z El Yapımı Ayakkabı Tasarımları | En iyi Hediye Fikirleri

EL Yapımı Ayakkabı Fikirleri
Normalde eski çift ayakkabılarınızla ne yapıyorsunuz? Onları atıyor musun? Ayakkabılarınız ile vedalaşmayı zor buluyor musun? Öyleyse bu DIY projelerine mutlaka göz atın! Biraz yaratıcılık ve bazı zanaat teknikleriyle eski ayakkabılarınızı ilginç ve kullanışlı hale getirebilirsiniz. Üstelik oldukça kısa bir süre içerisinde! Kullanmaktan sıkıldığınız ayakkabıları seveceğiniz tarza dönüştürmek sizin için bir hayal olmasın! Modaya uyarlayabileceğiniz eski ayakkabılarınızı birbirinden güzel DIY projeleri bekliyor! Her tarz ayakkabıya uygulayabileceğiniz bu projeleri yapmaktan büyük bir keyif alacaksınız! Bu DIY projelerini yapabilmeniz için bir tasarımcı veya zanaatkâr olmanıza gerek yok! Oldukça basit ve etkili teknikler ile hazır ayakkabılara taş çıkartacaksınız! Ayakkabılarınızı soran herkese “ben yaptım” diye gururla anlatabilirsiniz! Gören herkesin kıskanacağı ayakkabılarınız ile bu sezona damganızı vurmaya hazır olun! En sevdiğiniz tasarımlar ile ayakkabılarınızı yenileyecek ve tekrar kullanmak için can atacaksınız! 6 çarpıcı ayakkabı tasarlama DIY fikirleri şimdi sizlerle!


1) Neon Renkli Topuklu Ayakkabı

El yapımı Neon Işıklı Ayakkabı
Neon renkler son zamanların favorisi! Önceden pek kullanmayı tercih etmediğimiz veya tercih etmekten korktuğumuz bu renkler şimdi yanı başımızda! Neon renkli ayakkabılar bayanların göz bebeği oldu bile! Eğer neon renkli ayakkabıya sahip değilseniz evde kendiniz yapmaya ne dersiniz? Sadece birkaç adımda harika bir ayakkabıya sahip olmak sizin de hakkınız! 
el yapımı ayakkabı
Öncelikle yenilemek istediğiniz ayakkabınızı ve dilediğiniz neon renk boyayı seçin! Daha sonra etrafı kirletmemek için bir gazetenin üzerinde neon renkli boya ile ayakkabınızı boyayın ve kurumasını bekleyin! Kuruma işleminin ardından ayakkabınız kullanıma hazır! İşte bu kadar basit! 
El Yapımı Ayakkabı Tasarımları
Neon renkli topuklu ayakkabı, gören herkesi kıskandıracak güzellikte! Üstelik kendi el emeğiniz ile yaptığınız bu ayakkabı size kendini daha çok sevdirecek! Güle güle kullanın!

2) Taşlı Balerin Ayakkabısı

el yapımı ayakkabı tasarımları
Balerin ayakkabılarında yeni bir çağ başlıyor! Artık herkeste bulunan basit ayakkabıları giymeye bir son veriyorsunuz! Çünkü taşlı balerin ayakkabısı DIY projesi ile yepyeni ve oldukça havalı bir ayakkabıya sahip olacaksınız! Yapılışı da bir o kadar basit! İlk olarak yenilemek istediğiniz ayakkabınızı seçin ve birkaç taş ile canlandırın! 
el emeği ayakkabılar
Ayakkabının üst tarafına sırayla tutkal ile yapıştırın ve yeni balerin ayakkabınız kullanıma hazır! Oldukça şık bir görünüme kavuşan balerin ayakkabılarınız gören herkesin dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacaktır! Bu harika DIY projesi ile yeni bir ayakkabıya para vermekten kaçınarak, bütçenize katkı sağlamanız mümkün! Böyle güzel bir projeyi yapmak için daha ne bekliyorsunuz?

