z Etkileyici Yılbaşı Turları | En iyi Hediye Fikirleri

Yılbaşı Turları
Yılbaşı denilince herkesin aklına eğlence, kutlama, yılbaşı hediyeleri, kar tatili, lezzetli yemekler ve süslenmiş çam ağaçları gelir. Bu nedenle birçok kişi yılbaşını evde geçirmek yerine farklı mekan ve şehirler keşfetmek ister. Bu rotalar yurt içi veya yurt dışı olarak farklılık göstermektedir. Yurt içi yılbaşı rota seçimleri genel olarak kar tatilinin yapıldığı şehirlerdir. Yurt dışı seçimleri ise kimileri için romantik, kimileri için de eğlenceli bir kış tatili olmaktadır. Siz de yılbaşı gecenizde sevdikleriniz ile birlikte hayalinizdeki tatili yapabilirsiniz. Yılbaşı için organize edilen yurt içi ve yurt dışı turlarından faydalanarak yılbaşı gecenizi avantajlı fırsatlar ile oluşturabilirsiniz. Peki Yılbaşında Nereye Gidilir? Yılbaşı akşamını eğlenceli ve özel geçirmek için akıllara gelen sorulardan biri ‘nereye gidilir’ oluyor. Elbette ki bu tercih kişiden kişiye göre değişir. Ancak keyifli, eğlenceli, romantik veya sakin bir gece geçirmek için farklı alternatifler bulunuyor. Eğlence mekanları ve restaurantlar başta olmak üzere hemen her yer yılbaşına özel bir konsept hazırlayarak müşterilere keyifli zaman geçirme imkanı sunuyor. Bu özel geceyi evinde geçirmek istemeyen çoğu kişi de tatil yapmak için yurt içi veya yurt dışı rotalarını tercih ediyor… Yılbaşı için yapılan planların en güzeli, tatil ile birleştirerek daha rahat geçirmektir. 2 veya 3 günlük tatil turları, herkesin aklında yer ediniyor. Yılbaşında gidilebilecek yerler yurt içinde genel olarak kar merkezleri, doğa ile iç içe olan oteller, küçük sahil kasabaları veya kalabalık caddeleri olan bir şehir oluyor. Bu rotaların her birine turlar veya özel araçlar ile ulaşılabililiyor. Aynı şekilde yurt dışı da yılbaşı için tercih ediliyor. Amsterdam, Londra, Roma ve Barselona gibi seçkin şehirler, misafirlerini ağırlamak üzere yılbaşında farklı gösteri ve eğlencelere sahiptir. Bu şehirlerin vizeli olması, sorun olabiliyor elbette… Ancak vizesiz yurtdışı turları, pasaportu olan kişiler için kaçırılmayacak fırsatlara sahiptir.

Yılbaşında Gidilecek 5 Muhteşem Yurtdışı Lokasyonu


yılbaşı turları
Yılbaşı tatili için yurtdışı adreslerini tercih eden kişilerin sayısı oldukça fazladır. Herkesin hayalinde ve aklında farklı bir yılbaşı kutlaması vardır. Baş başa geçirilen romantik bir akşam, sakin ve huzurlu bir gece, eğlenceli ve renkli sokak eğlenceleri bunlardan bazılarıdır. Herkesin zevkine göre bir tatil yeri mutlaka vardır. Bu tatil yerlerinin en önemli özellikleri başta eğlenceli kutlamaları, kar manzaraları veya lezzetli mutfakları olabiliyor. Ülkelerin en çok turist çeken şehirleri ve başkentleri genel olarak tatil yeri olarak tercih edilmektedir. Şehir merkezleri yılbaşına birbirinden farklı sürprizler ile girerek ziyaretçilerini memnun ediyor. 


Özgür ve Marjinal; Amsterdam, Hollanda

yılbaşı turları
Her yıl en az 5 milyon turist ağırlayan Amsterdam, dünyanın marjinal kentlerinden biridir. Avrupa’nın en sevilen ve gözdesi olan bu şehrin içerisindeki görkem hiçbir zaman son bulmuyor. Sokak eğlenceleri, havai fişekleri, renkli gösterileri ve lezzetli yiyecekleri ile yılbaşı rotalarının başında Amsterdam geliyor. Gece hayatı ve eğlence merkezi tercih etmek isteyenler, yeni yılda Amsterdam’dan vazgeçemiyor. Yılbaşı gecesini Amsterdam’ın renkli ve eğlenceli sokaklarında geçirmek isteyen kişiler, kendi imkanlarını kullanarak yolculuk yapabilir. Aynı zamanda farklı tur şirketlerinin sunduğu yılbaşı avantajları da Amsterdam’a yolculuk yapmak için iyi bir alternatiftir.

