z Kişiye Özel Sevgili Bileklikleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgili Bileklikleri
İnsanlar sevdikleri için her şeyi yapabilmektedir. Onların mutlu olması ve yüzlerinin gülmesi her şeyden daha önemli olmaktadır. Sevgililer ve ya eşler birbirlerini mutlu etmek için birçok yöntemler denemektedir. Birbirlerine hediye almakta ve sevindirmektedirler. Sevgililere oldukça farklı tarzda ve türde birçok hediye alınabilir. Fakat kombin olarak alınan eşyalar daha çok tutmaktadır. Örneğin sevgili kombini saatler ve ya bileklikler. Takılar hediye konusunda oldukça fazla tutulmakta ve tercih edilmektedir. Sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeler arasında bileklikler yer almaktadır. Bu makalemizde uzunca sevgiliye özel bileklik modellerinden bahsedecek ve sizlere önerilerde bulunacağız. Geçelim sevgililer için bileklik modellerini göstermeye…

Roma rakamlı bileklik

Roma Rakamlı 2'li Sevgili Bileklikleri


Sevgili bileklikleri arasında ilk örneğimiz roma rakamlı bileklik çeşitidir. Bileklikler sevgililer ve eşler tarafından oldukça fazla kullanılmaktadır. Özellikle kombin şeklinde satılan bu bileklikler son zamanlarda oldukça fazla rağbet görmüştür.  Roma rakamı ile yazı yazılan bu bileklik oldukça iyi tasarıma sahiptir. Sevgililer içinde çok şık bir kombin olmaktadır. Bileklikler üzerine tarihler yazılmaktadır. Sizin için önemi olan tarihi yazdırabilirsiniz. Beraber olduğunuz zamanın tarihi genellikle tercih edilmektedir. Evli iseniz çocuğunuzun doğduğu tarihide tercih edebilirsiniz. 

iki isimli sevgili bileklikleri

İki İsimli ve Tarih Yazılı Kişiye Özel Bileklik


Sevgililer için hediye olarak genellikle takı tarzında eşyalar tercih edilmektedir. Bu eşyalar arasında kolyeler, bileklikler ve yüzükler daha çok yer almaktadır. Konumuz olan ise sevgili bileklikleridir. İki isimli ve tarih yazılı olan kişiye özel bileklik sizin ve ya sevgilinizin bileğinde oldukça şık duracaktır. Bileklik tıpkı yukarıda görüldüğü gibi bir yapıya sahiptir. İnsanların bileğinde çok güzel ve nazik durmaktadır. Ayrıca oldukça derin ve güzel bir anlama sahiptir. Üzerine sevgiliniz ve ya eşiniz ile isimlerinizi ve tarih yazdırabiliyorsunuz. Belki de en anlamlı eşyalarınızdan birisi olacaktır. Bu tarz bir hediye düşünür iseniz tercihiniz bu modelden yana olabilir. İsim yazılı bileklikler kategorisine girmektedir. 

Fotoğraf Baskılı Metal Bileklik

Fotoğraf Baskılı Metal Bileklik


Belki de bileklikler arasında en ilgi çekeni ve en ilginç olanı bu modeldir. Resimli olan bu bileklik metal bir çerçeveye sahiptir. Çerçeve üzerinde yuvarlak olan bir fotoğraflık kısım vardır. Bu kısma sevgiliniz, eşiniz ve ya sevdiğiniz insanların fotoğrafını koyarak hediye edebilir ve ya kendiniz kullanabilirsiniz. Bahsettiğimiz bileklik yukarıdaki gibidir. Bu bileklik oldukça özel tasarlanmış ve anlam yüklenmiştir. Sevgililer ve ya eşler için alındığında anlamı oldukça büyük olabilmektedir. Bu bilekliğe anlamı yükleyen ise fotoğraf olmaktadır. Ona göre fotoğraf seçiminizi yapmanız gerekmektedir. Hediyelik sevgili bileklikleri niyetine de kullanılabilir. 

Kişiye Özel Tarih Yazılı Bileklik

Kişiye Özel Tarih Yazılı Bileklik


Kişiye özel tarih yazılı bileklikler ile kolunuzda anlamlı bir eşya taşıyabilirsiniz. Sevgiliniz için olsun ve ya kendiniz için aynı şekilde, sıradan bileklikler almak yerine bu tarz anlamlı ve güzel bileklikler tercih etmeniz çok daha iyi olacaktır. Ayrıca sevdikleriniz içinde bu tarz hediyelik bileklikler hazırlatabilirsiniz. Bu bileklik daha çok sevgililere özel bileklik olmaktadır.  Yukarıdaki resimdeki gibi güzel bir şekilde tasarıma sahiptir. Genellikle sevgililerin ilk tanıştıkları gün veya evli kişilerin evlendiği tarih yazılmaktadır. 

Kişiye Özel Roma Rakamlı Tarihli Bileklik

Kişiye Özel Roma Rakamlı Tarihli Bileklik


Kişiye özel roma rakamlı bileklik modelleri son dönemlerde oldukça fazla tercih edilmektedir. Bileklikler çok kullanışlı ve güzel anlamlar ifade edebilmektedir. Çoğu kişi tarafından bu tarz takı ve aksesuar ürünleri oldukça sevilmektedir ve hediye olarak verilmektedir. Roma rakamı ile bileklik üzerine dilediğiniz tarihi yazdırabilirsiniz. Oldukça güzel zincirli bir kordona sahiptir. Kaliteli bir şekilde üretilmiş olup hediye olarak verilebilir. 

