z Kişiye Özel Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Kişiye Özel Hediyeler

Hediyelerin en anlamlısı ve en değerlisi, kişiye özel hediyelerdir. Neden kişiye özel hediyeler bu kadar önemlidir? Çünkü kişiye özel hediye, beklentilerinize en iyi şekilde cevap verebilecek hediyelerdir! Bu tipteki özel hediyeleri istediğiniz gibi tasarlayabiliyor ve kendinize özel hale getirebiliyorsunuz! Ayrıca, kişiye özel hediye üzerine; duygularınızı, dileklerinizi, özel mesajlarınızı, düşüncelerinizi, şiirlerinizi, isminizi ve hatta resminizi bile yükleyebiliyorsunuz! Böylece, sizi en iyi şekilde ifade edebilecek, en kusursuz ve en güzel hediyeler hazırlanmış oluyor. Sevdiğiniz bir kişi için, öyle özel, öyle anlamlı bir hediye arıyorsunuz ki, yeryüzünde bir eşi ve benzeri daha olmasın! Çünkü, ancak bu şekilde, O özel kişiye duyduğunuz sevgiyi ve O'na vermiş olduğunuz değeri göstermiş olacağınızı düşünüyorsunuz. Bu hayalinizi gerçekleştirmek için, önünüzde iki seçenek vardır! Birincisi, kendi hayal gücünüzü yetenekleriniz ile birleştirerek sevdiğiniz kişiye özel bir hediye oluşturabilirsiniz. Örneğin şiir yazmak gibi bir yeteneğiniz mi var? Bu yeteneğinizi ve sanatçı ruhunuzu mükemmel bir şiir yazarak bir hediye üzerine yansıtabilirsiniz. Ya da resim çizme gibi bir beceriye mi sahipsiniz? O halde, sevgilinize veya sevdiklerinize bu özel yeteneğinizi kullanarak çok şahane veya çok özel bir hediye hazırlayabilirsiniz. Bu tip hediyeler, el yapımı ile oluşturulmuş çok özel hediyelerdir. Bu şekilde özel bir yeteneğinizin olmadığını var saydığımızda ise, ikinci seçenek devreye giriyor. Kişiye özel hediyeler hazırlamak için diğer bir seçenek ise şudur; Hediye sitelerinin kişiye özel hediyeler hazırlamanız için size sunmuş olduğu kolaylıklardan yararlanmak!

Kişiye Özel Hediye Fikirleri


kişiye özel kol saatleri

Kişiye Özel Sonsuz Aşkım Kol Saati


Kişiye özel hediyelerle ilgili olarak tasarımlar bir hayli fazla. yastıklar, kupalar, duvar saatleri, mousepad'lar, kişiye özel çikolatalar ve Puzzle'lar. Daha o kadar fazla sıralayabileceğimiz modeller var ki, inanın saymakla bitmez! O halde hemen kişiye özel hediye fikirlerimize geçecek olursak, bu kol saatleri size özel olarak hazırlanıyor. İsim yazılı ve fotoğraf baskılı modelleri ile kişiye özel kol saatleri bir harika! Sevgilinize sonsuz aşkınızı 7/24 ifade edecek benzersiz bir hediye alternatifi işte bu kol saatleri. Siyah bir zemin üzerinde sonsuzluk simgesi bulunan bu kol saatleri üzerine isimlerinizi yazdırabiliyorsunuz! 

kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Aşkını Kumlara Yazdım Çerçevesi


Sahilde sevgiliyle baş başa yürümek, Onunla dertleşmek, birlikte batan güneşi izlemek, dalgaların sesini dinlemek, çakıl taşlarını denize fırlatmak, Onunla sohbet etmek! Bir deniz olsun bir de insanın yanında sevgilisi... Ha bir de kumların üzerine büyükçe bir kalp çizip, içerisine de isimlerinizi yazmak! Aşkını Kumlara Yazdım Sevgilim Çerçevesi, işte bu romantik sürprizi tasarımına taşıyan son derece anlamlı bir kişiye özel hediye! Altın sarısı deniz kumu ve insanın ruhunu dinlendiren dalga manzarası üzerine sevgilinizle birlikte isimlerinizi yazmaya ne dersiniz? Kişiye Özel Aşkını Kumlara Yazdım Çerçevesi, tüm özel günler için sevgilinize verebileceğiniz en güzel armağanlardan biri.

kişiye özel hediye

Kişiye Özel Plakasına İsim Yazılı Vosvos Oyuncak


Bu yazımızda siz değerli okurlarımıza, sevdiklerinizi özel günlerde çok daha mutlu edebileceğine inandığımız kişiye özel hediyeler önereceğiz. Öyle ki, isme özel hediyeler oluşturmak için ne bir yazar, ne bir şair, ne de bir ressam olmanıza gerek var! Hediye sitelerinin size sunmuş olduğu teknolojik esneklik sayesinde, bir hediyeyi çok kolay bir şekilde kişiye özel bir hale getirebiliyorsunuz! Örneğin yan tarafta gördüğünüz 2'li Vosvos Oyuncak arabalar. Hem erkek arkadaşınıza sevimli bir hediye, hem de kişiye özel...

sevgiliye kişiye özel hediye

Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgililik Cüzdanı


Evli çiftlere, nikah anında verilen ve karı koca olduklarının ilanı sayılan evlilik cüzdanı, bu kez sevgilinize esprili bir hediye olarak karşınızda. Kişiye özel olarak hazırlanan Sevgililik Cüzdanı, kız arkadaşınıza en esprili hediyelerden biri olacak. Sevgilinize, sevgililer günü hediyesi olarak özel ve anlamlı bir hediye mi düşünüyorsunuz? Bunun için diğer hediyelik ürünlere bakarak vaktinizi boşa harcamamanızı öneriyoruz. Çünkü şayet siz, hediyenizin bir mesajının olmasını, duygularınızı da ifade etmesini istiyorsanız kişiye özel hediye seçmekten başkaca bir çareniz yok!

