z Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyesi
Kadınlar gününün kutlanması için, kadınlarımızın illa ki anne olmasına, evli olmasına ya da çocuklu olmasına gerek yoktur. Bu gün, dünyaya kadın olarak gelen her birey için geçerlidir. Bundan dolayı evli çiftler ve annelerin dışında kişilerin sevgililerinin de kadınlar gününü kutlaması gerekmektedir. Sevgiliye kadınlar günü hediyesi için ise, erkeklerin kesinlikle yapılacak konuşmaları alınacak hediyeleri ya da yapılacak olan masrafları kesinlikle düşünmemesi gerekmektedir. Bunun yerine sevgili de olsalar onu mutlu edecek şeylere yönelmeleri daha doğru olacaktır. Sevgiliye kadınlar günü hediyesi ne alınır veya da sevgilisine kadınlar gününde nasıl bir hediye yapabileceğini araştıran kişilerin faydalanabileceği ve daha önce uygulanmış ve fayda sağlanmış olan yöntemleri şu şekilde sıralayabiliriz.

El Yapımı Hediyeler

El Yapımı Hediyeler
Kağıttan gül
Sevgiliye alınabilecek kadınlar günü hediyeleri için araştırmalarımıza geçmeden önce, ilk olarak sizlerin yapacaklarından söz edebiliriz. Burada yapılacak olan işlemlerin herhangi bir sınrı bulunmamaktadır. Herhangi bir taşı alıp boyayabilir ve bunu da sevgilinize hediye olarak sunabilirsiniz. Çünkü, burada amaç hatırlanmak ve özel hissettirmektir. Ancak biraz daha emek ortaya koyabilmek adına ona özel olarak bir vazo hazırlayabilirsiniz. Bunun için herhangi bir pet şişeyi kullanabilir ya da daha sert olan metal kutuları kullanabilirsiniz. Kutu seçimi yapıldıktan sonra görsellik kazandırmak adına boyaması yapılabilir ve üzerine de özel süsler eklenebilecektir.
Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyeleri
el yapımı kadınlar günü hediyesi
El yapımı hediyenin daha anlamlı olması adına burada daha özel bir hediye de tercih edilebilir. Kadın olduğu için bu özel günde hatırlanması gereken sevgilinize bir canlı emanet edebilirsiniz. Bunun için bir canlı çiçek alabilir ve çiçeğin yaşamasını sağlayacağınız bir saksıyı kendiniz yapabilirsiniz. Yapacağınız bu hediye hem ortalama olarak 1 saat içerisinde hazır olacak hem de size maddi konudan bir yük ortaya çıkarmayacaktır. 


Ona Özel Kurabiye Yapın

kadınlar günü hediyesi
mesajlı kurabiye
fiyat
Kadınlar genellikle erkeklere mutfağını emanet etmek istememektedir. Ancak sevgilinize onun için neler yapacağınızı göstermek ve onu mutlu edebilmek adına ona özel olarak kurabiye yapabilirsiniz. Genellikle sevgililer gününde tercih edilen bu uygulamada, sevgilinizi kadınlar gününde de mutlu edebilirsiniz. Bunun için kimseden yardım almamalı ve doğrudan bir tarif bularak bunu uygulamaya başlamalısınız. 
Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyeleri
el yapımı kurabiye
İnternet üzerinde sadece 5 dakikalık bir araştırma yaptığınız zaman nasıl kurabiye yapabileceğinizi, hngi malzemeleri ne kadar kullanmanız gerektiğini ve nasıl şekil vereceğiniz konusunda birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bundan dolayı, mutfakta onun için neler yapabildiğinizi gösterecek ve onun mutlu olmasını sağlayacaksınız. Kurabiye yapımına geçmeden önce, özel kalıplardan da alarak kullanım sağlayabilirsiniz. Kalp desenli ve özel harfler için hazırlanan bu kalıpları alarak hem kalp şeklinde bir kurabiye yapabilir hem de kurabiyelerin üzerinde isminizin olmasını sağlayabilirsiniz. 


