z Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye hediye fikirleri
Bayan Sevgiliye Hediyeler
Özel günler yaklaştıkça bir çoğumuz, benzer çelişkiler veya ruhsal anlamda önemli gelgitler yaşayabiliyoruz. Ne mi bunlar? Eminim ki, kız arkadaşınıza hediye beğenirken şu düşünceler kafanızdan mutlaka geçmiştir; "Acaba bu hediyeyi almakla doğru mu yaptım? Ya sevgilim aldığım bu hediyeyi beğenmezse? Keşke ötekinde karar kılsaydım! Yok ya bu olmaz! Hayır, bu hediye çok ucuz kaçar, çok ayıp olur!" diye... Söz konusu bayan sevgiliye hediye seçmeye gelince, bir çok erkek neredeyse kendine olan güvenini kaybedebiliyor! Erkek için, o yaşa kadar öğrendiği bir çok şey, edindiği bir çok tecrübe, sevgilisine hediye seçmeye gelince iş, adeta kendini sıfırlıyor! O an erkek kendini hayata yeni başlamış gibi, adeta kendini sudan çıkmış balık gibi hissediyor. "Hediye seçimi yapmak bu kadar mı zor? Allah'ım bu ne işkence böyle?" Kendiniz için olsa "şak" diye 5 dakikada ihtiyacınız olan şeyi alır ve artık o mağazada bağlasalar durmazsınız! Oysa ki şimdi, saatlerdir kız arkadaşınıza hediye bakıyorsunuz! Şu an sizin için, sanki yeryüzünde bayanlar için üretilmiş ne varsa raflardan toplanmış, hediye sitelerinden kaldırılmış gibi geliyor öyle değil mi? Daha önce milyonlarca hediye seçeneği, bayan sevgilinize hediye alacağınız vakit, sanki tamamen ortada yok olmuş gibi! "Yok arkadaş! Bu böyle olmayacak!"

Adam akıllı ve etkileyici bir hediye seçmek için acaba bir hediye danışmanı mı tutsak? Aslına bakarsanız, hediye tedirginliği bir yerde olumlu da görülebilir! Çünkü, bu telaşeyi yaşıyorsanız, sevgilinize gerekli ihtimamı ve değeri veriyorsunuz demektir. Ama bu, bayan sevgilinize güzel bir hediye seçme sorununuzu an itibari ile çözmüyor! O halde ne yapmalı? Hiç üzülmeyin! Sizin, hediye fikirleri veren bir arkadaşa ihtiyacınız var! O arkadaş da an itibari ile biz oluyoruz Hediye sitelerinin yükselen trendi, Eniyihediyefikirleri.com'un objektiflerine bu sefer bayan sevgiliye hediyeler takılıyor! Bu yayınımızda özel günlerde bayan sevgiliye alınabilecek hediyeleri mercek altına almaya çalışacağız.

Bayan Sevgiliye Hediye Ne Alınır


bayan sevgili için hediyeler

Seni Seviyorum Kalp Taşıyan Peluş Oyuncak


Bayan sevgilinize, kucağında Seni Seviyorum Kalp Taşıyan bu şirin ayıcığı hediye edebilirsiniz. Bunun dışında sevgilinize diğer bir sürpriz hediye ise, Google'dan aratarak kolaylık ulaşabileceğiniz hat sanatı ile hazırlanan kalp şeklinde seramik bir tabak! Hat Sanatı ile Seramik Tabak, eminiz ki birçokları gibi sizinde de yaz tatilindeyken rastlamış olduğunuz bir ürün! Ancak bu sefer bu özel ürün tatil beldelerinde değil, oturduğunuz yerden sipariş edebileceğiniz ve sonrasındaysa ayağınıza kadar gelecek şahane bir hediyeye dönüşüyor. Bayan sevgilinizin ve sizin kendi isimlerinize özel olarak hazırlanmış, üzeri Osmanlı Hat Sanatı ile yazılı, son derece şık bir Eskitme (Çatlatma) Desenli Dekoratif Seramik Kalp Tabak! 