Kişiye Özel Mesajlı Kalpler Duvar Saati

Kişiye Özel Hediyeler & Fotoğraflı ve Mesajlı Saat


Aynı şekilde, erkek arkadaşınıza, doğum günü hediyesi olarak, şöyle üzerinde sevgi sözcüklerinizden oluşan ve aynı zamanda çok şık bir hediye düşünüyorsanız, size de tavsiyemiz kesinlikle kişiye özel hediyelerden şaşmayın! Bu güzel sohbeti burada sonlandırıp, birbirinden güzel, kaliteli ve orijinal kişiye özel hediye fikirleri ile devam edelim. Üzerinde irili ufaklı 5 kalp sembolü bulunan ve her birinin içine de dilediğiniz romantik sözlerinizi yazıp, fotoğrafınızı ekleterek kendinize özel hale getirebileceğiniz Konuşan Kalpler Duvar Saati, kişiye özel hediyelere en güzel örneklerden biri. 

sevgiliye kişiye özel hediyeler

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık


İster evli olun, isterseniz büyük bir aşk yaşayın, ilişkinizin yıldönümünde biricik aşkınıza en anlamlı hediyelerden birini tamamen istediğiniz gibi, yani kişiye özel bir şekilde hazırlatabilirsiniz. 40x40 cm. ölçülerindeki kare yastık üzerine hatırası olan, baktığınızda yüreiğinizde fırtınalar kopartan 5 farklı fotoğrafınızı, size özel mesajınızı ve isimlerinizi yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık, hem sevgililer günü, hem de yıldönümü hediyesi olarak hayatınızın anlamına verebileceğiniz en güzel hediye seçeneklerinden!

Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraflı Mutfak Önlüğü


Yemeler güzelse marifet tabi ki de emek verende! Mutfakların BAY/BAYAN şeflerine yaptıkları lezzetli yemekler için hem şık bir şekilde teşekkür etmek, hem de daha sonrasında yapacakları güzel yemekler için "Ellerine Sağlık" demek boynumuzun borcu! İşte size sevdiklerinize özel olarak hazırlatabileceğiniz, üzerine fotoğraf ve mesajınızı taşıyabileceğiniz Kişiye Özel Mutfak Önlükleri. Anneler gününde annenize, herhangi bir günde eşinize armağan edebileceğiniz Kişiye Özel Mutfak Önlükleri kapıda ödeme kolaylığı ve aynı gün kargo seçenekleri ile işte karşınızda.

Kişiye özel hediye seçenekleri

Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı


En son kitabınızın hangi sayfasında kaldığınızı, sizin için önemli olan ders notlarınızı tamamen size özel bir sayfa yer imi ile işaretlemek istemez misiniz? Tabi ki de çok istersiniz! İşte bu kitap ayracı kitap okumayı eskisinden daha da çok sevdirecek! Çünkü film şeridi şeklindeki zarif tasarımı, içine konumlandırılacak size özel 3 farklı fotoğraf, son olarak da arasında kırmızı kalp sembolünün her iki yanına isimlerinizin yer almasıyla tamamen size özel bir kitap ayracı var! Kişiye Özel Film Şeridi Kitap Ayracı, kitap okumayı seven sevgilinize/sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri.

Kişiye özel hediyeler erkek için

Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan


Bir üstte yer alan ve bayanlar için düşünülebilecek kişiye özel hediyelerden şık bir deri cüzdan tavsiye etmişken, erkekleri pas geçmek olmazdı! Siyah ve kahverengi renk seçenekleri ve %100 hakiki derisi ile Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan, erkek sevgilinize verilebilecek en şık aksesuar hediyelerden biri!

Sevgiliye kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Google Kupa Bardak 


Aşkın çekim gücüne girdiniz mi, bir daha ondan kurtulmak mümkün değil! Çırpındıkça ve hareket ettikçe dibe doğru battıkça batarsınız! Kişiye Özel Seni Seviyorum Çay-Kahve Kupası tasarımına aşkı en şirin ve sempatik hali ile taşımış romantik hediyelerden biri! Üzerine sevgilinizin ismini yazdırarak kişiye özel hale getirebileceğiniz bu esprili kupa bardak ile, aşkınızı en farklı şekilde O'na hissettirebilirsiniz!

Sevgililere Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye Özel Sonsuz Aşkımız Tişört


Her şey en başta o hiç kimsede bir benzeri daha olmayan anlamlı bir bakışla başladı! Sonra ilk buluşma! Ardından "Seni Seviyorum AŞKIM" ve derken büyük bir aşka yelken açıldı! Bu güzel serüven hiç bitmesin sonsuza kadar... Her şeyiyle mükemmel bir şekilde anlaştığınız sevgilinizle kıyafetleriniz neden ayrı olsun ki? Üzerinde sonsuzluk işareti bulunan ve aşkınızı tişörtleriniz üzerine yansıtabileceğiniz Kişiye Özel Sonsuz Aşkımız 2'li Sevgili Tişörtü ile sevgilinize inanılmaz güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Tamamen size özel olarak hazırlanacak sevgili tişörtleri üzerine dilediğiniz mesajı, istediğiniz tarihi ve tabi ki de isimlerinizi yazdırabiliyorsunuz! Saat 14:00'a kadar verilen siparişler için aynı gün kargoya verilen sevgili tişörtlerini kaçırmayın deriz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Aşk Defteri

Kişiye Özel Aşk Defteri


Kendi el yazınızla sevgilinize aşkınızın öyküsünü anlatın! elbette sıradan bir defterle değil, aşkınıza özel b ir defterle. İlişkinizi anlatan, aşkınızı anlatan, tamamen size ve sevgilinize özel bir defteriniz olsun ister misiniz? Bize göre sevgiliye hediye edilebilecek en orijinal, en etkileyici hediye fikirlerinden biri! Sizin öykünüzü anlatan bu defterin kapağı da içerisinde geçen öykü de yalnızca size özel olacak! 30-35 sayfadan oluşacak bu aşk hikayesinin iki kahramanı var; Biri sevgiliniz, diğeri ise siz! "Hayatımı anlatsam roman olur roman!" bu sözler, genellikle başından sayısız macera geçmiş ya da bir çok sıkıntıyı başarıyla göğüslemiş kişilere ait klişe sözlerden biri! Aslına bakarsanız, herkes kendisine ait veya kendisini anlatan bir kitabının olmasını çok istiyor!

Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye Özel Çok Seviyorum Aşk Drajeleri


Kaprisli bir sevgiliniz mi var? Ya da kıskançlık krizleri ile aşkınızdan şüphe duyan bir eşiniz mi var? İşte tüm aşk semptomlarına karşı kesin sonuç veren en neşeli ürün! Kalp çarpıntısına, avuçiçi terlemesine, dilin damağın kurumasına ve yoğun aşk nöbetleri geçirenlere çok iyi gelecek Çok Seviyorum Aşk Drajeleri:) Sevgilinize esprili bir hediye vererek, hem Ona sevginizi en romantik biçimde gösterebilecek, hem de gülme krizlerine sokacaksınız:) Gerçek bir ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış olan Çok Seviyorum Aşk Drajeleri tamamen kişiye özel olarak hazırlanıyor. Üzerine isimlerinizi, kişisel mesajınızı yazdırabileceğiniz bu sıra dışı armağan ile sevgilinize şaka gibi bir hediye verebilirsiniz.

kişiye özel hediye

Kişiye Özel Çift Kişilik Karikatür


Kişiye Özel Hediye ile klasik türden armağanları birbirine karıştırmamak gerekiyor. Çünkü bir hediye şayet kişiye özel hazırlanmışsa, hem yeryüzünde bir benzeri daha olmaz, hem de hediye sahibi açısından daha büyük anlamlar taşır. İşte karşınızda yine size özel hazırlanacak son derece etkileyici bir hediye daha! İster balayında, ister tatilde, isterseniz de bir pop yıldızı! Sevgilinizi ve kendinizi nasıl görmek istiyorsanız, Kişiye Özel Karikatürünüz o şekilde hazırlansın! Göndereceğiniz fotoğrafın profesyonel karikatüristler tarafından hazırlanacak olan karikatürü ile sevgilinize esprili bir hediye verebilirsiniz.

erkeğe kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti


Göz kamaştıracak şıklıkta baklava desenli bir hediye kutusu düşünün ki, içinde erkek arkadaşınıza, babanıza, patronunuza veya eşinize armağan edebileceğiniz harika hediyelikler olsun! Üstelik bu hediyelerin tamamı da kişiye özel ürünlerden oluşsun! İşte karşınızda özellikle sigara içen erkeklerin çok beğeneceği Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti! İçerisinde 1 adet kişiye özel fotoğraf baskılı çakmak, 1 adet metal fotoğraf baskılı sigara tabakası ve 1 adet yine fotoğrafınıza özel küllükten ibaret olan Kişiye Özel Çakmak ve Sigara Tabakası Seti, bir erkeğe hediye edilebilecek en güzel kişiye özel setlerden biri.

kişiye özel hediyeler

Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Mousepad


Günün her dakikası sevgilinizin aklının sizinle dolu olduğunu bilmek, müthiş bir keyif olsa gerek! Bu sizin de kulağınıza hoş geliyorsa, işte bu fırsatı tam ayağınıza getiriyoruz! İş yerinde, evde sürekli olarak masa başında bilgisayar kullanan bir erkek arkadaşınıza varsa, ona Sevgiliye Özel Fotoğraf Baskılı Mousepad hediye ederek çalıştığı anlarda bile aklında sadece sizin olmanızı sağlayabilirsiniz! Kişiye özel hazırlanan fotoğraf baskılı Mousepad üzerine hangi fotoğrafınızın yer alacağına siz karar veriyorsunuz ve bu fotoğrafınız mükemmel bir armağana dönüşüveriyor!

Kişiye özel hediye

Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskı


Bir hediye düşünün ki, üzerinden yıllar da geçse hiçbir şekilde deforme olömuyor ve değerinden hiçbir şekilde bir şey kaybetmiyor. Bayanlar baylar, işte karşınızda eskitme bir ahşap üzerinde kişiye özel taş baskı! Göndereceğiniz fotoğrafa özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Ahşap Çerçeveli Doğal Taş Baskı ile, ister sevgilinize, isterseniz de sevdiklerinize oldukça anlamlı bir armağan verebilirsiniz. 

kişiye özel hediye

Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti


Hem kişiye özel, hem de büyüleyici şekilde romantik! İşte bu armağanın adı da Kalbimin İnci Tanesine Hediye Sepeti! Üzerinde Seni Seviyorum Yazılı sütlü nefis çikolatalar, İstiridye içinden çıkan gümüş inci kolye, 100 adet seni seviyorum bir sürü nedenim var aşk mesajları ve tamamen kendi hislerinizi üzerine yazdırabileceğiniz kırmızı mektup kağıdı! İşte bu mektup kağıdı da hediyenizi kişiye özel kılıyor. Rulo halinde kırmızı renkteki mesaj kağıdına dökün içinizi dökebildiğiniz kadar! İster sevgilinize yüzlerce kez "Seni Seviyorum" mesajınızı yazdırın, ister özür mesajlarınızı, isterseniz de Onun için yazdığınız aşk şiirinizi.   

Kişiye özel anahtar

Kişiye Özel Fotoğraf - Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık


Fiyatı ile ekonomik ve her an sevgilinizin yanında taşıyabileceği şirin bir armağana ne dersiniz? Kalp şekliyle sevgi dolu fotoğraf baskılı bir anahtarlık! Ön yüzüne fotoğraf, arka yüzüne ise dilediğiniz mesajın baskısı ile hazırlanan Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık, özl günler için düşünülebilecek romantik ve kullanışlı hediyelerden biri. 

Sevgiliye kişiye özel hediye

Sevgiliye Özel Aşk Tapusu


Sevgiliniz size "Demek beni çok seviyorsun! Hadi o zaman bana olan aşkını ispatla da bakalım!" dese ne yapardınız? Yapılabilecek en güzel şey, önüne aşkın tapusunu koymak olurdu:) İşte karşınızda sevgilinize verebileceğiniz hem esprili, hem de kişiye özel bir hediye seçeneği. Sevgiliye Özel Aşk Tapusu ile, aşkınızı ispatlamakla kalmayacak, tamaını O'nunla doldurduğunuz kalbinizin anahtarını da sevgilinize emanet edeceksiniz. Doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı ya da yıl dönümü için harika bir hediye seçeneği olan Aşkımızın Tapusu Sertifikası, hem duvara asılabiliyor, hem de istenirse masada sergilenebiliyor. 

Kişiye özel çikolata

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Çikolataya düşkün bir sevgiliniz mi var? O halde hediyenizin ne olacağı şimdiden belli. Sevgilinizin karşısına üzerinde fotoğraf, isim ve mesaj baskısından hazırlanacak çikolatalarla çıkmaya ne dersiniz? Çikolatanın eşsiz lezzetini aşkla birleştiren fotoğraflı çikolatalar, sevgilinize verebileceğiniz en güzel yıl dönümü hediyesi olacaktır. Kalp hediye kutusu içerisinde fotoğraf baskılı 24 sütlü çikolatadan oluşan Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar, finalde de üzeri tülle ve kurdele ile sarılarak son derece şık bir hediye formuna getiriliyor. 

erkekler için kişiye özel hediye

Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak


Çakmak, özellikle ve maalesef sigara kullanıcılarının yanlarından hiç ayıramadıkları bir eşya! Madem çakmak taşımak bir zorunluluk ise, bu çakmağı daha havalı ve daha özel bir hale getirmek ister misiniz? Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak üzerine hem belirleyeceğiniz bir adet fotoğraf, hem de erkek arkadaşınıza iletmek istediğiniz özel mesajınız yer alıyor! Çok havalı ve son derece karizmatik bir çakmak!

Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati


Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati gerçek yaşamlardan izler var! Üzerine 3 adet, en beğendiğiniz fotoğraflarınızı yükleyebileceğiniz Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati ile zaman daha keyifli akacak! Sevgilinize hem romantik, hem de orijinal bir sevgililer günü hediyesi hazırlamak isterseniz, üzerine size özel sevgililer günü mesajınızı da yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati kusursuz bir hediye! 3 Adet Fotoğraf, Mesajınız ve isimleriniz ile Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati, çok daha anlamlı ve değerli bir hale geliyor.

Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi


Doğum günü olan arkadaşlarınıza, sürprizler ile dolu şık bir hediye hazırlamak ister misiniz? Tamamen kişiye özel düzenlenen Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi ile, doğum günü sahibini tahmin bile edemeyeceğiniz kadar çok mutlu edeceksiniz! Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi nedir ve ne işe yarar? Bu şahane takvim üzerinde, doğum günü olan kişinin hayata merhaba dediği tarihte Dünya ve Türkiye üzerinde neler olmuş bunun bilgileri yer alıyor! Örneğin doğum günü tarihinde ay hangi konumdaydı, ekmek kaç paraydı, o dönem kim başbakandı, doğduğundan bugüne kaç gün, kaç hafta ve kaç ay geçmiş! Bu gibi detaylar Kişiye Özel Doğum Günü Takvim üzerinde yer alıyor! Fiyatı ile de son derece uygun ve hesaplı olan bu özel takvimi kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Kişiye özel hediye

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle


Sevgilinize özel günlerde sürprizler yapmaya çok mu meraklısınız? O halde bu seferki doğum günü sürpriz fikri bizden gelsin! Sürprizin adı; Özel Kadife Kutusu içerisinde 130 Adet Puzzle! Bu düşünceyi biraz daha açmakta yarar var! Siz sevgiliniz ile birlikte en güzel hatıranızın olduğu fotoğraf karesini seçin ve ürün üzerine tıklayarak ulaştığınız hediye sitesine bu fotoğrafı yükleyin! Gerisi son derece kolay! Seçmiş olduğunuz fotoğraf tam 130 parça puzzle'a dönüşüyor. Sonra bu parçalar son derece şık kalp şeklindeki bir hediye kutusuna koyulup belirtmiş olduğunuz adrese yollanıyor! 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle ile, hem erkek arkadaşınıza mükemmel bir hediye seçtiniz, hem de son derece eğlenceli bir aşk oyununun fitilini ateşlediniz.

kişiye özel hediyeler

İsme Özel Hediyeler - Kişiye Özel Notlu Duvar Saati


Öyle bir çağda yaşıyoruz ki, insan beyninin her şeyi hatırında tutması ve önemli şeyleri hatırlaması gün geçtikçe zorlaşıyor! Mail hesabınızın şifresi, banka hesabınızın şifresi, sevgilinizin telefon numarası, arkadaşınızın doğum günü, PIN Kodu, PUK Kodu daha sayısını arttırabileceğimiz yüzlerce hatırlamak zorunda olduğunuz şey var! İnsan beynine bu kadar zulüm eder mi? Şaka bir yana da, görmekte olduğunuz bu özel duvar saati üzerine, 6 adet not yazdırabiliyorsunuz! Bu saati sevgilinize hediye etmeyi düşünüyorsanız, örneğin hep sevgilinizin unutmasından şikayetçi olduğunuz konuları bu saat ile O'na hatırlatabilirsiniz. Kişiye Özel hazırlanan Notlu Duvar Saati, sıra dışı ve orijinal bir sevgililer günü hediyesi olabilir!

kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak


Sevdikleriniz bir taraftan çaylarını yudumlarken, diğer yandan üzerinde size ait 6 adet özel mesaj okuyabilecekleri bir kupa bardakları olsa nasıl olurdu? Bence şahane olurdu! Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak, yukarıda yer alan duvar saatinin bardak versiyonu! İster bu kupa bardak üzerine sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi anlatan 6 cümle yazın, isterseniz asla unutmasını istemediğiniz önemli tarihleri ve mesajlarınızı yazdırın! Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak, fiyatı ile çok ucuz ve çok orijinal bir hediye.

Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Film Şeridi Ürünler


Hem kişiye özel, hem son derece ilginç ve hem de sinema meraklılarını çok mutlu edecek bir hediye ile karşı karşıyasınız! Kişiye Özel Film Şeridi Ürünler (iPhone Kılıfı, Samsung Galaxy Kılıfı ve Film Şeridi Kupa Bardak) sayesinde, 3 adet kendi belirleyeceğiniz fotoğraflar bu ürünlerin üzerine işleniyor! Üzerine isim de yazdırabileceğiniz bu şahane ürünler ile, sevdiklerinize çok ilginç kişiye özel hediyeler hazırlayabilirsiniz.

kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Film Şeridi Taş Bardak Altlığı


Sevdiklerimize değerli olduklarını kimi zaman davranışlarımızla, kimi zaman ise Onlara vereceğimiz hediyeler ile gösteririz. Ancak özel hissettirecek hediyeler seçerken, her zamankinden daha seçici ve titiz davranırız. O halde, hem sevdiğiniz bayanı özel bulduğunuzu gösterecek, hem de O'nun mutlu olmasını sağlayacak eşsiz bir hediye ile sizleri tanıştıralım! Film şeridi şeklindeki olağanüstü tasarımıyla taş bardak altlıkları tüm sevdiklerinize (Özellikle de sevgilinize) özel olarak hazırlatabileceğiniz en güzel kişiye özel hediyelerden biri. 

Kişiye Özel Film Şeridi Amerikan Servisi

Kişiye Özel Film Şeridi Taş Servis Altlığı


Bayan sevdiklerinize, arkadaşlarınıza, eşinize, annenize ya da sevgilinize, yan tarafta gördüğünüz kişiye özel Amerikan Servis Altlığını hediye etmenin neden isabetli bir hediye kararı olduğunu gelin birlikte kısaca değerlendirelim! Hanımlar en çok ne yapmayı sever? Hiç kuşkusuz alış veriş ve yemek yapmayı öyle değil mi? (Gerçi yemek yapmayı her kadın sevmez ama geneli için konuşuyoruz:)) Peki siz nasıl bir armağan arıyordunuz? İşte karşınızda, üzerinde dilediğiniz fotoğraflarınızı taşıyabileceğiniz isminize özel bir servis tabağı altlığı. Kişiye özel olarak hazırlanan bu şık ürünle, sofralar renklenecek, sevdiklerinizin fotoğraflarıyla süslenecek. 