En Gözde Şehirlerden; Roma, İtalya

2800 yıllık geçmişi olan Roma, hem Avrupa’nın hem de İtalya’nın en sık ziyaret edilen şehridir. Roma, Türkiye’den yurtdışına seyahat eden kişilerin de en çok tercih ettiği ilk 5 şehirden biridir. Roma’nın antik binaları, taş yapıları, ilgi çeken sokakları ve sahip olduğu kültürel zenginlik, tercih edilmesi için yeterlidir. Bunların yanı sıra eğlence merkezleri, kutlamaları, konser ve görkemli havai fişekleri de Roma’nın yılbaşındaki çekiciliğini arttırıyor. Yılbaşı akşamı doyasıya eğlenmek ve birbirinden farklı lezzetlere şahit olmak isteyenler, Roma’yı seçiyor. Roma’ya gitmek için en iyi yol ise birbirinden avantajlı fırsatlara sahip olan turlardır.

Kraliyet Şehri; Londra, İngiltere

Londra yılbaşı turları
Her yıl yapılan yılbaşı gösterileri ile adından söz ettiren gözde şehirlerden biri de Londra’dır. Birleşik Krallık ve İngiltere’nin başkentliğini yapan Londra, her açıdan ilgi çekici ve muhteşemdir. Trafalgar meydanı, Thames Nehri, Big Ben Saat Kulesi, Cannon Caddesi ve Westminister Köprüsü, Londra’nın en görkemli kutlamalarına şahit oluyor. Yılbaşı gününü tarihi mekanları gezerek ve sokak dükkanlarında lezzetli yemekler yiyerek geçirmek mümkündür. Gece olduğunda ise şehrin tüm görkemli yapısı birbirinden farklı gösteri ve kutlamaları ile kendine davet edecektir.

Almanya’nın Gözdesi, Berlin

yılbaşında gidilebilecek yurt dışı yerleri
Almanya denildiğinde akla ilk gelen şehir, başkent olan Berlin’dir. Kültür, tarih, moda ve lezzeti bir arada bulunduran bu gözde şehir, yılbaşında da en sık tercih tercih edilen rotalardan birisi oluyor. Almanya’nın tüm güzelliklerinin bir arada olduğu Berlin’de yılbaşı gecesi oldukça heybetli geçiyor. Sokakları saran yılbaşı süsleri ve ışıklar, herkes için keyifli dakikalar yaratıyor. Havai fişekler, renkli ışıklar, konserler ve sokak eğlenceleri, Berlin’i eşsiz kılıyor. Tüm güzelliklerine birbirinden farklı lezzetleri dahil eden bu eşsiz şehir, en güzel dakikaları yaşatıyor. Berlin’de yılbaşı tatili yapmak için birbirinden avantajlı oteller ve turlar bulunuyor.

Eğlencenin Merkezi; New York, ABD

yılbaşında gidilecek yerler yurtdışı
New York’un renkli, canlı ve eğlenceli sokaklarını bilmeyen yoktur. Her kültür ve milletten insan misafir eden New York, sahip olduğu ışık manzarasıyla bile tercih edilebiliyor. Yılbaşı rotalarından biri olan New York, sokak ve mekanlardaki eğlenceleri ile yılbaşını en güzel biçimde yaşatıyor. Şehrin görkemli binaları, renkli ışıklar ile oluşturduğu manzarası ve kalabalık caddeleri, tercih edilme oranını arttırıyor. New York’ta yılbaşı günü lezzetli yemekleri, farklı kahveleri tadarak ve keyifli alışveriş yaparak geçiyor. Akşam olduğunda ise şehir her zamankinden daha eğlenceli ve renkli olarak herkesi davet ediyor.

