z Çuval Bezi İle Neler Yapılabilir | En iyi Hediye Fikirleri

çuvaldan el yapımı hediyeler
Dokulu kahverengi çuval bezi, DIY projelerini makul hale getirmeye yardımcı olan düşük maliyetli bir materyal olduğundan, DIY projeleri için popüler bir seçimdir. Ne yapacağınızdan emin olmadığınız bir çuval bezi varsa, size ilham verecek birbirinden güzel hediyeler ve DIY projelerimiz mevcut! Çuval bezinden neler yapılabileceğini gördüğünüz zaman gerçekten hayretler içerisinde kalacaksınız! Sevdiklerinize el emeği hediyeler hazırlamanın da mutluluğu çok başka! El emeği hediyeniz sayesinde sevdikleriniz ile aranızdaki bağların kuvvetlenmesi çok büyük bir ihtimal! Daha önce el yapımı bir hediye yapmadıysanız sakın panik yapmayın! Çünkü bu hediye DIY projeleri herkesin yapabileceği türden projeler! Oldukça basit ve çok kısa bir sürede yapabileceğiniz bu hediyeleri tüm sevdiklerinize armağan etmek isteyeceksiniz! İster doğum günlerinde ister yılbaşında ister yıl dönümlerinde, isterseniz de öğretmenler günü hediyesi olarak! Herkese yapabileceğiniz çuval bezi ile yapılabilecek el yapımı hediyeler, sizleri büyük bir yükten kurtaracak! Mağazalardaki pahalı hediyelere artık son! Kendi el emeğiniz ile çok daha uygun fiyatlı hediyeler yapabilirsiniz! Ayrıca emek verdiğinizi anlayan dostlarınız da sizlerle gurur duyacak! El emeği hediyeleriniz ile karşınızdakine ne kadar değer verdiğinizi hissettireceksiniz! Öyleyse beklemenin hiç sırası değil! Çuval bezi ile yapılabilecek el yapımı hediyelere bir göz atalım!

1. Deniz Yıldızı Duvar Süsü

el yapımı Deniz Yıldızı Duvar Süsü
Listemizin ilk sırasında hem çok şık hem de çok güzel doğum günü hediyesi DIY projesi yer alıyor! Kolay denizcilik duvar sanatı oluşturmak için çuval bezi ve deniz yıldızlarını bir araya getirerek evlere sahil cazibesi ekleyebilirsiniz! Sevdiklerinize yapabileceğiniz deniz yıldızı duvar süsü, gören herkesin dikkatini çekecek! Yapılışı ise oldukça basit! Çerçevenin içerisine kesilmiş çuval bezini yerleştirin ve üzerine deniz yıldızını yapıştırın! İşte bu kadar basit! Çuval bezinin bu kadar şık bir hale dönüşebileceği kimin aklına gelirdi ki? El yapımı bu hediyenizin beğenilmemesi imkânsız! Sevdikleriniz için mutlaka deneyin!

2. Renkli Amerikan Servis

Renkli Amerikan Servis
Şık metalik detaylarla modern bir Amerikan servis seti oluşturmak için çuval bezleri, akrilik boya ve altın renklerle sizlere yardımcı olacak! Her eve her mutfağa lazım olan Amerikan servislerden daha güzel bir hediye olamaz! Üstelik kendi el emeğiniz ile! Karşınızdakine değer verdiğinizi bilmesini istiyorsanız bu Amerikan servisleri mutlaka denemelisiniz! Yapılışının bu kadar basit olduğuna sizler de inanamayacaksınız! Dikdörtgen bir şekilde keseceğiniz çuval bezlerinin üzerini dilediğiniz renk akrilik boya ile boyayın. Daha sonra farklı renk boyalar ve biraz parıltı ile süsleyin! İşte bu kadar basit! Renkli Amerikan servisleri hediye edilmek üzere hazır! Sevdiklerinizi el yapımı hediyeleriniz ile şımartın!

