z Sevgiliye Ucuz Hediyeler | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye hediye
Herkes, sevgililer günü veya sevgilisinin doğum günü gibi özel günlerde, sevgilisini mutlu edeceğine inandığı, güzel hediyeler satın almak ister! Bunu gerçekleştirmek için, bütçesi ölçüsünde bir miktar para ödemeyi göze alır! Güzel bir hediye satın almak için ayrılan bütçe ise, kişilerin gelir durumuna göre değişir. Bugünkü yazımızda, herkesin kafasına yer etmiş olan, "Pahalı hediye, muhakkak ki iyi hediyedir." yargısını değiştirecek ve sevgiliye alınabilecek ucuz hediye fikirleri vermeye çalışacağız. 

Ancak, burada hemen şunu belirtmeden de geçmeyelim; Bildiğiniz gibi "Ucuz" kelimesi; "Parasal olarak ölçülebilen daha aşağıdaki değer" anlamına gelir.  Ancak, "Ucuz" kelimesinin farklı bir yorumlanış şekli daha vardır; insanlar bazen ucuz sözcüğünü "Kötü olan şeyleri" ifade etmek için de kullanabilmektedirler. "Sevgiliye ucuz hediyeler" konu başlığımız ile, sevgilinize özel günlerde hediye edebileceğiniz kaliteli, romantik ve parasal olarak düşük hediyeleri kast etmekteyiz. Bu yazının başlığını görüp de, negatif bir düşünceye sahip olan sevgili okurlarımıza bu açıklamayı yapma gereği duyduk! Gerçekten de insanların beyinlerinde nedense şöyle bir düşünce vardır; "Bir şey ucuz ise, ya çok değersizdir, ya da kullanılmaz bir şeydir." algısı vardır. Dolayısı ile "Ucuz hediyelerden uzak durmak lazım." düşüncesi hakimdir! Aslında bu, işin kolayına kaçma ve sağlıklı bir fiyat veya hediye araştırması yapılmadan verilmiş bir peşin hükümdür. 

Sevgiliye Alınabilecek Ucuz Hediyeler


sihirli kupa bardak

Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardak  & Fiyatı: 34,90 TL


Fotoğraflarınızla sevgilinize sürpriz bir hediye hazırlamak ister misiniz? Üzerine 2 fotoğrafınızı taşıyabileceğiniz sihirli kupa bardak, hem ucuz fiyatıyla oldukça cazip, hem de sürpriz etkisi oldukça yüksek bir hediye. Bunun dışında Gök kuşağının tüm renkleri Gökkuşağı Şemsiye de yine acayip ilgi çekici armağanlardan biri. Capcanlı ve rengarenk tasarımı ile kasvetli ya da iç karartıcı havalarda bile görenlerin içini ısıtıyor. Ucuz fiyatı ile dikkat çeken Gökkuşağı Şemsiye, aynı zamanda kız arkadaşınıza da armağan edebileceğiniz harika bir ürün!

sevgiliye ucuz hediyeler

Kişiye Özel Resimli Asker Künyesi


Gerçekten de, interneteki hediye siteleri arasında iyi bir şekilde araştırma yapıldığında, ucuz fiyatlara da pekala güzel hediyeler bulunabileceği görülebilmektedir. "Benim bu araştırmayı yapacak kadar fazla vaktim yok!" diyenlerden misiniz? O halde şu an çok doğru bir sitede olduğunuzu söylemeliyiz. 

roma rakamlı sevgili bileklikleri

Roma Rakamlı Sevgili Bileklikleri


Çünkü, sizi o site, bu site gezdirip yormadan, internetin en güzel ve en ucuz hediyelerini ayağınıza kadar getirdik. Burada yer alan ucuz hediyeler ile bütçenizi yormadan, bayan sevgilinize ucuz sevgililer günü hediyesi alabileceksiniz. Aynı şekilde, erkek arkadaşınızın doğum günü için, erkek sevgiliye alınabilecek çok uygun fiyatlara doğum günü hediyesi bulabileceksiniz! Hediyelik ürünlerin fiyatlarını gördükten sonra, "İyi ki eniyihediyefikirleri.com sitesine uğramışım." demenizi umuyoruz.