Vizesiz Gidilebilecek Yılbaşı Turları


Doğal ve Samimi; Belgrad, Sırbistan

yılbaşında gidilecek en güzel ülkeler
Belgrad, düşük bütçeli Paris olarak anılan eşsiz güzelliklere sahip bir şehirdir. Sırbistan’ın başkenti ve en kalabalık şehri olan Belgrad, günün her saati çekici bir ruha sahiptir. Bu özel şehir, Avrupa’nın en eski yerleşim yerlerinden biridir. Şehrin tarihsel zenginlikleri başta olmak üzere eğlencesi ve lezzet dünyası da büyük bir ilgi görmektedir. Belgrad, tatillerin sıkça tercih edilen vizesiz rotalarının başında geliyor. Özellikle de yılbaşı gecesi için özel bir eğlence planlayan kişiler vizesiz gidecekleri Belgrad’da oldukça keyifli zaman geçiriyor. Üstelik bu tatil, farklı tur şirketleri ile birlikte çok daha uygun oluyor.

Zengin Kültürü İle Priştine, Kosova

yılbaşını hangi ülkede geçirebilirim
Priştine, Kosova’nın kuzeydoğusunda yer alarak Golyak Dağları’nın eteklerine kurulmuştur. Priştine, Kosava’nın en büyük şehri olurken aynı zamanda başkentidir. Kışların kar yağışlı ve soğuk olduğu bu şehir, kış tatilleri için tercih edilmektedir. Türkiye’den de her yıl birçok kişinin tatil için gittiği bu güzel ülke ve şehir, vizesiz olması ile önem taşımaktadır. Yılbaşı gecesi renkli ışıklar ve bembeyaz kar ile eşsiz manzaraya bürünen Priştine, yılbaşı için ideal bir tercihtir. 

Tarihin Derinliklerini Yansıtan; Saraybosna, Bosna Hersek

yılbaşında avrupa'da nereye gidilir
Bosna-Hersek’in başkenti olan Saraybosna, ülkenin en fazla turist çeken şehridir. Doğal yeşil alanları, tarihsel yapıları, taş sokakları ve lezzet dolu mekanları ile çok sevilen Saraybosna, her yaz ve kış tatil için tercih edilmektedir. Kışları romantik bir havaya bürünen bu şehir, bembeyaz karlar ile kaplanır. Sokaklar ve caddeler, çıkıp dolaşmak için eşsiz bir manzaraya sahip olur. Bu nedenle de en çok yılbaşı gecesi için tercih edilerek büyülü bir atmosfer yaşatır. Türkiye’den her yılbaşı birçok kişi, pasaportları ile bu ülkeyi ve şehri ziyaret ediyor. 

Eğlence Tutkunlarına; Üsküp, Makedonya

yılbaşı tatil turları
Makedonya Cumhuriyeti’ne başkentlik yapan Üsküp, Türkiye’den vizesiz gidilebilecek şehirler arasında yer alır. Şehrin sahip olduğu güzellikler, pasaportu olan kişiler için oldukça ulaşılabilirdir. Yaz ve kış aylarında yüksek oranda turisti ağırlayan bu güzel şehir, özellikle tarihi ile dikkat çeker. Şehirden izlenen dağ manzarası, kış aylarında büyüleyici bir görünüm oluşturur. Yeşil alanlar ve nehirler, bu şehrin en önemli özelliklerini oluşturur. Yılbaşı akşamı renkli mekanlara sahip olan Üsküp, vizesiz gidilebilen turlar ile oldukça avantajlı olmaktadır.


Keyif Veren Şehir; Tiran, Arnavutluk

yılbaşı turları
Bir tatilin keyifli geçmesi için en önemli unsurlar manzara, doğa, tarih ve farklı lezzetlerdir. Bu özelliklerin her birine sahip olan Tiran, Arnavutluk’un başkentidir. Şehrin kendine has sokakları, yapıları ve doğası, her yıl turistleri çekmektedir. Türkiye’den yurtdışı tatiline gitmek isteyenler de vizesiz gidilebilen bu rotayı sıkça tercih etmektedir. Yılbaşı tatilinde hem yurtdışını seçmek hem de keyifli dakikalar geçirmek isteyen kişiler, Tiran’ı tercih edebiliyor. Üstelik bu tatil, yurtdışı tur fırsatları ile çok daha ekonomik ve eğlenceli oluyor.

Renkli Yılbaşı İçin Lviv, Ukrayna

yurtdışı turları yılbaşı
Eğlence ve gece hayatı denilince akla gelen Lviv, Ukrayna’nın en renkli şehirlerinden biridir. Gösterilerin, şenliklerin ve eğlencenin son bulmadığı bu şehirde tatil yapmak oldukça keyiflidir. Hareketli bir tatil isteyenlerin tercihi olan Lviv, vizesiz yurtdışı seyahatleri arasında yer almaktadır. Yılbaşında hiç durmadan eğlenmek isteyen kişiler, Lviv’i tercih ediyor. Şehrin tüm güzelliklerine, eğlencesine ve farklı lezzet arayışlarına dalmak isteyen kişiler, tur avantajlarından da yararlanabiliyor. Böylelikle tatilin unutulmaz zamanları, çok daha uygun oluyor. 