Kişiye özel fotoğraf baskılı hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati


Aşkınızı cümle aleme ilan etmenin en şık ve etkili yolu, üzerinde size ait bir fotoğrafın ve özel sevgi mesajınızın yer aldığı bu özel duvar saatidir! Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati duvarsa asılı kaldığı her an, görenlere adeta aşkınızı fısıldayacak! Kız arkadaşınıza orijinal ve romantik bir sevgililer günü hediyesi hazırlamak istiyorsanız, seçeceğiniz bir tane fotoğraf ve sevgilinize iletmek istediğiniz sevgi sözcükleri bu duvar saati üzerine yazılsın! Siz nasıl buldunuz? Size göre de bu duvar saati çok anlamlı ve romantik öyle değil mi?


kişiye özel anlamlı hediyeler

Kişiye Özel Yazılı Madalyon


Hediyenin her türlüsü karşınızdaki insana verdiğiniz değerin bir ifadesidir. Fiyatı veya değeri ne olursa olsun, hediye vermemizdeki asıl amaç, sevdiğimiz insanları mutlu görmektir. Ancak bazı hediyeler hakikaten hem anlam itibari ile, hem de karşımızdaki kişilerde yarattığı özel duygular ile bir kaç adım daha öne çıkar! Örneğin görmekte olduğunuz Kişiye Özel Madalyon gibi. Olimpiyatlarda ya da çeşitli spor müsabakalarında başarılı olan sporcuların boynuna asılırken gördüğümüz madalyonlar, şimdi üzerine kendi mesajınızı yazdırabileceğiniz kişiye özel madalyonlar ile karşınızda! İster sevgilinize, ister eşinize Onu onurlandırmak ve kendisi ile gurur duyduğunuzu göstermek için Kişiye Özel Yazılı Madalyon armağan edebilirsiniz!

Bayana kişiye özel hediyeler

İsme Özel Hediye & Kişiye Özel Bambu Ayna


Kız arkadaşınıza ucuz olduğu kadar şık bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, doğal Bambu Ağacından yapılmış olan Kişiye Özel Bambu Ayna hediye edebilirsiniz! Üzeri şahane çiçek motifleri ile süslenmiş olan Kişiye Özel Bambu El Aynasının üzerinde ise sahibinin ismi yazılı! Hanımların çantalarının olmazsa olmazı makyaj aynası şimdi çok daha özel ve çok daha anlamlı!

Erkeğe Kişiye Özel Hediye

Erkek Mesajlı Kişiye Özel Nakışlı Gömlek


Kişiye Özel Gömleğin yakasında sevgilinize özel bir notunuz olsa ve sevgiliniz bu özel gömleği her giydiğinde bu sıcacık mesajınız ile karşılaşsa nasıl çok şık romantik olmaz mıydı? Mesela "İyi ki doğdun aşkım", "Seni Çok Seviyorum Bir Tanem" gibi! Ya da Sevgili Babanıza Babalar Günü Hediyesi olarak; "Seni Çok Seviyorum Babacığım" şeklinde bir özel mesaj! Kişiye Özel Nakışlı Gömlek, gömleklerin en havalısı ve en özeli! Erkekler tarafından en çok tercih edilen gömlek renkleri; siyah, beyaz ve mavi! Kişiye Özel Gömlek modelleri içerisinde ise bu üç renk bulunuyor! Her türlü bedene sahip modelleri ile Kişiye Özel Nakışlı Gömlek, erkeğin asla kayıtsız kalamayacağı güzellikte!

Kişiye özel hediyeler

Kalp İçinde Baş Harflerimiz Yüzük


Kız arkadaşınıza ile ciddi bir ilişkiniz var ve siz bu ilişkiyi evliliğe taşımaya kararlı mısınız? O halde "Evlilik Sözünüze" başlangıç için şık bir yüzüğe ihtiyacınız var! Kalp İçinde Baş Harflerimiz Yüzük, kalp şeklindeki tasarımı ile çok romantik çok! Üzerinde isimlerinizin baş harflerinin yazılı olduğu Kalp İçinde Baş Harflerimiz Yüzük, sevgisini yüzük ile ifade etmek isteyenlerin ilham kaynağı! 14 Ayar Altın Kaplama olan ve üzerinde kesinlikle altın suyu olmayan Kalp İçinde Baş Harflerimiz Yüzük, özel mücevher sertifikası ve özel hediye kutusu içerisinde!

kişiye özel hediyeler

İsme Özel Bayan Aynalı Deri Cüzdan


Sürekli sizi hatırlatabilecek ve bayanlar için kullanışlı bir hediye! Bu iki pratik ve basit soruya verilen cevaplar, hediye konusunda bizi doğruca bayan cüzdana götürüyor! Evet sevgili dostlar, madem siz cüzdan armağan etmeye karar verdiniz, biz de size bunun için mükemmel bir cüzdan modeli önerelim! Görmekte olduğunuz ürün, kişiye özel olarak hazırlanan "Mare Mir" Marka İsme Özel Bayan Aynalı Deri Cüzdan! Yumuşacık ve desenli dokusu ile göz kamaştırıcı! Kaliteli derisi ile de, uzun yıllar deforme olmadan kullanılabiliyor.

Kişiye özel hediyeler bayan için

Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye


Sonsuzluk hiç kimsenin tasavvur bile edemeyeceği kadar uçsuz bucaksız bir büyüklüğü ifade eder! Ama insan bu kelimeyi şu cümle içerisinde duyunca herhalde mutluluktan kendinden geçer! O cümle de "Seni sonsuza kadar seveceğim" cümlesi. Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye ile, hem sevgilinizi ne kadar çok değerli ve özel bulduğunuzu ifade etmiş olacaksınız, hem de boynunda gururla taşımak isteyeceği özel bir kolye armağan etmiş olacaksınız! Sevdiklerinize özel günlerde isme yazılı hediyeler almakla mutluluk tesiri çok yüksek armağanlar seçtiğinizi konumuza girerken belirtmiştik! Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye işte bu tip hediyelere en güzel örneklerden biri! Kız arkadaşınıza, üzerinde kendi isminin yazılı olduğu bu şahane altın kolyeyi armağan edebilirsiniz.

