z Karakalem Resim Çizimleri | En iyi Hediye Fikirleri

Karakalem Resim

Bazı şeyler üzerinde yüz yıllar geçse bile değerini, anlamını kaybetmiyor. Hatta üzerinden yıllar geçince çok daha kıymetlenir, daha çok anlam kazanır. Sevdiklerimize ait resimler ve fotoğraflarlar da üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin anlam ve önemini arttırarak, gelecekteki varlığını sürdürür. Hele ki sevdiklerimize ait fotoğraflar bir sanat eserine dönüştürülmüş ise paha biçilemez bir değere kavuşmuş olur. Örneğin yağlı boya veya karakalem portresi çizilmiş sevdiklerimize ait sanatsal çalışmaları adeta gözümüz gibi korur, zarar görmemesi için elimizden ne gerekiyorsa yaparız. Usta ressamların el emeği göz nuru ile fırçasından, kaleminden ortaya çıkarmış oldukları bu resimleri, tabloları yaşadığımız alanların en güzel köşelerinde sergilemekten mutluluk ve gurur duyarız. Zira o resimler artık sadece bize özel olmaktan çıkmış, neredeyse herkesin görmesini istediğimiz birer sanat eserlerine dönüşmüşlerdir.

Karakalem Resim Çizimleri

Kara kalem portre siparişlerini tamamlayıp gönderdiğimiz çok değerli müşterilerimizden bazıları ev ya da işyerlerinde gerek duvarlarında gerekse çalışma masalarında sergiledikleri karakalem çizimlerimizin fotoğraflarını çekerek ara sıra sağ olsunlar bizlerle paylaşıyorlar. Çoğu zaman karakalem bu çizimlerimizin yanında kendileri de yer olarak ve yüzlerinde de tatlı bir tebessüm ile fotoğraflarını çekip bizleri gönderiyorlar. Ve bize gönderdikleri fotoğrafların altına tonlarca teşekkür cümleleri ile dolduruyorlar.

Karakalem Resim Çizimleri

Bu mutluluğa sebep olmak ve ortak olmak öyle tarifi imkansız keyif verici bir şey ki, bunları anlatmaya inanın kelimeler yetmiyor. Bizim atölyemiz den “usta ressamlarımız” ellerinden ortaya çıkarılmış şahane kara kalem portreleri Türkiye’nin herhangi bir evinde ya da iş yerinde sergileniyor olması bizim için gurur verici bir şey! Altında imzamız olan bu kara kalem sanat eserleri sergilendiği mekânlarda adeta bizden de bir parça olarak uzunca yıllar durur. O köşe artık bizim köşemizdir.

Karakalem Resim Çizimleri

Evet, sevgili dostlar, sipariş verdiğiniz karakalem portre resim çizimlerini yaparken bu anlayış ve bakış açısı ile hazırlıyoruz. Örneğin bize Balıkesir’in yazlık köşesi olan Ayvalık ilçesinden bir karakalem portre siparişi geldiğini farz edelim. Ayvalık'tan bize sipariş veren müşterimizin çizimini yaparken örneğin şöyle senaryolar geçer. Çizimini tamamlayıp Ayvalık’a göndereceğimiz bu karakalem resim, Ayvalık'ta bir kafede, bir pansiyonda, bir restoranda ya da insanların sıklıkla gittiği herhangi bir mekânda sergilenebilir.

Karakalem Resim Çizimleri

Karakalem çizimimizi o kadar mükemmel yapmalıyız ki resimden anlayan da anlamayan da herkes sanatımıza hayranlıkla baksın. Ve inanın hangi şehre karakalem portre siparişi gönderecek olursak olalım o şehirdeki herkesin portre çizimimizi görebileceğini, eleştirebileceğini düşünerek çizimlerimizi yaparız. Bu sebeple karakalem portre çizimlerimiz hep en iyi, en mükemmel olduğuna inandığımız anlarda artık tamam! Şimdi oldu deriz. Ve mükemmel olduğuna inandığımız haliyle karakalem portreleri Türkiye'nin dört bir yanına göndeririz. Altına imzamızı attığımız her karakalem çizim, atölyemizden işte bu düşünce ve anlayış ile çıkarlar.

Karakalem Resim Çizim Örneği


Karakalem Resim Çizimleri

Sevgili dostlar, her yazımızda olduğu gibi yazımızın sonunda da bizlerin çok hoşuna giden ve sizin de beğeneceğini inandığımız harika bir karakalem portre resmi yayınlıyoruz. Bu üç kişilik karakalem portre resmimizin kısaca çizim hikâyesi söyle; baba ve iki çocuğunun birbirinden bağımsız üç farklı resimlerinden bir araya getirerek oluşturduğumuz bir portre oldu bu. Ve bizce ortaya harika bir karakalem sanat eseri çıktı. Genelde farklı resimlerden ortaya çıkarılan karakalem çizimler de teknik bazı sıkıntılar oluşuyor. Ancak bu çizimimizde gerçekten de teknik olarak mükemmel bir uyum göze çarpıyor. Umarız sizde beğenmişsinizdir.

Karakalem Resim Çizimleri

Şimdi birazda iş konuşalım. İnternet sitemiz üzerinden %100 müşteri memnuniyeti garantili, karakalem portre sipariş alımları son hızla devam etmektedir. Karakalem portre çizimleri beğenme garantilidir. Memnun olmadığınız çizimler için ücret iadesi yapıyoruz. Sevdiklerinize sürpriz yapmak ve onları mutlu etmek istiyorsanız, yapacağınız işlem çok kolay. İnternet sitemiz üzerinden veya whatsapp üzerinden bizlere, sevdiğiniz kişilerin çözünürlüğü yüksek, kaliteli fotoğraflarını gönderiyorsunuz. Bizde benzetme garantili karakalem resimlerini çizerek, çizimleri korunaklı bir şekilde adresinize gönderiyoruz.

Karakalem Resim Çizimleri

Eşinizin dostunuzun kısacası tüm sevdiklerinizin yıllarca unutamayacağı ve sergilemekten gurur duyacakları harika karakalem çizimler vaat ediyoruz. Siz de portreresim.com’un mutlu müşterilerinden biri olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterli. Yeni bir karakalem konulu yazı da daha buluşmak dileğiyle.. Hoşça kalın...

Karakalem Resim Çizimleri

Siz de yukarıdaki telefon numarasından hızlı şekilde WhatsApp üzerinden karakalem portre resim siparişinizi verebilir ve ister kendiniz için resim çizdirir, isterseniz de sevdiğiniz kişileri orijinal bir karakalem resim hediyesi ile mutlu edebilirsiniz. 

Yorum Gönder

 
Top