z En Güzel Ev Hediyeleri | En iyi Hediye Fikirleri

Ev Hediyeleri
Yeni Ev Hediyesi olarak ne alınır? Bir eve "Hayırlı Olsun Hediyesi" olarak hangi hediyeler götürülebilir? Orijinal, dikkat çekici, güzel ya da ilginç ev hediyeleri hangileridir? Aile, arkadaş ziyaretlerinde beraberimizde ne tür ev hediyeleri götürebiliriz? Klasik ev hediyesi seçenekleri dışında başka hangi hediyeler düşünülebilir?

Konu ev hediyeleri olunca, birçok insanın aklına hediyelik olarak ilk gelen ürünler; dekoratif vazolar, dekoratif duvar tabloları, süslü biblolar, tencere-tava setleri, nevresim-havlu takımları ya da elektrikli mutfak aletleri oluyor genellikle. Bu durumdan şikayetçi olmayanlar ya da eski tip hediye alışkanlıklarına devam etmek isteyenler için, normalde pek de bir sıkıntı yok! Fakat, "Yok mu şöyle daha farklı, daha değişik ev hediyeleri?" diye haklı bir serzenişte bulunanlara da kulak vermek gerekiyor. Eğer, az önce saydığımız klasik ev hediyeleri size de çok sıradan ya da çok itici geliyorsa, daha orijinal ev hediyesi fikirleri istiyorsanız bu yazımız tam da size göre!

Gerçekten de sanki yaşadığımız bu çağda bulunabilecek başka orijinal ya da etkileyici ev hediyeleri yokmuş gibi, herkes nedense sürekli olarak az önce bahsettiğimiz eski tip armağanlara yöneliyor. Eniyihediyefikirleri.com olarak, hem hediye alan, hem de hediye veren açısından bu oldukça sinir bozucu duruma vereceğimiz ev hediyesi fikirlerimizle bir çözüm üretmek istedik! Her zaman belirttiğimiz gibi, geleneksel hediyeler veya herkesin içerisinde ne olabileceğini rahatlıkla tahmin edebildiği alışılmış hediyeler, hediye dediğimiz o özel şeyin tüm büyüsünü, tüm esprisini ve sürprizini ortadan kaldırıyor. Ancak biz bu yazımızda, daha önce eminiz ki hiç de alışık olmadığınız, sevdiğiniz insanlara verdiğinizde ambalajı içerisinde ne olacağı hakkında en küçük fikir dahi ileri süremeyecekleri, çok acayip, çok farklı, ve de çok ilginç ev hediyeleri ile sizlere hediye fikirleri vermeyi hedefliyoruz. Hadi o zaman ev hediyesi önerilerimize birlikte göz atalım!

Yeni Eve İlginç Ev Hediyeleri


ev hediyeleri

Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası


Sevdiklerinize ev hediyesi olarak ilginç bir çalışma lambası armağan etmeye ne dersiniz? Çalışma masanızın üzerinde ters şekilde durmuş ve içerisinden adeta kahve dökülüyormuş gibi enteresan bir tasarımı bulunan bu masa lambası, mühendis, muhasebeci, yazılımcı, avukat, doktor gibi masa başında iş yapan dostlarınıza ev hediyesi olarak sunabileceğiniz en enteresan armağanlardan biri. Şaşırtıcı olduğu kadar benzersiz bir hediye alternatifi olan Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası, çalışma masalarına tarz ve hava katacak!

ilginç ev hediyeleri

İlginç Ev Hediyesi & Ctrl Alt Delete Kupalar


Genellikle sevdiklerimize eski alışkanlıklarımızdan kalmış olsa gerek, ev hediyesi olarak vazo, çiçek, saksı veya tablo gibi klasik armağanlar veririz. Bu haliyle de hediye dediğimiz ve aslında kişilerde heyecan uyandırması gereken şey, sıradan bir eşyaya dönüşüveriyor. Yanılıyor muyum? Peki Siz, hediyenizin daha ilginç ve daha dikkat çekici olmasını ister misiniz? Windows işletim sistemi kullanıcılarının yakından bildiği Ctrl + Alt + Del tuş kombinasyonu, sıra dışı bir kupalara tasarım ilhamı verdi. İster çerezlik, isterseniz de içecek kupası olarak kullanabileceğiniz Ctrl Alt Delete Kupalar, en akla hayale gelmeyecek ev hediyelerinden.

