sizi her özlediğinde bu kolyeye bakarak gün sayacaktır.

asker sevgiliye ne hediye alınır

Beni Bekle Sevgilim Asker Ayıcığı


Siz askere gittiğinizde sizi bekleyen sevgilinize bir hatıra bırakabilirsiniz. Yolunuzu gözleyen kız arkadaşınız, her gün şafak sayacak ve sizi özleyecektir. Siz de ona şirin ve güzel bir ayıcık bırakarak geceleri onunla yatmasını söyleyin. Sizi her özlediğinde bu ayıcığa sarılacak ve yatağından ayırmayacaktır.

Atatürk Resimli Çakmak ve Sigara Tabakası

Atatürk Resimli Çakmak ve Sigara Tabakası


Şafak sayan, uzakta olan veya iş hayatına giren erkek arkadaşınıza Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ile özelleşen bir hediye alabilirsiniz. Çakmak ve sigara tabakası, hem kullanışlı hem de dekoratif bir hediyedir. Erkek arkadaşınızın özel bir gününde bu hediyeyi göndererek ona sürpriz yapabilirsiniz.

En Büyük Asker Bizim Asker Fotoğraflı Çakmak

En Büyük Asker Bizim Asker Fotoğraflı Çakmak


Vatani görevini yapan bir asker için onu onurlandıran bir hediye almak istemez misiniz? Sevgiliniz askere gitmeden hemen önce ona aldığınız en büyük asker bizim asker yazılı ve üzerinde fotoğraf olan bir çakmak vererek mutlu edebilirsiniz. Dilerseniz bu hediyeyi izne geldiğinde de askerlik fotoğrafı tasarımı ile vermeyi tercih edebilirsiniz.

En Büyük Asker Bizim Asker Kupası

En Büyük Asker Bizim Asker Kupası


Askerden dönmesini bekleyeceğiniz sevdiğiniz için ‘En büyük asker bizim asker’ yazılı kupa alarak bir hatıra verebilirsiniz. Kupanın üzerinde yer alan ay yıldız, asker silüeti ve isim, hediyeyi anlamlı kılarken kişiye özel yapıyor. Sevgilinizi bu özel hediye ile mutlu edebilirsiniz. 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Amblemli Kupa Bardak

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Amblemli Kupa Bardak


Çok sevdiğiniz erkek arkadaşınızı askerlik görevinde yanında olacak özel bir bardak ile mutlu edebilirsiniz. Üzerinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı amblemi olan beyaz bardak, şık tasarımı ile sevgilinizin oldukça hoşuna gidecektir. Amblemin altında yer alan isim ise hediyeyi çok daha özelleştiriyor. Jandarma komutanlığında görevde olan erkek arkadaşınıza her gün kullanacağı bir kupa alarak sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Beyaz şık tasarıma sahip olan bardağın üzerinde yer alan jandarma arması ve isim, bu hediyeyi çok daha önemli kılıyor.

askere gönderilebilecek hediyeler

Sevgiliye Askerlik Hatırası Yastık 


Askere yolcu edeceğiniz erkek arkadaşınıza romantik ve anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Birlikte syacağınız günlerde sevgilinize eşlik eden yumuşak bir yastık çok hoşuna gidecektir. Yastığın üzerinde yer alan fotoğrafınız, mesajınız ve isimleriniz de bu yastığı aşkınıza özel yapıyor.



asker arkadaşa hediye

Atatürk Silueti Erkek Tişörtü


Erkek arkadaşınıza spor giyimde kullanabileceği bir tişört alabilirsiniz. Üzerinde Mustafa Kemal Atatürk silueti bulunan beyaz tişört, V yaka tasarımı ile oldukça şık görünüyor. Kullanışlı ve özel bir hediye olan bu tişörtü askere giden veya askerden dönen erkek arkadaşınıza verebilirsiniz.  İş hayatında yer alan sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri kartvizitliktir. Üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası ve sevdiğinizin ismi bulunan metal kartvizitlik oldukça özel bir hediyedir. Uzaktaki erkek arkadaşınıza bu hediyeyi alarak sürpriz yapabilir ve onu mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda bu ürün askerden dönüş hediyesi de olabilir.

asker hediyelik eşya

Kişiye Özel Hediye Köstekli Saat


Köstekli cep saatleriyle ilgili aklınızda özel bir hatıranız ya da asker sevgilinize hediye etmek için dikkat çekici bir özelliği olmayabilir. Belki de bu nostaljik saati sadece tarihi filmlerde gördünüz. Ancak özellikle yaşı birazcık ilerlemiş kişiler için anlamlı olduğunu hatırlatmak isteriz. Askerlik görevini yapacak olan sevgiliniz için bu klasik saatle anlamlı bir hediye alabilirsiniz. Ya da asker tasarıma sahip olan Mr Lamp gece lambası, sevdiğinizin baş ucunda duracak ve sürekli sizi hatırlatacaktır. Gece lambasının içerisinde bulunan led ışıklar, uzun yıllar boyunca kullanılmasını sağlıyor. Böylelikle şirin olmasının yanında kullanışlı bir hediye oluyor.

asker arkadaşa hediye

İsimlerinize Özel Sonsuzluk Kol Saati


Asker sevgilinize isimlerinize özel olarak tasarlanacak bu şık kol saatini hediye ederek, askerlikte geçireceği dakikaları ve saatleri daha romantik geçirmesini sağlayabilirsiniz. Duvar saatleri de hoş bir hediye seçeneğidir. Ofiste, evde ve yatak odasında kullanılabilen şık bir saati, erkek arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Bayrak ve Atatürk resmi ile tasarlanan duvar saati oldukça şık bir görünüme sahiptir. Bu da saatin istenilen her yerde kullanılmasına olanak veriyor. Doğum günü, iş terfileri, askerlik bitimi ve okul mezuniyetinde bu hediyeyi tercih edebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top