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Kare Duvar Saati

Yıldönümümüz Kutlu Olsun Kare Duvar Saati


Bayan sevgilinize, duvarlarını süsleyecek olan ve aynı zamanda da bir nevi mini foto roman biçimindeki bu şık yıldönümü tasarımılı kare duvar saatinden hediye edebilirsiniz. 5 size özel fotoğrafa özel olarak hazırlanacak, yıldönümü mesajınız ve isimlerinizle tamamlanacak olan özel tasarım duvar saati, yıldönümü hediyesi ne alınır merakında olanlar için ideal bir tercih! Bayan sevgilinize, ev ya da ofis duvarında sergileyebileceği, yıllarca kalıcı ve anlamlı bir hediye vermek isterseniz, bu mükemmel ürünü öneriyoruz.

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları


Sevgilinizi çok şaşırtacak ve içerisindeki kartları tekrar tekrar alıp büyük bir mutlulukla okuyacağı romantik bir hediyeyi Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları ile verebilirsiniz. İçerisinde harikulade sözler ve mükemmel resimlerle hazırlanmış 50 adet özel tasarım kart bulunan bu güzel kutu ile onu çok mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kartları, bayan sevgilinize özel hazırlayacağınız hediye sepeti içerisinde, ya da özel gün sürprizlerinizde de kullanabileceğiniz son derece romantik bir hediye alternatifi.

İsme Özel Kalpli Bayan Kolye

İsme Özel Kalpli Bayan Kolye


Kız arkadaşınıza onun ismiyle hazırlanan bu şık kolye ile seni seviyorum diyebilirsiniz. Tüm takı ve aksesuarları içerisinde en özel yere sahip olacak isme özel bayan kolyesi, şıklığıyla olduğu kadar romantik tasarımıyla da övgüyü fazlasıyla hak ediyor. Yeryüzünün bütün kelimelerini yan yana koysanız, bir aşık için "Seni Seviyorum" sözlerinden daha büyük bir anlam ifade edemez! Sevmek, insanoğluna bahşedilen en güzel, en değerli duygulardan biridir. Bir aşık için ise, daha da özel ve değerli bir anlam ifade eder. Çünkü, "Seni Seviyorum" aşık olan bir kişinin kalbindeki sevgisini, sevgilisine iletmek için kullandığı çok çok özel bir sözdür.

bayan sevgili için esprili hediye

Kişiye Özel Portre Karikatür


Kız arkadaşınıza her baktığında kahkaha attıracak ve özel gününüzün bir günü anısı olarak saklayacağı esprili bir hediye vermek ister misiniz? O halde kişiye özel karikatür hediyesini mutlaka görmeniz lazım! Dilediğiniz şekilde çizdirebileceğiniz ( popstar, sanatçı, dalgıç, kitap okuma meraklısı, araba tutkunu, süper girl, politikacı, seksi gibi) kişiye özel karikatür, bayan sevgilinizi mutlu edebileceğiniz en orijinal hediyelerden biri. 3 iş günü içerisinde hazırlanan portre karikatür, kız arkadaşınıza doğum günü, sevgililer günü veya yılbaşı için armağan edebileceğiniz süper bir hediye seçeneği.

bayan sevgili hediyeleri

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı


Bir kitap dolusu romantizm, bir kitap dolusu mutluluk ve anı ile sevgilinizi mutlu etmeye var mısınız? Özel illüstrasyonlar, romantik sözler, seçenekli sorular ve kendi el yazınızla yazacağınız cümlelerle Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı sevgilinize etkileyici bir sürpriz hediyeye dönüşüyor. Kitabın başlangıç kısmında KİMDEN - KİME kısmı boş bıraklmış ve bu alana isimlerinizi yazıyorsunuz. İlerleyen sayfalarda ise kitapta yer alan sorulara vereceğiniz cevaplarla Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabını hazırlıyorsunuz. Romantik sözleriniz, anılarınız, sevgilinizin en beğendiğiniz yönleri gibi size özel sözlerle tamamlanacak olan Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabıyla sevgilinize bu sürprizi kesinlikle yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Sürpriz Mesaj Konservesi

Sürpriz Mesaj Konservesi


Sevgilinize romantik sürprizler yapmaktan hoşlanan biriyseniz, bu konserve kutusunu çok seveceksiniz. Sürpriz yapmak için işte bu hediye kaçmaz! Sevgilinize duygularınızı esrarengiz ve bir hayli şaşırtıcı bir şekilde iletmek ister miydiniz? Gıda konservesi tasarımına sahip olan Aşkıma Mesaj Konservesi sevgilinizi hem çok şaşırtacak, hem de mesajlarınızla çok mutlu edecek. Sürpriz konserve kutusu içerisinde duygularınızı yazabileceğiniz kırmızı renk mesaj kağıdı ve gül yaprakları süsleri bulunuyor.