ev hediyesi fikirleri

Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük


Değer verdiğimiz dostlarımızın sigara içmelerini ve sağlıklarına zarar vermelerini istemeyiz tabi ki de! Ancak her türlü uyaroı ve telkinlerimize rağmen sigara bırakmaya yanaşmıyorlarsa en azından pasif içicileri koruyalım! İşte bu şirin cihaz bu işi lakıyla yerine getiriyor. Yeşil, mavi, sarı ve kırmızı renk seçenekleri bulunan Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük, ortamdaki kötü kokuyu ve dumanı alıp içine çekiyor. Mutfakta, oturma odasında veya çalışma odasında kullanılabilen Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük ile daha temiz ve sağlıklı bir oda atmosferi yaratmak mümkün! İşte bu harika cihaz aynı zamanda sevdiklerinize de alınabilecek en şaşırtıcı ev hediyelerinden biri.

ev hediyeleri

Ev İçin Hediyeler & Nostaljik Ahşap Radyo


Günümüzdeki radyolar, geçmişteki uzak akrabalarına kıyasla bir hayli dijital hale geldiler! Eski tip radyolardaki manuel ses düğmesi yerine artık iPad, iPhone gibi dokunmatik ekranları bulunan radyolar görebilmek mümkün! Dahası eskiden sadace Devlete ait TRT radyosu varken şimdi binlerce radyo kanalına erişim mümkün! Ancak teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin eski nostaljik radyoların verdiği o doyumsuz hazzı veremez! Üzerinde anneannelerimizin ördüğü harika dantel örtülerin yer aldığı her evin eğlence aracı radyolar bir kez daha aramızdalar! Dekoratif olduğu kadar, klasik bir radyo işlevi de gören Nostaljik Ahşap Radyo ile sevdiklerinize en güzel ev hediyelerinden birini verebilirsiniz.

ev hediyeleri

Kişiye Özel Yazılı Amerikan Servis


Lezzetli yemekler kadar, sofraların şıklığı da son derece önemlidir. İşte karşınızda sofralarınızın lezzetini, sunum zarafetiyle birleştirebileceğiniz Kişiye Özel Yazılı Amerikan Servis! Üzerine dilediğiniz mesajlarınızı yazdırabileceğiniz Amerikan Servisi, zengin sofraların vaz geçilmezi! Hem şık, hem kaliteli, hem de uzun yıllar kullanılabilecek Kişiye Özel Yazılı Amerikan Servisi, üzerine hediye edeceğiniz karı-kocanın isminlerini yazdırarak harika bir ev hediyesi oluşturabilirsiniz.

ev hediyeleri

Bayanlara Özel Fotoğraflı Mutfak Önlüğü


Espriyi kaldıran, şakayla yaşamayı bilen kız-erkek arkadaşlarınıza ya da evli çiftlere yeni ev hediyesi olarak, renkli kişiliklerine uyacak Kişiye Özel Fotoğraflı Mutfak Önlüğü hediye edebilirsiniz. Üzerine istediğiniz fotoğrafı taşıyabileceğiniz ve "Mutfağın Prensesi","Mutfağın Sultanı" gibi dilediğin tarzda mesajlarınızla hediye sahibine özel olarak hazırlanacak fotoğraflı mutfak önlüğü ile arkadaşınız bundan sonra mutfaktan hiç çıkmak istemeyecek! Sıra dışı bir tasarımla yorumlanan ve ona bakan gözlerde şaşkın bir tebessüm oluşturacak olan Kişiye Özel Mutfak Önlüğü, yine en ilginç ev hediyelerinden biri. Üstelik bu ürünün oldukça ucuz bir fiyata satışta olduğunu da söylemeden geçmeyelim.  

esprili ev hediyesi

İtati Pretty Woman Mutfak Önlüğü


Sevdiklerinize en neşeli, en unutulmaz ve en renkli ev hediyelerinden biri de kişiye özel karikatür resimleri olacaktır. Nasıl hayal ediyorsanız, karikatürler öyle çiziliyor. Mesela bir fikir isterseniz;" Yeni ev almış ve mutluluktan havalara uçuyorlarmıi" gibi bir karikatür çizdirebilirsiniz. Ayrıca yukarıdaki mutfak önlüğü modelini çok beğenip de, "Yok mu bunun daha farklı modelleri?" diye soruyorsanız buyurun İtati Pretty Woman Mutfak Önlüğü ile tanışmaya! Bu ürüne de aşağıda ulaşabilirsiniz. Bu mutfak önlüğü modeli, yukarıdaki modelden farklı olarak biraz daha kışkırtıcı ve daha seksi! Erkek arkadaşınıza esprili bir ev hediyesi vermek isterseniz İtati Pretty Woman Mutfak Önlüğü tam size göre.Böylesine bir mutfak önlüğü kimin üzerindeyse tüm gözlerin de O'nun üzerinde olacağını garanti ediyoruz! 

