z Sevgiliye Hediye | En iyi Hediye Fikirleri

sevgiliye hediye
Sevgilinize uzattığınız küçücük bir hediye, Onun ruh dünyasında bir çok şeyi harekete geçirebilir! Örneğin, çok coşkulu bir şekilde boynunuza atlayıp, sımsıkı sarılmasına neden olabilir. Sıcacık bir öpücükle "Seni Çok Seviyorum Aşkım" demesine neden olabilir. Hediye ile birlikte, asık bir surat ifadesinin nasıl mutlu bir ifadeye geçiş yaptığına o an şahit olabilirsiniz. Ya da hediyeniz sayesinde, hayatındaki bir takım olumsuzlukları unutup o an için kendini dünyanın en mutlu insanı hissedebilir. Sevgiliye ufacık bir hediye bile, küçük bir eşyadan çok daha fazlasını ifade eder! Çünkü sevgilinize hediye vermekle, Ona aslında bir nevi kalbinizi, sevginizi ve aşkınızı sunmuş oluyorsunuz! Bazen kelimeler, aşk gibi tarifi son derece zor olan bir duyguyu anlatmak için yeterli gelmez! Ne kadar anlatırsanız anlatın, ne kadar konuşursanız konuşun, bayan sevgilinize uzatacağınız bir kırmızı gül, cebinizde biriktirdiğiniz tüm kelimelerden daha etkili olur! Çünkü, sevgilinizin bir çiçeğe yüklediği anlam ve  o çiçeğin verdiği mesaj, çocukluğundan o dakikaya kadar binlerce kelimelik bir birikimin ürünüdür! O yüzden sevgiliye hediye almakla, sevgi konusunda söylemek isteyip de anlatamadığınız bir çok şeyi izah etmiş olursunuz! Madem sevgiliye hediye, bu kadar tesirli ve mutluluk verici, şimdi geriye bir tek, bu hediyelerin neler olabileceği sorunu kalıyor! Bu yazımızda erkek ve bayan sevgiliye alınabilecek hediyeler üzerine hep birlikte beyin fırtınası yapmaya çalışacağız!

Sevgiliye Alınabilecek Hediye Seçenekleri


Sevgiliye hediye fikirleri

Çikolatalardan Daha Tatlısın Kupa Bardak


Erkek ve bayan sevgililerin özel günlerde birbirlerinden hediye almaları ya da vermeleri bir ilişkinin sağlıklı ve mutlu yürümesi açısından son derece önemlidir! Çünkü üst paragrafta belirttiğim gibi sevgilinize uzatmış olduğunuz bir hediye ile, Ona verdiğiniz değeri ifade etmiş olursunuz! Özenle seçilmiş bir hediye, çok özel bir çabanın ürünüdür! Zevklerinizi, kişiliğinizi, mesajlarınızı o hediye üzerine yüklemiş olursunuz!

Kalbimde Bir Tek Sen Varsın Taş Baskı

Kalbimde Bir Tek Sen Varsın Taş Baskı


Finaldeki amaç ise, sevgiliyi mutlu hissettirmektir. O halde sevgilinizi değerli ve mutlu hissettirecek hediyeler nelerdir? Özel günlerde Sevgiliye Ne Hediye Alınır? Aşağıda sizler için seçmiş olduğum ve her bir başlık, kendi içerisinde farklı kategorilere sahip, yüzlerce hediye önerisi bulunuyor! Erkek sevgiliye hediye fikirleri ayrı bir başlık altında, bayan sevgiliye hediye tavsiyeleri ise ayrı başlıklarda! Umarım hem yazılarımı, hem de hediye önerilerimi beğenirsiniz!