Yurtiçi Yılbaşı Turları ve Seyahatleri

yılbaşı turları istanbul
Yılbaşını Türkiye’de geçirmek isteyen kişiler için birbirinden özel şehirler bulunuyor. Bu şehirlerin kimi eğlencesi ile ünlüyken kimisi de romantik kar tatilleri ile ünlüdür. Bursa, İstanbul, Bolu, Kayseri, Antalya ve daha birçok şehir içerisinde farklı güzellikleri barındırarak her yılbaşı binlerce misafiri ağırlıyor. Mekanlar, oteller, sokak gösterileri, şömineli otel odaları da tercih edilebilecek tatillerin başyapıtlarıdır.

Kar Tatili İsteyenlere; Bolu Abant

Bolu Abant
Türkiye’de kış tatili denilince akla ilk gelen yerlerden biri Bolu Abanttır. Abant’ın beyaz dağları, romantik görünümlü kar manzaraları ve heybetli dağları, kış tatili için gerekli olan her unsuru sunuyor. Bunun yanı sıra sıcacık ahşap otelleri de en çok ilgi gören özellikleri arasında bulunuyor. Yılbaşını özel ve romantik olarak geçirmek isteyen sevgililer, eşler en çok Abant’ı tercih ediyor. Yılbaşı için yapılan tatilde orman yürüyüşleri, barbekü partileri, şömine başında yenilen yemekler büyük bir ilgi görüyor. Abant’a yalnız gitmeyi tercih eden çiftlerin yanı sıra yurtiçi yılbaşı turlarını seçenler de oluyor.

Romantik ve Eğlenceli; Uludağ

Uludağ
Bursa’nın en önemli yerlerinden olan Uludağ, Türkiye’nin kış tatillerinin büyük bir bölümünü karşılamaktadır. Dağın beyaz karlar ile örtüldüğü kış ayları, binlerce yerli ve yabancı misafiri çekmektedir. Kayak tutkunları Uludağ’a gelerek tatil yapıyor ve oldukça keyifli zaman geçiriyor. Kayak yapmayan kişiler de karın tadını çıkarmak ve otelde kalmak için bu merkezi tercih ediyor. Eşsiz doğa güzelliklerine sahip olan Uludağ otelleri, sıcak otelleri, şömineleri ve barbekü noktaları ile dikkat çekiyor. Yılbaşını romantik ve keyifli biçimde geçirmek isteyen kişiler, Uludağ otellerini seçiyor. 


Doğa İle İç İçe; Karadeniz

Karadeniz
Türkiye’de tur ve tatil denilince akla gelen yerlerden biri de Karadeniz’dir. Doğa tutkunlarının vazgeçilmezi olan Karadeniz, herkes tarafından mutlaka ziyaret edilmelidir. Yeşil dağları, doğal havası, yağmurlu günleri ve sıcacık ahşap evleri ile çok sevilen Karadeniz, kışın da tatil olarak tercih ediliyor. Yaylalarında yer alan oteller, sıcacık şöminelerin başında romantik yemekten gök gürültülü romantik akşamlara kadar her özelliği sunuyor. Bu da özellikle yılbaşı gecesi için tercih edilme oranını arttırıyor. Yılbaşı ile birlikte birkaç gün kafa dinlemek ve tatil yapmak isteyen kişiler, Karadeniz’in doğallığını seçiyor.

Oldukça Kültürel; Kapadokya

yılbaşı tatil yerleri
Kapadokya, renkli balonları, kendine özgü manzarası ve kültürel mirası ile em güzel tatil noktalarından biridir. Sevgililerin ve evli çiftlerin tercih ettiği Kapadokya, otelleri ve gezi noktaları ile birden fazla güzelliği bir arada barındırıyor. Yılbaşında eğlenceli olan Kapadokya mekanları, lezzetli yemekleri ve romantik dakikaları ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Kapadokya’da yılbaşı tatili yapan kişiler, gündüz balonların ve tarihi alanların keyfini çıkartırken, akşamları ışıklı manzara eşliğinde eğlenceli dakikalar geçiriyor.
en güzel yılbaşı hediyeleri

Yorum Gönder

 
Top