Resim ve Fotoğraf Albümü

kişiye özel fotoalbüm
kişiye özel fotoalbüm
fiyat
Sevgililer gün içerisinde onlarca farklı resim çekinmektedirler. Hatıra olarak saklanmakta olan bu resimleri, sevgiliye kadınlar günü hediyesi olarak da değerlendirebilirsiniz. Burada yapmanız gereken şey aslında birçok hediyeye göre daha basittir. Tek yapmanız gereken hangi resimleri çıkarttırmak istediğinize karar vermektir. Resimlerinizi çıkardıktan sonra belirli bir düzene sokabilirsiniz. Özellikle zamana göre yapılan sıralamalarda daha fazla fayda elde edildiği bilinmektedir. Bundan dolayı ilk başlarda çekinmiş olduğnuz resimlerden başlayarak günümüze kadar gelmiş olan resimlerinizi bir araya getirebilir ve sıralayabilirsiniz. Çıkaracağınız resimleri ise doğrudan sevgilinize vermemelisiniz. Bunun yerine güzel bir konuşma yapmalı, resimleri incelerken de her resim için bir şeyler söylemelisiniz. Bu hediyenin hazırlanması konusunda erkeklerin çok fazla zorlanacağı düşünülmemektedir. Çünkü erkeklerin büyük bir kısmı hem kadınlara göre daha duygusal hem de yazılı bir şekilde kendini ifade etme konusunda başarılıdır. Bundan dolayı bu özelliğinizi kullanmanız gerekmektedir. 

Sihirli Kupa

Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyeleri
sihirli kupa bardak
fiyat
Sıcak su ile temas etmesi halinde bir anda renk değiştiren ve siyah görünümünün altında çok özel bir resim ya da söz barındıran sihirli kupa bardakları kadınlar gününde kullanabilirsiniz. Sevgilinizin mutlu olacağı bu bardağı onun için yaptırırken, hiçbir şekilde özelliğinden bahsetmemelisiniz. Ona klasik bir bardak aldığınızı hissettirmeniz ve bardağı ile de bir şeyler içmesini teklif etmeniz sonrasında hediyenin daha anlamlı hale geleceğini göreceksiniz. Sihirli kupa bardağında neler olacağı konusunda ise kesinlikle sevgiliniz ile olan bir resminizi koymalı buna ek olarak da güzel birkaç söz yazmalısınız. Yazacağınız sözler ise bir şiir yerine, onun ne kadar değerli olduğunu anlatan ve tamamen sizin dillerinizden çıkan sözlerden oluşmalıdır. Bu şekilde olduğunda emin olun daha anlamlı olacaktır. 

Mektup Yazın

Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyeleri
aşk mektubu
Çok eski zamanlardan bu yana kullanılan ama internet ve telefon kullanımının artması ile birlikte popülerliğini yitirmiş olsa da, mektup hala insanları duygulandıran bir araçtır. Özel günlerde kullanılmasının yanı sıra, kişilerin söyleyemediklerini itiraf edebilmesi konusunda da faydalanılmaktadır. Kadınlar gününde de aynı şekilde sevgiliniz için mektup yazabilirsiniz. Bu mektupta elbette sevgi sözcükleri olacaktır. Ancak hazırlayacağınız mektupta kesinlikle kadınınız için övgülerde de bulunmalısınız. Çünkü hazırlayacağınız mektupta sevgililer günü ile kadınlar gününün farkını belirtmeniz gerekmektedir. Eniyihediyefikirleri.com sitesinde daha evvel hazırlamış olduğumuz aşk mektubu örneklerini buradan inceleyebilirsiniz. Lütfen TIKLAYINIZ

