z Sevgiliye Doğum Günü Hediye Fikirleri | En iyi Hediye Fikirleri

Sevgiliye doğum günü hediyeleri
Aşk tesadüfleri sevebilir belki ama, tesadüfen veya özensizce alınmış bir doğum günü hediyesi, bırakın sevgilinizi mutlu etmeyi, Onun size olan duygularını yeniden gözden geçirmesine neden olabilir. Sevgilinize doğum günü hediyesi beğenirken; Aşırılığa kaçmadan, hediye bütçenizin kontrolünü kaybetmeden, her aşamasında dikkatli davranarak, sabırlı bir şekilde ve en önemlisi ne istediğinizi bilerek hareket etmelisiniz. Ancak bu şekilde O'nu etkileyebilecek güzel bir doğum günü hediyesine ulaşabilirsiniz. Peki bu nasıl olacak? Sevgilinize, O'nu ne kadar iyi hissedebildiğinizi gösterecek, duygularınızı yansıtabilecek, kendisinin değerli ve özel biri olduğunu hissettirecek özel ve romantik hediyeler hangileri? İşte tüm bu soruların ayrıntı ve cevaplarını en güzel hediye fikirleri eşliğinde bu yazımızda bulabilirsiniz.  Eğer hediye seçimlerinizde tesadüflere yer vermek istemiyorsanız ve hangi hediyeleri alabileceğinize dair hediye fikirlerine ihtiyacınız varsa, sizlere ilaç gibi gelecek bu yazıyı okumanızı tavsiye ediyoruz! "Sevgiliye doğum günü hediye fikirleri" veren bu yazımızı sonuna kadar okuduğunuzda inanıyoruz ki, hediye konusundaki kararsızlığınız, bir nebze de olsa azalmış olacak! Kafanızda soyut bir sorudan ibaret "Sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır?" sorusu, kendi gözlerinizle göreceğiniz somut hediyeler ile cevaplarını bulmuş olacak. Burada  yer alan Hediye fikirleri ile kendinizi daha iyi ve daha rahatlamış hissedeceksiniz!

Doğum gününde, sevgilinizin kalbine hitap edecek romantik hediyelerle, O'na olan kudretli sevginizi en iyi şekilde hissettirebilirsiniz. Romantik hediyeler "Seni Seviyorum" demenin en somut halidir! Aşka vurgu yapmak, sevginizi pekiştirmek ve anlamını güçlendirmek için, hediye tercihiniz romantik ürünlerden yana kullanabilirsiniz. Kalbinizdeki özel hisleri doğum günü hediyesi üzerine taşımak, yeni yaşını kutlayacak sevgilinizi inanılmaz derecede mutlu kılacaktır. Romantik bir doğum günü hediyesi seçmekle, hem sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi göstermiş olacak, hem de kendisini daha özel hissetmesini sağlayacaksınız! Aşağıda sizler için belirlemiş olduğumuz romantik doğum günü hediye fikirlerine göz atabilirsiniz!

Sevgiliye Romantik Doğum Günü Hediyeleri

konu çizgisi

Bayan Sevgiliye Özel Kadife Kutusunda İnci Kolye

bayan sevgiliye özel inci kolye hediyesi
fiyat bilgisi
Hayatı akışına bırakabilirsiniz ancak, sevgilinize güzel bir doğum günü hediyesi seçmek, hiç de akışına bırakılacak bir şey değil! Sevgilinize hediye beğenirken, çok aceleci davranmak, nasıl büyük bir hata ise; çok ağır hareket etmek ya da geç kalmak da, bir o kadar büyük bir yanlıştır. Çünkü, hediye satın alırken aceleci davranırsanız, sonrasında daha iyi bir hediye ile karşılaştığınızda, "Keşke şu hediyeyi alsaydım!" tarzında büyük bir pişmanlık duyabilirsiniz. Kalbinizdeki en değerli inci tanesine, Onun kadar özel ve zarif bir hediye vermek ister misiniz? İşte doğum gününde sevgilinizi baya bir mutlu edecek en şahane hediye seçeneklerinden biri. Okyanuslardan gelen güzellik İnci Tanesi 925 Ayar gümüşten son derece anlamlı inci tanesi ve kolye kız arkadaşınıza verebileceğiniz en romantik doğum günü hediyelerinden biri!
konu çizgisi

