z Atatürk Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Atatürk Hediyeleri
Mustafa Kemal Atatürk sevenlerine alınabilecek en güzel hediyelerin başında Atatürk figürlü ürünler gelmektedir. Erkek ve kadınlar için özel olarak hazırlanan her bir ürün, Atatürk’ün imzası veya fotoğrafı ile çok daha özeldir. Sevgililer ve yakın arkadaşlar da birbirlerine hediye alırken mutlaka Atatürk figürlü objelere yönelmektedir. Çok sevilen bu hediyeler kol düğmesi, saat, tişört, cüzdan, kartvizitlik veya bardak olarak sıralanabiliyor.  Erkek Arkadaşınıza Özel Atatürk Hediyeleri bu yazımızda sizlerle. Erkek arkadaşa hediye için hem anlamlı hem de özel bir seçim yapabilirsiniz. Atatürk’ü çok seven ve değer veren sevgilinize erkeklere özel olan hediyelerden birini tercih edebilirsiniz. Atatürk aksesuarları içerisinden sevgilinizin hoşlanacağı bir ürün alabilirsiniz. Atatürk kupa, Atatürk figürlü saat, üzerinde Atatürk resmi olan tişört veya imzalı kol düğmeleri, sevgilinize alabileceğiniz hediyelerden bazılarıdır. Hediyelerin her biri kaliteli ve şık modellerden oluşurken Atatürk’ün imzası veya fotoğrafı ile özelleşiyor.  Kız Arkadaşınız İçin Atatürk Hediyesi önerileri yine bu yazımızda bulabileceğiniz hediye fikirleri ile hazırlandı. Atatürk sevgisine sahip olan kız arkadaşınız için özel bir hediye alabilirsiniz. Mustafa Kemal Atatürk objelerinden oluşan hediyeler, kızlar tarafından çok sevilmektedir. Atatürk resimli beyaz tişört, Kemal Atatürk imzalı gümüş kolye ve dekorasyona eşlik eden duvar saati, kız arkadaşa alınabilecek en güzel hediyelerdir. Bu hediyelerin her biri Atatürk figürüne sahip olması ile oldukça özeldir.

Atatürk Resim ve İmzalı Hediye Fikirleri


hediyelik atatürk objeleri

Atatürk Temalı PowerBank


Günümüzde oldukça gerekli olan PowerBank, sokakta, okulda, iş yerinde ve hatta evde dahi kullanılabiliyor. Bu nedenle de arkadaşa alınabilecek hediyelerin arasında yer alıyor. Sıradan bir PowerBank almak elbette ki çok doğru değildir. Ancak üzerinde Atatürk'ün imzası ve silueti bulunan bir PowerBankı sevgilinize hediye edebilirsiniz. Böylelikle özel ve kullanışlı bir hediye almış olacaksınız.

atatürk temalı hediyelik eşya

Atatürk İmzalı Kol Düğmesi


İş hayatının içerisinde olan erkek arkadaşınız için kullanışlı ve özel bir hediye almak istemez misiniz? Elips biçimindeki şık kol düğmeleri, sevgilinizin takım elbiselerini daha da çekici kılıyor. Üstelik bu kol düğmeleri, üzerindeki Mustafa Kemal Atatürk imzası ile anlam kazanıyor. Doğum günü, sevgililer günü veya yıl dönümüzde Kemal Atatürk imzalı kol düğmeleri ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

atatürk temalı hediyelik eşya

Atatürk İmzalı İsme Özel Taba Erkek Cüzdanı


Erkek arkadaşınıza her zaman kullanabileceği şık bir cüzdan alarak özel günde hediye edebilirsiniz. Taba rengindeki erkek cüzdanları oldukça prestijli bir görünüme sahiptir. Bu nedenle siz de taba rengi ve üzerinde Atatürk imzası bulunan bir cüzdan alabilirsiniz. Cüzdanın en önemli ve çekici özelliklerinden biri de üzerinde erkek arkadaşınızın isminin bulunmasıdır. Böylelikle iş ortamındada prestijli ve kaliteli bir görünüm oluşturacaktır.

