z Doğru İnsanı Seçmenin İp Uçları | En iyi Hediye Fikirleri

doğru sevgiliyi seçebilme önerileri
Ortak Heyecanlar. Evleneceğiniz kadını ya da erkeği seçmenin en doğru yolu aynı dili konuşup konuşmadığınızı anlamaktır. Biriniz tiyatro severken bir diğeriniz hiç sevmiyorsa bu büyük bir sorun olabilir. Zıt kutuplar birbirini çeker evet haklısınız ama bizce bu kısa süreli ilişkiler için geçerlidir. 
doğru sevgiliyi seçebilme önerileri
Uzun ömürlü bir ilişki istiyorsanız mutlaka aynı dili konuştuğunuzdan emin olmalısınız. Beraber izlemekten keyif alacağınız bir film, beraber gideceğiniz bir konser, beraber katılacağınız bir kurs. Yani kısaca hobilerinizin birbirine uyum sağladığına emin olmalısınız.

Yani kısaca bir elmanın iki yarısı olduğunuza emin misiniz?

doğru sevgiliyi seçebilme önerileri

Aile bağları

doğru sevgiliyi seçebilme önerileri
İkili ilişkilerde aile bağları oldukça önemlidir. Eğer siz ailenize fazlası ile düşkünseniz ya da değilseniz ama karşı tarafta sizin tam tersi bir durumunuzda ise bu ilişkide her zaman anlayışın olması imkansız hale gelebilir. Örneğin siz ailenize çok düşkün bir bireysiniz ve sık sık yanınızda olmalarını isteyebilirsiniz. Oysa karşı taraf daha çok sizinle beraber vakit geçirmek isteyebilir hatta bazen tek başına bile takılmak isteyebilir. Bu durumda siz ailenize karşı da mahcup olarak ilişkinizi devam ettirmek zorunda kalırsınız. Bu sebeple karşınızda ki kişide aile kavramlarının normal boyutlarda olup olmadığına dikkat ederek kararınızı veriniz.

Evlilik ve çocuk

doğru sevgiliyi seçebilme önerileri
Beraber olduğunuz kişinin evliliğe olan bakış açısı ve özellikle de çocuklara olan bakış açısı oldukça önemli. Size sadece canım cicim demesi yeterli mi? Elbette hayır. Doğru insanı bulduğunuzun sinyalleri onun size gelecek hakkında ufak tüyolar vermesi ile orantılıdır. Hayallerinde varsanız, özellikle sıcak bir yuva ve içinde de bir bebek hayali kuruyorsa hem doğru yoldasınız hem de doğru insanı buldunuz diyebiliriz. Dolayısı ile evlilik ve çocuk bir ilişkide mutlaka konuşulması gerekilen ayrıntılardandır.

Maneviyat Değerleri

doğru sevgiliyi seçebilme önerileri
Maneviyat değerlerinin ortak olması o kadar önemli ki? özellikle sevdiğiniz ilk zamanlarda bu gibi zıtlıkları hep göz ardı ederseniz ama ilişki ilerledikçe ve ciddileşmeye başladıkça aslında büyük bir sorun olduğunun farkına varmaya başlarsınız. Aynı din ve mezhepte olmanız, aynı vidanı duyguları taşıyor olmanız ilk bakışta çok önemli olmasa da uzun vadede dikkat edilmesi ve iyi tartılması gerekilen ayrıntılardandır. 

UFAK BİR TATİL

doğru sevgiliyi seçebilme önerileri
Sevdiğiniz insanı en iyi ufak bir tatilde tanıma fırsatı bulursunuz. Bir nevi evlenme öncesi provası diyebiliriz. Dolayısı ile o kişinin doğru insan olup olmadığını tam olarak öğrenmek istiyorsanız ona küçük bir seyahat önerisi yapın. Eğer bu bir haftalık tatilden mutlu olarak geri dönüyorsanız ve diğer kriterleri de göz önüne alarak tam not veriyorsanız bizce doğru insanı buldunuz demektir.

Yorum Gönder

 
Top