Kişiye Özel 3 Parça Kanvas Tablo

Kişiye Özel 3 Parça Kanvas Tablo


Her ortama, her eğlenceye, her kutlamaya sevgiliniz ile katılmak istersiniz. Hatta bazen bu organizasyonların bazılarının hazırlayıcısı bile siz olursunuz! Örneğin sevgilinizin doğum gününü özel bir mekanda kutlamak gibi! Bunun için en güzel mekanlarda rezervasyonlar yaptırır, sevgilinize yaş gününde güzel sürprizler hazırlamaya çalışırsınız! Doğum günün için sevgilinize bir hediye alacaksanız, elinizden geldiğince dikkatli ve özenli davranmalısınız! Çünkü, nihayetinde bu hediye sıradan birine değil, bilakis kalbinizin gerçek sahibine alınacak bir hediye!

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Tişört Erkek Modeli

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Tişört Erkek Modeli


Bu yüzden Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi için amiyane tabiri ile çok iyi düşünüp kılık kırk yarmalısınız! Bu noktada size tavsiyem; doğum gününde sevgilinizin normal arkadaşları ve ailesi de kendisine hediye vereceği için, siz bir sevgili olarak daha ayrıcalıklı ve özel hediyeler seçmelisiniz. Örneğin üzerinde sevgi mesajları taşıyan kişiye özel hediyeler olabilir!

En Mutlu Günüm Masa Saati

Kişiye Özel En Mutlu Günüm Masa Saati


Yani doğum günü hediyesi ile farkınızı ortaya koymanız gerekiyor! Erkek sevgilinize doğum günü hediyesi seçecekseniz, özellikle günlük yaşamında rahatlıkla kullanabileceği kişiye özel cüzdan, gömlek, saat, kol düğmesi gibi hediyelikler alınabilir. Bayan sevgiliye doğum günü hediyesi alınacaksa, özellikle kişiye özel romantik hediyeler, sürpriz hediyeler favori gördüğüm hediyeler.

Fotoğraflı En Yakışıklı Erkek Madalyonu

Fotoğraflı En Yakışıklı Erkek Madalyonu


Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü, maalesef haftanın son iş günü olan cuma gününe denk geliyor! Keşke hafta sonu olsaydı da, sevgilimle daha çok vakit geçirebilseydim dediğinizi duyar gibiyim! Ama üzülmeye hiç gerek yok! Önemli olan gönül birlikteliği değil mi zaten? Sizler için erkeğe ve bayana alınabilecek birbirinden değerli ve anlamlı sevgililer günü hediyeleri seçtim! Yukarıdaki resim üzerine tıkladığınızda hediye fikirlerine ulaşabilirsiniz. Seçmiş olduğum hediyeler özellikle, romantik ve kişiye özel hediyeler.

Senin İçin En İyi Dileklerim Hediyesi

Senin İçin En İyi Dileklerim Hediyesi


Erkek sevgiliye aksesuar ürünleri, fotoğraf çerçeveleri, deri cüzdan, kol saatleri, duvar ve masa saatleri gibi hediyelikler var! Kız arkadaşınıza alabileceğiniz kolye, yüzük, küpe, şahane kupa bardaklar, masa saatleri, dekoratif ürünler ve daha bir çok sevgililer günü hediyeleri var! Hazır yeri gelmişken küçük bir uyarıda bulunmak isterim. 14 Şubat'ta sevgiliniz için kişiye özel bir hediye tercih edecekseniz, bunun siparişini en az 3-4 iş günü öncesinden vermelisiniz! Aksi halde hediyenizin yetişememesi gibi bir sorun ile karşılaşabiliyorsunuz! Buna özellikle dikkat etmenizi rica ediyorum.

Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Kovası

Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Kovası


Siz siz olun, kız arkadaşınıza sevgililer gününde hangi hediyeyi verecekseniz verin ama, yanında mutlaka bir de çiçek olsun! Bildiğiniz gibi, 14 Şubat Sevgililer günü için, en çok tercih edilen armağanların başında çiçek (özelde de Kırmızı Gül) gelir! Mini mesaj şişesi, sevimli peluş ayıcık ve seni seviyorum yazılı çikolatadlardan hazırlanmış aşk kovası işte karşınızda! En güzel dileklerinizin içinde yer alan biricik sevgilinize son derece sevimli bir hediye kovası armağan etmek ister misiniz? Üstü tülle sarılı hediye sepeti formunda beğeninize sunduğumuz Sevgilime Seni Seviyorum Kovası, tüm özel günler için sevgilinize verebileceğiniz en şeker hediyelerden biri!

Kalp Fotoğraf Mandalları

Sürpriz Fotoğraf Mandalları


Gerçek anlamda birine aşık olduysanız, şu an yazacağım duygular size hiç yabancı gelmeyecektir. Hayatınıza bir sevgili girer ve yaşamınızdaki her şey, tahmin edemeyeceğiniz kadar çok değişir! Artık o saatten sonra hayatınız; sevgiliden öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılır! Kişinin hayatındaki değişimi daha iyi örneklemek için şöyle bir benzetme yapabiliriz; Bir çağı kapatıp; başka bir çağ başlatan önemli bir tarihi olay! Kendinizi, sevgiliniz ile birlikte çok farklı duygular içerisinde bulursunuz! Belki de daha önce hiç tatmadığınız çok özel duyguları ilk defa sevgiliniz ile yaşamaya başlarsınız!

Kişiye Özel Fotoğraflı Aşk Defteri

Kişiye Özel Fotoğraflı Aşk Defteri


Özlemenin, merak etmenin, sevmenin, sevilmenin ve aşık olmanın, içi boş duygular olmadığını daha iyi anlarsınız! Yine sevgiliniz ile birlikte kendinizi de tanımaya başlarsınız! Ne kadar kıskanç biri olduğunuzu, ne kadar anlayışlı olduğunuzu, bencil biri olup olmadığınızı, hayatınızda O varken daha iyi anlarsınız! Sevgilinizden dolayı, kendinizi daha önce hiç hissetmediğiniz kadar özel hissedersiniz. Sevgiliniz ile öz güveniniz tavan yapar, hatta yürüyüşünüz bile değişmeye başlar. O yanınızdayken yere daha emin ve sağlam adımlarla basarsınız!

sevgiliye güzel hediye fikirleri

Senden Asla Vazgeçmem 2'li Yastık Seti


Zaman ilerledikçe O'nu daha iyi anlama, daha iyi tanımaya başlarsınız. Sevgilinizin sevdiği şeyleri siz de sever, nefret ettiklerinden nefret edersiniz! Onun sesini duymak, soluğunu hissetmek için anlatacak bir şeyler biriktirmeye başlarsınız! Başınıza gelen en ufak bir sorunu bile, ilk onunla paylaşmayı istersiniz! Telefonunuzun rehberinde ya birinci sıradadır ya da ona özel bir yer vardır.

Seni Seviyorum Kutuda Hediye Vovsos

Seni Seviyorum Kutuda Hediye Vovsos


Aşkım ya da "Bir tanem" diye sevgilinizi telefonunuzun rehberine kaydedersiniz. Artık, hafta sonu ve tatil günleri en sevdiğiniz günler arasına girmeye başlar! Dolu dolu bir amacınızın olduğunu düşünür ve bu amaç için olağanüstü bir efor sarf edersiniz! Artık yepyeni bir amacınız daha olur; sevgilinizi elinizden geldiğince mutlu görmek! Çünkü ancak O mutlu olursa, gerçek anlamda siz de mutlu olacaksınız!