Bayan Sevgiliye Romantik Hediye Kutusu

romantik doğum günü hediyeleri
fiyat bilgisi
Beyaz ve şıkır şıkır hediye kutusu ve içerisinde sevgililere özel hazırlanmış romantik ürünler ile romantik bir hediye sepeti! Ayıcıklı hediye sepetleri kızların en sevdiği oyuncak hediyelerinden. İşte karşınızda, sevimli ve şirin tasarımıyla yumuşacık tüyleri olan Peluş Ayıcık Oyuncak! 40 sayfadan oluşan ve sevgilinize vereceğiniz sözleri üzerine yazabileceğiniz esprili bir Aşk Çeki Defteri, içerisinden aşk yazıları filizlenen Sihirli Yumurta, belki romantik bir şiir, belki de en güzeş aşk sözlerinizi içerisine rulo yapıp koyabileceğiniz Kalbim Diyor ki ürünü. Tüllerle süslenerek hazırlanan Ayıcıklı hediye sepeti ile sevgilinize en güzel sürpriz doğum günü hediyelerinden birini verebilirsiniz. 
konu çizgisi

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi
fiyat bilgisi
Sevgilinizin burç özelliklerine göre bir doğum günü hediyesi bakıyorsanız, şimdi önereceğimiz romantik ürün, hangi burca sahip olursa olsun kız arkadaşınızın çok beğeneceği ve hatta mutluluktan havalara uçacağı son derece romantik bir hediye! Üst üste 4 adet kalp şeklinde tasarlanmış olan hediye kutusu, kırmızı tüllere sarılıp sarmalanıp olabilecek en şık, en süslü hediye haline getirilmiş! İçerisinde ise, romantizm adına bayan sevgilinize hediye edebileceğiniz her şey var! Kalp şeklinde çikolatalar, drajeler, "Seni Seviyorum" etiketli çikolatalar ve kalp şeklinde kesilmiş yılın 365 günü için aşk sözleri taşıyan mesaj kağıtları! Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi, kırmızı kalp kutuları üzerinde "Seni Her Şeyden Çok Seviyorum" gibi son derece romantik bir cümle taşıyor! Romantik bir doğum günü hediyesinden beklentilerinizi fazlası ile karşılayabilecek son derece özel bir ürün!
konu çizgisi

Erkek Arkadaşıma Kullanışlı Bir Doğum Günü Hediyesi

Kişiye Özel Siyah Deri Cüzdan
fiyat bilgisi
Sahip Olduğumuz hediye tecrübelerini sizinle paylaşmamızın zamanı geldi! İşte sitemizin sizler için seçtiği ve sevgilinize doğum gününde armağan edebileceğiniz hediye fikirleri. Üzerinde erkek arkadaşınızın isminin ve isim baş harflerinin bulunduğu Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan, erkek için düşünülebilecek en kullanışlı ve kaliteli doğum günü hediyelerinden biri! İki farklı renk seçeneği bulunan (Siyah ve Kahverengi) Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan, %100 gerçek derinden imal edilmiştir. Sitemiz içerisinde yer alan diğer Erkek Cüzdan Modelleri için şu linke bakabilirsiniz; Kişiye Özel Erkek Cüzdanı
konu çizgisi

Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Sepeti

Sevgiliye Romantik Doğum Günü Hediyesi
fiyat bilgisi
"Seni Seviyorum!". Hayat veren, kalpleri yumuşatan, gönüllerde umut filizlendiren bu özel sözü romantik bir hediye ile sevginize ifade etmek isterseniz, Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Hediye Kutusu içerisindeki ürünlerden yararlanabilirsiniz. Bu romantik ürün, deri cilt ile kaplanmış olup içerisinde; 19 santim ebatlarında sevimli ayıcık oyuncak, 30 X 50 santim boyutlarında "Seni Seviyorum" işlemeli zarif el havlusu, 6,5 cm boyutlarında "Seni seviyorum" etiketli kalp kadife mini çerçeve. "Seni bu kadar çok seviyorum" yazılı yüzlerde tebessüm oluşturacak butik kurabiye bulunmaktadır.
konu çizgisi