3. Kokulu Bezler

Kokulu Bezler
Çekmecelerinizdeki esans kokulu bezler ile kıyafetlerin mis gibi kokmasını sağlayabilirsiniz. Bu çuval bezinden yapılan kokulu bezler, uzun süre kokularını koruyacak ve yıkandıktan sonra elbiselerde taze bir koku tutmanıza yardımcı olacaktır. Bundan daha güzel bir hediye olabilir mi? Mis kokulu bezler için kullanacağınız esanslar da oldukça önemli. Örneğin lavanta kokusu iyi bir tercih olabilir! Yağ şeklinde bulunan esanslardan çuval bezinin üzerine dökün ve güzel bir şekilde paketleyin! Sevdikleriniz için el yapımı hediye yapmak işte bu kadar basit! Hediye edeceğiniz kişiyi oldukça mutlu edecek olan bu kokulu bezler, minik ama etkili bir hediye!

4. El Yapımı Abajur

çuvaldan el yapımı hediyeler
Çuval bezinden abajur yapmayı hiç düşündünüz mü? Çuval bezli abajur harika bir hediye seçeneği! Bohem tarzı yansıtacak bu güzel abajuru sevdiklerinize armağan etmek için mutlaka denemelisiniz! Yapılışı da oldukça basit! Küçük şeritler kullanarak, rustik çekicilik kazandırmak için tente gövdesinin çerçevesini örtün. Dilediğiniz modelde yapabilirsiniz! Hem çok şık hem de çok kullanışlı bir hediye! E daha ne olsun! Gören herkesin beğenisini kazanacak ve dikkatini çekecek olan bu abajur sizin el emeğiniz ile yapılması oldukça gurur verici! Sevdiklerinizi el yapımı hediyeleriniz ile mutlu etmenin tam zamanı! Doğum günlerinde veya yılbaşında armağan etmek için tercih edebilirsiniz.

5. El Yazılı Hediye Kutusu

El Yazılı Hediye Kutusu
Sevdikleri için ufak ama etkili bir hediye yapmak isteyenler buraya! El yazılı hediye kutuları el yapımı yapabileceğiniz harika hediyelerden bir tanesi! Hediyenizi normal sıradan kutular ile hediye etmek yerine bu şık, çuval bezi kaplamalı kutuları tercih edebilirsiniz. Bunlar mükemmel küçük hediyeler! İçini ise dilediğiniz gibi doldurmak serbest! İster çikolata ister şekerleme isterseniz de birkaç güzel not! El yazılı hediye kutularının içerisinden ne çıkarsa çıksın beğenilmemesi imkânsız! Bu güzel kutuları yapmak ise oldukça basit! Normal karton veya metal bir kutuyu çuval bezi ile yapıştırarak kaplayın ve daha sonra üzerine asetat kalemi ile dilediğinizi yazın! İsim yazabilir veya kalp şekilleri çizebilirsiniz! Hediyeniz, sevdiklerinizi mutlu etmek için hazır!

6. Nostaljik El Emeği Kalp Süsü

Nostaljik El Emeği Kalp Süsü
Ev dekorasyonlarına hoş bir çuval bezinden kalp süsü koyarak ortama romantik bir hava ekleyebilirsiniz. Duvara asılacak bu güzel süsleme, sevdiklerinize armağan edebileceğiniz harika bir hediye! Yapılışı da oldukça basit! Metal bir teli kalp haline getirin. Daha sonra çuval bezlerini ince uzun şeritler halinde kesin. Kestiğiniz çuval bezini metal telden geçirin ve bitti! Sevdiklerinize hediye edilmek üzere hazır! Kalp süsü, duvarları süsleyerek evin havasına hava katacak! Gören herkesin beğeneceği ve tüm dikkatleri üzerine toplayacağı da garanti!

7. Kendin Yap DIY Plaj Çantası

Kendin Yap DIY Plaj Çantası
Çuval bezinden plaj çantası ile sevdiklerinizi bir sonraki tatil için hazırlayın. Bu büyük plaj çantası, sevdiklerinize armağan edebilmek için harika bir yaz hediyesi! Kendi el emeğiniz ile yaptığınız hediyelerinizi sevdiklerinize armağan ederek onları çok daha mutlu edebilirsiniz! Çuval bezinden plaj çantası yapımı ise oldukça basit! Dilediğiniz boyutlarda iki adet dikdörtgen parça kesin ve daha sonra üç bir yanını birbirine dikin! Üst kısmına da iki adet kulp ekleyerek plaj çantasını tamamlayın! İşte bu kadar basit! Çuval bezi plaj çantası sayesinde artık yaz tatilleri çok daha güzel geçecek! Hem çok havalı hem de çok şık! 