İki İsimli Sevgili Bileklikleri

İki İsimli Sevgili Bileklikleri


Çift bileklikleri eşler ve sevgililer tarafından kullanılmaktadır. Sadece bileklikler değil son zamanlarda çiftlere yönelik kazaklar, ayakkabılar, kolyeler ve telefon kapları dahi üretilmiştir. Bunların üretilmesinin nedeni de isteğin çok olmasıdır. Konumuzun amacı bileklikler olduğundan bilekliklerden örnek vereceğiz. Hediyelik sevgili bileklikleri olarak birçok örnek ve model sunabiliriz. Bu örneklerden biriside yukarıda resimde yer almaktadır. Oldukça güzel bir tasarıma sahip olan bu çift bileklikleri kaliteli ve çok tercih edilmektedir. İnsanların isteklerine ve kalitesine göre üretilip sipariş üzerine, isimler yazılmakta ve gönderilmektedir. Sevgililer ve ya eşler tarafından birbirlerine hediye olarak alınabilecek güzel hediyelerden birisidir. 

bayan bileklikleri

İsme Özel Sonsuz Aşk Metal Bileklik


İsim yazılı bilekliler için örnek olarak birçok model sunuyoruz. Sevgililer birbirlerine hediye olarak bu tarzda takılar almayı düşünüyorlar ise sıradan kolye ve takılar yerine bu şekilde anlamlı ve isim yazılı bileklikleri tercih etmeleri çok daha iyi olacaktır. Hediyelik çift bileklikleri olarak satılmakta olup kişiye özel isimler yazılmaktadır. Çelik kasası vardır ve kısa zaman içerisinde hazırlanır. Bahsettiğimiz bileklik yukarıdaki gibidir. Sevgilinizin ve ya eşinizin ismini yazdırarak ona hediye edebilirsiniz. Bu bileklik hediye içinde mükemmel bir tercih olmaktadır. 

isime özel erkek bilekliği

Kişiye Özel İki İsimli Bileklik


Kişiye özel isimli bileklik modelleri olarak birçok çeşit vardır. Hepsi tercih edilebilir güzellikte bileklik modelleridir. İsim yazılı bileklikler sevgililer için oldukça fazla tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Sevgililer aralarında öyle anlamlı takılar alarak sevgilerini ve aşklarını daha kalıcı kılmaktadırlar. Ayrıca böyle anlamlı hediyeler ile birbirlerini önemsediklerini göstermektedirler. İsim yazılı bileklikler adı altında satılmakta ve oldukça fazla tercih edilmektedir. Kaliteli bir malzeme üzerine belirttiğiniz isimler beyaz bir yazı ile yazılarak size gönderilir. Hediyelik bileklik olarak sevgilinize alabilir ve onu mutlu edebilirsiniz. Bileklik tasarım olarak oldukça iyidir. Bilekliğin metal kısmı paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Erkek ve kadın için uygundur ve farklı modeller almaya gerek yoktur. Yazılar ise üzerine lazer işleme ile silinmez bir şekilde yazılmaktadır. 

Kişiye Özel Roma Rakamlı Bileklik

Kişiye Özel Roma Rakamlı Bileklik


Roma rakamlı bileklik modelleri de oldukça fazla sevilmektedir. Bu bileklikler sevgililer için çok tercih edilmekte ve genellikle hediye olarak alınmaktadır. Roma rakamı olarak anlamlı bir tarih yazdırabilir bunu ömrünüz boyunca bileğinizde taşıyabilirsiniz. Gene diğer bileklikler gibi metal kısmı paslanmaz çelikten üretilmiş olup yazılar lazer ile yazılmıştır. Yazılarda silinme ve bileklikte soluklar meydana gelmez. Bu şekilde hediyeler ile sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolaydır. Sıradan ve ilginç hediyeler yerine bu tarzda klasik aksesuarlar tercih etmek çok daha iyi olmaktadır. 

çift bileklikleri

Sevgililere Özel isim Yazılı Ahşap Bileklik


Sevgilinize özel olarak ahşap bir bilekliğe isminizi yazdırabilirsiniz. Çift bileklikleri içerisinde en nostaljik olanıdır diyebiliriz. Ahşap bir yapısının olması bu bilekliği oldukça özel kılmaktadır. Dilerseniz kendiniz için alabileceğiniz gibi sevgiliniz içinde alabilirsiniz. Erkek ve kadın fark etmeden iki taraf içinde uygun ölçülerde üretilmiştir. Doğal ahşap malzemelerinden üretilmiştir. Kordon kısmı ise yüksek kaliteli deri malzemeden üretilmiş olup sağlığı etkileyen kötü maddeler kullanılmamıştır. 

erkeklere hediye bileklik

Erkeklere Özel Bileklik


Bileklik yukarıdaki gibi görünmektedir. Doğum günü ve ya özel günlerde hediye olarak verilebileceği gibi sıradan günlerde dahi sevgilinize bu tarz bir anlamlı hediye alabilirsiniz. Hediye almanın anlamı zaten, karşınızdaki kişiyi sevindirmektir. Ona, onu önemsediğinizi ve sevdiğinizi bu tarz yöntemler ile kolaylıkla bahsedebilirsiniz. Onu sevindirecek olan bu bileklik oldukça şık üretimi ile gözlere çok hoş hitap etmektedir. 

Yorum Gönder

 
Top