sevgiliye ucuz hediyeler

Erotik Görev Çarkı


Yıllar birbir akıp gidiyor! Sevgilinize duyduğunuz aşkınız, her geçen yıl daha da olgunlaşıp, daha büyük bir şekilde artıyor! Bugüne kadar sevgilinize onlarca hediye aldınız! Şimdilerde, geçmişte aldığınız hediyelerin belki de büyük bir bölümünü unuttunuz bile! Acaba sevgilinize ne hediyeler almıştınız? Bu armağanların büyük bir bölümü, belli bir süre kullanıldıktan sonra tüketilebilen hediyelerdi! Örneğin bir parfüm hediyesi, ya da çiçek, çikolata gibi! Ancak bu çark, sevgilinizin kalp atışlarını hızlandırmaya ve aklından çıkmayacak bir hediye olmaya aday! Siz ne dersiniz?

Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Kitabı

Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim Kitabı


Doğum gününü kutlayacak olan biricik sevgilinize, en güzel doğum günü mesajlarınızı işte bu güzel kitapla iletebilirsiniz. Sayfaları içerisinde duygulu doğum günü mesajlarının yer aldığı ve özel illüstrasyonlarla güçlendirilmiş Doğum Günün Kutlu Olsun Sevgilim, hem sevgilinizin gönlüne, hem de sizin bütçenize hitap edebiliyor olmasıyla bizim dikkatimizi çekti! 

Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var

Sevimli Ayıcığın Aşk Mesajları Hediyesi


Sevgilinize alabileceğiniz fiyatıyla ucuz ve güzel bir diğer hediye seçeneği; Şipşirin bir ayıcığın kucağında taşıdığı 100 özel mesajlı kalp hediye kutusu. En az sevgiliniz kadar tatlı bir hediye. Üzerinde aşk sözcükleri yazılı bulunan "Aşk Sözcükleri" çikolata ve kalp kartlarla sevgilinize armağan edilebilecek romantik de bir hediye! Aşk mesajları taşıyan çikolata, sevgilinizin hem kalbine, hem de damağına hitap ediyor!

sevgiliye ucuz hediye fikirleri

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler & Fiyatı : 26,90 TL


Sayfalarını kendinizin dolduracağı ve bu yönüyle aslında el yapımı hediye statüsünde sayılabilecek Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı, ucuz fiyatıyla olduğu kadar sevgilinize romantizm yaşatacak mükemmel hediye seçeneklerinden biridir. Kitap içerisinde sevgilinize dair sevdiğiniz özelliklerini, karakter özelliklerini, Onunla ilgili hayallerinizi, beklentilerinizi kısacası aşkınıza dair her şeyi bu kitapta yer alan sorulara vereceğiniz yanıtlarla Ona iletebiliyorsunuz. Şık kitap kapağı, ugun ve hesaplı fiyatı ile Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı kaçırılmaması gereken harika bir armağan!


sevgiliye ucuz hediyeler

Doğduğun Gün Neler Oldu Kartları & Fiyatı : 34,90 TL


Ucuz fiyatıyla olduğu kadar, sevgilinizi bir hayli şaşırtacak bir diğer hediye önerimiz ise, Kişiye Özel Doğduğun Gün Neler Oldu Kartları. İçerisinde 50 adet özel olarak hazırlanmış enteresan bilgiler bulunan bu ilginç hediye ile sevgilinize acayip güzel bir doğum günü sürprizi yapabilirsiniz. Kartlarda ne mi var? Örneğin sevgilinizin doğduğu tarihte gök yüzünde ayın nasıl göründüğü, o sene hangi takımın şampiyon olduğu, TIME dergisinde hangi ünlünün yer aldığı, cumhurbaşkanının, başbakanın kim olduğu, Oscar kazanan filmin hangisi olduğu doğum günü kartları içerisinde yer alıyor!

