z El Yapımı Ayak Aksesuarları | En iyi Hediye Fikirleri

El Yapımı Ayak Aksesuar
Tatilde olmak kadar güzel bir şey yok! Hoş hava, yumuşak çimen ve sahilde yürüyüş ve çok daha fazlası! Bu yaz sıcaklarında ise ayakkabı giymek tam bir işkence! Gündelik hayattan kurtulup ayaklarınıza da özgürlük vermek adına birbirinden güzel ayak aksesuarları ile karşınızdayız! Bugünün DIY projeleri, ayaklarının güzel görünmesini isteyen tüm bayanlar için! Çıplak ayaklığı güzelleştirmek için bayanlara yalın ayak aksesuar fikirleri ile geniş bir yelpazede vermek istiyoruz. Çıplak ayak sandaletleri, ayaklarınızı süslemek için inanılmaz harika! Herkesin ayağı birbirinden farklı ve aynı büyüklükte değil! Ancak yalın ayak sandaletlerle biraz eğlenmek ve kişiliğinizi ayaklara eklemek eğlenceli! Aşağıda, ayak aksesuarlarını nasıl yapacağınıza ilişkin bazı kolay eğitimler verilmiştir. Yalın ayak aksesuarları yapmak o kadar yaygın değildir. Dolayısıyla, bu 7 el yapımı ayak aksesuarı düşüncelerini kolaylıkla seçebilmemiz için özenle seçilmiştir. Onları renk seçiminize ve stilinize göre özelleştirebilirsiniz. Bu yaz şık olmak ve tarzınızı konuşturmak sizin de hakkınız! En güzel DIY projeleri şimdi sizlerle!


1) YEŞİL KUMAŞ AYAK AKSESUARI

evde ayak aksesuarı hazırlama
Listemizin ilk sırasında rengi ile büyüleyen ve rahatlığı ile cazip görünen bir DIY projesi ile karşınızdayız! Yeşil kumaş ayak aksesuarı DIY projesini yaparken hiç sıkılmayacaksınız! Yapılışı çok kolay ve pratik olduğundan çok kısa bir süre içerisinde bitirip bir an önce kullanmaya başlayabilirsiniz! İhtiyacınız olan malzeme ise ince kesilmiş ve ayağınıza uygun ölçüde iki parça yeşil kumaş! 
evde ayak aksesuarı hazırlama
Eğer bu renkten hoşlanmıyorsanız farklı bir renk de tercih edebilirsiniz! İlk olarak yapmanız gereken kumaş parçasını ayak işaret parmağınızdan geçirerek yukarıya doğru dolamanız! Daha sonra topuk kısmından geçirerek bileğinizde düğüm atın ve bitti! Ayak aksesuarı yapmak işte bu kadar basit! Üstelik sıfır maliyet ile! Bu kumaş parçasını kullanmadığınız tişörtlerden veya pijamalardan kesebilirsiniz! Hesaplı, ucuz ve uygun maliyet ile nasıl tarz olunur, işte öğrendiniz!

2) BEBEK AYAK AKSESUARI

bebek ayak aksesuarı hazırlama
Sıradaki DIY projemiz tatlı mı tatlı bebekler için! Her zaman büyük bayanlar için DIY projesi önerisi verecek halimiz yok, biraz da minik bayanları düşünelim! Bebeklerinize sıcak yaz aylarında ayakkabı giydirmek istemiyorsanız, ayaklarının çıplak kalmasına izin vermeyin! 
bebek ayak aksesuarı hazırlama
bebek ayak aksesuarı tasarlayarak minik ayaklara biraz hareket katın! Lastik, tutkal ve kumaş gül ile ortaya harika bir sonuç çıkartacaksınız! Kumaştan gül hazır bulamazsanız, biraz yeteneğinizi konuşturarak evde kendiniz de tasarlayabilirsiniz! İlk olarak bebeğinizin ayağına uygun şekilde lastik kesin ve daha sonra kumaş gülü üzerine yapıştırın! 
evde ayak aksesuarı hazırlama
Neredeyse ayakkabı kadar güzel ve büyük duran ayak aksesuarınız hazır! Gören herkesin dikkatini çekecek olan bu aksesuarlar, kendinden çok söz ettirecek! Farklı renk ve modellerde yaparak yaz boyu bu aksesuarları kullanabilirsiniz! Artık bebeklerinizin ayakları çok daha rahat ve şık!


