z Doğum Günü Kutlama Mesajları | En iyi Hediye Fikirleri

doğum günü sözleri
Varlıkları ile bizlere adeta gerçek bir hediye sayılan sevdiklerimizin doğum günleri, bizler için de son derece önemlidir! Peki, sevdiğiniz insanların yaş günlerini etkileyici ve güzel doğum günü mesajları ile kutlamak ister misiniz? Uzaktaki sevdiklerinizin, arkadaşlarınızın, dostlarınızın ve sevgilinizin doğum gününde birbirinden anlamlı doğum günü kutlama sözleri ile, bu mutluluğu paylaştığınızı en güzel şekilde göstermiş olacaksınız! Burada yer alan güzel sözleri, ister satın almış olduğunuz doğum günü hediyesi üzerine bir hediye notu olarak iliştirin, ister cep telefonunuza kısa mesaj olarak yazıp sevdiklerinize gönderin!

İnsanlar genellikle doğum günü kutlama mesajı olarak, kısa ve özlü sözleri tercih ediyor! Bunun en önemli nedeni; Duygularını olabilecek en net ve en anlaşılır şekilde ifade etmektir. Bir başka neden de; uzun uzadıya yazılmış bir kutlama mesajının can sıkıcı olabileceği düşüncesidir. Bu sebeple elimden geldiğince, roman gibi yazılmış uzun sözlerden kaçınmaya çalıştım! Ancak şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; Bana göre, en güzel doğum günü kutlama mesajı hangisidir biliyor musunuz? Samimi bir şekilde ve sadece kalbinizi dinleyerek oluşturduğunuz sözlerdir! Bu yüzden, cümleniz içerisinde anlatım bozukluğu da olsa, kötü bir Türkçe ile yazılmış da olsa, tavsiyem sadece kendi düşüncenizin ürünü olan, kendi duygularınızı yansıtacak mesajlar yazmanızdır! Sözü daha fazla uzatmadan, sizleri doğum günü tebrik sözleri ile baş başa bırakayım!
Doğum Günü Kutlama Sözleri

