z Erkeğe Hediye Sepetleri | En iyi Hediye Fikirleri

Erkeğe Hediye Sepetleri

Hediye sepetleri
, sevgililer günü, yılbaşı, doğum günü, evlilik yıl dönümü gibi özel günlerin vazgeçilmez ve en gösterişli hediyeleri arasındadır. Ne var ki, hediye sepeti denildiğinde insanların kafasında, diğer hediyelere göre "daha pahalıdır" kanısı yer etmiştir! Yazımızın ilerleyen bölümlerinde göreceğiniz üzere, Kaliteli ürünlerden oluşmuş, göz kamaştırıcı güzellikteki hediye sepetlerine artık servet ödemek zorunda kalmayacaksınız! Fiyatı ile oldukça hesaplı ve uygun fiyata satışa sunulan erkeğe özel hediye sepetleri ile, hem kalplere, hem de gözlere hitap edeceksiniz! 

İnsanların hediye sepeti tercih etmelerinin belki de en önemli nedeni; hediye sepetlerinin pırıltılı, şık ve göz doyurucu bir görünüme sahip olmasıdır! Erkek arkadaşınıza hediye sepeti tercih etmenizin perde arkasında, size özel çeşitli nedenler olabilir. Mesela, sevgilinize "tek bir hediye" vermek yerine (Örneğin; Erkek için deri cüzdan), içerisinde birbirini tamamlayan, birbiri ile uyumlu hediyeliklerden oluşmuş (Örneğin, deri cüzdan, deri kemer, gömlek) özel bir hediye vermeyi düşünüyor olabilirsiniz! Elbette ki, tüm bu uyumlu hediyelerin şık da bir sepet içerisinde olmasını istemiş olabilirsiniz! Hangi sebeple olursa olsun, hayatınızdaki özel erkeğe, çeşitli özel günler için satın alacağınız hediyenin, aynı zamanda göze de hitap etmesini isterseniz, bakmanız gereken hediye kategorisi; hediye sepetleridir! Birbiri ile iyi derecede kombine edilmiş hediyeliklerden oluşan hediye sepetleri, üzeri kurdele veya tül ile süslenmiş şık hediye kutuları, ya da hasır sepetler içerisinde satılır. Bugünkü yazımızda, erkek arkadaşınıza, sevgilinize, babanıza veya patronunuza özel günlerde alabileceğiniz en güzel hediye sepeti modelleri tanıtmaya çalışacağız! İçerisinde erkeğe kişiye özel hediyeliklerden tutun da, atıştırmalık abur cubur ürünlere kadar, bir çok farklı modeldeki hediye sepetlerini ayağınıza kadar getiriyoruz! Umarız ki, sizlere hediye fikirleri olarak sunmuş olduğumuz hediye sepetleri, en başta sizi, sonrada hayatınızdaki erkeği mutlu eder!

Erkeğe Alınabilecek Şık Hediye Sepetleri


Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti

Erkeğe Kişiye Özel 3'lü Hediye Seti
Son zamanlarda özellikle fotoğraf baskılı yani kişiselleştirilebilir hediyeler oldukça popüler. Eğer siz de özellikle doğum günü için erkek arkadaşınıza, eşinize, babanıza veya patronunuza fotoğraf baskılı bir hediye vermek isterseniz, Erkeğe kişiye Özel 3'lü Hediye Seti ilginize mazhar olabilecek bir set! Göndereceğiniz fotoğraflarla hazırlanacak olan ve içerisinde 1 adet çakmak, 1 adet küllük, 1 adet de sigara tabakasının bulunduğu bu şık hediye sepeti ile sigara kullanıcısı erkeklere en güzel hediye sepetlerinden birini armağan edebilirsiniz. 