bayan sevgili için hediye fikirleri

Sevgilinize Şık Bayan Aksesuar Hediyesi


Morhipo'dan bayanlara özel bin bir çeşit kolye ve aksesuar modelleriyle sevgilinizi sevindirik edebilir, kendisini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Kısaca seçmiş olduğumuz hediyelik eşyalar hakkında bilgi vermek gerekirse; Bayanlara takı ve aksesuar ürünleri (Altın kaplama isim yazılı, "Aşkım" ve "Bitanem" yazılı kolyeler, yüzük ve küpeler). Kişiye özel Canvas tablolar, 14 Şubat sevgililer günü ruhuna uygun, anlamlı ve romantik hediye sepetleri! Yanı sıra, özel çerçevesi içerisinde kişiye özel en iyi sevgililik sertifikası, kişiye özel albümler, fotoblog çerçeveler, duvar saatleri gibi bir çok hediyelik ürün bulunuyor!

Sevgiliye Buğulu Camlara Yazdım Çerçevesi

Kişiye Özel Adını Buğulu Camlara Yazdım Hediyesi


Aşkınızı, buğulu camlar üzerine taşıyarak, bayan sevgilinize verilebilecek en romantik hediyelerden birinin altına imzanızı atmış olacaksınız! Üzerine istediğiniz aşk mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Kişiye Aşkınızı Buğulu Camlara Yazdım çerçevesiyle, sevginizi resimdeki cam içerisinde aşkınızı sonsuza kadar ölümsüz bir hale getireceksiniz! Aynı zamanda şık bir çerçeve modeli olan Kişiye Özel Aşkını Buğulu Camlara Yazdım çerçevesi sevgilinizin masasının üzerinde, vitrinde, kitaplıkta sergileyebileceği ve baktıkça sizi hatırlayabileceği çok orijinal bir hediye! 

bayan sevgili hediyesi

Sevgiliye Hediye & Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi


Morhipo alış veriş sitesi içerisinden beğendiğimiz birbirinden şık ve estetik eşarp, şal ve fular modelleri ile bayan sevgilinize hoş bir aksesuar hediye edebilirsiniz. Ürün ile ilgili detaylı ve teknik bilgiler almak için "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterli. Sitemiz içerisinde yer alan kişiselleştirilebilir hediyeler için buraya tıklamanız yeterli: Kişiye Özel Hediyeler

bayan sevgiliye özel hediyeler

Sevgiliye Hediye & Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi


Bayan sevgiliye hediye fikirlerimiz içerisine bu sefer, oldukça sürpriz ve romantiklik seviyesi yüksek bir ürünü alıyoruz. Bu ürün, resminden de anlaşılacağı üzere Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi! Bu gazetenin manşetine istediğiniz cümleyi taşıyabiliyorsunuz! Sadece manşeti mi özel? Ahşap çerçevesi içerisinde 33 cm x 29 cm ebatlarındaki Sevgiliye Özel Aşk Gazetesinin her santimetre karesi size ait fotoğraflar ve aşk cümleleri ile dolu! Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi ile sevgilinize mükemmel sürprizler yapabilirsiniz! İster sevgilinizin doğum gününü bu gazete ile kutlayın, ister sevgililer gününde O'na Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi ile sürpriz yapın, (Buraya Dikkat; İsterseniz sevgilinize Evlilik Teklifini bu özel aşk gazetesi ile yapın! Bu konuda yaratıcılık ve hayal gücü tamamen size kalmış durumda!