Evinizde Özel Bir Sürpriz Yapın

Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyeleri
Kız Arkadaşa Kadınlar Günü Hediyeleri
Sevgilinizi kadınlar gününde kendisini özel hissetmesi için evinizde ona küçük bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Bunun için yapacağınız işlemlerde, bir miktar gül ve muma ihtiyacınız olacaktır. Sevgiliniz ile evinize geldiğiniz zaman daha önceden mumları yakmış olması ve yürüyeceği bölümlere de güller dökmeli veya bütün haldeki gülleri koymanız gerekmektedir. Ancak, evinizi süslemeniz ve mumları yakmanız durumunda işlemler tamamen bitmemektedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bir kadının belki de en güzel günüdür. Bu günde, sevgilinizin var olması ile birlikte ne kadar değerli olduğunu, sizin ona ne kadar değer verdiğinizi ve hayatınızdaki önemini de belirtmelisiniz. Bu sayede onun mutlu olmasını sağlamış olacaksınız. 

Kişiye Özel Duvar Saati Yaptırın

Kişiye Özel Karakalem Efektli Duvar Saati
Kişiye Özel Karakalem Efektli Duvar Saati
Sevgiliye alınabilecek kadınlar günü hediyeleri için en güzel alternatiflerden birisi de, duvar saatidir. Hediye denildiği zaman hem erkekler hem de kadınlara alınabilecek olan kol saatlerinde olduğu gibi, duvar saatleri için de çok özel anlamlar yüklenebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken tek şey, etrafınızda bulunan bir fotoğrafçıya gitmektir. Fotoğrafçılar tarafından sizin vereceğiniz resimler için özel olarak duvar saati tasarlanmaktadır. Sevgilinize yaptıracağınız bu duvar saati hem baktıkça sizi hatırlamasını sağlayacak hem de özel bir anlamı olduğundan dolayı onu mutlu edecektir. Ayrıca, yaptıracağınız bu duvar saati için özel bir söz de yazabilirsiniz. 

Romantik Akşam Yemeği

Romantik Akşam Yemeği
Romantik Akşam Yemeği
Erkeklerin özel günlerde partnerlerini genellikle bir yemeğe çıkardığı bilinmektedir. Kadınlar gününde hediye almakta zorlanan ya da hediye yerine partneri ile vakit geçirmek isteyen erkekler için en iyi alternatiflerden birisi, akşam yemeğidir. Ancak, kadınınızın kendisini daha iyi hissetmesi adına akşam yemeğini herhangi bir restoranda gitmek yerine, doğrudan kendiniz yapmayı deneyebilirsiniz. Burada sevgiliniz hem siz yemek yaptığınız için mutlu olacak hem de akşam yemekleri ve ev işleri konusunda ona yardım ettiğiniz için kendisini değerli hissedecektir. Hazırlayacağınız akşam yemeğinde ise, doğrudan sevgilinizin sevmiş olduğu yemeklerden yola çıkmalısınız. Onun sevdiği yemekleri yapmayı denerken kötü bir şeyler yapmaktan ise kaçınmamalısınız. Çünkü yemeğiniz ne kadar lezzetsiz olmuş olursa olsun, sevgiliniz bu durumla ilgilenmek yerine mutluluğunu size aktarmak ile meşgul olacaktır. 

Sevgili Kombinleri

Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyeleri
sevgili tişörtleri
fiyat
Herhangi bir kapalı veya da açık mekanda, son dönemlerde çok sık sevgili kombinlerini görebiliriz. Kişilerin aynı tarz elbiseleri ve hatta ayakkabıları giymiş olduğunu görebilirsiniz. Erkekler bu tarz durumlar ile karşılaştığında genellikle şaşırıyor olsa da, kadınların bunlara çok fazla önem verdiği bilinmektedir. Bundan dolayı sevgilinizin içinde olan ama size kabul etmeyeceğiniz düşündüğü için söyleyemediği kombini yapmaya başlayabilirsiniz. Şuan birçok mağazada sevgililer için hazırlanmış olan kombinleri bulabilirsiniz. Bunlardan aldıktan sonra sevgilinize hediye edip kısa bir konuşma yaptığınızda, ortak bir plan yapmalısınız. 