sevgililere ev hediyesi

Sevgililere Özel Sevgili Tişörtleri Hediyesi


Çok sevdiğiniz bir arkadaşınıza yeni ev hediyesi olarak, meyve sıkacağı, tost makinesi, Fritöz dışında daha orijinal bir hediye mi arıyorsunuz? O halde bu ürünümüz tam size göre! Çiftlere özel sevgili tişörtleri bu yıla damgasını vuracağa benziyor. Ev hediyesi olarak tercih etmeniz halinde, görenlerin şaşkınlıklarını asla gizleyemeyeceği bu sıra dışı tişörtlerle farkınıza fark katacaksaınız! Sevgililere özel çift tişörtleri esprili, renkli ve çok özel! Erkek ve bayan için bedenleri bulunan ve üzerinde puzzle parçaları gibi ellerinden kalp figürleri birleştirmeye çakışan çöp adam figürü bulunan bu esprili tişört evli çiftlere son derece esprili bir ev hediyesi. 

İlginç Ev Hediyeleri

Hedef Tahtası Tasarımlı Bıçaklık


Sevdiklerinizi şaşırtacak, sadece şaşırtmakla da kalmayacak üzerinden gözlerini alamayacağı ilginç bir ev hediyesi düşünüyorsanız bu Hedef Tahtası Tasarımlı Bıçaklıktan başkası olamaz! Mutfakta hem kullanışlı, hem de yüzlerde tebessümlere neden olacak bu sıra dışı bıçaklık ile, sevdiklerinize yeni ev hediyesi olarak gelen tüm armağanların içerisinde en farklısını,  en ilginç olanını siz vereceksiniz! Üzerinde kollarını ve bacaklarını iki yana açmış bir manken figürü bulunan Hedef Tahtası Tasarımlı Bıçaklık, oldukça kaliteli bir malzemeden yapılmış olup, uzun yıllar kullanıma uygundur! 

İlginç Ev Hediyeleri

Mustard Pixel Fırın Eldivenleri


Mutfakta elleriniz yanmasın! Sıcak yemekleri servis ederken, sürekli olarak ellerinizin yanmasından şikayetçiyseniz, bu duruma en dijital çözümü Mustard Pixel Fırın Eldivenleri sunuyor! Bundan böyle ellerinizde Mustard Pixel Fırın Eldivenleri varken, sıcak fırın tepsileri sizden korksun! Yapıldığı materyal itibari ile mutfakta oldukça rahat bir kullanım imkanı sunan Mustard Pixel Fırın Eldivenleri ile, harika yemeklerinizi eliniz yanmadan yapmaya devam edin! Bilgisayarlardan aşina olduğumuz dijital el, şimdi oldukça faydalı ve de aynı zamanda koruyucu bir mutfak eldivenine dönüştü. Rahatlıkla yıkanabilme, Erkek-Kadınlar için tek tip Unisex özelliği ile Mustard Pixel Fırın Eldivenleri, en sıra dışı ev hediyelerinden biri.     

ilginç ve dekoratif ev hediyeleri

Vintage Karaoke Mikrofon


Eğlenceli bir ev hediyesi mi arıyorsunuz? O halde bu hayalinizi bir adım daha öteye taşıyarak, hem eğlenceli, hem de oldukça dekoratif bir ürünle sizi tanıştıralım! Ünlü Talk Show programlarında masa üstü mikrofonu olarak gördüğümüz Vintage Mikrofon, şimdi kareoke yapma özelliği ile karşınızda! Sesinize çok güveniyorsanız, artık en güzel şarkılarınızı banyo yaparken söylemek zorunda kalmayacaksınız! Bağlayın Vintage Karaoke Mikrofonu bilgisayarınıza müziğin keyfini doyasıya çıkartın! Vintage Karaoke Mikrofon sahip olduğunuz tüm marifetlerinizi birer birer ortaya döküyor. Misafirlerinizle eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz bu ürün, aynı zamanda ses kayıt edebilme özelliğine de sahip! Ev hediyesi olarak da düşünülebilecek bu sıra dışı ürün, eğlenceli saatler vaat ediyor.

Yeni ev hediyeleri

Özel Tasarım Aparatif Kürdanlık Seti 


Eminiz ki, çok ama çok güzel yemekler yapıyorsunuz! Öyle ki, yemeğinizden bir tadan, bir daha yemek istiyor! O halde lezzetli yemeklerinizin bulunduğu sofranıza daha farklı bir hava katmaya ne dersiniz? Sofranızda onu görenler hayretlerini gizleyemeyecekler! Hangi üründen mi bahsediyoruz? Elbette ki Özel Tasarıma sahip Aparatif Kürdanlık Setinden! Yemek masanıza ilginçlik ve dikkat kazandıracak olan bu sıra dışı ürün, ilginç ev hediyesi arayışında olanlar için de ideal bir hediye seçeneği! 

