z İlginç El Emeği Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

en ilginç el yapımı hediyeler
Mağazalarda her yerde bulunan ve hep aynı tip hediyeleri görmekten sıkılanlar için harika bir fikrimiz var! Sevdikleriniz için el yapımı hediyeler yapmayı hiç düşündünüz mü? El yapımı hediye yapmak belki sizler için çok uğraştırıcı ve zor bir işmiş gibi görünebilir. Fakat bu önyargıya asla kapılmayın! Hatta bazı hediye DIY projeleri, dışarı çıkıp hediye almaktan çok daha kolay! Bazılarını sıfır maliyetle bazılarını biraz beceri ile yapabileceğiniz birbirinden güzel hediye DIY projelerini sizler için hazırladık! Annenize, babanıza, kardeşinize, sevgilinize, eşinize ve hatta arkadaşlarınıza! Çevrenizdeki herkes için el yapımı hediyeler yapabilirsiniz. Bu yaptığınız hediyelerinizi arkadaşa doğum günü hediyesi olarak, yıl dönümlerinde veya yılbaşında vermeyi tercih edebilirsiniz. Karar sizin!
arkadaşa ilginç el yapımı hediyeler
Sıra dışı el emeği hediyeler, hediye ettiğiniz kişi kadar gören herkesin çok hoşuna gidecek! Sizler de “ben yaptım” diye gururla anlatmanın keyfine varacaksınız! Çok kısa bir sürede pratik bir şekilde ortaya harika hediyeler çıkartabilirsiniz. Sıra dışı el emeği hediye fikirleri, sizlere neden bu zamana kadar yapmamışım diye sordurtacak! Öyleyse sevdiklerinizi mutlu etmek için sıra dışı el emeği hediye fikirlerine bir göz atalım!

1. Örme Bardak Altlığı

Farklı El Yapımı Hediye Fikirleri
Bir bayanın, sevdiklerine verebileceği en güzel hediyelerin başında örgü hediyeler gelmektedir! Arkadaşlarınız, eşiniz, dostunuz, kahvelerini rahat bir şekilde yudumlayabilsinler diye onlara örme bardak altlığı yapabilirsiniz! Bu gerçekten harika bir fikir! Çok temel örgü bilginiz varsa bile kolaylıkla yapabilirsiniz! Çünkü öyle şekiller veya motifler yapmanıza hiç gerek yok! Normal bardak altlığı boyutunda kare şeklinde örerek, sevdiklerinize güzel bir hediye verebilirsiniz! Dilerseniz farklı farklı renkler örerek bir takım oluşturabilirsiniz! Örme bardak altlığı, el emeğinizi yansıtan en güzel hediyelerden bir tanesi! Sevdikleriniz artık her kahve içişinde sizleri anımsayacak!

2. Şerit Renkli Defter

Değişik El Yapımı Hediye Fikirleri
Sıradaki hediye DIY projemiz not almayı sevenleri çok sevindirecek! Şerit renkli defter, çok kolay bir şekilde yapabileceğiniz DIY projesi! Düz renkli bir defter üzerine yapışkanlı veya yapışkansız, kumaş veya renkli kâğıtları yapıştırarak ortaya güzel bir sonuç çıkartabilirsiniz. Çevrenizde yazmayı seven, her yaptığını not alan birileri var ise, şerit renkli defter yaparak onları mutlu edebilirsiniz! El emeğiniz ile oluştuğu için bu hediye onlar için çok daha özel olacaktır! Her kalemi eline aldığında artık aklına siz geleceksiniz!

3. Çifte Özel Yastık Kılıfları

İlginç El Emeği Hediye Fikirleri
Yeni evlenen arkadaşlarınız için güzel bir jest yapmaya var mısınız? Yastığa her baş koyduklarında sizleri anımsamasını istiyorsanız, çiftlere özel yastık kılıfları yaparak bunu sağlayabilirsiniz. Biraz dikiş bilgisi biraz da emek sarf ederek ortaya çok orijinal bir ürün çıkartabilirsiniz! İster üzerlerine isimlerinin baş harfini dikin, ister kalp şekli dikin! Yaratıcılığınıza bağlı olarak dilediğiniz modeli oluşturabilirsiniz! Bu yastık kılıfları gören herkesin çok hoşuna gidecek! Sevdiklerinizi mutlu etmek işte bu kadar kolay! 

4. Neon Renkli Sepet

arkadaşa İlginç El Emeği Hediye Fikirleri
Son zamanların popüler neon renkleri örgü sepetler ile birleştirdiğinizde sonucun ne kadar mükemmel olacağını göreceksiniz! İçine her türlü malzeme koyulabilecek neon renkli sepetleri, sevdikleriniz için tasarlamak sizler için asla zor değil! Çok kolay ve pratik bir şekilde yapabileceğiniz bu sepetler, yakınlarınıza vereceğiniz en kullanışlı hediyelerden biri olacak! İçini boş bırakıp bırakmamak size kalmış! Sevdiklerinizi daha da mutlu etmek istiyorsanız, birkaç şekerleme birkaç çikolata ve güzel bir not hiç fena olmaz! Özel günlerde vereceğiniz bu el yapımı hediye herkesin çok hoşuna gidecek!

5. Şık Bagaj Etiketi

kocaya El Emeği Hediye Fikirleri
Bagajların kaybolmaması için bagaj etiketleri oldukça önemli! Sevdiklerinizi böyle bir riskten korumak için, onların adına harika bir bagaj etiketi yapabilirsiniz! Bu ufak ama etkili sürpriz onların çok hoşuna gidecek! Karton parçası, kumaş ve kağıt ile şık bir bagaj etiketi yapmak çok kolay! Sevdiklerinize kendi el emeğiniz ile yaptığınız bu hediye onlar için çok anlamlı olacak! Çünkü el yapımı hediyeler, karşınızdakine verdiğiniz saygıyı ve sevgiyi gösterir!