fotoğraflı Makyaj Aynası

 Kalp Makyaj Aynası & Fiyatı : 29,90 TL


Hayatım dişimde bir şey kalmış mı?,"Makyajım nasıl? Abartılı olmamış değil mi?","Sevgilim? Saçlarım nasıl görünüyor?" Bayan sevgiliniz ile dışarıya çıktığınız zamanlarda, kendisi ile ilgili size en çok sorduğu sorular! Dudaklar Çift Taraflı Makyaj Aynası, ilginç ve şık tasarımı ile, sevgilinizin nasıl göründüğüyle ilgili merak ettiği tüm anlarda en büyük yardımcısı oluyor! Bayan dudağı şeklinde tasarlanmış makyaj aynası, kolaylıkla da çantada taşınabiliyor!

Yılın En İyi Sevgilisi Sertifikası

Yılın En İyi Sevgili Sertifikası & Fiyatı : 39,90 TL


Şimdi ise sevgiliniz ile geçen tüm zamana, büyük aşkınız ile ilgili kocaman bir not düşme zamanı geldi! "Söz uçar yazı kalır" misali, Aşkınızı Yılın En İyi Sevgili Sertifikası ile belgelendirmek ister misiniz? Üzerine istediğiniz aşk mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Yılın En İyi Sevgili Sertifikası ile hem sevgilinize şükranlarınızı iletecek, hem de Ona çok anlamlı bir hediye vereceksiniz! Şık çerçeve içinde yer alan ve altın sarısı harflerle yazılı bu özel sertifika, sevgiliye en anlamlı hediyelerden biri!

Kişiye Özel Instagram Profili Yastık

Kişiye Özel Instagram Profili Yastık & Fiyatı: 39,90 TL


Instagram müdavimi sevgiliniz için etkileyici bir hediye düşünüyorsanız, hesaplı fiyatıyla dikkat çekici ve aynı zamanda dekoratif de bir armağan olan Kişiye Özel Instagram Yastık öne çıkar bir diğer ucuz hediye seçeneklerinden biri. Bunun dışında sevgilinizin diline artık pelesenk olan, en bilindik sözler, Kişiye özel olarak hazırlanan Sevgilimin Klasik Sözleri Ürünleri üzerinde! Kız arkadaşınızın ruh halini ve davranışlarını sürekli ve en belirgin şekilde ifade eden sözleri, Sevgilimin Klasik Sözleri Ürünleri üzerine yazdırabilirsiniz! 6 adet söz yazılabilen bu ürünler ile, sevgilinizi ne kadar iyi tanıdığınızı Ona hissettirebilirsiniz!

sevgiliye ucuz hediye fikirleri

Sevgi Mesajları Veren Sihirli Yumurta & Fiyatı: 7,90


Sevginizi sözlere anlatmak yerine, hareketlerinizle, davranışlarınızla, ya da sürprizlerle anlatmayı daha uygun buluyorsanız, Sihirli Yumurta tam size göre! Bu yumurtanın içerisinde "Aşk" var! Kabuğunu kırdıktan ve belli bir süre suladıktan sonra, bir mucizenin gerçekleştiğine şahit oluyorsunuz! Çünkü Sihirli Yumurtanın içerisinde sevgi mesajları filizleniyor! Sihirli yumurtanın içinden hangi mesajın yazılı olmasını istiyorsanız, o modeli satın alabilirsiniz! Sevgililer günü için size tavsiyemiz; "I Love You (Seni Seviyorum)" yazılı Sihirli Yumurtayı seçmeniz yönündedir! Sihirli yumurta ile ilgili ayrıntıları "Satın Al" butonuna tıkladıktan sonra görebilirsiniz!