İlginç yeni ev hediyeleri

TextPoster Kelimeler Fotoğrafınızı Oluştursun


Hediye vermek istediğiniz aileye güzel bir sürpriz hediye hazırlamak ister misiniz? Süreç nasıl işleyecek? İlk önce Facebook'ta en güzel aile fotoğraflarını bulun... Ardından bu fotoğrafı "Resim Eklemek İçin Tıklayınız" butonuna tıklayarak yükleyiniz... Daha sonra ise ister "Sizi çok seviyoruz","Yeni eviniz hayırlı olsun","Yeni evinizde mutluluklar dileriz" şeklinde birbirini tekrar eden yazılar yazın, ister uzun uzadıya güzel bir mektup yazın!  Yazmış olduğunuz yazılar, göndermiş olduğunu fotoğrafı oluşturacak! Nasıl güzel ve son derece orijinal bir ev hediyesi öyle değil mi? TextPoster Kelimeler Fotoğrafınızı Oluştursun, yeni ev hediyesi arayanlara en güzel ev hediye seçeneklerinden biri.

yeni eve orijinal ev hediyeleri

Led Klaket Masa Saati


3,2,1 "ÇEKİM!..." Bu hediye önerimiz "Hayatın kendisi zaten büyük bir sinema sahnesidir" diyenlere gelsin! Sinema meraklısı sevdiklerinize ev hediyesi olarak verebileceğiniz çok orijinal bir hediyeye hazır mısınız? Led Klaket Masa Saati, tüm sinema tutkunlarının severek kullanabilecekleri hem dekoratif, hem de oldukça dikkat çekici bir ev hediyesi! Klasik sinema klaketi şeklinde hazırlanmış olan bu ürün, aynı zamanda da bir alarm saat! Bu alarm saati susturmak içinse, klaketi aşağı çarptırmanız yeter. Tıpkı gerçek bir film çekimi gibi. Her sabah güne moralli başlamanız ve kendinizi en sevdiğiniz filmin, en mutluluk verici sahnesinde bulmanız dileği ile...

Ev Hediyesi

Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati


Sinemayı hayatının merkezine oturtan ve hiçbir filmi kaçırmayan sevdiklerinize, güzel bir film tadında ev hediyesi isterseniz Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati tam size göre. Yukarıda yer alan alarmlı sinema klaketi masa saatinden farklı olarak, bu ürün kişiye özel olarak hazırlanıyor!  Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saatinde doldurmanız gereken 3 alan bulunuyor. "Film Adı:" yazan yere sevdiklerinize yeni evlerinde hep birlikte mutluluklar dileyebilir, "Yönetmen:" yazan yere ailenin soy adını, "Oyuncular:" yerine de çocuklarının adını yazıp güzel bir armağana dönüştürebilirsiniz.   

güzel ev hediyeleri

Erkeklere Özel Mutfak Önlükleri


Kelimenin tam anlamı ile mutfakta eşsiz lezzetler yaratan erkek arkadaşınıza, ya da karı-koca arkadaşlarınıza güzel bir ev hediyesi düşünüyorsanız, Erkeklere Özel Mutfak Önlükleri ilginizi çekecektir. 2 farklöı modeli bulunan Erkeklere Özel Mutfak Önlüklerini kişiye özel hale getirebiliyorsunuz. İster üzerine esprili sözleriniz yazın, ister yeni evlerinde mutluluklar dileyin! Şurası kesin ki, oldukça orijinal bir ev hediyesi olan Erkeklere Özel Mutfak Önlükleri, diğer sıradan ev hediyelerini açık ara sollayacak, daha fazla akıllarda kalacak hüzel bir armağan!

ilginç ev hediyeleri

Yuvarlak Ters Duvar Saati


Geçip giden zamanı geri getiremeyebiliriz belki ama, zamanı ters gösteren ve ona bakanların şaşkınlıklarını gizleyemeyecekleri bir duvar saati önerebiliriz. Bu saat üzerinde her şey ters işliyor. Akıllı mucitler, düz mantıkla işleyen duvar saatinde nasıl bir değişiklik yapalım da dikkat çekici olsun ve diğer duvar saatlerinden daha farklı olsun diye düşünmüşler ve ortaya Ters Duvar Saatini çıkartmışlar. Ters Duvar Saati üzerinde saniye, dakika ve saat, diğer duvar-kol saatlerinden farklı olarak ters şeklide akıyor. Bu şekilde de dikkat çekmeyi fazlasıyla başarıyor Yeni ev hediyesi ne alınır sorusuna olabilecek en ters cevabı Ters Duvar Saati veriyor. 