Kişiye özel ödüller erkek için

Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü


Sevdiklerinizi ödüllendirme zamanı geldi! Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü ile, ister oğlunuzu, ister eşinizi, isterseniz de babanızı ödüllendirip, son derece mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz. Mükemmel bir tasarıma sahip olan Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü, kristal parlaklığında çok anlamlı bir ödül! Bu özel ödülün üzerine dilediğiniz kutlama mesajını, sevgi sözlerinizi yazdırabiliyorsunuz! Sevdiklerinize ödül hediyesi vermek hediye fikirlerinin en güzeli Çünkü, başarılarınızın birileri tarafından fark edilmesi ve bu başarının takdir edilip, ödüllendirilmesi, sizin gibi herkesin de çok hoşuna gidecek özel bir durum! Çünkü bir amacınız vardır ve bu amaca ulaşmak için sarf etmiş olduğunuz yoğun gayretler vardır.

Erkeğe kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek


Teknolojiye kayıtsız kalmak ne mümkün! İsteseniz de istemeseniz de teknolojiye ucundan veya kıyısından bulaşmış oluyorsunuz! Erkek arkadaşınıza almanız yönünde önereceğimiz şimdiki kişiye özel hediye ise, teknoloji meraklısı erkeklerin çok beğeneceği bir ürün! Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek, 4 GB hafızası ile mükemmel bir veri depolama aygıtı! Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Belleği diğer benzeri aygıtlardan farklı ve anlamlı kılan tarafı; üzerine sahibinin isminin yazılı olması, akrilik gibi şeffaf bir malzemeden yapılmış olması ve USB bağlantı noktasına takıldığında ise, arka kısmından mavi ışık yayması! Erkek sevgilinize armağan edebileceğiniz son derece şık ve güzel bir ürün.

kişiye özel hediye

İsme Özel Hediyeler - Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti


Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti, bir erkeğe verilebilecek en güzel armağanlardan! Özel kırmızı hediye seti içerisinde çok şık 2 kırmızı kalem ( 1 Adet Siyah Pilot Kalem ve 1 Adet mavi Tükenmez Kalem. Kalemlerden her ikisi de kişiye özel düzenleniyor) ve 1 adet Kişiye Özel Kırmızı Renk Çakmak (Çakmak üzerinde de hediye edeceğiniz erkeğin ismi yazılıyor). Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti içerisindeki kalemler de çakmak da, son derece havalı ve klas! Babanıza, patronunuza veya sevgilinize klasik ancak, etkileyici bir hediye seti düşünüyorsanız Kişiye Özel Kalem Çakmak Seti tam size göre!

Romantik kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna


Bırakın, duvarlar da aşkınıza şahitlik etsin! İç içe geçmiş kalp aynalar üzerinde gerçek aşıkların isimleri var! Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna ile sevgi hiç bu kadar çarpıcı olmamıştı! Sevgilinize orijinal olduğu kadar çok farklı bir sevgililer günü hediyesi armağan etmek istiyorsanız, muhteşem tasarımı, kalplerden süslenmiş şekli ile bu özel aynayı düşünebilirsiniz! Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna, muhteşem ve etkileyici görüntüsü ile salon veya oturma odasına aşk katacak aşk!

Kız arkadaşa kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Bileklik


Büyük bir aşkla bağlı olduğunuz bir sevgiliniz varsa, O'na ait tüm özellikleri sevmeye başlarsınız! Sizin için yeryüzünün en güzel gülümseyen kişisi O'dur. En güzel gözlere O sahiptir. En güzel ses O'nda vardır. Daha bir çok şey sıralanabilir. Sevgilinizin çok özel bulduğunuz bir diğer özelliği de İsmidir. Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Bileklik, sevgilinizin ismine özel olarak düzenlenen bir bileklik! 14 Ayar Altın Kaplama olan bu bileklik, sipariş etmeniz halinde özel hediye kutusu içerisinde gönderilmektedir.

Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel İsim Baş Harfi İşlemeli Şarap Kadehi Seti


En iyi şarap, damak zevkinize un çok hitap eden şaraptır. Peki kaliteli ve iyi bir şarabı nasıl anlarız? Bir kırmızı şarabın iyi olup olmadığını rengine bakarak değerlendirebilirsiniz! Genellikle yeni bir kırmızı şarabın rengi, morumsu bir renktir! İyi ve yıllanmış kırmızı bir şarap ise daha çok yakut kırmızısına yakın parlak bir renge sahiptir! İçerisindeki üzüm cinsine de bağlı olarak yine iyi bir şarabın kokusuna, parlaklığına ve tadına bakarak da değerlendirme yapabiliriz. Şarap içmek de, iyi şaraptan anlamak de bir kültür meselesidir! Şarap içmeyi bir alışkanlık ve kültür haline getiren sevdiklerinize orijinal bir hediye vermeye ne dersiniz? Üzerinde yazılı isim baş harfleri ile Şarap Kadehleri kişiye özel hale geliyor! Kaliteli bir şarap ve kişiye özel bir şarap kadehi bir araya gelince, ortaya sunumu muhteşem şarap servisleri çıkıyor!

Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmak


Özellikle yeni tanışılan insanlarda olumlu bir algı yaratmak için, bakımlı ve şık görünmek ne kadar önemliyse, şayet kullanıyorsanız kullandığınız sigara, cep telefonunuz, kalem, kartvizitlik, çanta, çakmak gibi ufak tefek detaylar da, en az bunlar kadar algı yaratmada önemli şeylerdir! Erkeğe hediye edilmesi yönünde şimdi önereceğimiz ürün, işte bu ufak detaylardan biri! Üzerinde özel bir tarih ile birlikte kendi isminin ve soy isminin yazılı olacağı, pırıl pırıl parlak bir metal yüzeye sahip, son derece şık Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmak!

kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel İsimli Tablet Nazar Kolye


Üzerine 10 harf ile sınırlı olacak şekilde sevgilinizin ismini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel İsimli Tablet Nazar Kolye ile, O'na unutamayacağı çok şık bir aksesuar hediye edebilirsiniz. Üzeri 14 ayar altın kaplama olan ve zinciri üzerinde yer alan nazar boncuğu ile Kişiye Özel İsimli Tablet Nazar Kolye özel bir tasarım! Kız arkadaşınıza, annenize ya da eşinize doğum günü hediyesi almayı düşünüyor ama, bu hediyenin ne olabileceği konusunda kararsızlık yaşıyorsanız, Kişiye Özel İsimli Tablet Nazar Kolye bu kararsızlığınıza son verecek şıklıkta!

