z Yeni Evlenen Yakın Arkadaşa Hediye | En iyi Hediye Fikirleri

yeni evli arkadaşa hediye
Günler o denli çabuk ilerliyor ki bir de fark etmişsiniz ki o çoktan büyümüş ve en sevdiğiniz çocukluk arkadaşlarınızdan biri veya üniversiteden can ciğer arkadaşınızın düğün davetiyesini almışsınız. Ve çok kısa bir zaman diliminde artık çocuğu olmaya başlayanlar olmuştur. Size çok garip gelse de herkes bu zamanlardan geçiyor. Arkadaşlarımızın özel günlerinde yanlarında olduktan sonra gelenekler gereği evli olunduktan sonra bir de kendilerine düğün hediyesi vermek isteriz. Tabi hediye seçerken bir hayli de güçlük çekeriz. Ekseriyetle yeni evlenen sevdiklerimize ev objeleri hediyesi alınsa da alınabilecek şeyde karar vermek bir hayli güç oluyor. Birde sevgili dostunuza hediye alıyorsanız çok daha özenli olmak istersiniz. Seveceği ve hakikaten işine yarayacağı tipte hediyeler almak çok daha mantıklıdır. Bu tipteki armağanları seçerken önem vermemiz gerekli kimi şeyler söz konusudur. Evlenen arkadaşınız bundan böyle eşi ile birlikte yaşayacak olduğundan ikisini de memnun edecek hediyeler almak çok daha isabetli olacaktır. Yeni evlenen arkadaşa hediye seçerken hangi şeylere önem vermeliyiz en başta bu konudan bahsedelim. 

En Yakın Arkadaşınıza Hediye Seçerken


• Arkadaşınızın evde her zaman kullanabileceği hediyeler alınması daha daha doğrudur. 
• Hediye aldıktan sonra evine konuk olarak gidip orada verilmesi gerekir.
• Yeni evlenen dostunuzun eşinin de her zaman kullanabileceği tipte hediyeler gerekli. Örneğin meyve sıkacağı, elektrikli ev aletleri, duvar tabloları, süs vazoları, kırlentler, yastıklar, kupa bardaklar, tost makinesi çay makinesi ve ya kahve makinesi gibi mutfak objeleri olabilir. 

Bu kriterlere dikkat ettikten sonra arkadaşınız için hediye seçmek için bir çarşı turu yapmanın zamanı geldi. Sizler için yeni evlenen arkadaşa alınacak hediyeler için örneklemelerde bulunacağız. Yeni evlenen çifti sevindirecek armağanlar alın. 

İsimlerine Özel Bir Çerçeve

evli çifte hediye fikirleri

Yeni evlenen karı kocaya hediye seçerken ince eleyip sık dokumakta yarar söz konusudur. Bu tipteki armağanların eşleri mutlu etmesi ve evinde kullanabileceği tipte eşyalar olması daha çok önerilmektedir. Bu tipteki armağanları alırken ucuz şeyler düşünmemek, spesial hediyeler almak insanların gözünde daha iyi ve kaliteli bir imaj oluşturacaktır. Sonuçta aldığınız kalitesiz ürün az bir süre içinde arızalanır ise hediye aldığınız arkadaşınız üzülecektir. Elbette ki bu konu sizin de keyfinizi kaçırır. Bu sebepten ötürü alacağınız armağanları markalı ve garantili yerlerden almalısınız. 

Fotoğraflarına Özel Bir Amerikan Servisi

evli çifte hediye fikirleri

Bu konuya dijital eşyalarda çok daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Yeni evlenen arkadaşa hediye alacak kişiler almadan önce internette "Yeni evli karı kocaya hediye ne alınır?" şeklinde incelemeler yapmakta ve kolaylıkla fikirler edinilebilmektedir. Sizler için bu makalede hediye önerilerinde bulunacağız. O halde yeni evlenen dosta alınacak hediyeler ne olabilir?. 

Mutfaklarına Özel Elektronik Mutfak Araç Gereçleri

evli çifte hediye fikirleri
Yeni evlenen aşıklara hediye seçerken ince düşünmekten bir hiç zarar gelmez. En başta armağanı almadan önce bir düşünüp işine yarayabilecek ürünler seçmekte bir hayli yarar söz konusudur. Sevdiğimiz birisine hediye seçerken o kişinin ihtiyaçlarına göre almak çok daha mutluluk verici olmaktadır. Bu konu yalnızca yeni evlenen sevgililer için geçerli olmamaktadır. Onlarda çok daha iyi ve işe yarayacak hediyeler seçmek önemli bir durumdur gerçekte. Hele ki yakın ve sevdiğiniz bir arkadaşınız ise bu durumlara daha çok önem ve özen göstermelisiniz. 

Yeni Evlenen Çiftlere Özel Evlilik Temalı Termos Bardaklar

evli çifte hediye fikirleri
Çevrenizde mutlaka yeni evlenen kişiler olmuştur. Evlerine misafirliğe, hayırlı olsuna v.s. ziyarete gitmişsinizdir. Veyahut da en azından çevrenizden bu tip durumlara tanıklık etmişsinizdir. Olmasınız da. Bu makalede alınabilecek hediyeler konusunda siz de her şeyi öğreneceksiniz. Evlenen arkadaşınız için hediye belirlerken mutfak objeleri şeklinde hediyelere yönelmek bir hayli akıllıca olabilmektedir. Yeni evlenen karı kocaya daha çok insanlar bu tipte armağanlar almaktadır. Bunlara örnek verecek olursak çay makinesi tost makinesi ve ya kahve makinesi şeklinde gereksinim malzemeleri olabilir. Yalnız arkadaşınızda tost makinesi varsa sizlerin bunu tekrar ona hediye olarak almanız sizin hediyenizin rafa kaldırılıp diğeri bozuluncaya kadar kullanılmayacağı anlamı taşımaktadır. 