Doğum Gününde Sevgilinize Esprili Bir Hediye 

İlaç Kutusu Çok Seviyorum Aşk Drajeleri
fiyat bilgisi
"Eniyihediyefikirleri.com" sitesi, ziyaretçilerine hediye fikirleri veya önerileri sunan bir site! Yaklaşık 2 yıldır, merkezinde "hediye" bulunan konularda yazılar yazıyor ve siz değerli dostlarımıza fikirlerimizi aktarıyoruz.  Kız arkadaşınıza muhteşem bir doğum günü hediyesi aldınız ve bunun yanında bir de sevgilinizin yüzünü güldürecek çok esprili bir armağan vermek isterseniz, orijinal bir ilaç kutusu şeklindeki Çok Seviyorum Aşk Drajeleri ideal bir ürün! Kişiye özel olarak hazırlanan ve prospektüsü içerisine kendi aşk mesajlarınızı ekleyebileceğiniz ve İçerisinde, üstü çikolata ile kaplı renkli badem drajelerinin yer aldığı bu ürün, hem çok orijinal bir doğum günü hediyesi, hem de çok romantik!
konu çizgisi

Baktıkça Sizi Hatırlayabileceği Fotoğraf Baskılı Çakmak!

Sevgiliye doğum günü hediyeleri
fiyat bilgisi
Birlikte geçen 2 yıllık zaman ve mükemmel birlikteliğimiz, bizim de güzel tecrübeler edinmemizi sağladı. Sevgililer tarafından doğum günlerinde en çok tercih edilen hediyeler hangileri? Hangi hediyeler, doğum günü için uygun veya değil? Sizlerden gelen sorular ve yapıcı eleştiriler ile, hediye konusundaki düşüncelerimizi daha da olgunlaştırdık ve sizlere daha zengin seçenekler eşliğinde, daha isabetli hediyeler seçmeye başladık! Hediyeniz üzerinde, size ve sevgilinize ait en güzel fotoğraf karesinin yer almasını ister misiniz? Çakmak, erkek arkadaşınız için hem kullanışı bir armağan, hem de daha sonrasında sizi hatılatabilecek anlamlı bir hediye!
konu çizgisi

Sevgiliye Özel Mesajlı ve Tarihli Duvar Saati 

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Duvar Saati
fiyat bilgisi
Bir duvar saati düşünün ki, üzerinde dönen her saniye, aşkınız için olsun! Sevgiliye Özel Mesajlı ve Tarihli Duvar Saati üzerinde, erkek ve bayan aşıklardan oluşan romantik çiftler var! Yarım ay şeklinde Ay Dede ve aşıklar romantik bu gecede birbirlerine aşklarını fısıldıyorlar! Muhtemelen bu aşıklar siz ve sevgiliniz! İsimleriniz ve belirteceğiniz sevgi mesajları ile daha da romantik bir hale gelen Sevgiliye Özel Mesajlı ve Tarihli Duvar Saati, sevgilinize en güzel hediyelerinden biri. Bu romantik duvar saati üzerine aynı zamanda size özel bir tarih de yazabiliyorsunuz! İster sevgilinizin doğum günü tarihini, ister evlilik yıl dönümü tarihini, isterseniz de 14 Şubat 2014 Sevgililer Günü tarihini işleyebilirsiniz! Bu ürünü kişiye özel hale getirmek için ilgili kutucukları doldurmanız gerekiyor.
konu çizgisi