8. El Yapımı Çuvaldan Kapı Süsü

El Yapımı Çuvaldan Kapı Süsü
Çuval bezi ile yapılabilecek el yapımı hediyelerden bir diğeri ise kapı süsü! Hemen hemen her evde görebileceğiniz bu kapı süsü, diğerlerinden çok farklı olacak! Çünkü sizin el emeğiniz ile yapılacak! Sevdiklerinize özel günlerde kendi el emeğiniz ile bir hediye yapmak istiyorsanız bu hediye DIY projesini mutlaka denemelisiniz! Üstelik çok uygun maliyet ile! Çok kısa bir sürede yapabileceğiniz bu kapı süsünü bitirdiğinizde sizler de çok beğeneceksiniz! Gören herkesin dikkatini çekmemesi ise zaten imkânsız! Sevdiklerinize şık kapı süsünden yapmak için birkaç çuval bezini buruşturup çelenge yapıştırın ve aralarına çiçek, yaprak ve taş gibi süslemeler ekleyin! İşte bu kadar basit! Sevdiklerinizi mutlu etmek bu kadar kolayken, neden hala bekliyorsunuz?

9. El Yapımı Peçetelik

El Yapımı Peçetelik
Sevdikleriniz ile harika bir sofrada yemek yemek kadar güzel ve keyifli bir şey olamaz! Bir sonraki aile sofranızda en dikkat çekecek olan şey ise el yapımı peçetelikleriniz! El yapımı peçete halkaları ile bir sonraki akşam yemeği sofrasının yıldızı olacak. Çuval bezinden yapabileceğiniz bu harika peçeteliklerin yapımı ise oldukça basit! İstediğiniz ölçüde çuval bezini kesin ve daha sonra yan taraflarını içe katlayın! Ardından uçlarını birleştirin. Son olarak üst kısmını dantel parçası ile veya çiçekler ise süsleyin. İşte bu kadar basit! Bu peçetelikler hem çok şık hem de çok iddialı! El yapımı hediyeniz, sevdiklerinizi çok mutlu edecek! Gören ve kullanan herkesin de oldukça hoşuna gidecek!

10. El Yapımı Çiçekli Kapı Süsü

El Yapımı Çiçekli Kapı Süsü
Renkli mi renkli, güzel mi güzel bir kapı süsüne ne dersiniz? Biz gördük, beğendik! Sizlerinde bu güzel el yapımı hediyesini beğeneceğini düşünüyoruz. Özel günler yaklaşıyor ve hediye seçenekleri arasında buna yer vermelisiniz diye düşünüyoruz. Yapmanız gereken kapı süsü şeklinde bir simit halka, etrafına çuval bezi ve çiçekler! Sadece bunlar ile güzel bir el yapımı hediyesi yapabilirsiniz.


11. 
El Yapımı Masa Organizatörü

El Yapımı Masa Organizatörü
Bu ürün ise daha çok düzen düşkünleri için! Biz de sevmeyin kalemlerimizin, silgilerimizin etrafta dolaşmasını! Bu ürün oldukça kullanışlı. Yapımı da oldukça kolay. Bu güzel ve kullanışlı el yapımı hediyesi ile sevdiklerinizi mutlu etmekte oldukça kolay. Kesinlikle tavsiye ediyoruz!

12. El Yapımı Bardak Altlığı

El Yapımı Bardak Altlığı
Her evin ahşap masalarını hasardan korumak için bir takım bardak altına ihtiyacı var. Kahve masanız için güzel ve işlevsel bir takım çuval bezinden püsküllü deri bardak altlığı hazırlamak için biraz zaman ayırın! Yapımı oldukça basit ve pratik olan bu DIY projesi, sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi! 

Yorum Gönder

 
Top