Kırmızı Karton Hediye Kutuları

Boş Hediyelik Kırmızı Karton Kutu & Fiyatı : 4,90 TL


Şimdi önereceğimiz ürün, sevgiliniz için bir hediye olmayabilir ama sevgilinize almış olduğunuz ya da kendi eliniz ile hazırlamış olduğunuz hediyeyi içerisine koyabileceğiniz Boş Hediyelik Kırmızı Karton Kutu! Aşkın rengi olan kırmızının hakim olduğu ve üzeri tül ile süslenmiş, farklı ebatlardaki büyüklükleri hediye kutusuna istediğiniz hediyeyi koyup sevgilinize armağan edebilirsiniz!

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye & Fiyatı : 34,90 TL


El üstünde tuttuğunuz ve gözünüz gibi sakındığınız biricik sevgilinize, Ona verdiğiniz değer gösterebileceğiniz Aşk incileri Takı Seti! Okyanuslarda doğal şekilde yetişen inci tanesinin oluşum öyküsü, destansı bir öyküdür! İnci tanesinin oluşumu için yıllar geçer. İçerisinde, kolye, küpe ve yüzük setinden oluşan İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye Seti ile Kız arkadaşınıza unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi verebilirsiniz!

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak & Fiyatı: 39,90 TL


Piyasada sıradan bir çakmak satın almak istediğinizde bile, en az 2-3 TL gibi bir para öderseniz! Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak, hem çok şık, hem de üzerinde sizin göndereceğiniz fotoğraf yer alıyor! Erkek arkadaşınızın cebinde taşıyacağı ve her kullandığında sizi hatırlayabileceği özel bir hediye düşünürseniz, fiyatı ile de oldukça cazip Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak düşünebilirsiniz!

sevgili için ucuz hediye seçenekleri

Fotoğraf ve Mesajlı Duvar Saati & Fiyatı: 54,90 TL


Sevgilinizin doğum gününde, üzerinde kendi belirleyeceğiniz bir fotoğraf baskısının yer alacağı Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati armağan edebilirsiniz! Bu romantik duvar saatinin tüm yüzeyi size ve sevgilinize ayrılmış durumda! Hangi fotoğrafın yer almasını istiyorsanız, o fotoğraf basılır! Üzerine bir de sevgiliniz için özel mesajınızı da yazdırdığınızda son derece romantik bir hediye tasarlamış olursunuz!

Fotoğraflı İsim ve Mesaj Baskılı Mouse Pad

Kişiye Özel Doğum Günü Mousepad & Fiyatı: 19,90 TL


Sevgilinize doğum gününde farklı bir sürpriz hediye satın almak isterseniz, gün içerisinde en çok kullandığı ve gözünün en çok temas ettiği eşyalardan biri olan mosepad düşünülebilir. Ancak bu mousepad'i diğer sıradan mouse pad'lardan farklı kılan en önemli özelliği üzerine fotoğraf baskısı yapılabiliyor olması ve aynı zamanda doğum günü kutlama mesajları eklenebiliyor olması! Uygun fiyatı ile öne çıkan ürünlerden biri olan Kişiye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Doğum Günü Mousepad, sevgiliye en güzel doğum günü hediyelerinden biri...

Sevgiliye Şirin ve Romantik Hediye Sepeti

Sevgiliye Şirin ve Romantik Hediye Sepeti & Fiyatı: 69,90 TL


Sevgiliye alınabilecek ucuz hediyeler hangileridir? Hem ucuz, hem de aşk ifadesi olabilecek en romantik hediyeler neler? Özel günlerde duygularımıza tercüman olabilecek ucuz hediye seçenekleri nelerdir? Erkek sevgiliye alınabilecek ucuz hediye fikirleri? Bayan sevgili için ucuz sevgililer günü hediyeleri? İşte bu soruları Google Amcaya sorarak sitemize ulaştıysanız, yaşadınız:) Çünkü burada Sizler için en düşük 5 TL ve En fazla da 100 TL'ye kadar hediye seçenekleri oluşturduk. İşte bunlardan bir tanesi daha; Kız arkadaşınıza armağan edebileceğiniz hem çok sempatik, hem de peluş ayıcıklı bir sepet.

