z Sevgiliye Kahvaltı Hazırlama Önerileri | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye kahvaltı
14 şubata harika bir kahvaltı ile başlamak istiyorsanız ve bu sevgiliniz ile beraber olsun diyorsanız o halde hemen kaldırın bedeninizi ve ona harika bir kahvaltı hazırlamak için tüyoları almaya başlayın. 14 Şubat sevgililer günü temalı kahvaltı masanız bizce hep kalpten olmalı ve sevgiliye en güzel sürprizler şekilde sunulmalıdır. Ne kadar zor ya bu iller dediğinizi duyar gibiyiz ama öyle hemen gözünüzü korkutmayın. Bizler genellikle yapımlarını da gösteren anlatımlarımız ve görsellerimiz ile sizlere destek veriyor olacağız.


Domatesten Kalp Yapmak

kalp şeklinde domates
Domates öyle sıradan dilim dilim ya da ortadan ikiye ayrılmış olarak mı servis edilecek elbette hayır. Konu sevgiler günü masası ise domates bile aşkı ilan etmeli diye düşünüyoruz. 
kalp şeklinde domates yapımı
Bunun için çeri domates almanız gerekecek ama artık her markette kolaylıkla bulunabiliyor. Görsel size çok kolay bir şekilde zaten anlatıyor. Yapmanız sadece birkaç dakikanızı alacak. Birleştirmede ince marketlerde satılan kürdanları kullanabilirsiniz.

Sosisten Kalp Yapmak

kalp şeklinde sosis yapımı
Sosisten kalp yapmakta aynı domates mantığında ilerliyor olacak. Bu sebeple sosis alırken küçük boyları tercih etmenizde fayda var. İsterseniz kalp şeklinde kanepe gibi hazırlayabilişiniz ya da , kalp şeklini verdikten sonra haşlama olarak da sunum yapabilirsiniz. 
Sevgiliye Kahvaltı Hazırlama
Kalp şeklini en kolay ve en güzel şekilde verebileceğiniz sosis 14 Şubat kahvaltı önerimizde mutlaka yer almalı diye düşündük.

Kalp Şeklinde Kanepeler Hazırlamak

sevgiliye kahvaltı sürprizi
Kahvaltı sofranıza kanepe yani küçük atıştırmalıklar koymak istiyorsanız küp kesilmiş kaşarın üstüne, küçük kalp kalıp ile kesilmiş sucuklar ekleyebilirsiniz. Hem hoş bir atıştırmalık hem de güzel bir görsel yaratıyor olacaktır.

Yumurtaya Kalp Şekli Vermek

Sevgiliye Kahvaltı Hazırlama
Yahu yumurtasız kahvaltı olur mu? Yumurtaya da mı kalp şekli dediğinizi duyuyoruz. Nasıl oluyor ki demeyin? Görseli incelediğinizde nasıl kolay olduğunu anlıyor olacaksınız. Yapmanız gereken iki lastik toka, bir uzun çubuk bir kağıt ve bir de yumurta. Yumurtanızın yeni soyulmuş sıcak olmasına dikkat ediniz. Bu şekilde çok daha çabuk şekil alıyor olacaktır. 

Kalp Sunum İle Tost Yapımı

sevgiliye kahvaltı sürprizi
Ben tosta tost demek, tostum kalp şeklinde olmayınca 😊 tost ekmeğinizin ortasını kalp kalıbı ile çıkarıp bir tost ekmeğinin üzerine koyunuz. Tavayı hafif yağlayarak ekmeğinizi koyunuz ve kalp kısmının içine yumurtanızı kırınız. Tavanızın ağzını kapatarak o yumurtanın iyice pişmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle sevgililer günü ikramına yakışır bir sunum olacak.

Tavada Kalp Şeklinde Yumurta

sevgiliye sürpriz kahvaltı
Tavada kalp yumurta yapmak aslında çok daha kolay elbette. Bir metal kalp kalıbınız varsa işiniz çok kolay. Kalıbınızı tavaya koyunuz ve içine yumurta kırınız. Haff piştikten sonra alıp kalp şeklinde yumurtanızı servis edebilirsiniz.


EL MARİFETİ OLANLARA KREP TASARIMLARI

Sevgiliye Güzel Kahvaltı Hazırlama
Krep yapmayı seviyorum ve özellikle sevgilim seviyor diyorsanız o halde biraz hareket katalım ne dersiniz? Krep hamurunu çok ince akacak bir poşet ya da ekipmanın için koyabilirsiniz. Tavada isterseniz onun baş harfini ya da kalp şeklini ya da istediğiniz bir görseli yapmayı deneyebilirsiniz. Harika bir sevgililer günü ikramı olacak.

Kahvaltı Sonrası Ufak Bir Tatlı Molası

Sevgiliye Kahvaltı Hazırlama
Kahvaltı sonrası biraz tatlı yemek isteyebilirsiniz. Sevgililer günü konseptli tatlı olarak hafif önerilerimiz var elbette. Meyve bunlardan ilki. Bu mevsimde karpuzu bulamıyor olsanız da, ananası, çileği ve elma ya da armutu kolaylıkla bulabilirsiniz. Bunları da küçük kalp kalıplar ile keserek bir şişe geçirip ikram edebilirsiniz.  Eğer daha da tatlandırmak isterseniz meyveler için bir çikolata sosta hazırlayabilirsiniz. Böylelikle daha keyifle yenilesi bir tatlı ortaya çıkarmış olacaksınız.

Yorum Gönder

 
Top