Sevgiliye Doğum Günü Kutlama Mesajları

doğum günü sözleri
  • Sen Ömrümde olmadığına inandığım değerlere rastladığımsın... Sen... Bulduğuma hala inanamadığımsın... Sen Gülücüklere herkesten fazla layık olduğuna inandığımsın. Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim...
doğum günü sözleri
Evet! Sevgiliye hediye notu ya da cep telefonu mesajı ile gönderilebilecek ilk kutlama mesajımız ile başlayalım! Yukarıdaki mesaj biraz felsefik içerikli! Ancak, sevginin ve aşkın değerini göstermesi açısından güzel bir doğum günü mesajı! 
doğum günü sözleri
  • SEVGİLİM... İyi ki doğdun dünyaya, iyi ki doğdun yüreğime, iyi ki doğdun hayatıma, Nice Mutlu Yıllara Aşkım...!
doğum günü sözleri
Cep telefonlarında 1 mesaj için en fazla 160 karakter yazılması, 160 karakterden sonrasının ise 2 mesaj ücreti ile ücretlendirilmesi insanları kısa ve özlü mesajlar aramaya iten nedenlerden biridir! Yukarıda yer alan kısa doğum günü kutlama mesajı ile ne telefon faturanız kabaracak ne de kontörünüz bitecek! Sevgilinizin yaşamınıza kattığı değer ve mutluluğa adeta şükranlarınızı sunma niteliğinde çok güzel bir yaş günü mesajı! 
doğum günü sözleri
  • Sen doğdun, çünkü Sen kaderimdin. Sen doğdun Çünkü sen nefesim oldun. Sen doğdun çünkü SEN yalnızca benimsin. İyi ki doğdun biriciğim...
doğum günü sözleri
Kız arkadaşınıza doğum gününde böyle bir mesaj atarak, hem Onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermiş oluyorsunuz, hem de ilişkinizi ne kadar çok ciddiye aldığınızı ifade etmiş oluyorsunuz!
doğum günü sözleri
  • Seninle öyle bütünüm ki, Sen benim, Ben de Seninim... Senin doğum günün, benim de doğum günüm. İyi ki varsın, iyi ki doğdun sevgilim....
doğum günü sözleri
Erkek arkadaşınıza gönderebileceğiniz çok kısa, çok anlamlı ve son derece romantik bir doğum günü mesajı isterseniz, yukarıdaki sözler bana göre çok ideal!
doğum günü sözleri
  • Sen, bugün sadece dünyaya doğduğunu sanma! Öyle bir yere doğdun ki, oradan seni hiçkimse çıkaramaz. MUTLU YILLAR SEVDİCEĞİM... 
doğum günü sözleri
Kalbinizdeki sevginin kudretini gösterecek çok anlamlı ve kısa bir doğum günü sözlerinden biri! 
doğum günü sözleri
  • Çok mutluyum çünkü hayatımda sen varsın! Çok mutluyum çünkü her zaman hayatımdasın. Çok mutluyum çünkü bugün SEN doğmuşsun... İyi ki doğdun, iyi ki hayatımdasın. Doğum Günün Kutlu Olsun Hayatımın En Büyük Anlamı...
doğum günü sözleri
Uzaktaki erkek arkadaşınıza mesaj olarak gönderebileceğiniz ve ona verdiğiniz değeri de ifade edebilecek harika bir kutlama mesajı! Sevgiliye doğum günü hediyesi aldınız ve üzerine güzel de bir doğum günü mesajı eklemek isterseniz, bu söz biraz uzun ama, çok klas olacaktır! 
  • Bütün güzel hayallerin, bütün umutlarınla birlik olsun. Dileklerin ve özel duaların kabul olsun. Doğum Günün Kutlu ve Mutlu Olsun Sevgilim. 
doğum günü sözleri
Sevgilinize gönderebileceğiniz bir doğum günü mesajından beklenen tüm iyi dilekleri, en net ve en sade hali ile vermeye çalışan kısa ve özlü bir mesaj! 
  • Bu Dünya'da eşsiz bir güzellik varsa, o da kalbindedir. Hayatının bundan sonra ki günleri de kalbin kadar güzel olsun! İyi ki varsın, iyi ki doğdun Bitanem... 
doğum günü sözleri
Tertemiz kalbi bulunan melek kalpli bayan sevgilinize gönderilebilecek kısa ve son derece anlamlı bir doğum günü mesajı.
  • Seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için bugün çok önemli. Doğum Gününde ve her zaman, her şeyin en güzeli seninle olsun! Seni Seviyorum Hayatım... 
doğum günü sözleri
Sevgiliye yazılacak doğum günü sözleri içerisinde, kalbinizde ne kadar özel bir yere sahip olduğunu, Onun doğum gününü de en az onun kadar önemsediğinizi ve finalde de Onu ne kadar çok sevdiğinizi söylemek için bir doğum günü kutlama sözü arıyorsanız, bu mesaj ilgiyi fazlasıyla hak ediyor.   