Almış olduğunuz hediyeleri birlikte giydikten sonra sevgiliniz ile birlikte herhangi bir eğlence mekanına gidebilir, sinemaya gidebilir ya da birlikte akşam yemeği yemek için dışarı çıkabilirsiniz. Sevgilinizin bu hediyeyi aldıktan sonra sizinle birlikte yürürken, kolunuza daha sıkı sarıldığını hissedecek ve gözündeki mutluluğu da göreceksiniz. 

Ona Özel Bir Video Hazırlayın

Sevgiliye Kadınlar Günü Hediyeleri
Sevgiliye Kadınlar Günü sürprizi
Sevgiliye kadınlar günü hediyesi ne alınır merak eden kişilerin yapabileceği en güzel hediyelerden birisi de özel bir videodur. Yine sevgililerin flört dönemine başladıklarında çok fazla tercih ettikleri bu yöntem, kadınlar gününde de kesinlikle etkili olacaktır. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey özgüven ve kameradır. Video hazırlarken elbette sizlerin kamera karşısına geçerek hem sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi hem de kadınlar gününün önemi ve sevgiliniz hakkında söyleyeceklerinizi kayıt altına almanız gerekmektedir. Burada kolaylık sağlamak adına bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz. 

Hazırlayacağınız bu videonun dolu dolu olması gerekmektedir. Bunun için arkadaşlarınızdan ya da aile üyelerinizden video konusunda destek alabilirsiniz. Hatta hiç tanımadığınız insanlardan bile video konusunda destek alabilirsiniz. Burada kişilerin genç bireylerden daha kolay destek alabilecekleri bilinmektedir. 

Videonun konusu hakkında da kişilerin zorluk yaşadığı bilinmektedir. Burada kişilerin daha önceden bir metin hazırlaması ve videoda bulunacak olan her bireye en az 1 adet kelimeyi okuması ve bunu da videoya alması konusunda işlem yapmalısınız. Parçalar halinde elinizde bulunacak olan bu videoları basit bir bilgisayar işlemi ile bir araya getirebilir ve oldukça keyifli bir videonun ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.

En İyi Hediye Olarak Aksesuar

sevgili bileklikleri
sevgili bileklikleri
fiyat
Kadınların gün içerisinde nereye gidecek olursa olsun, giymiş oldukları kıyafetlere göre belirli bir kombin yaptığı ve aksesuarlardan faydalandığı bilinmektedir. Bu durumdan yola çıkarak sevgilinizin gün içerisinde ya da özel günlerde kullanacağı şekilde özel bir aksesuar alabilirsiniz. Sevgilinizin zevklerini ve aksesuar kullandığı alanları göz önünde bulundurarak özel bir saat alabilir, küpe, kolye ya da daha anlamlı olan tektaş veya alyans alabilirsiniz. Oldukça kapsamlı olan aksesuar ürünlerinde tek ürün alabileceğiniz gibi set halinde de ürün alabilirsiniz. Örnek verecek olursak tek bir model üzerinden kolye, küpe, bileklik alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, hem gündelik hayatında kullanması hem de özel davetlerde kullanabileceği şekilde iki ayrı hediye alabilir ve bunu güzel bir konuşma sonrasında, sevgilinizin kadınlar gününü kutlamak ve onu değerli hissettirmek adına sunabilirsiniz. 

Sevgiliye hediye konusunda görüldüğü gibi onlarca farklı alternatif bulunmaktadır. Kadınlarımızın bu özel gününde belirtmiş olduğumuz hediyelerden ya da tamamen sizin emekleriniz ile yapacağınız hediyelerden faydalanarak onları mutlu etmeniz mümkündür. Bunun yanı sıra belirtmiş olduğumuz hediyeler ya da organizasyonlara ek olarak sizler de işlem yapabilirsiniz. Yani belirtilen yöntemlerden bir ya da bir kaçını bir araya getirerek düzenlemeler yapabilir ve ortaya tamamen sizin eseriniz olan özel bir hediye çıkarabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Top