sevgiliye ucuz hediyeler

Kırmızı Gül Yaprakları & Fiyatı : 16,90 TL


Duygusal olarak çok romantik bir an yaşamak istiyorsunuz ve sevgilinizin de buna eşlik etmesini ve romantik bir ruh haline bürünmesini istiyorsunuz. O halde bunun için yapılması gereken en güzel şey, mum ışıklarından ve gül yapraklarından istifade etmektir! Bulunduğunuz mekana romantik bir atmosfer kazandırmak isterseniz Kırmızı Gül Yaprakları emrinize amade! Kırmızı özel kutusu içerisinde 100 - 130 adet kuruyup solmayan kırmızı gül yaprakları romantik dakikalarınız için en büyük yardımcınız!

Sevgiliye alınabilecek ucuz hediyeler

Seni Seviyorum Çünkü Bir Sürü Nedenim Var Sözleri & Fiyatı: 29,90 TL


İçerisinde 100 adet sevgi sözcükleri olan ve Aşkınızın nedenlerini Sevgilinize gösterebileceğiniz kalp kutu içindeki kalpli kartlara ne dersiniz? Buna ek olarak sevgilinize olan duygularınızı kağıtlara dökmek size müthiş bir haz mı veriyor? Onu anlatan en güzel sözler, Sevgilinize özel yazılmış aşk şiirleri! Onu anlatan kısa cümleler! Artık bu sözlerinizi şık kağıtlara geçirmenin ve sevgilinize armağan etmenin zamanı geldi! 30-50 ve 100'er adet olmak üzere, şık kırmızı karton kutusu içerisinde boş kalp kağıtları sizi bekliyor! Kalbinizden geçen duyguları bu kağıtlara yazıp, sevgililer gününde Ona armağan edin!

sevgiliye alınabilecek en ucuz hediyeler

Kişiye Özel Aşkbiyotik & Fiyatı: 24,90 TL


Kendinizi kötü hissettiğiniz anlarda, Onun bir tek "Seni Çok Seviyorum Aşkım!" sözü ile tekrar hayata dönüyor ve kendinizi iyi hissediyorsanız, o halde kalbinizin en iyi ilacının "Sevgiliniz" olduğu aşikar! 14 Şubat sevgililer gününde, ilacınız olan sevgilinize hem esprili hem de eğlenceli bir armağan vermek isterseniz, Kişiye Özel Aşkıbiyotik bunun için muhteşem bir buluş! İçerisinde yer alan ilaç şeklindeki rengarenk drajeler ile bir yandan ağzınız tatlanırken, diğer yandan kişiye özel hazırlanan orijinal ilaç kutusu kapağı ve içerisinde yer alan kişiye özel Prospektüsü ile eğlence ve romantizm tavan yapıyor! İlaç kapağı üzerine etkileyici ve manşet şeklinde bir mesaj yazabilirsiniz! İsminize özel olarak hazırlanan Kişiye Özel Aşkıbiyotik, sevgiliye hediye fikirleri içerisinde düşünülebilecek en parlak hediyelerden biri!

Sevgiliye ucuz doğum günü hediyesi

Sevgiliye Ucuz Doğum Günü Hediyesi & İyi kİ Doğun Çikolatası: 39,90 TL


İnsanlar, duyduklarını unutabilirler ama, tattıkları şeyi asla unutmazlar! Gerçekten de insanların tat alma hafızası son derece gelişkindir! Örneğin çocukken yemiş olduğunuz bir çikolata ya da gofretin tadını üzerinden yıllar geçse de asla unutmazsınız! İşte bu noktadan hareket ile sevgililer gününde erkek/kız arkadaşınıza armağan edeceğiniz Sevgiliye doğum Gününe Özel Kutuda Çikolatalı sevgiliniz için unutulmaz bir hediye olacaktır. Olağanüstü modeli ile son derece özel bir hediye kutusuna sahip enfes lezzetlerdeki mesajlı çikolatalar kız arkadaşınızın çok beğeneceği en ucuz hediyelerden biri!