bayan özür dilerim hediyesi

Bayan Sevgiliye Özür Dilerim Hediye Sepeti


İşte bu hediye sepeti ile sevgilinizin kırılan kalbini yumuşatabilirsiniz. "Eşşeklik Ettim Özür Dilerim Hediyesi..." Bazen çeşitli sebeplerle birbirinizi yanlış anlar, ciddi sayılabilecek münakaşalar yaşarsınız. Bu tartışmalar neticesinde belki de küslükler, kırgınlıklar ve de minik ayrılıklar yaşanır. Oysa ki bu ayrılıklar bırakın sevgilinizden soğumayı, O'nun değerini ya da kıymetini daha iyi anlamanıza, O'na daha fazla bağlanmanıza ve daha fazla düşünmenize neden olur! Şu tezat duruma bakın ki; Başlangıçta kötü gibi görünen ayrılık, kalbinizdeki aşkın katlanarak bir çığ gibi büyümesine denen olmuştur. Buna benzer durumları eminiz ki, siz de dönem dönem yaşamışsınızdır! Gerçek aşk budur işte! Ne yaparsanız yapın, O'nu kalbinizden söküp atamazsınız!

Sevgilim Çok Özür Dilerim Kitabı

Sevgilim Çok Özür Dilerim Kitabı


Sevgilinizden esprili bir şekilde ve tabi ki de pişman olduğunuzu üstüne basa basa ifade edecek bir kitaba ne dersiniz? Çok Pişmanım Özür Dilerim Kitabı sevgilinizden özür dilemenizi kolaylaştıracak en etkileyici özür dilerim hediyesi. İçerisinde sevimli ayıcık, eşek, tavşan gibi özel illüstrasyonlar ve birbirinden etkileyici özür mesajlarından kurgulanmış olan bu kitapla, kız arkadaşınızın kırılan kalbini bir nebze de olsa tamir edebileceksiniz. Aslında tam da bu noktada bir öneri daha isterseniz kız arkadaşınıza güllerden hazırlanmış şık bir çiçek buketi ve yanında Sevgilim Çok Özür Dilerim Kitabını hediye edin!

bayan sevgiliye şirin hediyeler

Sevgililer İçin Kişiye Özel Peluş Ayıcık


Bildiğiniz gibi birincisi çiçekler, ikincisi de peluş oyuncaklar özellikle kızların en çok hoşlandıkları hediyelerin başını çekmektedir. Ürün resmini gördüğünüz bu sevimli oyuncak ayıcık da sevgilinize mutluluk yaşatacak en sempatik özel gün hediyelerinden biri. Üstelik oyuncak ayıcık üzerindeki tişört, isimlerinize veya sevgilinize söylemek istediğiniz mesajınıza özel olarak hazırlanıyor. Bayan sevgilinizin her zaman saklayacağı ve her baktığında da özel hatıraya dönüşecek olan Kişiye Özel Peluş Oyuncak Ayıcık hızlı kargo gönderisi ve kapıda ödeme kolaylığıyla artık sizlerle.

bayan sevgiliye hediye

Bayan Sevgili Hediyeleri & Örgü Şal


İddia ediyoruz, burada yer alan bayan sevgiliye hediye fikirleri ile asla hediyesiz kalmayacaksınız! Çünkü, her kategoriden hediyeleri bir araya toplamaya çalıştık! Kişiye özel hediyelerden, romantik hediyelere, ilginç ve sıra dışı hediyelere kadar hediye olabilecek bir çok ürünü bir araya topladık! Yüzlerce ürün içerisinden zevkinize ve beğenilerinize uygun bir hediyeyi mutlaka bulabileceğinizi düşünüyoruz! Yukarıda yer alan armağanların bir çoğu, kız arkadaşınıza tüm özel günler için hediye edebileceğiniz ürünler! Bayan sevgilinize bu hediye ürünleri ister sevgililer günü hediyesi olarak verin, ister yıl dönümü hediyesi, isterseniz de yılbaşı hediyesi olarak verin!

bayan sevgiliye hediye

Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri & Romantik Masa Saati


O'nun kalbinizdeki yeri nasıl özel ve değerli ise, sevgilinize armağan edeceğiniz Kalbimin İncisi Masa Saati de, sevgilinizin masası üzerinde en değerli ve özel yeri kapacak! Kişiye özel olarak hazırlanan ve çerçevesi inciler ile süslü bu romantik masa saati, uygun ve hesaplı fiyatı ile dikkat çeken hediyelerden! Bazı zamanlar sevgilinizle aranızda tatlı kıskançlıklar yaşarsınız! O'nun tek bir dakikasını bile, sizin haricinizde başka bir kimseyle paylaşmasına tahammül edemezsiniz. 