atatürk temalı hediyelik eşya

Kişiye Özel Atatürk İmzalı Kalem


Yeni işe başlayan veya işinde terfi eden kişilere alınabilecek en güzel hediye, her gün kullanabileceği bir kalemdir. Üzerinde kişinin ismi yazan desenli kalem, oldukça özel ve değerli hissettirir. Siz de erkek arkadaşınıza, iş arkadaşınıza veya patronunuza bu özel kalemi alabilirsiniz. Sevgilinize aldığınız bu kalem her toplantıda ve imzada sizi hatırlatacaktır. 

atatürk resimli hediyeler

Atatürk Resimli Kişiye Özel Kitap Ayracı


Kitap okumayı çok seven biri için farklı kitap ayraçları oldukça ilgi çekicidir. Kitapsız yapamayan kişilerin mutlaka birden fazla ayracı bulunur. Ancak bunların içerisinden bir tanesi çok özeldir. Siz de kız veya erkek arkadaşınız için onun çok değer vereceği bir ayraç alabilirsiniz. Üzerinde Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı ve özel mesajınız olan siyah ayraç, sevdiğinizin çok hoşuna gidecektir.

atatürk temalı objeler

Atatürk İmzalı Bay ve Bayan Tişörtü


Erkek ve kadınlar için üretilen V yaka tişörtlere Mustafa Kemal Atatürk imzası sizce de çok yakışmıyor mu? Sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde Atatürk imzalı tişört hediye edebilirsiniz. Anlamlı ve güzel bir hediye için ikinize aynı tişörtü alabilir ve giyebilirsiniz. Bu hediye 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim gibi önemli tarihlerde her ikinizin de üzerinde olacaktır. 

Atatürk temalı objeler

Atam İzindeyiz Erkek ve Bayan Tişörtü 


Kız veya erkek arkadaşınız ile ayn tişörtü giymek istemez misiniz? Üstelik bu tişörtün üzerinde Atatürk figürü yer alıyor. İlişkinize özel bir gün seçerek bu eşsiz hediye ile sevgilinize sürpriz yapabilirsiniz. ‘Atam İzindeyiz’ yazı beyaz tişört, kaliteli kumaşı ve kesimi ile her ikinize de çok yakışacaktır. Aynı zamanda uzak kaldığınız zamanlarda birbirinizi hatırlamanız için güzel bir üründür.

Atatürk temalı objeler

Atatürk Resimli Çakmak ve Sigara Tabakası


Türk bayrağı ve Atatürk’ün fotoğrafı ile muhteşem bir görüntünün çakmak ve sigara tabakasında yer alması oldukça dikkat çekicidir. Erkek arkadaşınıza özel bir hediye almak isterseniz, Atatürk resimli çakmak ve sigara tabakasını tercih edebilirsiniz. Bu ikili, en özel günlerde kullanılmak üzere şık kutusunda da saklanabiliyor. Göz kamaştıran tasarımı ile hediyeniz, her ortamda dikkat çekici olacaktır.

atatürk hediyesi

Atatürk İmzalı Siyah Erkek Cüzdanı


Mustafa Kemal Atatürk imzası taşıyan özel hediyelerden biri de siyah erkek cüzdanıdır. Şık görünüme sahip olan deri erkek cüzdanını, sevgilinizin doğum gününde hediye edebilirsiniz. Sevdiğiniz erkeği mutlu etmek için her zaman keyifle kullanacağı bu cüzdanı alabilirsiniz. Cüzdanı değerli kılan bir diğer özellik ise üzerinde erkek arkadaşınızın isminin yazılı olmasıdır.

atatürk hediyeleri

Atatürk İmzalı İsme Özel Metal Kartvizitlik


İşe yeni başlayan veya işinde terfi eden sevgilinize kartvizitlik hediye edebilirsiniz. Kartvizitlerin cüzdan yerine şık bir kutuda toplanması prestij açısından önemlidir. Parlak metalden oluşan kartvizitlik oldukça şık bir görünüm sergiliyor. Bu kartvizitlik sayesinde sizin de sevdiğiniz toplantılarda ve özel günlerde düzenli kartvizitlere sahip olacaktır. Hediyeyi en özel yapan özellik ise Atatürk imzasına ve sevdiğinizin ismine sahip olmasıdır.