Doğum Gününe Özel Mesajlı Çikolata 10'lu

Doğum Gününe Özel Mesajlı Çikolata 10'lu : 29,90 TL


Ne çay, ne kola, ne de limonata! Bir kahve tiryakisi için hiçbir içecek, sabahları bir kupa bardak kahvenin yerini asla tutamaz! Çünkü tiryakileri için kahve, uyku mahmurluğunu alıp götüren yegane içecektir! Sabahları elinden kahve kupasını eksik etmeyen kız arkadaşınıza, farklı bir doğum günü hediyesi mi arıyorsunuz? Aradığınız o farklılık tam karşınızda duruyor olmasın? Özel Kırmızı Hediye Kutusunda "İyi ki Doğdun Sevgilim" çikolataları ile sevgilinizi inanılmaz derecede mutlu edebilirsiniz! İçerisinde hem en sevdiği çikolatalardan var, hem de tüm bu çikolataların üzerinde ise, "İyi ki Doğdun Sevgilim" mesajları bulunuyor! 10'lu hediye kutusu halinde satışa sunulan "İyi ki Doğdun Sevgilim" Çikolatası yine ucuz ve ekonomik fiyatı ile en çok tercih edilen armağanlar arasında!

Sevgiliye ucuz hediye

Sevgiliye Alınabilecek Ucuz Hediyeler & Fiyatı : 39,90 TL


Sevgilinizi mutlu edecek en cuzu hediye sepetlerden biri de, beyaz renk hasır sepet içerisine konulmuş birbirinden romantik ürünlerin yer aldığı bu şık hediye sepeti. Bunun dışında Puantiyeli hediye kutusu içerisinde, sevgililer gününde kız arkadaşınıza duygularınızı en güzel şekilde ifade edebileceğiniz, şirin ve romantik hediyelerden oluşturulmuş Sevgiliye Özel Hediye Kutusu! İçerisinde şirin mi şirin sevimli beyaz bir oyuncak ayıcık, üzerinde kalp baskısı yer alan kupa bardak, Kalp şeklinde tasarlanmış ve üzerinde mucizevi söz olan "Seni Seviyorum" yazılı yastık yer alıyor! 14 Şubat için romantik bir hediye arayışınız varsa, Sevgiliye Özel Hediye Kutusu alternatif hediyelerden biri!

ucuz hediye fikirleri

Sihirli Dönen Küp Resim Çerçevesi & Fiyatı : 32,90 TL


Sevgilinize o kadar hayransınız ki, O'nun her halini fotoğraflamayı başardınız! Şimdi ise sıra bu şahane fotoğrafları sergilemeye geldi! Kendi ekseni etrafında 360 derece dönebilme özelliğine sahip, kalp şeklindeki fotoğraf çerçevesi, en güzel fotoğrafları en romantik şekilde sergileyebiliyor. On/Off düğmesine bastığınızda içerisine yerleştirilmiş olan kalp şeklindeki iki adet fotoğraf, kendi ekseni etrafında dönmeye başlayacak! Sihirli Dönen Kalp Çerçeve ister masa üzerine, ister vitrin, isterseniz de Tv ünitesi üzerine konumlandırılabilir. Bu özel fotoğraf çerçevesi ile ortama romantizm katarken, diğer yandan sevdiklerinize olan özleminizi yatıştırmış olacaksınız!

Aşkını Kumlara Yazdım Çerçevesi

Sevgiliye Ucuz Hediye Fikirleri & Adını Kumlara Yazdım Fiyatı : 34,90 TL


Kişiye Özel Aşk Tescil Belgesi, kız arkadaşınıza olan duygularınızı, hem esprili, hem de romantik yolla gösterebileceğiniz en şahane hediyeliklerden biri! 14 Şubat sevgililer gününde aşkınızı tescillettirmek için, sevgilinize Kişiye Özel Aşk Tescil Belgesi armağan edin! Nasıl ki, bir evin sahibi olunduğunun ispatı için resmi kurumlara tapu belgesi sunuluyorsa, ya da bir otomobilin maliki olunduğunu göstermek için trafik polisine araç ruhsatı gösteriliyorsa, sevgilinize olan aşkınızı esprili ve romantik bir yolla belli etmek için de "Kişiye Özel Aşk Tescil Belgesi" verilmeli.