Sonsuz Aşkımız Duvar Saati

Kişiye Özel Sonsuzluk Temalı Duvar Saati


Eskiden, televizyon, radyo ve müzik seti gibi elektronik ürünlerin üzerine danteller işlenir ve örtülürdü. Elektronik cihazların üzerine dantel örtülmesi, bu cihazların ekonomik anlamda zor şartlarda alınıyor olmasından kaynaklanıyor olabilir. Yani dolayısıyla üzerine dantel örtülerek, hem tozdan korunması amaçlanmış; hem de çalışmıyor durumdayken daha şık görünmesi sağlanmış olabilir. Şimdi bu bahsettiğimiz durumun hediyelik ürün ile ne alakası var? Hiçbir alakası yok:) Kişiye Özel Sonsuzluk Duvar Saati üzerinde, size özel mesajlar ve isimleriniz yer alacak şekilde hazırlanıyor. Duvara asıldığında son derece şık bir görüntü veren, Kişiye Özel Sonsuz Aşkımız Duvar Saati bayan sevgiliniz için düşünülebilecek en süslü ve en güzel hediyelerden biri!

Bayana Romantik Hediye Sepeti

Bayan Sevgiliye Seni Seviyorum Hediyesi


Peki bu özel duyguyu sevgilinize en şirin şekilde kız arkadaşınıza iletmek ister miydiniz? Üstelik son derece şık ve zarif şekilde hazırlanmış olan romantik bir hediye sepeti ile! İçerisinde nefis romantik hediyelerin bulunduğu ve Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Sepeti, bayan sevgilinize en romantik armağanlardan biri! Sevimli peluş oyuncak ayıcık dışında Aşk Çeki, Kalbim Diyor ki, Sihirli Yumurta ve aşk mesajları taşıyan süsler var!

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Kalp Kutu İçerisinde Fotoğraf Baskılı Çikolatalar


En güzel fotoğraflarınız çikolataları süslesin! Bilgisayarınızda sakladığınız, Harici Disk veya Flash Bellekte yedek olarak tuttuğunuz en güzel fotoğraflar, ağzınızı tatlandıracak nefis bir hediyeye dönüşsün! Bunun dışında bayan arkadaşınıza kişiye özel tablo da hazırlatabilirsiniz. Ne manzara tabloları, ne de soyut tablolar, sevdiğiniz kişilerin duvarda asılı duran tablolarından daha etkileyici veya mutluluk verici olamaz! Sizin belirleyeceğiniz fotoğraf karesi 70 x 50 cm. boyutlarındaki Canvas Duvar Tablosuna dönüşüyor. Fotoğraf Giydirme Canvas Duvar Tablosunu ister evinizin duvarına, ister ofisinize asın! Size de, bu eşsiz fotoğrafın karşısında keyifle çayınızı yudumlamak kalsın! Bayan sevgilinize, özel günlerde şık bir hediye sürprizi yapmak isterseniz, kişiye özel olarak hazırlanan, kaliteli kumaş dokusuna sahip Fotoğraf Giydirme Canvas Duvar Tablosu armağan edebilirsiniz.

Sevgililere Özel 1967 Model Vosvos Oyuncak


Plakasına isimlerinizin yazılacağı ve adeta gelinle damat gibi süslenmiş Şipşirin Vosvoslarla kız arkadaşınıza harika bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Bunun dışında bir diğer hediye önerimiz daha var; Son yıllarda tek parça halindeki duvar tabloları yerine 3-4-5 parçadan oluşan modern tablolar, mekanlarda daha çok tercih edilir oldu! Şimdi önereceğimiz ürün, klasik bir tablo olmayıp, bu tabloya şeklini siz veriyorsunuz! Yani tamamen kişiye özel hazırlanan ve 3 parçadan oluşan bir duvar tablosu! Sevgiliniz ile birlikte en mutlu anlarınızı yansıtan, en iyi gülümsemenizin olduğu özel fotoğraf karesi, 10 x 14 cm. ebatlarındaki 3 adet tablo parçasına dönüşsün! HDF malzemeden yapılmış olan Kişiye Özel 3'lü Duvar Tablosu, bayan sevgilinize hazırlayabileceğiniz sıra dışı armağanlardan biri! Tablonun etkileyici ve şık olabilmesi için, seçeceğiniz fotoğrafın yüksek çözünürlükte olmasına dikkat etmelisiniz.

