z El Yapımı Mutfak Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Günün büyük bir kısmını mutfakta geçiren bayanlar için, mutfak hediyeleri çok güzel bir fikir! Arkadaşlarınıza, kardeşinize veya eşinize vereceğiniz bu mutfak hediyeleri onları çok mutlu edecek! Özellikle bu armağanların el yapımı olması, çok daha mutluluk verici! Dışarıda mağazalardan satın alacağınız bir tabağın manevi değeri ile sizin el emeği ile yapacağınız bir tabağın manevi değeri asla kıyaslanamaz! El yapımı hediyeler, sevdiklerinize olan sevginin bir göstergesi. Bu yüzden bu sene kendinizde bir değişiklik yaparak hazır hediyeler almak yerine el yapımı hediyeler tercih edin! El yapımı hediye denilince çoğu kişinin gözü korkmakta! Çünkü hediye yapım aşamaları çok zor, zahmetli ve pahalı gibi gözükmektedir! Halbuki bu durum tam tersi! Mağazada 100 TL’ye alabileceğiniz bir ürünü kendi evinizde belki 10 TL’ye mal edebilirsiniz! Cep dostu olan el yapımı hediyeler sizlerin de oldukça hoşunuza gidecek! Her açıdan cazip olan el yapımı hediyeleri sevdiklerinize vermeye hazır mısınız? Öyleyse 9 DIY mutfak hediyesi fikirlerine bir göz atalım!


1. Boyalı Tabaklar

el yapımı Boyalı Tabaklar
Listemizin ilk sırasında cıvıl cıvıl renkli boyalı tabaklar yer alıyor! Mutfakta en çok kullanılan ürünlerden biri olan tabaklar, sevdiklerinize verebileceğiniz en kullanışlı hediyelerden bir tanesi! Yapılışı da oldukça basit! Tabakları boyarken ister oje kullanın isterseniz kalıcı sulu boyalar tercih edin! Her iki yöntem de oldukça pratik! Farklı renkler ile oluşturacağınız bu DIY projesi adeta bir sanat eseri! Sofralar artık sizin el yapımı tabaklarınız ile güzelleşecek! Sevdikleriniz ile harika bir sofraya oturmak, ne kadar da güzel! Boyalı tabaklar, gören herkesin beğenisini kazanacak, emin olun!

2. Kahve Standı

el yapımı Kahve Standı
Her sabah, sevdiklerinizin aklına düşmek istiyorsanız, harika bir mutfak hediyesi ile karşınızdayız! Kahve standı sayesinde kahve içmek artık çok daha keyifli! El yapımı hediye yapmak için güzel bir proje bekliyorsanız işte tam da size göre! Kahve standı, kupa bardağı koyma yeri ve atıştırmaları koyma yerinden oluşmakta! Kahve içilirken minik tatlı kaçamaklarına göz yumulabilir! Gören herkesin beğeneceği kadar güzel olan bu hediye, sizin el emeğiniz ile oluştuğu için çok daha güzel! Sevdikleriniz ile kahve eşliğinde sohbet etmek kadar keyifli bir şey yok! O zaman haydi, kolları sıvamanın tam zamanı!

3. Mutfak Depolama Kavanozları

Mutfak Depolama Kavanozları
Bu basit ama güzel DIY saklama kavanozlarında şeker ve un gibi gerekli tüm malzemeleri saklamak için ideal! Fakat bu tarz kavanozlar genelde seramik veya porselen olduğu için, iç kısmı gözükmemektedir! işte bu noktada devreye siz giriyorsunuz! Sevdiklerinizin, mutfakta daha güzel vakit geçirmesi adına kavanozları isimlendirerek hoş bir mutfak hediyesi verebilirsiniz! Malzeme isimlerini kavanozun üzerine yazabilmek için şablon kullanabilir veya kalıcı asetat kalemleri kullanabilirsiniz! Bu gerçekten oldukça anlamlı bir hediye! Sevdiklerinizi el yapımı hediyeleriniz ile şımartın!


4. Kupa Stant Ağacı

el yapımı kupa tutucu
Kupalarınızı kahve makinesinin yanına bırakmak için mükemmel bir fincan tablasından daha iyi ne olabilir ki? Kupa stant ağacı, bildiğimiz ağaçlardan çok farklı! Ama dış görünüş bakımından bir o kadar benzer! Kupa bardaklarına kolaylıkla ulaşabilmek için kahve stantları oldukça iyi işlev görmekte! Bu yüzden sizde sevdiklerinize güzel bir mutfak hediyesi vermek istiyorsanız bu DIY projesini mutlaka denemelisiniz. İster arkadaşınıza ister annenize! Özel günlerde tercih edebileceğiniz bu kupa stant ağacı gören herkesin çok hoşuna gidecek! Bir an önce kolları sıvayın ve sevdiklerinizi mutlu etmeye hazırlanın!