  • Sen bu hayata ne verirsen, hayat da sana onu verirmiş! Ben bu hayata ne verdim bilmiyorum ama bana hayal edemeyeceğim kadar değerli olan şeyi, yani Seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki benimlesin! Seni çok seviyorum Her şeyim! 
doğum günü sözleri
Yukarıdaki yaş günü mesajı, benim de en favori mesajlarımdan biri! Mesajın anlamı son derece hoş ve etkileyici! Kabul ediyorum size çok da uzun mesajlar yazmama sözü vermiştim ama, bu söz özellikle en beğendiğim doğum günü sözlerinden biri!
  • Benim için yaptığın her şey için seni çok seviyorum. Çünkü kendimi en kötü hissettiğim anlarda bile beni cesaretlendirdin. Çünkü, kendimi her an iyi hissetmemi sağladın. Bana bir çok yönden sevgiyi yeniden öğrettin! Mutlu yıllar Aşkım ve İyi ki doğdun Arkadaşım... 
doğum günü sözleri
Sevgilinize verdiğiniz değeri ve Onu ne kadar önemli bulduğunuzu ifade eden güzel bir mesaj daha! 
  • Kalbimi Sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucunda Cennet, Sevdamın sonunda "Ömrüm" olur musun? Sevgilim! Doğum Günün Kutlu Olsun... 
doğum günü sözleri
Harika bir doğum günü kutlama mesajı daha! İçerisinde adeta bir evlilik teklifi gizli! 
  • Seni Çok Seviyorum! Çünkü; Elini kalbimin üzerine koyduğumda, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar hiçkimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için. Doğum Günün Kutlu Olsun Hayat Işığım...
doğum günü sözleri
Eğlencenin ve romantizmin bir arada yaşandığı doğum günü partisi, hemen akabinde mükemmel bir bir doğum günü pastası ve harika bir doğum günü hediyesi! Tüm bunlara ek olarak, doğum gününü sevgi seline çevirecek yukarıda yer alan romantik ve son derece güzel doğum günü mesajı! 
  • Bu ömür Senin! Yeter ki her zaman yanımda sadece sen ol! Çünkü Bütün mevsimleri bir günde veya bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Daha nice doğum günlerini birlikte geçirmemiz dileğimle... Seni Seviyorum Aşkım!!!
doğum günü sözleri
Romantik bir doğum günü kutlama mesajı isterseniz, yukarıdaki mesaj ilginizi çekebilir!
  • Sen içindeki mutluluğu, yüreğindeki sevdayı, tenindeki ıslaklığı sakın kaybetme! Hüzünlerin ve acıların daha fazla gelse de, kahırların ağıtları sel olup aksa dai bedeninden yaşadıklarına inat, seni daima seven birinin olduğunu bu hatırlayıp gülümse olmaz mı? Çünkü bugün senin doğum günün Bir tanem! 
doğum günü sözleri
  • Tüm güzellikleri sende buldum! Bu hayatta aradığım ne varsa bana onları yalnızca sen verdin! Senden öncesi yalan! Çünkü ben seninle var oldum! Sende bütün özlemlerim, sende bütün geleceğim. Beni bende arama çünkü ben sadece sende olmuşum. Doğum Günün Kutlu Olsun Aşkım...
doğum günü sözleri
Sevgilinizin taşıdığı tüm özelliklerini öven, bir nevi teşekkür mahiyetinde anlamlı ve güzel bir söz!
  • Ayrılıklar yalnızca küçük sevgileri öldürür, ancak büyük sevgileri daha da güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mum alevini söndürğ, yangınları güçlendirdiği gibi. Oysa bizim sevgimiz bir yangın gibi daima güçlü ve hep yaşayacak. İyi ki doğdun, nice yıllara büyük SEVDAM! 
doğum günü sözleri
İçinizdeki aşkı yüceltecek, erkek sevgilinize verdiğiniz değeri hissettirecek anlamlı bir doğum günü mesajı!
  • Sevgililerin öpüşürken gözlerini neden kapattıklarını bilir misin? Çünkü Onlar gözleriyle değil, kalpleriyle her şeyi görmek isterler. Ben de seni ruhumun ta derinliklerinde hissediyorum. Seni çok seviyorum çünkü. İyi ki doğdun güzeller güzeli sevgilim. 
doğum günü sözleri
Kız Arkadaşınıza (Sevgiliye) son derece duygu yüklü hem romantik bir mesaj, hem de içerisinde doğum günü tebrik sözleri bu sözde bir arada! Yeni yaş gününde kız arkadaşınıza saatler gece 12:00'yi gösterdiğinde ilk kutlama mesajını bu güzel ve etkileyici sözlerle gönderebilirsiniz! 