Sevgilinize Doğum Günü İçin Romantik Bir Hediye Sepeti 

Sevgilime Özel Aşk Dolu Hediye Sepeti
fiyat bilgisi
Sevgilinizin doğum günü hediyesini son güne bıraktığınızda ise, sizin dışınızda yaşanabilecek olası aksilikler sebebi ile (Örneğin; Kargoda yaşanacak gecikmeler ya da ürünün yanlış adrese gitmesi gibi), sevgilinize telafisi zor, büyük bir hayal kırıklığı yaşatabilirsiniz. Bu yüzden doğum günü hediyesi alırken, acele etmeden dikkatli ve sabırlı olmanız gerekiyor. Elbette ki, bu sözleri kendinize bir gerginlik meselesi yapın diye söylemiyoruz. Sadece doğum günü hediyeleri yabana atılmayacak kadar önemlidir mesajını pekiştirmek için söylüyoruz. Bayan sevgilinizin doğum günü partisinde, O'na verebileceğiniz göz kamaştırıcı şıklıkta romantik bir hediye sepeti! O'na etkileyici bir şekilde "Seni Seviyorum" demek için, özel bir hediye arıyorsanız, Altın Kolyeli Sevgili Sepeti bunun için ideal bir hediye sepeti! İçinde ki altın kolye, kalpli kupa, yastık, çikolata ve peluş ayı ile Altın Kolyeli Sevgili Sepeti, sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı hediye. Diğer romantik hediye seçenekleri için bu linkten bakabilirsiniz; Sevgiliye Romantik Hediyeler
konu çizgisi

Sevgilinizin Kalbini Isıtacak Sımsıcak Bir Hediye Sepeti

fiyat bilgisi
O'nun kalbini kazanarak, belki de ilk başlarda sizin için imkansız gibi görünen bir şeyi başardınız ve ulaşılamaz olanı ulaşılabilir kıldınız! Sevgilinizin doğum günü için O'na romantik ürünlerden oluşan sımsıcak bir hediye vermek isterseniz Sıcacık Aşk Dolu Çanta bunun için muhteşem bir tercih! Kız arkadaşınıza içerisinde, 13 santim el yapımı aşık ayıcık keçe süs, 22 santim "Seni Seviyorum" işlemeli polar yastık, 13 Santim her zaman içindeki içeceği sıcak tutacak bir termos bardak bulunan Sıcacık Aşk Dolu Çanta armağan edin! Bu ürün o kadar güzel ve göze hitap edecek şekilde hazırlanıyor ki, sevgiliniz daha bu hediye çantasını eline alır almaz ona olan hayranlığını gizleyemeyecek! Sıcacık Aşk Dolu Çanta kırmızı tülle tüllenerek ve üzeri kalp çubuk süs ile süslenerek son derece romantik hali ile size gönderilmektedir.
konu çizgisi

Sevgiliye Sonsuzluk Tasarımlı Gümüş Kolye

doğum günü için romantik hediyeler
fiyat bilgisi
Sonsuz sevgi ve aşk ile bağlı olduğunuz bayan sevgilinize, bu duygunuzu ifade edebilmek adına O'na Sonsuzluk Kolye armağan edebilirsiniz! Matematiksel bir ifade olan "Sonsuzluk" simgesi, aşıklar arasında sonsuz aşkı simgeleyen önemli bir semboldür! İşte bu sembol, son derece şık bir kolye üzerinde yeniden yorumlandı! Yana yatmış sekiz rakamı şeklindeki Gümüş Sonsuzluk Kolyenin tüm çevresini ise O'na verdiğiniz değeri ışıltılı bir şekilde yansıtacak olan adeta pırlanta şıklığında özel taşlar bulunuyor! Yuvarlak olan iki ucu ise kalp şeklinde tasarlanmış olan Sonsuzluk Kolye, bayan sevgiliye en güzel ve en anlamlı doğum günü hediyesi
konu çizgisi

Fotoğrafınızla Sürpriz Yapabileceğiniz Kalp Su Küresi 

doğum günü hediyeleri
fiyat bilgisi
Konuya giriş yaparken, duygularınızı en güzel şekilde ifade edecek yaş günü hediyelerine örnekler vereceğimizden bahsetmiştik. İşte bu hediyelere bir örnek; Kalp şeklindeki özel tasarımıyla oldukça romantik bir görünüm sergileyen Kar Küresi, fotoğrafınızın içerisine yerleştirilmesiyle birlikte acayip romantik bir doğum günü hediyesine dönüşüyor. Salladıkça içindeki mini kaplerin sağnak yağmur gibi fotoğrafınızın etrafında dans edeceği Kalp Su Küresi, hem dekoratif, hem de oldukça romantik! Ayrıca Üzerinde sonsuzluk sembolü bulunan (Bu işaret aşkınızın sonsuza kadar sürmesini istediğinizi ifade ediyor.) ve sevgilinizin bileklerine çok yakışacak altın kaplama bir bileklik! Harfli Sonsuzluk Bileklik, 14 ayar altın kaplama olup, özel hediye kutusu içerisinde satılmaktadır.
konu çizgisi