bayan sevgiliye hediye

Kişiye Özel Yıldönümümüz Kutlu Olsun Aşkım Yastık


Sevgiliniz ile gezdiğiniz, gördüğünüz her yerde, her mekanda ileride daha iyi hatırlayabilmek için bol bol fotoğraflar çektiriyorsanız, size harika bir hediye önerisi verebiliriz. Her buluşmanızda bayan sevgilinizin fotoğraflarını çekmek sizin için büyük bir keyif ise, şimdi bu özel fotoğraflardan en az beşi ile yıldönümünüze özel bir yastık hazırlatabilirsiniz. Bayan Sevgiliniz ile çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğraflarla mükemmel şekilde süslenecek olan 40 x 40 cm ebatlarındaki yıldönümüne özel mesajlı yastık, yıldönümünüze layık çok özel bir armağan olacak! Bu özel yastıkla geleceğe müthiş bir hatıra taşımış olacaksınız!

Aşkın Çekim Gücü Sevgili Tişörtleri

Aşkın Çekim Gücü Sevgili Tişörtleri


%100 sevgilinizi mutluluktan havalara uçuracak, hem esprili, hem de romantik sevgili tişörtleri ile kız arkadaşınıza acayip derecede etkileyici, son derece sürpriz bir hediye verebilirsiniz. Kaliteli dokusuyla teninizin rahat nefes almasını sağlayacak olan Kişiye Özel Sevgili Tişörtleri ile aşkınızı bambaşka bir şekilde sevgilinize gösterin! Tişört üzerindeki çöp adam karakterleri sizi ve kız arkadaşınızı simgeliyor. Elinde mıknatısla erkeği çeken kız-erkek çöp adam figürleriyle oldukça sempatik bir model! 

Bayan sevgiliye hediye

Bayan Sevgiliye Hediyeler & Divas Taşlı Yaprak Yüzük


Resmini görmekte olduğunuz hediye sepetini, sevgiyle, aşkla bağlı olduğunuz herhangi bir bayana gönül rahatlığıyla armağan edebilirsiniz. Eşinize, annenize ya da sevgilinize özel günlerde armağan edebileceğiniz son derece romantik bir hediye sepeti. Bayan arkadaşınıza yüzük de hediye edebilirsiniz. Yüzük seçerken özellikle güzel tasarımı olan modellerden seçmeye özen gösterin. Mesela mükemmel bir hayal gücü ve tasarım işçiliği ile hayat bulmuş gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama son derece şık, zarif Yapraklı Divas Taşlı Yaprak Yüzük! Ürün ile ilgili altın suyu ile üretilmiştir şeklinde bir endişeniz olmasın, keza sipariş vermeniz halinde şık hediye kutusu içerisinde mücevher sertifikası içerisinde sunulmaktadır.

İncili Gümüş Kolye

Bayan Sevgilinizi Bu Hediye ile Çok Şımartacaksınız!


Okyanuslardan, sevgilinizin boyununu süsleyecek zarif ve bir o kadar da anlamlı bir hediye olan İnci Gümüş Kolye! Kadınlara kolye, bileklik veya yüzükm gibi hediyeler vermek, ilişkinizi ciddi ye aldığınızın en belirgin göstergesidir. Özellikle de yüzük, daha özelde ise tektaş yüzükler. Bayan sevgiliniz, Takı/Aksesuar tercihlerinde aşırılığa kaçmayan ve özellikle sade takılardan hoşlanıyorsa, bu zevkinizi daha da süsleyecek özel bir yüzük önerebiliriz. Sallantılı Baş Harfli Yüzük, tamamen sevgilinizin baş harfine özel olarak hazırlanıyor! Aşkınızın nişanesi olarak, kız arkadaşınıza sevginizi sunabileceğiniz Sallantılı Baş Harfli Yüzük 14 ayar altın kaplamadır!

bayan sevgiliye hediye ne alınır

Kişiye Özel Saatli Canvas Tablo - Tekli


Sevgilinizin yatak odasını süsleyecek doğum günü temalı dekoratif yastıkla, kız arkadaşınıza oldukça etkili bir sürpriz hediye verebilirsiniz. Kendi seçeceğiniz fotoğraf karesi ve doğum günü mesajınızla hem şık bir armağan ve hem de tamamen size özel! Kişiye Özel doğum günü temalı yastık, özel günlerde bayan sevgiliniz için düşünülebilecek en iyi hediye seçenekleri arasında! Bu özel armağanının hazırlanabilmesi için yapmanız gereken en önemli şey; yastık üzerine taşınacak fotoğrafı özenle seçmek! Mükemmel bir işçilik ile hayat bulacak Kişiye Özel Yastık sizden kız arkadaşınıza uzun yıllar kullanabileceği muhteşem bir hatıraya dönüşüverecek! 