Arkadaşlara Doğum Günü Kutlama Mesajları

  • Dilerim ki yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar ve başarı merdivenlerini koşarak tırmanırsın! Dilerim  ki yüzün hep gülücükler açar ve neşeni hiç yitirmezsin! Doğum Günün kutlu olsun.
kısa doğum günü mesajları
Sınıf arkadaşınıza, mesai arkadaşınıza, komşunuza kısacası tüm dostlarınıza gönderebileceğiniz, doğum günü olan kişiye yeni yaşında başarı dileklerinizin yer alacağı şık bir mesaj!
kısa doğum günü mesajları
  • Biliyorum bugün Senin yaş günün! Üzgünüm gelemdim ama unutmadım da! Doğum Günün kutlu, tüm güzellikler senin olsun. Nice güzel yaşlara. 
Doğum günü partisine katılamadığınız sevgili dostunuza, hem bu sebepten dolayı üzüntünüzü bildireceğiniz hem de doğum gününü kutlayabileceğiniz kısa bir mesaj! Yukarıdaki doğum günü mesajını, kardeşinize, kuzeninize ya da yakın akrabalarınıza gönderebilirsiniz. İçerisinde geleceğe dair son derece güzel dileklerin yer aldığı dostlarınıza gönderilebilecek şık bir söz!
kısa doğum günü mesajları
  • Yaş gününde dilediğin tüm dileklerin gerçek ve geleceğini oluşturacak her yeni günün, bir önceki günden daha güzel olsun! Yarınından istediklerin seni hep mutlu edecek şekilde olsun. Nice mutlu yıllara...
Doğum günü olan biri için istenebilecek en güzel şey, Onun mutlu olmasını dilemektir. Yukarıdaki söz de bunu çok şık ve net bir şekilde anlatıyor! Bu mesajı da, size kırgın ya da küs olan bir arkadaşınıza doğum günü mesajı olarak gönderebilirsiniz!
kısa doğum günü mesajları
  • Sevgi, sevilen kişiye özel bir armağandır. Kabul edilip, edilmemesi önemli değildir. Önemli olan, duygularını ifade edebilmektir. Doğum Günün Kutlu Olsun...
kısa doğum günü mesajları
  • Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Yaşamının bundan sonrası kalbin kadar güzel geçsin! İyi ki varsın. Doğum Günün Kutlu Olsun...
kısa doğum günü mesajları
  • Sana yüz binlerce öpücük ve kucak dolusu sevgimi yolluyorum. Bil ki hiç unutulmadın! Aramızda mesafeler olsa da her zaman Sen Kalbimdesin! Doğum Günün Kutlu Olsun Kardeşim.
Çok yakın arkadaşınızın doğum günü var ve siz işleriniz sebebi ile bu eğlenceye katılamadınız! İşte bu ruh halini yansıtacak bir doğum günü mesajı arıyorsanız, yukarıdaki sözler düşünülebilir. Dikkat ederseniz, burada yer alan doğum günü mesajları daha çok samimi olduğunuz ya da yakın olduğunuz dost ve arkadaşlarınız için! Çünkü cümlenin öznesi "Sen" diye başlıyor! Dolayısı ile Patronunuz için ya da resmi olduğunuz birine doğum günü mesajı gönderecekseniz, bana kalırsa hiç riske girmeden en şahanesi "Doğum gününüzü kutlar, bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" şeklinde kısa mesaj göndermek olacaktır! Elbette ki takdir sizin!