atatürk temalı fincan

Atatürk ve Türk Bayrağı Kupa Bardak


Okulda, evde ve iş yerinde kullanılan kupa bardak için özel bir seçim yapabilirsiniz. Sevdiğinize hediye edeceğiniz kupa bardak, çalışırken ve keyif yaparken sürekli onunla olacaktır. Üzerinde Mustafa Kemal Atatürk imzası ve Türk Bayrağı bulunan beyaz kupa bardak, sevgilinizin hoşuna gidecektir. Dilerseniz bu bardaktan 2 tane alarak sevgiliniz veya eşiniz ile birlikte kullanabilirsiniz.

Atatürk temalı objeler

İsim Yazılı Atatürk İmzalı Masaüstü Kartvizitlik


Ofis masalarının üzerinde duran kartvizitlikleri görmüşsünüzdür. Bu masa kartvizitlikleri, imaj ve prestij açısından oldukça önemlidir. Erkek arkadaşınıza güzel bir ofis hediyesi almak istediğinizde Atatürk imzalı masaüstü kartvizitlik tercihiniz olmalıdır. Toplantılar, iş görüşmeleri ve arkadaş ziyaretlerinde masada duran kartvizitlik, prestijli bir görünüm sergileyecektir. Gümüş renkteki kartvizitliği anlamlı ve önemli kılan özelliği ise üzerinde erkek arkadaşınızın isminin yer alması oluyor. 

atatürk temalı hediyelik eşya

Atatürk Silueti Bayan Tişörtü


Her Türk genci için büyük bir önem taşıyan Mustafa Kemal Atatürk, hediyeleri de daha anlamlı kılıyor. Atatürk hediyeleri, sevgililerin de tercihi oluyor. Düz beyaz tişörtün üzerinde yer alan Atatürk silueti, sevgiliye alınabilecek hediyelerden biridir. Kız arkadaşınız için özel bir günde bu hediyeyi alabilirsiniz. Dilerseniz erkek ve kadın için Atatürk siluetli tişört alarak en güzel günlerinizde birlikte giyebilirsiniz. Mustafa Kemal Atatürk’ün en değerli sözlerinden biri olan ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ cümlesini tişörtün üzerinde taşıyabilirsiniz.

Atatürk Silueti Erkek Tişörtü

Atatürk Silueti Erkek Tişörtü


Çok sevdiğiniz erkek arkadaşınıza veya kardeşinize, Atatürk hediyeleri arasında yer alan tişörtü seçebilirsiniz. Atatürk silueti erkek tişörtü, özel günlerde hediye fikri arayanlar için idealdir. Sevgilinizin Atatürk’e olan sevgisini ve saygısını gösteren bu tişört, kaliteli kumaşı ile de oldukça sevilmektedir. Bu değerli armağan için yapmanız gereken tek şey arkadaşınızın bedenini doğru bilmektir. Sevdiğinize alacağınız bu hediye hem çok özel hem de oldukça kullanışlıdır. Her ikinize aynı tişörtü alarak birlikte giyebilirsiniz. Sevgilinizin dışında çocukluk veya ev arkadaşınıza da özel bir gün için bu hediyeyi tercih ederek onu mutlu edebilirsiniz.

atatürk temalı hediyelik eşya

Atatürk İmzalı 925 Ayar Gümüş Kolye


Kız arkadaşa alınabilecek hediyelerin başında takılar geliyor. Her kadının çok sevdiği takılardan birini, erkek arkadaşının hediye etmesi paha biçilmezdir. Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını taşıyan 925 ayar gümüş kolye, sevgililer günü veye yıldönümünde hediyeniz olabilir. Kız arkadaşınızın hiç bir zaman boynundan çıkarmayacağı bu hediyeyi siz de çok seveceksiniz. Atatürk’ün imzası ile özelleşen kolye, taşlı detayları ile de dikkat çekiyor.

