z Bayan Arkadaşa El Yapımı Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

kadın arkadaşa ne hediye yapılabilir
Arkadaşlar kimi zaman ailemiz olmuşlardır. Bu yüzden arkadaş seçimi oldukça önemli. Bizleri iyiye de sürükleyebilirler kötüye de. Seçtiğiniz iyi arkadaşlar hayat enerjinizi yükseltir ve aileniz olmadığı zamanlarda sizin aileniz olur. Böylesine değerli ve önemli arkadaşlarınız için güzel bir sürpriz yapmak istemez misiniz? Hayal gücünüzü rehber edinerek birbirinden güzel el yapımı doğum  günü hediyeleri, arkadaşınız için deneyebilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız! Arkadaşınıza vereceğiniz hediyeler tamamen el yapımı olacak! Hazır satın alacağınız bir hediyeden ziyade el yapımı hediyeler arkadaşlarınızı çok daha mutlu edecektir. Kendin yap projelerinde kendinize güvenmiyorsanız sakın böyle bir hataya kapılmayın. Çünkü sizin için hazırladığımız hediye DIY projelerinin hepsi birbirinden kolay ve pratik! Biraz beceri ve biraz azim ile yapamayacağınız hiçbir şey yok! Siz yeter ki kendinize güvenin. Ortaya çıkan sonuç karşısında memnun olmamanız imkânsız! En az sizin kadar arkadaşınız da yapacağınız bu hediyelere bayılacak! İster doğum günlerinde ister özel günlerde arkadaşınıza armağan edebileceğiniz hediye DIY projeleri gerçekten çok anlamlı. Kendisini özel hissettirecek bu arkadaşa özel hediyeler sayesinde arkadaşlığınız çok daha kuvvetlenecektir. Öyleyse bir an önce arkadaşınız için el yapımı hediye fikirlerine bir göz atalım!

1. Ponpon Küpeler

el yapımı kadın hediyeleri
Listemizin ilk sırasında bayan arkadaşlarınızı mutlu edecek bir DIY projesi yer alıyor. Bu sezon oldukça popüler olan ponpon küpeleri, kendiniz el emeğiniz ile yapabilirsiniz! Dışarıdan hazır satın almaya hiç gerek yok! İstediğiniz boyutta ve uzunlukta ponponlar seçebilirsiniz! Biraz takı bilgisi ile rahatlık ile bitireceğinizden şüpheniz olmasın! Tüm bu uğraşlar arkadaşınız için değer! El yapımı bu hediyeniz karşısında arkadaşlığınızın güçlenmemesi mümkün değil. Çünkü el yapımı bir hediye ederek, arkadaşınıza ne kadar önemli olduğunu hissettireceksiniz! Bu ponpon küpeler gören herkesin çok hoşuna gidecek!

2. Banyo Bombaları

el yapımı kadın arkadaş hediyeleri
Arkadaşınızın rahat etmesi sizin için çok önemli ise banyo bombaları harika bir hediye olacak! Duş almaya farklı bir boyut katan bu banyo bombaları hem çok hoş kokulu hem de çok rahatlatıcı! El yapımı banyo bombaları yapmak ise oldukça basit! Kolaylıkla bulabileceğiniz malzemeler ile kısa sürede hazır hale getirebilirsiniz. Hatta arkadaşınız için yaparken kendinize de birkaç tane hazırlarsanız fena olmaz! Renklendirici, parfüm esansı, karbonat, bitki yağı ve istediğiniz birkaç malzeme ile banyo bombası yapabilirsiniz. Hazırladığınız karışımı uygun kalıplara dökerek donmasını sağlayın ve işte bu kadar! Güzel bir ambalaj ile sardıktan sonra arkadaşınıza banyo bombalarını hediye edebilirsiniz. Arkadaşınız bu hediye fikrinize gerçekten bayılacak!

3. Banyo tuzları

el yapımı bayan hediyeleri
Banyo yapmayı güzelleştirecek bir diğer şey ise banyo tuzları. Banyo bombaları daha mistik bir hava ve renk verse de banyo tuzları da bir o kadar faydalı. Normal kaya tuzlarından yapabileceğiniz bu tuzlar, arkadaşınıza verebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi! Bu banyo tuzları sayesinde gergin ve beslenen bir cilde sahip olmak mümkün! İngiliz tuzu diye adlandırılan bir başka tuz ile kaya tuzunu karıştırın ve bitki yağları ve esanslar ekleyin. Tuzların renkli olması için renklendirici kullanabilirsiniz. Banyo tuzunu hazırladıktan sonra şık mason kavanozlarına koyarak arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Banyo sırasında bir tatlı kaşığı tuz kullanmak yeterli olacaktır. Arkadaşınız böyle bir hediye karşısında size minnet duyacak!

4. Çiçek Hediye Kutuları

bayanlara el yapımı hediye
Bir hediyenin kendisi kadar sunuluşu da bir o kadar önemlidir. Çünkü hediyenin içini görmeden önce ilk dış kabını görürüz ve bu da hediyenin içi hakkında bize az da olsa bir ipucu verir! Arkadaşınıza hediye vermeyi düşünüyorsanız onun için güzel çiçek hediye kutuları yapabilirsiniz! Çiçek desenli bu kutular gerçekten gören herkesin beğenisini kazanacak! Ayrıca arkadaşınıza el emeğiniz ile yapacağınız bu kutuların manevi değeri çok yüksek! Kutuların içerisine takı, hediye kartı veya tatlı şekerlemeler koyabilirsiniz! Arkadaşınız bu hediyeyi gördüğünde beğenmemesi mümkün değil! Haydi, bir an önce yapmaya başlasanız iyi edersiniz!