Erkeğe Özel Havalı ve Şık Hediye Sepeti

Erkek İçin Havalı Konsept Hediye Kutusu
Doğum Günün Kutlu Olsun..,"Seni Seviyorum","Yıldönümünüz Kutlu Olsun" bu tarz güzel mesajlarınızı çikolatalarla sevdiğiniz erkeğe gösterebilir, kendisini çok özel hissetmesini ve mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Her biri üzerinde farklı harfler bulunan ve yan yana geldiğinde mesajınızın ortaya çıkacağı bu lezzetli hediye sepeti ile bir erkeğe verilebilecek en tatlı hediye sepetine sahip olacaksınız! Not: Harflerden oluşan mesajlı çikolata hediye sepeti kalp kutu içerisinde satılmaktadır. 

Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Erkeğe Hediye Sepeti
Mükemmel şıklıktaki deri hediye kutusu içerisinde, bir erkeğin ihtiyacı olan tüm aksesuar ürünler Kişiye Özel Deri Hediye Seti içerisinde! Üzerine isim yazılabilen %100 dana derisinden üretilmiş deri cüzdan, 1 adet siyah deri kemer ve bir adet yine siyah deri anahtarlık! Zenga Marka bu özel hediye seti, erkeğe doğum günü hediyesi olarak verilebilecek en değerli ve anlamlı hediyelerden biri...

Erkeğe Kişiye Özel Hediye Seti

Erkeğe Hediye Sepeti
İçerisinde kişiye özel ürünlerden oluşan ve yine şahane hediye kutusu içerisinde Kişiye Özel Hediye Seti. İçerisinde neler mi var? Kişiye özel son derece şık bir kalem, içerisinde kartvizitlerini taşıyabileceği kişiye özel (üzerinde isimi yazılı) deri kartvizitlik ve iş, ev, araba, kasa gibi tüm anahtarlarını üzerinde taşıyabileceği anahtarlık! Erkek patronunuza doğum günü hediyesi arıyorsanız ya da babanıza babalar günü için şık bir hediye almak isterseniz Kişiye Özel Hediye Seti mükemmel bir hediye seçimi olacaktır! Aynı zamanda üniversiteden yeni mezun olmuş ve iş hayatına henüz yeni başlayan (Avukat, mühendis, muhasebeci, doktor gibi) erkeğe de armağan edilebilir! 

Erkeğe Özel Kahverengi Hediye Sepeti

Erkeğe Hediye Sepeti
Erkeğe hediye sepeti konumuza giriş yaparken, hediye sepetlerinin en önemli tercih edilme nedenlerinin başında, göze hitap etme özelliğinden bahsetmiştik! Görmekte olduğunuz hediye sepeti, işte tam da bu özelliğe uyan, ve son derece şık hediye kutusuna sahip bir ürün! İçerisinde, 1 adet özel üretim kişiye özel gömlek (Gömleğin yakasına istediğiniz mesajı yazdırabiliyorsunuz. Gömleğin kol ve cep kısımlarına ise isim baş harfleri nakış ile işlenebiliyor.) 1 Adet kahve rengi kaliteli deri cüzdan. (Cüzdan üzerine de erkek arkadaşınızın ismi yazılıyor) ve son olarak 1 adet de Taba renk deri kemer! Neredeyse bu hediye sepeti içerisinde erkeğin ihtiyaç duyabileceği tüm aksesuarlar var! Erkek sevgilinize sevgililer günü hediyesi olarak şık bir hediye sepeti armağan etmeyi düşünürsen bu ürünü şiddetle tavsiye ediyoruz. 

Erkekler İçin Siyah Aksesuar Hediye Sepeti

Erkeğe Hediye Sepeti
Yukarıda vermiş olduğumuz hediye sepeti içerisindeki aksesuar ürünler kahverengi ve taba renk deri ürünler idi. Şimdi önereceğimiz hediye sepeti içerisindeki aksesuarlar ise, siyah renge sahip deri ürünler. Benzer şekilde deri cüzdan ve gömlek kişiye özel hale getirilebiliyor! Bu hediye sepeti içerisindeki ürünleri dilerseniz tek tek de satın alabilirsiniz! 