atatürk temalı hediyelik eşya

Atatürk Resimli Çakmak


Erkeklerin yanında taşıdığı ürünlerden biri çakmaktır. Her ortamda ihtiyaç duyulan çakmağın, güzel ve dikkat çekici bir tasarımdan oluşması büyük bir avantajdır. Erkek arkadaşınızın yanından eksik etmeyeceği çakmağın üzerinde Atatürk’ün resminin olması ile paha biçilmez bir değere sahiptir. Siyah ve parlak gri renklerinden oluşan metal çakmağın üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel fotoğraflarından biri yer alıyor. Bu da oldukça kullanışlı olan hediyeyi anlamlı kılıyor.

atatürk temalı hediyelik eşya

Atatürk ve Bağımsızlık Temalı Duvar Saati


‘Egemenlik Kayıtsız, Şartsız Milletindir’ sözünü bilmeyen yoktur. Atatürk’ün bağımsızlık üzerine söylediği bu söz, günümüzde büyük bir öneme sahiptir. Mustafa Kemal Atatürk ve sözleri, ev eşyalarından aksesuarlara kadar her ürünün üzerinde yer alabiliyor. Atatürk ve Bağımsızlık temalı bu duvar saati de bunlardan biridir. Sevgilinizin ofisi için bu anlamlı ve dekoratif duvar saatini alarak onu mutlu edebilirsiniz.

atatürk temalı hediyelik eşya

Bayrak ve Atatürk Resimli Duvar Saati


Atatürk’ün fotoğrafı ve ay yıldızlı Türk bayrağı, ev dekorasyonunda yer alıyor. Büyük bir anlam taşıyan bu iki fotoğraf, aynı objeler üzerinde yer alarak kusursuz bir görünüm oluşturuyor. Bayrak ve Atatürk resimli duvar saati de anlamlı ev ürünlerinden biridir. Muhteşem ve kusursuz görünen bu saati, en yakın arkadaşınıza veya sevgilinize hediye edebilirsiniz. Bu hediyeyi almak için bir bahanenizin olmasına gerek yoktur. Dilediğiniz bir günde çok sevdiğiniz arkadaşınıza sürpriz yapabilirsiniz.

atatürk temalı hediyelik eşya

Atatürk Resimli Telefon Kapakları


Telefonun korunması ve çizilmemesi için kapaklar oldukça kurtarıcıdır. Telefon kılıfına en çok yakışan fotoğraf ise şüphesiz ki Mustafa Kemal Atatürk’tür. Özel ve anlamlı olan Atatürk fotoğrafı, siyah kapak üzerinde kusursuz görünüyor. Kendinize, sevdiğinize veya yakın bir arkadaşınıza alacağınız Atatürk resimli telefon kapağı, her zaman dikkat çekici olacaktır. İphone, Samsung ve Sony markaları için Atatürk resimli kapak alabilirsiniz.

atatürk temalı hediyelik eşya

Kişiye Özel Atatürk İmzalı Cep Saati


Cep saatleri, geçmişteki popülerliğine günümüzde de devam ediyor. Dedelerimizin kullandığı cep saatleri, şu anda da çok seviliyor. Çekici tasarıma sahip olan cep saati modeli, üzerindeki Atatürk imzası ile büyük bir anlam taşıyor. Sevgiliniz, çocukluk arkadaşınız, babanız veya dedenize özel bir hediye almak istediğinizde kişiye özel Atatürk imzalı cep saatini seçebilirsiniz. Saatin üzerinde yazacak olan isim ise kişiye özel olmasını sağlıyor.

atatürk temalı hediyelik eşya

Atatürk Resimli Kupa Bardak Modelleri


Kupa bardaklar, okulda, iş yerinde ve evde en çok kullanılan ürünlerden biridir. Herkesin kendine özgü bir kupa modeli elbetteki vardır. Bu modellerden birisi de Atatürk resmi ile özelleşen kupalardır. Üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ve imzası bulunan beyaz kupa bardağı çok sevdiğiniz arkadaşınıza hediye edebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top