5. DIY Mutfak Halı

el emeği ile mutfak halısı
Sevdiklerinizin mutfak zeminini özel bir halıyla süslemek ister misiniz? El emeğinizi yansıtacak olan DIY mutfak halısı, mutfaklara ayrı bir hava katacak! Örgü modellerin popüler olduğu son dönemlerde, bu güzel mutfak halısı sevdiklerinizi mutlu etmeye yeter de artar! Eğer örgü bilginiz var ise bu DIY projesini kolaylıkla yapacağınıza eminiz! Tanıdıklarınıza armağan edeceğiniz bu halı, gerçekten çok anlamlı bir hediye olacak! Çünkü emek vererek yapılan her hediye karşınızdaki ile bağlarınızı güçlendirecektir! Çok kısa bir sürede harikalar yaratmanız mümkün olan mutfak halısını yapmaya bir an önce başlayın! En güzel hediye sizin hediyeniz olsun!

6. Sandviç Standı

el yapımı Sandviç Standı
Ailecek yenilecek bir akşam yemeğini daha da güzelleştirecek bir şey varsa, o da sizin el yapımı sandviç standınızdır! Bölmeleri sayesine süper pratiklik sağlayan sandviç standını, sevdiklerinize mutfak hediyesi olarak armağan etmelisiniz! Mağazalarda belki paralar saçarak alacağınız bu standı siz çok daha uygun maliyet ile yapabilirsiniz! Altın rengi ile boyayacağınız metal çubukları bir ahşabın üzerine belirli aralıklar ile yapıştırarak sandviç standı oluşturabilirsiniz. İşte bu kadar basit! Gören herkesin dikkatini çekecek olan bu standı, gururla ben yaptım diye anlatabilirsiniz! Yemek sunumları sayenizde çok daha şık olacak!

7. Fırça Darbeli Bardaklar

Fırça Darbeli Bardaklar
Meyve suyundan kokteyllere kadar, bu eğlenceli DIY fırça darbeli bardaklar mutfaklara renk katacak! Listemizin ilk sırasında boyalı tabaklardan bahsetmiştik! O tabaklara kombin olarak bu bardakları sunabilirsiniz! Sevdiklerinize sıradan mutfak hediyeleri vermekten sıkıldıysanız bu DIY projesini mutlaka denemelisiniz! Kalıcı sulu boyaları kullanmaya özen gösterin! Çünkü bardakların ilk yıkamada bozulmasını istemezsiniz! Yapılışı oldukça basit ve pratik olan bu bardaklar, hediye ettiğiniz kişiyi çok mutlu edecek! Gören herkesin ilgi odağı olacağı da kesin! Artık içecekler çok daha havalı olacak!

8. Bakır Boru Kâğıt Havlu Tutacağı

evde mutfak hediyesi yapmak
Kâğıt havlularınızı, ilave bir alan kaplamadan mutfak dolaplarınızın altına yerleştirebileceğiniz bakır bir boru havlu tutacağı harika bir fikir! Kolay erişim sağlayacak bu havlu tutacağı, bayanların oldukça hoşuna gidecek! Özel günlerde, sevdiklerinize harika bir el yapımı hediye vermek istiyorsanız bu DIY projesini mutlaka denemelisiniz! Eğer bakır boru bulmakta zorlanırsanız, bakır renk ile boyama yapabilirsiniz! Yapımı oldukça basit olan kâğıt havlu tutacağı, sevdiklerinizi oldukça mutlu edecek! Hem kullanışlı, hem çok şık hem de çok uygun! E daha ne olsun! Bir DIY projesinde arayacağınız her şey mevcut! Sizlere sadece yapmak kalıyor! Haydi, sevdiklerinizi mutlu etmenin tam zamanı!

9. Donut Önlük

El Yapımı Mutfak Hediyeleri
Yapımı kolay olan sevimli DIY donut önlük ile yemek pişirirken elbiseler temiz kalacak! Düz beyaz bir önlüğe baskı yapabileceğiniz donut şablonları, harika bir mutfak hediye fikri! Herkesin hoşuna gidecek olan bu donut önlükleri mutlaka sevdikleriniz için denemelisiniz! Mutfakta vakit geçirmek artık çok daha eğlenceli!

Yorum Gönder

 
Top