Sevgiliye 365 Aşk Mesajı Taşıyan Ayıcık

Sevgiliye 365 Aşk Mesajı Taşıyan Ayıcık


Genellikle aşk "beğenme" ile başlar! Karakteri ve kişiliği hakkında henüz hiçbir ipucu sahibi olmadığımız bir kişiyi ilk önce fiziksel özellikleri ile beğeniriz! Daha İlk görüşte aşık olanları bu noktada hangi kategoriye sokmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Bu karakterdeki kişiler için "Şıp Sevdi" demek bence amacını aşan bir tabir. Neyse, konumuza dönecek olursak, aşkın fitilini ilk ateşleyen şey fiziksel özellikler oluyor! Yani kaşı, gözü, gülüşü, bakışı gibi fiziksel özelliklerden etkileniriz. Kalbimizin hop oturup, hop kalkmasına sebep olan bu özel kişiye yakınlaşmaya ve hakkında bazı bilgi toplamaya çalışırız.

Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı

Sevgiliye Hediyeler & Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı


İsmi nedir? Hangi burçtan? Ne iş yapar, nerede oturur, tekrar karşılaşabilme ihtimalim nedir, türünden bilgiler toplamaya çalışırız. Daha sonra ise her fırsatta O'nun bizi fark etmesini sağlamaya çalışırız! Jestler, iltifatlar, komplimanlar veya tesadüfler ile O'nu etkilemeye çalışırız! Eğer bunda bir başarı sağlanırsa, sevgililik ilişkisi başlamış olur! Sevgili olduktan sonra da kimse kendini "Alice Harikalar Diyarında" şeklinde hissetmesin! Çünkü ilk etapta fiziksel beğeniler ile başlayan aşk, sonradan karakter, sevgi, saygı, emek ve anlayış gibi faktörlerin devreye girmesi ile artık yön değiştirir!

Gemici Dümeni Fotoğraf Çerçevesi

Gemici Dümeni Fotoğraf Çerçevesi


Güzellik ya da yakışıklılık bu noktadan sonra kesin belirleyici etken olmaktan çıkar ve ikinci planda kalır! Sevgiliniz ile olan ilişkinizin evliliğe yürümesi için, "Sevgilinizi ne kadar önemsiyorsunuz?" ,"Ona ne kadar değer veriyorsunuz?","Sevgilinizi mutlu etmekte başarılı mısınız?" gibi soruların yanıtları belirliyor.

Sevgiliye hediye önerileri

Fotoğraf Çerçeveli Duvar Saatleri


1'den 12'ye tüm saatler aşkınızı gösterecek! Yukarıda görmüş olduğunuz duvar saatinin her saatine denk gelen bölümüne kendi fotoğraflarınızı yerleştirebiliyorsunuz! Bu duvar saatinin içine ister tatildeyken sevgiliniz ile çektirmiş olduğunuz fotoğraflardan bir kaçını, ister baş başa romantik bir akşam yemeği yerken çektirdiğiniz fotoğrafları koyun! Çerçeveli Duvar Saatli ile kız arkadaşınıza öyle bir hediye vereceksiniz ki, her baktığında sizi hatırlayacak ve aynı zamanda son derece kullanışlı bir armağan olacak!

Erkek sevgiliye hediyeler

Erkek Sevgiliye Hediye & Deri Aksesuar Seti


Özel siyah deri hediye kutusu içerisinde, erkek sevgilinizin şıklığına hitap edecek deri aksesuar seti! Bu özel set, sahip olduğu deri hediye kutusu ile baş döndürücü güzellikte! İçerisinde deri kemer ve kişiye özel cüzdan yer alan aksesuar seti, erkek arkadaşınıza hem güzel bir doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek bir ürün, hem de diğer özel günler için... Hediye seti içerisinde yer alan kaliteli deri cüzdanın, isme özel olarak hazırlandığını belirtmekte yarar var.