Erkeğe Hediye Sepeti & Kişiye Özel Mesajlı Hediye Seti

Erkeğe Hediye Sepeti
Yavaş yavaş hem kullanışlı, hem de romantik hediye sepeti modellerine geçiş yapabiliriz. Kişiye Özel Mesajlı Hediye Seti, erkeğe kendisini özel hissettirecek şahane hediyelikler ile dolu! İçerisinde mavi renk şık bir gömlek, 1 adet kişiye özel olarak düzenlenebilen deri cüzdan ve  şimdi çok şaşıracaksınız; 1 adet de içerisine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz ağzı mantar ile kapatılmış Mesaj Şişesi yer alıyor! Tüm bu ürünlerin hepsi son derece şık bir hasır sepet içerisine yerleştiriliyor ve daha sonra tül ve kurdele ile süsleniyor! Bu hediye sepetinin en can alıcı noktası, içerisine sizin sözleriniz ile hazırlanacak olan aşk mesajları! Kişiye Özel Mesajlı Hediye Seti, eşinize şahane bir evlilik yıl dönümü hediyesi olabilir!

Erkeğe Özel Konsept Hediye Kutusu - Hediye Seti

Erkeğe Hediye Sepeti
İçerisinde PELİT marka sütlü çikolataların yer aldığı Sevgiliye Lezzetli Hediye Sepeti ile, erkek arkadaşınızın adeta ağzını tatlandırarak, O'na unutulmaz romantik bir hediye sepeti vermiş olacaksınız! Son derece şık hediye sepeti içerisinde yer alan kahveler, kalpli süsler, sevgiliye kupa bardak, sevimli bal arası bu hediyeyi oluşturan ürünler! Bu hediye sepeti Hepsiburada.com sitesine ait bir ürün olup, son derece ucuz bir fiyata satışa sunulmaktadır! 

Viski Severlere Özel Şık Kutusunda Hediye Seti

Erkeğe Hediye Sepeti
Konumuzun giriş paragrafında sizlere içerisinde atıştırmalık ürünlerden, abur cubur ürünlere kadar bir çok hediye sepeti modeli önereceğimizi söylemiştik. Erkeklere özel şimdiki hediye sepeti önerimiz özellikle kahve içmekten keyif alanları çok mutlu edecek! Muhteşem bir hasır sepet içerisinde; Kare çikolatalar, 15'li Nescafe Paketi, 1 Adet üzerinde "Kahve Molası" yazılı kupa bardak, Stick Çikolata, Ülker Marka Rulo Kat, 2 Adet Sıcak çikolata ve Toblerone Marka çikolata bulunuyor! Bu şahane hediye sepetini özellikle patronunuza hediye edebileceğinizi düşünüyoruz. 

Erkek Sevgiliye Doğum Günü için Şık Hediye Sepeti

Erkeğe Hediye Sepeti
Erkek sevgiliniz için öyle bir hediye arıyorsunuz ki, kafanızda "En başta içime sinecek bir hediye olmalı", daha sonra ise, "Sevgilime verdiğim değeri yansıtabilecek bir hediye olmalı." diye düşünüyorsunuz. Bunun için ise Google gibi bir arama devinden yardım istiyorsunuz; "Sevgiliye doğum günü hediyesi olarak güzel ne hediyeler alabilirim?" Karşınıza çıkan sonuçlar, sizde tam bir hayal kırıklığı yaratıyor... Sonunda "Eniyihediyefikirleri.com" sitesine giriyorsunuz ve karşınıza çıkan bu hediye sepeti ile derin bir "Ohh" çekiyorsunuz!
Erkeğe hediye kutusu
Gerçekten de görmekte olduğunuz hediye sepeti, hem içinize sinecek kaliteli hediyelikler ile dolu, hem de erkek arkadaşınıza verdiğiniz değeri en iyi şekilde gösterebilecek özel bir hediye sepeti. İçerisinde özel üretim olan ve erkeklerin en çok tercih ettiği mavi renge sahip şık bir gömlek yer alıyor. (Bu gömleği dilerseniz kişiye özel hediye haline getirebiliyorsunuz.) AXE Marka muhteşem kokusu bulunan deodorant, 1 adet ahşap anahtarlık ve son olarak da gerçek deriden yapılmış olan kartvizitlik bulunuyor! Tüm bu ürünlerin hepsi, şahane bir hasır sepet içine konulup, her tarafı tül ile sarılıyor! Nasıl bu hediye sepetini satın almaya sizi ikna edebildik mi?