6. Bileklik Anahtarlık

arkadaşa El Emeği Hediye Fikirleri
Sevdikleriniz için yine oldukça sıra dışı bir hediye ile karşınızdayız! Bileklik şeklinde olan bir anahtarlık hiç de fena bir fikir değil! Hem bileklere şık bir hava katacak hem de anahtarlar hiç kaybedilmeyecek! Bir taşla iki kuş! Dilediğiniz renk ve modeli seçerek birbirinden değişik bileklik anahtarlık yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın zevkini göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin! 

7. Klavyeli Mesaj

sevgiliye İlginç El yapımı Hediye Fikirleri
Kullanılmayan ve eskimiş klavyeleri değerlendirmenin tam zamanı! Sevdiklerinize sıra dışı bir hediye armağan etmek istiyorsanız, klavyeli mesaj oldukça güzel bir fikir! Hediye edeceğiniz kişiye klavye harflerinden bir mesaj oluşturarak çerçevelettirebilirsiniz! Mesajlı bu tablo, evin en güzel köşesini hak ediyor! Doğum günlerinde veya yılbaşında, sevdiklerinize güzel bir not bırakmak istiyorsanız bu sıra dışı hediyeyi tercih edebilirsiniz! Üstelik yapımı da oldukça kolay ve pratik! E daha ne olsun! Uygun maliyetli bu hediye cep dostunuz olacak!

8. Çift Taraflı Mutfak Önlüğü

İlginç El Emeği Hediye Fikirleri
Sıradaki hediye mutfak önlüğümüz, diğer mutfak önlüklerinden çok daha farklı! Çift taraflı mutfak önlüğü gerçekten bayanlar için büyük kolaylık! Bir tarafına leke bulaştığında anında ters yönü kullanılabilir! İki farklı kumaş seçeneği sayesinde de modelinden sıkıldıkça farklı tarafı kullanılabilir! Böylesine güzel ve kullanışlı bir hediye sevdiklerinizi oldukça mutlu edecektir. Her türlü özel günde tercih edebileceğiniz bu güzel önlük, yapımı da oldukça basit! Biraz dikiş bilgisi ile üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Uzunluğu, kısalığı, modeli ve rengi tamamen sizin yaratıcılığınıza ve hediye edeceğiniz kişinin zevkine kalmış! Sevdiklerinizi şaşırtmak için el emeğinizin gücünü göstermenin tam sırası!

9. Keçeden Düğmeli Kupa Bardağı Kılıfı

arkadaşa İlginç El Emeği Hediyeler
Kış aylarının vazgeçilmezleri arasında çay ve kahve yer alıyor! Soğuk havalarda her ne kadar içimizi ısıtsa da bir o kadar elleri de yakıyor! Bu güzel zevkten mahrum kalmamak için bardak kılıfları oldukça iyi bir çare! Keçeden veya kalın kumaşlardan yapabileceğiniz bardak kılıfları, sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel ve en sıra dışı hediyelerden bir tanesi! El emeğiniz ile yapacağınız bu güzel kılıf, karşınızdakine verdiğiniz değeri de yansıtacaktır. Bardak kılıfına yerleştireceğiniz düğme sayesinde kolaylıkla takılıp çıkartılacaktır! Artık kahve veya çay içmek çok daha keyifli olacak! Küçük bir ürün olması sebebiyle de çantada kolaylıkla taşınabilir! Sokakta veya evde hiç fark etmeden, sevdikleriniz gönül rahatlığı ile kahve içebilecek! Bu gerçekten büyük bir ayrıcalık!

10. Keçe Telefon Kılıfı

kıza El Emeği Hediye Fikirleri
Telefonda vakit geçirmek oldukça güzel fakat onu korumak bir hayli zor! Telefonda vakit geçirirken aynı zamanda onu koruyacak harika keçe telefon kılıfı, iyi bir hediye seçeneği! Dikiş bilginizi konuşturarak keçeden şık bir telefon kılıfı yapabilirsiniz! Hem de oldukça kısa bir sürede! Telefonlar artık güvenle saklanabilecek! Üstelik şık bir kılıf içerisinde! Güzelliği ile göze hitap ettiği kadar kullanışlılığı sayesinde epey bir cazip hale geliyor! Tanıdıklarınıza yapabileceğiniz daha güzel bir hediye olamaz! Üstelik kendi el emeğiniz ile! Bu gerçekten çok anlamlı!

11. Instagram Takvim

İlginç El Emeği Hediye Fikirleri
İşte geldik listemizin son hediyesine! Eğer şimdiye kadarki fikirlerden hiç birini beğenmediyseniz, bu hediye fikrine bayılacaksınız! Çünkü oldukça manevi yüklü bir hediye! Özellikle yılbaşı hediyesi olarak tercih edebileceğiniz İnstagram takvim, hediye edeceğiniz kişiyi oldukça mutlu edecek! Minik fotoğraflar ile yapılacağı için İnstagram fotoğraflarına benzetilen bu takvim, sevdiklerinizi güzel hatıralara sürükleyecek! Yapımı ise oldukça basit ve pratik! Minik kare karton kâğıtlarının bir tarafına fotoğraf diğer tarafına ise takvim yaprağı bastırın! Daha sonra bu kâğıtları bir kanca veya ip ile birleştirin ve takviminiz hazır! Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri olan bu takvim el emeğinizin harika bir ürünü olacak! Sevdiklerinizi bu sıra dışı hediyeniz ile şaşırtmaya hazır olun!

Yorum Gönder

 
Top