Erkek sevgili için hediye

Erkek Sevgiliye Hediyeler & 3'lü Taba Deri Aksesuar Seti


Yukarıda yer alan deri aksesuar setine alternatif teşkil edebilmesi açısından, görmekte olduğunuz Taba Renk 3'lü Aksesuar Hediye setini eklemeyi uygun bulduk! İçerisinde, dış görünümüne özen gösteren erkeğin ihtiyaç duyabileceği tüm aksesuar ürünler bir arada! Üzerinde isim yazılı kaliteli deri cüzdan, deri kemer ve son olarak deri anahtarlık! Tüm bu ürünler, Taba renkte ve birbiri ile son derece uyumlu... Sitemiz içerisinde erkek arkadaşınıza alabileceğini diğer hediye fikirlerine buradan ulaşabilirsiniz. Erkek Sevgiliye Hediyeler

Bayan sevgiliye hediye

925 Ayar Tektaş Gümüş Hediye Seti- Maskara Hediyeli


Sonsuzluk kolyesi, kelebek, melek, kar tanesi, kalpli kolye modelleri, Hayatım, Bitanem, Ömrüm, Canım ve birbirinden dikkat çekici modelleri ile bayan kolyeleri, kız arkadaşınıza en güzel hediye seçeneklerinden. El işçiliği ile üretilmiş olan ve üzeri taşlarla süslenmiş 925 Ayar gümüş tektaş hediye seti! Ürün ile birlikte içerisinde maskara hediyesi de bulunmakta! Kız arkadaşınıza içerisinde aksesuar ürünlerin bulunduğu böyle bir hediye, sevgililer günü için alınabilir!

Sevgiliye alınabilecek hediyeler

Sevgiliye Hediyeler & Makyaj ve Dekoratif Aynaları


Sevgilinizin güzelliğini yansıtacak şıkır şıkır ayna modellerine ne dersiniz? Kalp modeli, kare, oval, dikdörtgen şekillerdeki kişiye özel makyaj ve dekoratif aynalar orijinal birer hediye seçeneği. Çift taraflı yapıştırılabilme ve son derece kolay uygulaması ile, toplamda 5 parça aynadan oluşan, duvarlara romantizm taşıyacak dekoratif kalp aynalar! Kalp şeklindeki dekoratif aynalar sevgilinizin çalışma odasına romantizm ve dekor katacak!

Sevgili için hediyeler

Fotoğraflarınıza Özel Duvar Saati 


Eskitme metal görünüm kazandırılmış Lamine malzemeden hazırlanan ve içerisine 15 x 10 cm ölçülerinde 4 adet fotoğraf yerleştirebileceğiniz 4'lü fotopraf çerçevesi! Bu ürün ile ilgili diğer bir ayrıntı ise, 20 TL bir fark ödeyerek, bilgisayarınızda dijital halde bulunan 4 adet fotoğrafınızı seçip gönderiyorsunuz ve çerçeve içerisine göndermiş olduğunuz fotoğraflar yerleştirilebiliyor. Bayan sevgilinize birlikteyken çektirmiş olduğunuz fotoğraflardan 4 tanesini seçerek sürpriz bir hediyeyi bu şekilde hazırlatıp, iş yeri adresine kargo yapabilirsiniz mesela!

Sevgiliye t shirt hediyesi

Sevgililere Hediyeler & Kişiye Özel Sevgili Tişörtleri


Sevgiliniz ile iyi bir takım, iyi bir ikili olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? O halde bu mükemmel uyumu cümle aleme gösterme zamanıdır! Sevgiliniz ile bu şahane uyum düşman çatlatacak! Birlikteyken ne kadar uyumlu ve mükemmel bir çift olduğunuzu sokakta yürürken, evinizde misafir ağırlarken herkese Çiftlere Özel İsim Yazılı T-Shirt'ler ile gösterebilirsiniz! Bu sıra dışı ürün üzerine dilerseniz, efsane aşıklar Ferhat ile Şirin, Kerem ile Aslı yazdırabileceğiniz gibi dilerseniz üzerine sadece kendi isimlerinizi de yazdırabiliyorsunız! S, M, L, XL bedenleri bulunan ve siparişiniz halinde BAY-BAYAN olmak üzere tek kutu içerisinde 2'li gönderilen Çiftlere Özel İsim Yazılı T-Shirt, bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz hem romantik, hem de çok orijinal bir hediye...