Bir Yastıkta Kocasınlar Diye İsme Özel Çift Yastıkları

evli çifte hediye fikirleri

Bu sebepten dolayı mutfak objeleri alırken arkadaşınızın aldığınız eşyaya sahip olmadığını bilmeniz lazım. Ayrıca bu tip durumlar arkadaşınız kahve makinesi ve ya meyve sıkacağı gibi mutfak aletleri almak istemiş ve alamamış ise bunu sizlerin hediye etmeniz onu bir hayli sevindirecektir. 

Duvarlarına Tarz Katacak Parçalı Kanvas Tablolar

evli çifte hediye fikirleri

Yeni evlenen aşıklara hediye seçerken zevkli hareket etmeye çalışın. Esasen sevdiğiniz bir kişi ise alacağınız armağana bir hayli dikkat edersiniz. Sonuçta kimse aldığı hediye yüzünden karşısında insana mahcup olmak istemez. Sizler için bu hususta 2 örneğimiz duvar için tablo ve ya resimler olabilir. Arkadaşınızın keyfini biliyor iseniz tam olarak ona ve evine göre güzel bir tablo almayı düşünebilirsiniz. Her geldiğinizde aldığınız hediye tablonun duvarda olması sizi bir hayli sevindirecektir. Hatta arkadaşınız onu her gördüğünde sizi anımsayacak ve teşekkür edecektir. Bu sebeple bu tipte armağanlar bir hayli güzel ve etkili olabilmektedir. 

Yemek Masaları İçin Spesial Yemek Takımları

evli çifte hediye fikirleri
Yeni evlenen arkadaşınızın evinde ilk zamanlar gelecek konuklar çok olacağından yemek takımları ve ya kahve takımları gibi porselen eşyalara bir hayli gereksinimi olacak. Arkadaşınız bu objeleri esasen almış olacak ancak bu tip eşyaların fazlasının hiç bir zararı olmaz. Sürekli kırılabilen ve gereksinim olan eşyalardır. Bu sebeple tercihinizi bu tip spesial yemek takımları kahve ve ya çay takımları gibi eşyalardan kullanıp arkadaşınızı mutlu edersiniz. 

En Şık Yatak Odaları İçin Nevresim Setleri

evli çifte hediye fikirleri
Yeni evlenen karı kocaya hediye seçerken gereksinim doğrultusunda her şey seçilebilir. Ancak kimi eşyaların çok sayıda bulunmasının rastgele bir zararı yoktur. Örneğin yukarıda porselen takımlardan bahsettik. Burada ise nevresim takımları yatak yastık kılıfları ve ya koltuk kılıfları gibi eşyalardan bahsedeceğiz. Bu eşyaların fazla olmasının bir mahsuru olmadığı gibi bir hayli faydası olmaktadır. Şöyle ki evli sevgililer koltuklarının ve ya yataklarının kılıfını arada değiştirerek değişkenlik yaratmak isteyebilir. Ve ya kılıf sonuçta rastgele bir şekilde yırtılıp kirlenebilir bu tip durumlarda da yedek kılıflar ve ya nevresimler olması çok önemlidir. Hatta gelip yatıya kalacak konuklarınız içerisinde her daim köşede temiz nevresimlerinizi olması çok önemlidir. 

Ev Yaşamına Uygun Robotlar ve Ev Gereçleri

evli çifte hediye fikirleri
Yeni evlenen arkadaşınız için hediye seçerken pratik mutfak eşyalarına bir göz atmanızı öneriyoruz. Yukarıda resimde gördüğünüz tipte eşyalar mutfakta mucizevi başarılara imza atmaktadır. Bu tip eşyaların kullanımı bir hayli pratik ve basit olmaktadır. Mutfakta geçirdiğiniz vakti kısaltmakta ve yemekleri çok daha çabucak hazırlamanızı sağlamaktadır. Bu sebeple evlenen arkadaşınız için hediye seçerken bu tip seçeneklere göz atmanızı öneriyoruz. Pratik mutfak objelerini internet alışveriş sitelerinden ve küçük tefek ucuzluk pazarlarından bulmanız söz konusudur. Ancak kalitesiz ve işe yaramayacak tipte fena eşyalar almanızı tavsiye etmiyoruz. Çabucak kırılması ya da bozulmasını kimse istemez sonuçta. 

Elektronik Cihazlar, TV, X-BOX, Oyun Konsolları


evli çifte hediye fikirleri

Arkadaşınızın televizyonu akıllı değil ise ona tv box denilen ve televizyonları akıllı televizyona çeviren cihazlardan almayı düşünebilirsiniz. Eşi ile bu hediyeden bir hayli mutlu olacaktır ve her televizyon izlediğinde sizi hatırlayacaktır. Bu tipte armağanlar tüm teknoloji marketlerde yer almaktadır. Buralardan garantili ve faturalı şekilde alıp kurulumunu siz bile yapabilirsiniz. Bir hayli sıradan ve eğlencelidir. Televizyon ise bu kutu ile internete bağlanmasından tutun oyun oynamaya kadar her türden aktiviteyi gerçekleştirebiliyor. Çok pahalı olmayan bu kutuları LCD TV ve HD girişi yer alan modern yapıdaki televizyonlar desteklemektedir.

Yorum Gönder

 
Top