Kişiye özel hediye önerileri
Kişiye Özel Kalbimin Yıldızı Sertifikası


Binlerce insan içerisinden kalbiniz yalnızca O'nu seçti! Bu tıpkı, gökyüzündeki milyarlarca yıldız arasında size özel bir yıldızı seçmek, ya da samanlıkta bir toplu iğne aramak gibi bir şey! Çok imkansız bir şey oldu fakat, bir şekilde karşılaştınız, tanıştınız, sevdiniz, aşık oldunuz! Şimdi O sizin sevgiliniz! O'nsuz bir hayat, aklınızın ucundan bile geçmiyor artık! Ancak, bugüne kadar sizin için yaptıklarıyla, fedakarlıklarıyla, göstermiş olduğu üstün gayret ve çabalarıyla, kalbinizin gerçek yıldızı olan erkek sevgilinizi ödüllendirmenin zamanı geldi! İsme özel olarak hazırlanan, şık siyah ahşap çerçevesi içerisinde Kişiye Özel Kalbimin Yıldızı Sertifikası ile, sevgilinizi gururlandırabilir O'nu çok mutlu kılabilirsiniz!

bayan için kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Kuşlu ve Harfli Bayan Cüzdanı


Kadınlar alış veriş yaparken kendilerini olabildiğince özgür hissetmek isterler! Çünkü alış veriş yapmak, bayanlar için gerçek bir keyif ve eğlence aracıdır! Üzerinde son derece romantik ve özgürlüğü simgeleyen Kuş motifleri bulunan Kişiye Özel Kuşlu ve Harfli Bayan Cüzdan, bayanların alış veriş keyfini daha da arttıracak cinsten! Kendi isim ve soy isim baş harflerine özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Kuşlu ve Harfli Bayan Cüzdanın kahverengi, siyah, kırmızı, taba, lacivert, yeşil renk seçenekleri bulunmaktadır! Bayan sevgilinize, annenize ya da eşinize anlamlı bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz, kişiye özel cüzdan iyi bir hediye tercihi olabilir!

kişiye özel hediye

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak


Yanınızdan asla ayırmak istemeyeceğiniz, üzerinde kendi fotoğrafınızın ya da dilerseniz sevdiklerinizin fotoğrafının baskısının yer alacağı Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak! Ürün metaldir ve üzerine 3 cm genişlik x 6,5 cm yükseklik değerlerine sahip fotoğraf baskı uygulaması yapılabilir! Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmağı kişiye özel hale getirip erkeğe hediye etmek isterseniz, net şekilde çekilmiş bir adet fotoğraf yüklemeniz yeterlidir.

kişiye özel hediye seçenekleri

Kişiye Özel Siyah Deri Kartvizitlik Cüzdan


En güzel kişiye özel hediyelerden biri de, isim yazılabilir prestijli bir deri kartvizitlik! İş yaşamında da, aşk yaşamında da karşınızdaki kişide bırakacağınız ilk etki (ilk izlenim) çok önemlidir. İnsanlar, sizinle ilgili çalışma-çalışmama gibi ticari kararlarını ilk etapta sezgisel olarak veriyor. Daha sonrasında mantıksal kararlar ön plana çıkıyor! Hatta, yapılan bir çok bilimsel çalışmalar da, bunu fazlası ile destekliyor. Örneğin; Yeni tanıştığınız kişi, sizinle ilgili kararını daha sizi gördüğü ilk 30 saniye içerisinde veriyormuş. Bu da bizler için aslında son derece önemli bir bilgi! 

Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Ahşap Kaplamalı Kartvizitlik 


Örneğin bir iş görüşmesine giderken, dış görünüş, kılık kıyafet, davranış, kapasite, yeterlilik gibi unsurların tamamı, görüşme yaptığımız kişinin hakkımızdaki değerlendirmesinde oldukça önemli. Şimdi önereceğimiz kişiye özel hediye, daha çok insanların prestijini ilgilendiren bir ürün! Üzeri ahşap ile kaplı, isim yazılı şık bir kartvizitlik! Kişiye Özel Ahşap Kaplamalı Kartvizitlik ile, bundan böyle beraberinizde taşıdığınız kartvizitleriniz eğilip bükülmeden, gıcır gıcır ve daima ilk günkü hali ile kalacak! Bu prestijli ürünü, çalışan bayan ve erkek dostlarınıza hediye edebilirsiniz.

Kişiye Özel Ahşap Kutulu İsim Yazılı Kalem


Özel kişilere kalem armağan etmek, çok klasik ve hiç eskimeyen bir gelenek. Sevdiklerinizin gururla yanlarında taşıyabilecekleri, kendi isimlerine özel şık bir kalem! Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem, hem ahşap kutusu ile, hem de içerisindeki kalemle son derece özel! Çünkü üzerinde sahibinin ismi ve soy ismi yazılı... İster öğretmenler gününde değerli öğretmeninize, ister Babalar Gününde Sevgili Babanıza Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem armağan ederek, uzun yıllar unutamayacakları ve her kullandıklarında sizi hatırlayabilecekleri çok özel bir hediye verebilirsiniz.

Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Siyah Desenli İkili Kalem Seti


Gelmiş geçmiş en klasik hediyelerden biri sayılan kalem, bu sefer şık deri hediye kutusu içerisinde ve üzerinde sahibinin ismi yer alıyor! Öğretmeninize, babanıza, patronunuza, işi kalemle olan tüm sevdiklerinize özel gün hediyesi olarak rahatlıkla takdim edebileceğiniz Kişiye Özel Siyah Desenli İkili Kalem Seti, şık hediye kutusu ile daha ilk görüldüğü anda çarpıcı bir etki yaratıyor! 2'li kalem seti olarak satışa sunulan, garanti sertifikalı kalemler, mürekkebi bittiğinde kırtasiyelerden rahatlıkla yenisi temin edilebiliyor! Kalem, kişiye özel hediyelerin medarı iftiharı!

Kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti

Kişiye özel hediyeler kategorisinde, yukarıda sizler için erkeğe armağan edilebilecek ahşap kaplama bir kartvizitlik önermiştik! Şimdi ise, özel günlerde bayan arkadaşlarınıza, müdür ya da bayan öğretmenlerinize armağan edebileceğiniz şahane bir hediyelik öneriyoruz. Kırmızı, beyaz ve siyah renk seçenekleri ile Set halinde satışa sunulan Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti! Şık hediye kutusu içerisinde, 1 adet kişiye özel kalem, 1 adet kişiye özel kartvizitlik ve 1 adet bayanların yanlarından ayırmak istemeyeceği el aynası bulunuyor. Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti, kusursuz şıklıkta ve çalışan bayanların ihtiyacı olabilecek, son derece şık ürünlerle dolu! Bayan öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi olarak düşünülebilecek en özel hediyelerden biri.

Arkadaşa Hediye & Kişiye Özel Okey Takımı


Elin Nasıl Kanka?,"Olm! kim karıştırdı lan taşları bu kadar?","Dayak gördün kaç, Okey gördün Aç!","Tek taşa kaldım arkadaşlar..." Okey oyununa ait bu özel sözler, Kişiye Özel Okey Takımı ile daha özel ve daha eğlenceli bir hale geliyor. Sevdiklerinize özel bir sürpriz yapmak isterseniz, Onlara eğlencenin tavan yaptığı bir Okey Takımı armağan edebilirsiniz. Ancak bu Okey Takımı klasik ve sıradan takımlardan çok farklı. Çünkü Istakalarının üzerine sizin belirleyeceğiniz isimler ya da lakaplar geliyor. Istakaların her birinin üzerine sık sık ve her zaman okey oynadığınız 4'lünün isimlerini yazdırabileceğiniz gibi, ev hediyesi olarak armağan etmeyi düşünüyorsanız ev ahalisinin de isimlerinizi yazdırabilirsiniz. Üzerinde isimlerinizin yazılı olduğu Kişiye Özel Okey Takımı ile, yazın balkonda, çay bahçelerinde, plajda kendinizi bu oyunun ritmine daha mükemmel şekilde kaptıracaksınız!

kişiye özel hediyeler

Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı


Kitap okumaktan hoşlanan dostlarınıza orijinal bir hediye vermek ister misiniz? Siyah, mavi ve kırmızı renk seçenekleri ile üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı! Kitap kurdu dostlarınıza verilebilecek en güzel hediye, hiç şüphesiz ki "Kitap" armağan etmektir. Ancak, hangi kitabı okuyup, hangisini okumadıklarını bilemiyorsanız iyisi mi siz, hediyenizi hiç riske atmadan yine kitap ile alakalı bir armağan düşünün! O düşünce de elbette ki bir kitap ayracı! Kitap severler ile okudukları kitap arasında çok özel bir bağ vardır. Kitapta geçen hikaye süresince kendilerini bu kitaba o kadar çok kaptırırlar ki, öğlen boşluğunda, uyumdan önce, seyahat esnasında, güneşlenirken hatta yemek yerken bile okudukları kitap hep yanlarında olsun isterler! Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı, hikayeye kaldıkları yeri hemen bulmalarını sağlayacak basit ancak çok kullanışlı bir ürün! Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı, hayatında her an kitap bulunan ve kitap okumayı ihmal etmeyen öğretmeninize, babanıza, patronunuza çok orijinal bir hediye!

kişiye özel hediye

Hat Yazılı Ferman Kişiye Özel Hediye


Belki bir saat, belki günler, belki de haftalarca süren "Evlilik kararı verme" aşamasını geçtikten sonra, sevgilinize evlenme teklifi yapmaya karar verdiniz! Bunun için güzel bir mekan seçtiniz ve sevgilinizin unutamayacağı çok özel bir evlilik teklifi yapma aşamasındasınız! O halde, kız arkadaşınıza "Evlilik teklifinizi" üzerinden değil yıllar, asıllar bile geçse asla unutulmayacak sürpriz bir ürün ile iletmek ister misiniz? Sevgilinize baş döndürücü şıklıkta Kişiye Özel Hediye Hat Yazılı Ferman ile çok orijinal bir "Evlilik Teklifi" yapacaksınız. Tuğra motifli deri kılıfı içerisinde Hat Sanatı ile tüm duygularınız, dileklerinizi, sorularınızı Kişiye Özel Hediye Hat Yazılı Ferman üzerine işleyebilirsiniz.

Kişiye Özel Harf Nakışlı Bay T-shirt - Polo Yaka


2015 yaz mevsimi için erkeklere alınabilecek en güzel hediye seçenekleri arasında T-Shirt'ler gelir. Hazır yaz mevsimi de yaklaşıyorken, erkek arkadaşınıza, babanıza veya eşinize üzerinde isim baş harflerine özel olarak hazırlanan şık bir T-Shirt armağan edebilirsiniz. %95 Pamuk muhteviyatı ile son derece sağlıklı Kişiye Özel Harfli Polo Yaka T-Shirt'ler, siyah, gri ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk modeli ile karşınızda! Ürünü sipariş etmeniz halinde, göze hoş gelecek şekilde, özel bir hediye kutusu içerisinde süslenerek gönderilir. Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek en etkileyici armağanlardan biri!

Erkeğe Kişiye Özel Hediyeler - Kişiye Özel Pipo


Keyfine düşkün patronunuza veya babanıza çok orijinal bir armağan! Beyaz ağaçtan üretilmiş olan ve üzerinde isminin baş harfini taşıyan Kişiye Özel Gemici Pipo! 9 mm. çapında lületaşı özel filitreleme özelliğine sahip Dapper mareka Gemici Modeli Pipo!

Kişiye özel romantik hediyeler

Sevgiliye Kişiye Özel Hediyeler - Size Özel Kitap


Şimdi önereceğimiz ürün de işte bu isteğe cevap verecek nitelikte! Ancak hediyelik olarak önereceğimiz bu kitap, bir macera romanı olmayıp, sevgililere özel hazırlanan yani kişiye özel kitap! Hazırlanacak özel kitap, tamamen sizin yaklaşık 10 soruya vereceğiniz cevaplar etrafında oluşturuluyor! İlk nerede tanıştığınız, O'na nasıl hitap ettiğinizi, ne kadar zamandır birlikte olduğunuzu belirtiyorsunuz, gerisi ise bu kitabı hazırlayacak uzman yazarların işi! Kapağında kendi resminizin yer alacağı ve ismini kendinizin belirleyeceği bu özel kitabın içerisinde, kimi zaman romantik, kimi zaman esprili metinler yer alıyor! Kişiye özel kitap, sevgilinize armağan edebileceğiniz en özel, en romantik ve takdir edersiniz ki, en orijinal doğum günü hediyelerinden biri!

erkek ve bayan sevgililere hediyeler

Yorum Gönder

 
Top