3) Altın Parıltılı Topuklu Ayakkabı

el yapımı ayakkabı süsleme
Son zamanların modası parıltı! Parıltı akımını hemen hemen her yerde görebilmeniz mümkün! Ayakkabılarda, çantalarda, takılarda ve hatta kıyafetlerde… Bayanların bir numaraları tercihi olan parıltılı modeller gerçekten göz kamaştırıcı! 
DIY ayakkabı
Bu harika güzellikte moda akımı için bizde sizlere harika bir DIY projesi sunuyoruz! Altın parıltılı topuklu ayakkabı, yapmaktan keyif alacağınız çok güzel bir DIY projesi! Üstelik yapılışı da bir o kadar basit! Yenilemek isteyeceğiniz ayakkabıyı seçerek, projeyi yapmaya başlayabilirsiniz! Tutkal, fırça ve altın renkli parıltı toz sizlere yardımcı olacak malzemeler! 
eski ayakkabıları süsleme
Topuklu ayakkabınızı bir gazetenin üzerine koyun ve parıltı tozlarını tutkal ile ayakkabının her yerine yapıştırın. Ardından kuruyana kadar bekleyin! Kuruduktan sonra mükemmel altın parıltılı topuklu ayakkabınızı giyebilirsiniz! İşte bu kadar basit! Işıl ışıl parıldayan topuklu ayakkabılarınız gören herkesin dikkatini çekecek ve göz alacak! Güle güle kullanın!


4) Taşlı Kalın Topuklu Ayakkabı

el emeği ayakkabı tasarımları
Sıradan ve düz renkli topuklu ayakkabılarınıza biraz hareket katmanın tam zamanı! Taşlı kalın topuklu ayakkabı DIY projesi ile oldukça göz alıcı ayakkabılara sahip olabilirsiniz! Aynı ayakkabıyı belki dışarıda paralar saçarak da satın alabilirsiniz fakat sizlere sıfır maliyet ile sahip olabilme imkânı sunuyoruz! Böylece bütçenize de oldukça katkı sağlamış olacaksınız! 
El Yapımı Ayakkabı
Böyle bir DIY projesini kim yapmak istemez ki? Büyüklü küçüklü birkaç taş ve boncuk ile DIY projesini yapabilirsiniz. Topuklu ayakkabınızın bant kısmına tutkal ile taşları yapıştırın ve iyice kuruyana kadar bekleyin! 
El Yapımı Ayakkabı Tasarımları
Bu taşlar sayesinde ayakkabınızda bulunan soyulma ve eskimeleri de kapatabilirsiniz! Böylece artık yepyeni ve daha dikkat çekici bir ayakkabıya sahip olacaksınız! Böylesine ufak dokunuşlar ne kadar büyük bir etkiye sahip, gerçekten inanılmaz!

5) Payetli Ayakkabı

eski ayakkabılar nasıl değerlendirilebilir
Yine çok sıra dışı bir ayakkabı modeli ile karşınızdayız! Payetli ayakkabılar, bayanların özellikle düğün ve parti gibi organizasyonlarda kullanmaktan hoşlandığı ayakkabı modellerinden bir tanesi! Sizlere anlatacağınız bu harika DIY projesi ile sıfır maliyet ile payetli ayakkabılara sahip olabilirsiniz! 
eski ayakkabılar nasıl değerlendirilir
Payet parçalarını tutkal ile ayakkabınıza yapıştırın ve kurumasını bekleyin! Ve artık payetli ayakkabınız kullanılmaya hazır! Ne kadar da kolay, değil mi? Şimdi partilerde kendinizi göstermenin ve tüm gözleri üstünüzde toplamanın tam zamanı!

6) Gökkuşağı Parıltılı Ayakkabı

el yapımı ayakkabı tasarımları
Parıltılı modellerin ne kadar yaygın ve popüler olduğundan bahsetmiştik! O yüzden bir DIY projesini ile sınırlı kalmayıp ikinci bir parıltı DIY projesi ile karşınızdayız! Gökkuşağı parıltılı ayakkabı DIY projesi hem çok cıvıl cıvıl hem de çok şık! Gören herkesin hayran kalacağı ve sahip olmak isteyeceği bu ayakkabıları, kendi el emeğiniz ile yapmış olmanın gururunu doyasıya yaşayacaksınız! Yapılışı da oldukça basit! 
eski ayakkabı yenileme fikirleri
Sadece birkaç renk parıltı tozu ve tutkal ile bu projenin üstesinden gelebilirsiniz! Yenilemek istediğiniz ayakkabıyı eşit aralıklara bölerek her bir renk farklı olmak üzere sırayla tutkal ile yapıştırın! Ardından kuruyana kadar bekleyin! Bütün bu işlemler sonunda artık capcanlı bir ayakkabıya sahipsiniz! Bu ayakkabılar ile şık olmamanız mümkün değil! Her rengin güzelliğini yansıtan bu ayakkabı sizlere tam bir gökkuşağını yaşatacak! İyi günlerde kullanın!

Yorum Gönder

 
Top