z Canım Babama Hayalimdeki Hediye | En iyi Hediye Fikirleri

Babalar Günü için Babaya Hediye
Hepimiz, bize hayat veren, her konuda rehber olan sevgili babamız için hediyelerin en pahalısını ya da en güzelini hayal ederiz. Elbette ki bu düşüncelerimiz şu an için, gerçekleştirilmesi çok zor; ancak yine de düşünmekten kendimizi alamayacağımız kadar güzel bir hayal olmaktan çok da öteye geçemiyor. Ama Olsun! Hayal etmeden umut olmaz ki! Şu an için bu hayallerimiz belki gerçek olmayacak ama, yarının neler getireceğini kim bilebilir ki! Eminiz ki, sevgili babamız da kendisi ile ilgili böyle güzel hayaller kurduğumuz için bizimle gurur duyacaktır. Biz şimdilik hayalimize geri dönelim! 

Sorumuz şu; Eğer yılbaşı çekilişinde Milli Piyango'dan en büyük ikramiye size çıksaydı ve acayip derecede zengin olsaydınız, (Bu zenginlik öyle dehşet verici boyutlarda ki, para koymaya yer bulamıyorsunuz o derce yani!) Babanıza Babalar Günü Hediyesi olarak ne armağan ederdiniz? Babanızı acayip derecede mutlu kılacak, O'nun da sahip olmak isteyeceği hediyeniz ne olurdu? Ya da Babanızla ilgili sizin hayallerinizi süsleyen hediyeler hangileri? Biz bu yazımızda, doğum günü hediyesi, babalar günü hediyesi ya da herhangi sıradan bir günde babamıza alabileceğimiz en uçuk kaçık, en pahalı, en acayip hediyeleri hayal etmeye koyulduk ve bu hayallerimizi sizinle paylaşmak istedik! Aklımıza bin bir türlü babalar günü hediye seçenekleri geldi. Bakalım bizim hayal ettiğimiz hediyeler ile sizinkiler, ne kadar örtüşüyor! Neler mi hayal ettik? Ne duruyoruz? Buyurun dükkan sizin! İşte size hayal kapılarımızı sonuna kadar açıyoruz!

Hayal Ettiğim Babalar Günü Hediyesi & Bugatti Otomobil 2 Milyon Dolar

Babaya Hediye
Nasıl araba ama? Babam mutlu olsun da gerisi hikaye! 2  milyon dolarlık Bugatti için biraz daha indirir misin abi diye pazarlık etmeyeceğiz herhalde! Yalnız, Babam kapıda kendisi için böyle bir araba olduğunu şakayla bile duysa, koltukta yığılıp kalabilir mazallah:)

Pahalı Babalar Günü Hediyeleri & Lamborghini Otomobil 387 Bin Dolarcık

Babaya hediye
Ben kendime zengin oldu çok değişti dedirtmem:) Her erkek gibi Babalar da otomobil meraklısı olduğu için, her halde akıllara en fazla gelecek hediye otomobiller olur. Şöyle simsiyah, Kara Şimşek gibi bir otomobil, herhalde Babamı mutluluktan havalara uçururdu. 

Babam İçin hayal Ettiğim Hediyeler & Lüks Bir Gemi Turu

Lüks Gemi Turu
Hayal kurmakta parayla değil ya! Mesela şöyle muhteşem bir gemi ile muhteşem bir Dünya Turu Babalar Günü hediyesi olarak acayip iyi bir seçenek olabilir.

Lüks Bir Çiftlik Her Türk Babasının Hayali

Babaya hediye
Orta yaşın biraz üzerinde olan Babaların en büyük hayali, yaşlandığında bahçesiyle ilgilenebileceği, kazı ördeği olan, akşama kadar çiçekleriyle, böcekleriyle ilgilenebileceği bir çiftlik sahibi olmaktır. Bu yüzden Babama çiftlik hediye etmek de yine en güzel babalar günü hediyesi olacaktır.

Babaya Uçuk Kaçık Babalar Günü Hediyeleri

pahalı motorlar
Ne yani, bunca sene beni okutan, her sıkıntımda yanı başımda olan Babama,  100 bin dolarlık bir motosikleti mi çok görücem! Babama feda olsun.

Zengin Olsam Babama Alacağım Hediyeler & Louis Moinet Kol Saati

Babaya uçuk kaçık hediyeler
Bu saatin ne kadar olduğu hakkında bir tahmin yürütebilecek olan var mı acaba aramızda? Söylenecek her rakamı kabul edeceğimi şimdiden kabul ve taahhüt ederim. Çünkü telaffuz edilecek hiçbir rakam 4,5 milyon dolar olmaz her halde.... Olsun nasıl olsa para çuvalla değil mi?:) Arkadaşlar! Bu yazının başını okumayıp da direkt bu cümleden olayı ele alırsanız, beni acayip müsriflikle suçlayabilirsiniz ki, bu bir hayal ona göre...:)

Dünya'nın Tek 7 Yıldızlı Otelinde 10 Gün Konaklama

Burj El Arab Oteli
Burj El Arab Otelinin reklamlarını o kadar çok gördüm ki, çok param olduğunda Babamla birlikte bu otelde konaklamadan bu hayata elveda dersem içimde büyük bir ukde kalacak sanırım. Geceliği ne kadar olursa olsun, ister 2.000 Euro, ister 5.000 Euro hiç fark etmez! Oteldeki garsonları da 300-500 eoru bahşişe boğarım. Yazık çoluk çocukları da sevinsin. Bir de Türklerin cimri olmayıp, bilakis eli açık insanlar olduğunu görsünler:) 

Her Babanın Hayali El Clasico'yu Yerinde İzlemek

Babaya hediye
Ne buluyorlar bu futbolda diye, şikayet etmenin hiç manası yok! Erkek dediğin futbolla yatar, futbolla kalkar! Elbette ki Babalar Günü hediyesi olarak da bir babanın en büyük hayali, Barcelona-Real Madrid derbisini (El Clasico) İspanya'da yerinde izlemektir. Tamam İspanya'ya gidilecek. Dur bakalım ne kadar param kaldı? Ne hesap yapıcam şimdi:)

Klasik Türk Babaların Bu Hediyelere Cevabı : Ne Gereği Vardı, Keşke Köye Cami Yaptıraydık!!! 

Babalar Günü için hediyeler
Klasik Türk Babası ne yaparsınız! Çok paran da olsa, aklına ya arsa almak gelir, ya cami yaptırmak gelir, ya da rahmetli babası için köyde bir hayrat açmayı düşünür. Olsun ama biz böyleyiz ve Babalarımızı böyle oldukları için çok seviyoruz zaten! Bu vesileyle Tüm Babalarımızın Babalar Gününü Can-ı Yürekten Kutluyorum... Nice Mutlu Babalar Gününe....

Yorum Gönder

 
Top