Erkeğe Özel Tıraş Seti Hediye Sepeti

Erkeğe Hediye Sepeti
Erkekler için içerisinde muhteşem bakım ve temizlik ürünlerinden oluşan Erkeğe Özel Traş Seti Hediye Sepeti! Babalar gününde babanıza armağan edebileceğiniz en güzel hediye sepetlerinden biri! Bu hediye sepetini özellikle Askerlerimize hediye etmenin de çok doğru bir armağan tercihi olabileceğini düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi toplumumuzda askerlik görevi, son derece kutsal kabul edilen görevlerden biri olarak kabul edilmektedir. Hatta dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir şekilde, askere giden gençleri omuzlarda ve konvoylar eşliğinde uğurlama geleneğimiz vardır! "Asker ocağı, Peygamber Ocağı" kabul edilmektedir. Yani Askerliğe aynı zamanda dini bir görev olarak da bakılmaktadır! Şimdi önereceğimiz hediye sepeti, özellikle askere uğurlanacak erkeklerin gidecekleri yerde son derece ihtiyaç duyacakları kaliteli bakım ürünleri ile dolu! Erkeğe Özel Traş Seti Hediye Sepeti içerisinde; Tıraş bıçağında bir dünya markası olan Gillette Marka Mach 3 Tıraş Bıçağı ve 1 adet aynı marka tıraş jeli, 1 Adet Özdilek Marka Havlu, 1 Adet tıraş sonrası ferahlık etkisi veren kolonya, 1 Adet baş döndürücü ve son derece hoş kokuya sahip AXE marka deodorant bulunuyor!

Kişiye Özel İsim Yazılı Özel Siyah Aksesuar Seti

Erkeğe Hediye Sepeti
Babalar günü hediyesi olarak babama ne hediye alabilirim? Bu soruyu sorarak, sitemize ulaştıysanız size önerebileceğimiz en güzel hediye, görmekte olduğunuz Kişiye Özel İsim Yazılı Özel Siyah Aksesuar Setidir. İçerisinde son derece kaliteli deri cüzdan ve kemerin bulunduğu bu özel set, şık bir hediye kutusuna sahip..

Deri Kutulu Deri Cüzdan ve Tespih

Erkeğe Hediye Sepeti
Erkek sevgilinize layık, şık mı şık, güzel mi güzel ve en önemlisi de prestijli bir hediye sepeti mi arıyorsunuz? İçerisinde %100 deri ürünlerin yer aldığı ( Kemer, deri cüzdan, anahtarlık) bu hediye seti, daha kadife hediye kutusuyla bile göz kamaştırıyor! Lacivert renkteki kadife hediye kutusu içerisinde yer alan deri ürünler, tüm erkeklerin günlük hayatlarında rahatlıkla kullanabilecekleri türden ürünler! El işçiliği ile üretilmiş olan Kadife Kutulu Deri Cüzdan ve Kemer Seti, erkekler için yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü gibi tüm özel günlerin bir numaralı hediyesi olmaya aday! 