Anlamlı Kısa Doğum Günü Tebrik Sözleri


Mesai arkadaşlarınıza, mahalle arkadaşlarınıza, kısacası samimi olduğunuz tüm dostlarınıza, doğum günü için içerisinde güzel temennilerin yer aldığı kısa bir kutlama mesajı!
kısa doğum günü mesajları
  • Gülmek senin için en güzel tutku olsun. Şayet bir gün ağlarsan da, o da mutluluktan olsun. Nice doğum günlerini birlikte görebilmemiz dileğiyle. İyi ki doğdun sevgili dostum.
kısa doğum günü mesajları
  • Bilirsin, sesim güzel değil. Bu yüzden sana doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. İşte bu yüzdendir ki, sana bu kısa mesajı gönderiyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun! İyi ki doğdun Arkadaşım. 
kısa doğum günü mesajları
  • Doğum Günün Kutlu Olsun Arkadaşım. Hayatında hep "İyi ki...." diyebileceğin çok güzel günler geçirmen dileğiyle... Yeni yaşın güzel geçsin. 
kısa doğum günü mesajları
  • 160 karaktere beler sığdırabilirim diye düşünüyorum abcak aklıma "Mutlu Bir Yaş" ve "Sebgi dolu nice yıllar..." dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni Seviyorum. 
Bildiğiniz gibi cep telefonumuzdan gönderebileceğimiz bir SMS (Kısa Mesaj) limiti 160 karakterden oluşuyor. Yukarıda yer alan doğum günü mesajı ise, bu gerçeği çok esprili bir dille doğum günü sözlerine taşımış. Sevdiklerinize göndereceğiniz cep telefonu mesajlarında içerisinde biraz da espri olsun isterseniz yukarıdaki kısa mesaj da tercih edilebilir. 
kısa doğum günü mesajları
  • Biliyorum, bu gün bir çok kişiden doğum gününü kutlayan mesajlar alacaksın! Ancak şu an okuduğun en farklısı! Neden biliyor musun? Çünkü her harfi sana olan sevgiyle yazılmış bir mesaj! İyi ki varsın, iyi ki doğdun! Doğum Günün Kutlu Olsun Dostum...
Doğum günü için çok şirin ve oldukça etkileyici kısa bir mesaj daha! Tamamen sevgi ile yazılmış, gönderdiğiniz kişide mutlu bir tebessüme neden olacak şahane anlamlı bir doğum günü sözü!
kısa doğum günü mesajları
  • Yakın Arkadaşlar tıpkı yıldızlar gibidir. Onları her zaman göremezsin ancak bir yerlerde hep var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum Günün Kutlu Olsun En Yakın Arkadaşım. 
Belki de uzun zamandır görüşemediğiniz, uzaktaki arkadaşınıza gönderip mutlu edebileceğiniz harika ve son derece anlamlı bir doğum günü mesajı daha! Sevgilinize, hem uzun, hem romantik, hem de sevgi dolu bir doğum günü tebrik mesajı mı arıyordunuz? O halde bu beklentinize cevap verebilecek nitelikte, uzun ve etkileyici bir şekilde yazılmış bir söz daha! Sevgilinize atabileceğiniz ve okuduğunda dünyaları ona armağan edebileceğiniz son derece romantik ve özel doğum günü mesajlarından biri!
kısa doğum günü mesajları
  • Her şeyin bi bedeli var! Örneğin doğmanın bedeli ölüm; gençliğin bedeli yaşlılık, sevginin bedeli fedakarlık, dostluğun bedeli paylaşmak ve bu özel günün bedeli de hatırlanmaktır! Her zaman kalbimde ve aklımdasın... Doğum Günün Kutlu Olsun...
Uzaktaki sevdiklerinize, onlara ne kadar uzak olsanızda doğum gününde hatırladığınızı belli etmek için söylenebilecek en güzel doğum günü mesajlarından!
kısa doğum günü mesajları
  • Şu dakika bile Dünya da kimi insan mutlu, kimisi ise mutsuz! Kimi bir şeylere gülüyor, kimi ise ağlıyor! Ancak çok iyi tanıdığım biri var ki, O bu hayattaki tüm güzellikleri fazlasıyla hak ediyor. Ve şu an bu mesajı okuyor... Nice yıllara Dostum... 
Yine yaş gününü kutlayan sevdiğiniz arkadaşlarınıza, doğum günü mesajı olarak gönderebileceğiniz, değer verdiğinizi gösteren anlamlı bir söz!  
kısa doğum günü mesajları
  • Sana olan sevgimin yeri gönlümde ve çok özel bir yerde! Seni sevmek her şeyden güzel. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedel! İyi ki doğdun dostum. Doğum Günün Kutlu Olsun...
14 Şubat sevgililer günü için anlamlı ve güzel sözler istiyorsanız lütfen tıklayın: Sevgililer Günü Mesajları

Doğum günü olan kız arkadaşınıza, sevgilinize, erkek arkadaşınıza ya da dostlarınıza etkileyici sözler güzel sözler kadar doğum günü hediyeleri de son derece önemlidir! Eğer sevdiklerinize orijinal bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, Sizin için seçtiğimiz doğum günü hediyelerine göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
sevgiliye alınabilecek hediyeler

Yorum Gönder

 
Top