3) BONCUKLU SANDALET TARZI AKSESUAR

evde ayak aksesuarı hazırlama
Önden bakıldığında bir sandalet gibi gözükse de aslında bu bir ayak aksesuarı! Sandaletten tek farkı tabanının olmaması! Ayaklarınızı özgürlüğe kavuşturmak istiyorsanız bu boncuklu sandalet tarzı aksesuarlardan mutlaka yapmalısınız! Hem çok şık hem de çok rahat olan bu aksesuar gören herkesi kıskandıracak güzellikte! Yapılışı ise oldukça basit ve pratik! Dilediğiniz renkte ip ve boncuk kullanabilirsiniz! 
süslü ayaklar
Hatta isterseniz boncukların büyüklüğünde de birkaç oynama yapabilirsiniz! İlk olarak ipi ayak işaret parmağınızdan geçirin ve daha sonra boncukları ipten geçirip bileğinize doğru ilerleyin! Bileğinizi de sardıktan sonra arkada düğüm yapın ve şık ayak aksesuarınız kullanılmaya hazır! Çıplak ayakken şık olmak artık zor değil! Bu sezona damganızı vurmaya hazır olun çünkü tüm gözler sizin ayaklarınızda olacak!

4) METAL ZİNCİRLİ AYAK AKSESUARI

ayak süsleme
Dost başa düşman ayağa bakar derler ama her ayağa bakanı sakın düşman sanmayın! Çünkü bu sefer ayaklarınıza hayranlık ile bakacaklar! Nasıl mı? Metal zincirli ayak aksesuarı sayesinde! Ayaklarınız hiç bu kadar şık ve zarif gözükmemişti belki de! 
ayak süsleme nasıl yapılır
Yaz aylarında rahatlamak isteyenlerin tercihi ayak aksesuarları, sizleri ayakkabı giyme derdinden kurtaracak! Sıradanlıktan uzak kalarak şık olmak istiyorsanız metal zincirli ayak aksesuarı tam da sizlere göre! 
ayakları süsleme,
Zincirleri dilediğiniz şekilde birbirine bağlayabilir ve istediğiniz objeleri zincirlere takabilirsiniz! Yaratıcılığınızı konuşturmanın tam zamanı! Ayak şahmeranı olarak da anılan bu aksesuarlar ile bu yaza damganızı vuracaksınız! Gören herkesin beğeneceği ve dikkatleri üzerine toplayacağı bu aksesuar çok kısa bir süre içerisinde sizin olabilir! Haydi, ne bekliyorsunuz?

5) BOHEM ÖRGÜ İP AYAK AKSESUARI

ayakları süsleme
Bohem tarzı son zamanlarda kendinden oldukça söz ettiren bir tarz! Şıklığı ve sıra dışılığı yakalamak isteyen bayanların eminiz ki bu bohem tarzında ayak aksesuarı çok hoşuna gidecek! Örgü ipi kullanarak yapabileceğiniz bu ayak aksesuarına çok kısa bir süre zarfında sahip olabilirsiniz! 
plajda ayak süsleme
Yapılışı oldukça pratik ve basit olması sebebiyle bayanlar tarafından çok tercih ediliyor! Plajlarda kendinizden söz ettirmek istiyorsanız bir an önce yapmaya başlasanız iyi edersiniz! Dilediğiniz şekilde örerek ayağınıza geçirin ve bacağınıza dolayın! Kısa elbiseler ve etekler ile çok şık kombinler yapabilirsiniz! 

6) ÖRGÜ AYAK AKSESUARI

ayak süsleme örnekleri
Bir başka örgü DIY projesi ile karşınızdayız! Listemizin son sırasında yine bohem tarzında bir ayak aksesuarı var! Fakat bir önceki tek renk yerine birden fazla renk tercih edebilirsiniz! Cıvıl cıvıl renkler ile ayaklarınızı süsleyebileceğiniz örgü ayak aksesuarı gören herkesi kıskandıracak! Sizler de kendi el emeğiniz ile yapmış olmanın mutluluğunu doyasıya yaşayacaksınız! 
ayaklar nasıl süslenir
Ayaklarınıza süreceğiniz renkli ojeler ile güzel bir uyum da yaratabilirsiniz! İyi günlerde kullanın! Ayaklarınız bu DIY ayak aksesuarları ile daha şık ve zarif görünecektir. Bu DIY projelerinden birini seçerek yazın tadını çıkarmaya hazır olun!

Yorum Gönder

 
Top