5. Renkli Çiçekli Kitap Ayıracı

arkadaş için yapılabilecek kolay el yapımı hediyeler
Kitap okumayı seven bir arkadaşınız var ise renkli çiçekli kitap ayıracı harika bir hediye olacak! Bu kitap ayıraçlarından bir tane yapmakla asla yetinmeyeceksiniz! Dilediğiniz rengi seçmekte ve süslemeyi yapmakta serbestsiniz! Çiçek deseni yapmakta zorlanırsanız şablonlardan yardım alabilirsiniz! Kitap uzunluğuna baz alarak kartonları ince bir şekilde kesin ve üzerini süslemeye başlayın! Dilerseniz iki farklı renk de kullanabilirsiniz. Kitap kurdu arkadaşlarınız için bu hediye gerçekten en güzel hediye! Arkadaşınız her kitap okuduğunda sizleri anımsayacak ve bu güzel hediyenizi asla bir kenara kaldırıp atmayacaktır. Arkadaşlarınızın yüzünde hoş bir tebessüm görmek istiyorsanız bu ayıraçlardan mutlaka yapmalısınız!

6. El İşlemeli Bebek Tulumu

bayan için kolay el yapımı hediyeler
Yakında bebeği olacak olan arkadaşlarınız için harika bir hediye DIY projesi ile karşınızdayız! El işlemeli bebek tulumu, sevdiğiniz arkadaşlarınıza verebileceğiniz en anlamlı ve güzel hediyelerden bir tanesi! Son zamanlarda popüler olan baby shower’a katılırken bu güzel tulumu hediye olarak götürebilirsiniz. Kendi el emeğiniz ile işleyeceğiniz tulumları sıradanlıktan kurtarıp çok daha değerli bir hale getireceksiniz. Böyle bir tulum kullanıldıktan sonra bile saklanacak türden olacak! Düz beyaz renkli bir bebek tulumun üzerine dilediğiniz nesneyi işleyin ve arkadaşınıza armağan edin! Biraz el beceriniz var ise bunu yapmak sizleri hiç zorlamayacak! Haydi, harekete geçme vakti!

7. Kolay Yapılabilen Tel Kolye

evde yapılabilecek kadın hediyeleri
Eğer takı tasarımından anlıyorsanız, arkadaşınıza şık bir kolye yapmayı deneyebilirsiniz! Şimdi, marifetlerinizi göstermenin tam zamanı! Dışarıdan hazır kolye satın almak yerine kendi el emeğiniz ile oluşturabilirsiniz! Böylece paranız da cebinizde kalmış olur! Hem bütçenize katkıda bulunmak hem de arkadaşınızı mutlu etmek işte bu kadar kolay! Kolye tasarlarken arkadaşınızın zevklerini göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin. Farklı tarzlara göre boncuklu, ipli, hasır veya püsküllü kolyeler yapabilirsiniz! El yapımı hazırlayacağınız bu hediye arkadaşınızı çok ama çok mutlu edecek! Soran herkese “arkadaşım yaptı” diye gururla anlatabileceği bu özel kolye, sizleri de oldukça sevindirecek! Öyleyse ne bekliyorsunuz? Harika kolyeler tasarlamaya bir an önce başlayın!

8. Kaktüs Şeklinde Yüzük Tutucu

kadın arkadaşa el emeği hediye
Hem çok kullanışlı hem de çok sıra dışı bir hediyeyi arkadaşlarınıza vermek ister misiniz? Yüzüklerini kolayca bulabileceği ve odasına şık bir hava katacağı bir yüzük tutucuya kimse hayır demez! Hele bu sizin ellerinizden yapılıyorsa arkadaşınız asla geri çeviremeyecek bu hediyeyi! Kaktüs şeklindeki bu yüzük tutucuyu yapmak için kil ve boyaya ihtiyacınız olacak! Kaktüs kalıbına kili döktükten sonra kurumasını bekleyin ve daha sonra istediğiniz renge boyayın! Gören herkesin beğeneceği ve dikkatleri üzerine çekecek bu yüzük tutucu arkadaşınızın çok hoşuna gidecek! Bir an önce yapmaya başlayın!

9. Güzel Geometrik Origami Küpeler

kadınlar için kolay hediyeler
Origami sanatından anlıyor ve ilgi duyuyorsanız sıradaki DIY projemiz sizler için gelsin! Güzel geometrik origami küpeler, arkadaşınıza vereceğiniz en şık hediyelerden bir tanesi olacak! Kendi el emeğiniz ile hazırlayacağınız bu küpeleri arkadaşınızın beğenmemesi imkansız! Arkadaşınızın ister doğum gününde ister diğer özel günlerde bu güzel küpeyi hediye edebilirsiniz! çok fazla vaktinizi almayacak olan bu küpeler, arkadaşınıza değer!


10. Kavanozda Kurabiye

el yapımı kadın hediyeleri
Listemizin son sırasında diğer DIY projelerinden çok daha farklı bir hediyemiz var! Bu hediye çok ama çok lezzetli! Evet, arkadaşınız için tatlı bir sürpriz yapmak istiyorsanız kavanozda kurabiye hediye edebilirsiniz. Arkadaşlarınız için her zaman güzel tatlılar yapamasanız da onlara tarifini verebilirsiniz! Bir mason kavanozunun içerisine kurabiye tarifindeki malzemeleri koyarak arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz! Bu gerçekten harika! Arkadaşlarınız bu malzemeleri direk birleştirerek ortaya harika bir sonuç çıkartabilir! Onlara kolaylık sağlamak istiyorsanız kolları sıvamanın tam vakti! Kavanozun dışını dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz! Üzerine arkadaşınızın ismini veya tarifini yazabilirsiniz. Bu gerçekten çok hoş bir sürpriz olacak! Arkadaşınızı şaşırtmaya hazır olun!

Yorum Gönder

 
Top