ucuz hediye fikirleri

Ahşap Posta Kartı Üzerine Mesajınız Kazı: 22,90 TL


Çakı ya da herhangi bir alet yoluyla, ağaç kovuğu üzerine kalp şekli ve o şeklin içerisine aşıkların isimlerinin kazınması, bugün artık sadece nostaljiden ibaret! Sevgilinize böyle bir şey yapamamış olmanız içinizde bir ukde olarak kaldıysa, sakın üzülmeyin! Şimdi önereceğimiz romantik ürün ile, ne bir ağaca zarar vermiş olacaksınız, ne de bu hayalinizden geri kalacaksınız! Ahşap Posta Kartı, belki de yıllarca içinizde kalmış olan aşkınızı ağaca kazıma hayalinizi gerçekleştirmeye geliyor! Ömrünü tamamlamış sedir ağacından üretilmiş olan ve orijinal bir Posta kartı şeklindeki Ahşap Posta Kartı üzerine, sevgilinize "Aşk dolu" mesajlarınızı kazıyabilirsiniz! Kız arkadaşınız, böylesine değerli ve anlamlı bir posta kartını yıllarca en özel eşyaları arasında saklayacaktır. Ahşap Posta Kartı, bir anahtar vasıtası ile kazınabileceği gibi, dilerseniz üzerine çıkmayan kalem ile de mesajlarınızı yazabilirsiniz.

Sevgiliye ucuz hediye fikirleri

Sevgililere Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Anahtarlık: 19,90 TL


Sevgilime hediyem hem ucuz, hem de romantik olsun diyenleri şöyle alalım:) Her iki yüzünün de son derece romantik ve size özel olarak hazırlandığı Evimizin Anahtarı İkimizde de Olsun Anahtarlık, hem ucuz fiyatı, hem de sevgilinize yaşatacağı büyük mutlulukla ideal bir hediye seçeneği. Yazacağınız mesaja bağlı olarak bir nevi ilişkinize ne düzeyde ciddi baktığınızın de nişanesi olacak bu özel anahtarlık, hem fotoğrafınıza hem de mesajınıza özel hazırlanıyor. Anahtarlık üzerindeki standart mesaj şöyle, tabi isterseniz siz farklı bir mesaj yazabilirsiniz; "Öyle bir gün gelsin ki, evimizin anahtarları ikimizde de olsun..."

sevgiliye alınabilecek ucuz hediyeler

Plakasında İsim Yazılı Vosvos Sevgili Tişörtleri: 49,90 TL


Bu yaz aşkınızın yazı olsun! Kalpleriniz nasıl bir ise, kıyafetleriniz de öyle olsun! Nasıl slogan ama:) Birazcık otomobillere merakı olanların bile çok iyi bildiği Vosvos'lar bu kez de sevgili tişörtleri olarak karşımızda. Biri Sizin, diğer ise sevgiliniz için hazırlanacak olan ve plakasına her ikinizin de isimlerinizin yazılı olacağı hediyelik Vosvos Sevgili Tişörtleri, uygun fiyatıyla da cebinizi üzmeyecek en güzel hediyelerden biri. Lacivert ve pembe renklerdeki Volkswagen Beetle 1967 model otomobiller bu tişörtler üzerinde şahane durmuş. Eminiz ki Size ve sevgilinize de çok yakışacak! 

ÖNEMLİ: Yukarıda yer alan hediyelik ürünlerin satışı fiyatı, 24.01.2018 tarihinde geçerli olan satış fiyatlarıdır. Ürün tanıtımlarını yaptığımız hediye siteleri sonraki tarihlerde fiyat değişikliği yapılabilir.
Sevgiliye hediye fikirleri
Sevgiliye hediye fikirleri
Sevgiliye hediye fikirleri
Sevgiliye Romantik Hediyeler

Yorum Gönder

 
Top