Allah Yazılı 925 Ayar Gümüş Kolye

Bayan Sevgilinize Anlamlı Bir Kolye Armağan Edin


Göz bebeğiniz, kalbinizin yegane sahibi sevgilinize, üzerinde "Allah" yazılı 925 ayar gümüş kolye armağan ederek, O'nu mutluluk merdiveninin en tepesine taşıyabilirsiniz! Bir bayana verilebilecek hediyelerin en anlamlısı "Allah" yazılı altın kolye, tüm özel günler için en muhteşem armağan seçenekleri arasında!  Ürün ile ilgili ayrıntılı bilgiyi "Fiyat Bilgisi İçin Tıklayın" butonuna tıkladıktan sonra ulaşabilirsiniz. Eminiz ki bayan sevgiliniz, böylesine anlam yüklü, orijinal bir hediye karşısında inanılmaz derecede çok mutlu olacaktır.

bayana ne hediye alınır

Bayan İçin Kişiye Özel Cüzdan Harf ve İsimli


Bayan Sevgilinize, kız arkadaşınıza, annenize özel günlerde armağan edebileceğiniz kaliteli, kullanışlı ve en önemlisi yalnızca kendi ismine özel bir orijinal bir deri cüzdan. Bayan İçin Kişiye Özel Harf ve İsimli cüzdanı kendiniz için düşünebileceğiniz gibi, sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz. Kaliteli derisi sayesinde çok uzun yıllar bu özel cüzdanı deforme olmadan kullanmanız mümkün! İçerisinde kredi kartlarınızı, kağıt ve bozuk paralarınızı, sürücü ehliyeti, nüfus cüzdanınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. 

bayan sevgiliye güzel hediyeler

İsme Özel Bayan Siyah Deri Cüzdan


Üzerine bayan sevgilinizin ismini yazdırarak hazırlatabileceğiniz hakiki derinden bu siyah cüzdan, hem uzun ömürlü, hem de isme özel bir hediye alternatifi. Eğer bu kaliteli ürünü, bayan sevgilinize hediye etmek isterseniz, üzerine istediğiniz isim lazer tekniği ile yazılıyor ve kişiye özel hale getiriliyor. Bu baskı tekniği sayesinde üzerine işlenen isimler ise, zamana karşı meydan okuyor ve uzun yıllar ilk günkü hali ile üzerinden kesinlikle silinmiyor.

Bayan Sevgiliye hediye

Sevgilinize Aşk Kulesi Hediyesi


Farklı boylarda 4 kalp kutudan oluşan ve üzerinde "Seni Herşeyden Çok Seviyorum" mesajının yer aldığı Aşk Kulesi ile sevgilinizi tam anlamıyla mest edebilirsiniz. Yukarıdaki cüzdanla ilgili teknik detayları merak ediyorsanız şöyle; Deri ürünün imalatında herhangi bir boya veya sentetik madde kullanılmadığından sağlık açısından zararlı kimyasallar taşımaz. Seçeceğiniz renk türüne göre bazı ton farklılıkları olabilir. Bayan İçin Kişiye Özel Cüzdan özellikler; Ürün yumuşak deriye sahiptir. 7 adet kartvizit bölmesi ve 3 adet file gözü bulunmaktadır. Deri cüzdan içerisinde 1 adet çıt çıtlı bozuk para bölmesi bulunmaktadır. Değerli evraklarınızı saklamak için gizli bölme cepler bulunmaktadır. Son olarak içerisinde 2 adet kağıt para koyulan cep bulunmaktadır. Bayan İçin Kişiye Özel Cüzdan, sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek en güzel hediyeler arasında!