Erkeğe Hediye Premium Hediye Seti

Erkeğe Hediye Premium Hediye Seti
Babalar günü için düşünülebilecek bir diğer hediye sepeti, şık hediye kutusu içerisinde, kişiye özel beyaz gömlek ve son derece şık gömlek kol düğmeleri. Ürün ile ilgili detaylı bilgiler için "Satın Al" butonuna tıklamanız gerekiyor! ayrıca sitemiz içerisinde yer alan diğer özel hediyelere buradan bakabilirsiniz; Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye Özel Ofis Hediye Seti

Erkeğe Hediye Sepeti
Son derece şık bir hediye kutusu içerisinde, erkek kravat ve mendilden oluşan bir hediye sepeti! Ürün, 10-50 TL arası, erkeğe hediye sepeti düşünenler için ideal bir seçim! Mavi renk kravat ve mavi renk gömlek! Sevgilinize bu tarz bir hediye düşünüyorsanız, giyeceği takım elbisenin rengi ve bu takım elbise içine giyineceği gömleği de düşünerek hareket etmenizde yarar var!

İsme Özel Hediye Seti 

Erkeğe Hediye Sepeti
Günlük yaşamında erkeklerin üzerinde aksesuar olarak taşıyabilecekleri, deri cüzdan, kemer, kravat ve mendil aynı hediye sepeti içerisinde ve oldukça hesaplı bir fiyata bir araya toplandı! Erkeğe 4'lü hediye sepeti tüm aksesuarları bir arada hesaplı bir şekilde satın alma imkanı sağlıyor! Fonksiyonel deri cüzdan, 130 cm. uzunluğu ile deri kemer ve %60 polyester, %40 pamuk karışımı şık erkek kravat bir arada!

İşte Bizim Sevdamız Romantik Hediye Kutusu

Erkeğe Hediye Sepeti
Hayatımızda değer verdiğimiz erkekler içerisinde bir tanesi vardır ki, O'nun kalbimizdeki yeri daima özel, daima hep en değerlidir. Babalarımızdan bahsediyoruz! Babalar Gününde, biricik Babanıza içerisinde kullanışlı hediyeliklerin olduğu şirin mi şirin bir hediye sepeti verip, en hoş şekilde Babalar Gününü Kutlayabilirsiniz! Oldukça şık kırmızı kraft kutuya sahip Babalar Günün Kutlu Olsun Hediye Sepeti içerisinde; Üzerinde nakışla işlenmiş "Canım Babam" yazılı 1 adet el havlusu, Porland marka porselen çay%kahve kupa bardağı, "Happy Father's Day" yazılı çubuk, kavanoz içerisinde lolipop şeker bulunuyor! Üzeri tüllerle süslenmiş ve inanılmaz güzel bir hediye sepeti formatına dönüştürülmüş "Canım Babam" Hediye Sepeti, en güzel babalar günü hediyelerinden biri. Sitemiz içerisinde Babalar alınabilecek diğer hediyelere göz atmak için lütfen tıklayın: Babalar Günü Hediyeleri

Erkeğe Ucuz Hediye Sepeti & Pembe Renk Kravat ve Mendil

Erkeğe Hediye Sepeti
Yukarıda yer alan mavi renk kravat ve mendile alternatif olarak, yine çok beğenileceğini düşündüğümüz, hesaplı ve ucuz fiyata satışa sunulan Pembe Renk Kravat ve Mendilden oluşan hediye sepetini seçeneklerimiz arasına alıyoruz! Son üç hediye sepetimizi de, kravat ve mendilden oluşan ve şık hediye kutusuna sahip aksesuarlardan seçtik! Neden derseniz, bildiğiniz gibi kravat, modern erkeğin giyim ve kuşamında en önemli aksesuarlarından biri! 
Erkeğe Kişisel Aksesuarlar Hediye Seti
Biz de, farklı renk ve tonlarda kravat arayan sevgili ziyaretçilerimize, daha fazla seçenek sunmak istedik. Kravata bir de aynı tonlarda takım elbisenin ön cebine yerleştirilebilecek mendil seçildi mi, ortaya kusursuz bir şıklık çıkıyor! Türkiye'nin önde gelen online hediye satış sitesi altınyıldız.com sitesinden seçmiş olduğumuz bu hediye sepeti, kırmızı renk kravat ve mendilden oluşuyor! Giyimine özen gösteren erkek için son derece şık bir aksesuar seti!

Erkeğe hediyeler

Yorum Gönder

 
Top