"Aşkım" Demek Hiç Bu kadar Şık Olmamıştı 

Aşkım Gümüş Kolye
fiyat bilgisi
Siz söylemekten, O ise duymaktan hiç bıkmayacak! Hangi sözden mi bahsediyoruz? Sevgiyi, aşkı, "Seni Seviyorum" sözlerini, sevgilinize olan tüm güzel duyguları içerisinde barındıran "Aşkım" kelimesinden tabi ki! İşte bu değerli ve son derece anlamlı söz, altın kaplama olan ve üzerinde sonsuzluk sembolü bulunan mükemmel bir kolyede hayat buldu! "Aşkım" yazılı sonsuzluk kolye, bayan sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı, en romantik, en şık doğum günü hediyesi!
konu çizgisi

Doğum Gününde Sevgilinizin Başına Güller Saçın!

Kuş Tüyü Gül hediyesi
fiyat bilgisi
Kız arkadaşınızın yaş günü partisinde yapılabilecek en romantik hareket herhalde başından aşağı güller saçmak olacaktır! Kırmızı Gül, çiçekler içerisinde en fazla söyleyecek sevgi sözü olan, en fazla aşka dikkat çeken ve en romantik çiçektir. Doğum günü hediyesi olarak önereceğimiz bu ürün, gerçek kırmızı gül olmayıp, organik kuş tüylerinden yapılmış, son derece şık hediyelik ahşap kutu içerisinde ve orijinal kırmızı güle çok yakın 24 Adet Kuş Tüyü Kırmızı Gül! İster bu şahane ve romantik ürünü sevgilinize doğum günü hediyesi olarak verin, isterseniz sevgililer günü hediyeleri içerisine Kuş Tüyü Gül 24’lü Seti sw alın! Tercih sizin.
konu çizgisi

Erkek Sevgiliye Romantik bir Doğum Günü Hediyesi

Kişiye Özel Gömlek
fiyat bilgisi
Bir gün, yakasına romantik doğum günü mesajları ekleterek hazırlatacağınız bu şık gömleği, erkek sevgilinize doğum günü hediyesi olarak armağan edebileceğiniz, eminiz ki, aklınızın ucundan bile geçmemiştir. Ama bu hayal gerçeğe dönüşüyor! Kişiye özel gömlek, tüm zamanların en romantik gömleği! Bu gömleğin yakasına, sevgilinize duyduğunuz aşkı ifade edebilecek doğum günü mesajı olarak ne yazılmasını istersiniz? Ne yazılmasını isterseniz nakış ile o yazılıyor! Üstelik belirtmeniz halinde, Kişiye Özel Gömleğin kol ve cep kısmına da erkek arkadaşınızın isim ve soy isim baş harfleri geliyor! Kişiye Özel Gömlek, erkek sevgilinize verebileceğiniz hem kullanışlı hem de son derece anlamlı bir doğum günü hediyesi!
konu çizgisi

Nikon D7100 LCD Ekran Dijital Fotoğraf Makinesi

nikon d7100 fotoğraf makinesi
fiyat bilgisi
Fotoğraflara ilgisi olan sevgilinize tartışmasız verilebilecek en güzel doğum günü hediyelerinden biri, kaliteli bir fotoğraf makinesi armağan etmek olacaktır! Hepsiburada.com sitesinden sizler için seçmiş olduğumuz Nikon D7100 LCD Ekran Dijital Fotoğraf Makinesi, 2.7 LCD ekran genişlik değerlerine sahip, 5x optik zoom ve 16.1 megapiksel çözünürlükte fotoğraflama yetisine sahip! Nikon bildiğiniz gibi Dünya'nın en önde gelen fotoğraf makinesi üreticilerinden biri! Üzerine bir de teknosa.com sitesinin bu ürün ile ilgili kampanyalı fiyatını da düşündüğümüzde, ortaya erkek sevgiliniz için hem hesaplı, hem de çok kaliteli bir doğum günü hediyesi kendiliğinden çıkıveriyor.
konu çizgisi
Sevgiliye hediye fikirleri

Yorum Gönder

 
Top