Bayan Sevgiliye Hediye Tavsiyeleri

Bayan sevgiliye hediyeler
Yukarıda yer alan hediyelikler, sevgiliye ne hediye alınır konulu yazımızdan bayan sevgiliniz için seçmiş olduğumuz hediyelerdir. Kişiye özel olarak hazırlanan romantik duvar saatlerinden, kalp şeklinde tasarlanmış altın kaplama kolyeye, kırmızı romantik kutu içerisinde sevimli ayıcık oyuncaktan, 100 dilde seni seviyorum mesajlarının yer aldığı kavanoza ve sevgi dolu kupa bardaklardan, üzerine mesaj yazabileceğiniz, sevgilinizin kendisini adeta bir yıldız gibi hissedeceği Oscar ödülüne kadar hediyelikler bulabilirsiniz. Kişiye özel hediyeleri satın alırken, ürünü kişiselleştirmeyi unutmayınız!

Bayan Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri

sevgiliye hediye fikirleri
Size sadece, sevgilinize sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamak kalsın! Sevgiliye doğum günü hediye fikirleri bizden! Kız arkadaşınıza, yeni yaşını kutlayacağı saatlerde, sürpriz olduğu kadar romantik bir hediye vermek isterseniz, yukarıda yer alan hediyeler içerisinden hediyenizi seçin! Sizin için belirlediğimiz hediyeler içerisinde bakın neler Kırmızı tüle sarılmış, 4 kalp kutudan oluşan, içerisinde çikolataların, drajelerin ve Melek Kolyenin yer aldığı; "Seni her şeyden çok seviyorum hediye kulesi". Sevgilinizin bir ömür boyu masasını süsleyecek, içerisinde size ait özel bir fotoğrafın lazer işleme yöntemi ile yerleştirildiği kristal dekor. Kişiye özel hazırlanan ve üzerinde sevgilinizin isminin baş harfinden oluşan son derece zarif altın kaplama yüzük, Romantik ve kişiye özel hazırlanan duvar saatleri, Resim çerçeveleri ve daha bir çok sürpriz doğum günü hediyeleri sizi bekliyor olacak! Yukarıda yer alan hediyelik ürünler, önermiş olduğumuz hediyelerin sadece bir bölümünü oluşturmaktadır. Tüm hediyeleri görmek için lütfen resim üzerine tıklayınız!

Bayana Sevgililer Günü Hediyeleri

Bayana 14 Şubat hediyeleri
Sevgililer günü için, bir de bizim sizler için seçtiğimiz hediyelere göz atın! 14 Şubat tarihine sayılı günler kala, internet üzerinde bir çok hediye sitesi, çeşitli kampanyalar ile yepyeni 2014 model hediyeliklerini görücüye çıkartmaya başladılar bile! Elbette ki biz de bu konuda elimiz kolumuz bağlı oturup, boş duramazdık! Hummalı bir çalışma neticesinde, internet üzerinde satışa sunulan en güzel sevgililer günü hediyelerini bir başlık altında toplamaya çalıştık! Bu hediyeler içerisinden mutlaka, kız arkadaşınıza alabileceğiniz şahane bir sevgililer günü hediyesi bulabileceğinize inanıyoruz! 

Bayan Sevgiliye Hediye Fikirleri

Kız arkadaşa hediye fikirleri

Kız Arkadaşa Ucuz Fiyatlı Hediye Fikirleri

Sevgiliye hediyeler
Hem sizi, hem de bütçenizi düşünüyoruz! Yukarıda yer alan hediyelik ürünler ile, bir devrim yapmayı planlıyoruz! Devrimimizin özeti de, "Pahalı hediyelerin, her zaman en iyi hediye demek değildir!" devrimi! Bu yüzden fiyatı ile çok fazla bütçeleri zorlamayacak hediyeleri sizlerin beğenisine sunmaya çalıştık! Ürün isimlerinin yanında fiyat bilgilerini bulabileceksiniz! Yalnız, burada hatırlatmamız gereken çok önemli bir şey var; Sevgiliye ucuz hediyeler sayfasında gördüğünüz fiyatlar, bizim bu yazıyı kaleme aldığımız tarihte geçrli olan fiyatlardır. Hediyelik ürününü tavsiye ettiğimiz internet sitesi, burada yer alan hediyelikler ile ilgili fiyat değişikliği yapabilmektedir.

Yorum Gönder

 
Top