z El Yapımı Çerçeve Modelleri | En iyi Hediye Fikirleri

El Yapımı Çerçeve
Kadınlara verilecek hediye Volüm: El işi çerçeveler. Kadınlar hediyelerden hoşlanır evet ama daha çok emek erilen ve onun düşünüldüğü anlayan hediyelerden daha çok hoşlanır. Bahsedeceğimiz hediyeyi yapabilmek için illa çok yetenekli olmanıza gerek yok. Oldukça basit bir şekilde malzemeleri temin ederek bir kadının en çok sevdiği şeyi aynaları süsleyebilirsiniz. 
boy aynası çerçeveleri el yapımı
Bazen bir ayna süsleme bazen bir çerçeve süsleme ile kişiye özel hediye sunabilirsiniz. Özelikle kadınlar kişiye özel hediyelerden bir de el işi hediyelerinden çok hoşlanırlar. Gelin birkaç alternatif sunumu yapalım ne dersiniz? Ben yapamam demeyin. Deneyin ve aslında ne kadar kolay ve keyifli olduklarına bir göz atın.

Ayna Süslemesi

ayna süsleme
Yapmanız gereken bir camcıdan istediğiniz boyutta bir boy aynası almak. Ne kadar büyük olursa o kadar uğraşırsınız ama sonuç bir o kadar güzel ve özel olur. Yapmanız gereken bir yapıştırıcı ile aynanın kenarlarını süslemeye yetecek kadar yapma çiçek. Burada dikkat etmeniz gereken yapma çiçeklerinizin güzelliği olacak. Ne kadar doğal yapma çiçek bulursanız sonuç o kadar güzel olacaktır.
el yapımı çerçeve
Aynanın etrafına yapıştırıcı sürdükten sonra yapma çiçekleri sıra ile yapıştırıyor olacaksınız. Aslında oldukça basit ve kolay bir işlem. Bunu güzelce paketleyip ona hediye etmenizin artılarını hemen görüyor olacaksınız. Bir kadına verilebilecek en güzel kadın hediyeleri bizce. Özellikle sevgililer günü için kadınlara ne alınır diyorsanız bu süslü ayna alternatifini değerlendirebilirsiniz. 


Küçük El İşi Çerçeve Hediyeleri

el emeği çerçeveler
Bu işi tuttum oldukça güzel bir hediye örneği ama biraz daha ufak tefek olsa dediğinizi duyar gibiyiz. O halde onun için bir çerçeve süslemeye ne dersiniz. 
el yapımı resim çerçeve modelleri
Bir zücaciyeden alacağınız sade çerçeveyi yine harika çiçekler ile ya da taşlar ile süsleyebilirsiniz. İçine de beraber olduğunuz bir resmi çıkarıp koyarsanız bizce tadından yenmez. Hem çok kolay hem de oldukça az maliyet ile hediye seçimizi yapmış olacaksınız.


Doğal El İşi Çerçeve Hediyeleri

el işi resim çerçeve modelleri
Ne o öyle çiçekler taşlar böcekler diyenlerden misiniz? Tamam sinirlenmeyin hemen sizin için bir de doğal örnekler sunalım öyle değil mi? 
El Yapımı Çerçeveler
Dışarıdan bile toplayabileceğiniz ince dallar ile harika ve doğal bir çerçeve yapabilirsiniz. Bunun için bir süre yerleri aramak ve ince çırpılar bulmak zorunda kalacaksınız ama galiba aşk için her şeye değer öyle değil mi?

Deniz Tutkunlarına El İşi Çerçeve Modelleri

El Yapımı Çerçeveler
Bakın bu hediye bir erkeğe verilebilecek bir alternatif olarak da sayılabilir. Özellikle sevdiğiniz kişi kadın ya da erkek olması fark etmeksizin denizci temalı bir el işçiliği ile çerçeve hazırlayabilirsiniz. 
El Yapımı Çerçeveler
Deniz kenarından toplayabileceğiniz gibi hazır olarak satılan taşları da temin edebilirsiniz. Bu da harika bir el yapımı hediyesi olarak sevdiklerinize sunulabilir. 
El Yapımı Çerçeve Modelleri
Üstelik maliyet olarak da oldukça uygun diyebiliriz. Çerçeveyi 10liraya taşları ise bedavaya toplarsanız alın size en ucuz en güzel hediye. Daha ne olsun değil mi?

Yorum Gönder

 
Top