Sevgiliye hediye sepeti

Bayan Sevgiliye Romantik Hediye Kutusu


Bayan sevgilinize, dolu dolu romantizm yaşatacak özel bir hediye sepeti arıyorsanız, içerisinde yer alan sevgi yüklü hediyelikler ile bu özel hediye sepeti ziyadesiyle ilginizi çekecektir. Hediye Sepeti kalp desenli olup, son derece şık ve metaldir. Hediye kutusu içinde; Kırmızı rulo kağıda "Özel mesajınız yazılı" dekoratif mesaj şişesi, kalp kalbe yazılı nakışlı el havlusu, hanımların hayranlık duyduğu mini ayıcık maskot, ayrılabilir "Love" ikili anahtarlık, butik gül kokulu sabunlar, ve "Love" yazılı süs bulunuyor. Sevgiliniz, bu romantik hediye kutusu içerisinde yer alan tüm ürünleri severek kullanacak! Bu özel ürünü sipariş verdiğiniz esnada, hediye kutusu üzerine eklenmesini istediğiniz özel mesajınızı (Hediye Notunuzu) belirtmeyi unutmayınız.

Bayan sevgiliye romantik kolye

Bayan Sevgiliye Çok Romantik Bir Hediye 


Eşinize veya sevgilinize ömrünün sonuna kadar boynunda gururla taşıyabileceği ve özlem hissettiği her dakika içine bakıp sizi bulabileceği çok romantik bir armağan vermek ister misiniz? 925 ayar Gümüş Kalp Kolye içine resim konulabilen ve istenirse üzerine pantograf baskı tekniği ile 3 harf ile sınırlı olmak üzere baş harfler ya da 16 harfi geçmeyecek şekilde isim yazılabilen özel bir kolye. Hediyenin kutusu da en az kendisi kadar şık ve göz alıcı! Sipariş etmeniz halinde bu özel kolye, kadife kutusu içerisinde gümüş zinciri ile gönderilir. 925 Ayar Fotoğraflı Gümüş Kalp Kolye, sizden uzakta olan sevgilinize en anlamlı hediyelerden biri! Özel hediye paketi yapılır.

erkek sevgiliye hediye fikirleri

Erkek Sevgilinize Kullanışlı Bir Hediye


Seçeceğiniz renk (Taba, Siyah) ve yazı karakterine göre, üzerinde erkek sevgilinizin isminin ve isminin baş harfine özel olarak hazırlanmış %100 deriden imal edilmiş Kişiye özel deri cüzdan! Sevgiliniz bu özel cüzdanı eline aldığında, çantasına veya cebine koyduğunda, hesap öderken, ya da yatağının baş ucuna koyarken, gözünün iliştiği her yerde sizi hatırlayacaktır. Uzun yıllar sevgilinizin kullanabilmesi için dayanıklı ve kaliteli bir armağan düşünüyorsanız, sevgilinize bu kaliteli cüzdanı hediye edebilirsiniz. Sitemiz içerisinde yer alan diğer Kişiye Özel Erkek Cüzdan modelleri...

Erkek sevgiliye hediye

Erkek Sevgiliye Özel Hediyeler


Sevdiklerimize özel günlerde Kalem hediye etmek hiç eskimeyen klasik bir hediye geleneği... Erkek arkadaşınıza, kendisini özel hissettirecek, iş yaşamında kullanabileceği, belki de O'na çalışma yaşamında uğur getirecek bir armağan düşünürseniz, görmekte olduğunuz şık kutusu içerisindeki İsme Özel Tükenmez ve Roller Kalem Takım hediye edebilirsiniz.

erkek sevgili için hediye

Yorum Gönder

 
Top