ilginç ev hediyeleri

İlginç Tasarımıyla Dekoratif Eriyen Saat


Müthiş bir ısıya maruz kalmış, ya da güneşin yakıcı ışıkları altında erimeye başlamış bir saat görünümünde olan Eriyen Saat, evinizin en dikkat çekici elemanı olmaya hazır! Bu saate bakan, gözlerine inanamayıp, bir daha, hatta yetmedi bir kaç kez daha bakıyor. Eriyen Saat, sürrealist sanat akımının en güzel temsilcisi. Bulunduğu ortama bambaşka bir hava katacak olan ve misafirleriniz tarafından en çok konuşulacak olan Eriyen Saat, dekoratif etkisiyle de oldukça etkileyici. Zamanı öğrenmek hiç bu kadar ilgi çekici ve keyifli olmamıştı. Sanata meraklı sevdiklerinize, evinde tarz ürünler bulundurmaya hevesli arkadaşlarınıza yeni ev hediyesi olarak Eriyen Saat hediye edin! 

Yeni eve hediyeler

Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati


Dünyaca ünlü bir sanatçı olmayı az farkla ıskalamış ya da doğru zamanda yanlış yerde bulunma şansızlığından, güzel sesine rağmen sanatçı olamamış sevdiklerinize sıra dışı bir ev hediyesi ister misiniz? İşin esprili yanı bir tarafa Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati, bulunduğu duvara hem dekoratif bir etki katacak, hem de hediye edeceğiniz kişiyi çok ama çok özel hissettirecek bir ürün! Çünkü bu duvar saati tamamen kişiye özel olarak hazırlanıyor! Ev hediyesi olarak sevdiğiniz dostlarınıza sürprizli bir armağan düşünüyorsanız, Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati tam da size göre bir ürün!  

ilginç ev hediyeleri

Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlör


Okyanus, deniz, mavi, dalgalar ve su sesi huzur bulmanız için en hayati şeyler ise, şimdi önereceğimiz ürün sizi çok ama çok memnun edecek! Dalgalar Gece Işığı Projektör Hoparlör ile, hareketli dalgalar eşliğinde en derin okyanusların mavisi yatak odanıza taşınıyor. Bulunduğu ortama hayal gibi bir hava katan, tavanda dolaşan dalgalarla huzurlu bir şekilde uyumayı sağlayan bu harika ürün, çocukların yatak odaları için ideal bir seçim olacaktır. 3,5 Jack kablosu ile ister telefonunuza, ister bilgisayarınıza bağlayın ve hem en sevdiğiniz müzikleri dinleyin, hem de odanızın içerisinde gezinen dalgaları seyredin.  

Yeni eve ilginç hediyeler

Dondurma Tasarımlı Kapı Stopperi


Ağızları sulandıracak, dekoratif ve son derece ilginç bir ev hediyesi daha! Dondurma Tasarımlı Kapı Stopperi, sadece kapıların çarpmasını önleyen sıradan bir stoper'den çok daha fazlası! Çünkü Dondurma Tasarımlı Kapı Stopperi, görenleri hayretlere düşürecek kadar gerçekçi bir dondurma külahına ve erimiş dondurma görüntüsüne sahip! Bu sıra dışı kapı tutucu dan her eve mutlaka bir kaç tane lazım! Gerçi hatırlatmadan edemeyeceğiz; Bu ürün o kadar gerçekçi bir görünüme sahip ki, hem sizin, hem de çocuğunuzun her an canı dondurma isteyecek! Dondurma Tasarımlı Kapı Stopperi'inden 4-5 tane satın alarak sevdiklerinize ev hediyesi olarak armağan edebilirsiniz! 

değişik ev hediyeleri

Altın Külçesi Kapı Tutacağı


Yazın, ortamı havalandırmak ve serinletmek için kapı-pencereler ardına kadar açılır. Böyle durumlarda ise ortam cereyan yapar ve yüksek desibellerde kapı pencere çarpmaları meydana gelir. Eğer kapı çarpması neticesinde hem ödünüz kopup, hem de tüm iş konsantrasyonunuz kayboluyorsa, size Altın Külçesi Kapı Tutacağını öneriyoruz. Evinize bu ilginç ürünle zenginlik katalım! Altın Külçesi Kapı Tutacağı, tıpkı merkez bankası kasasından fırlamışcasına orijinal bir görünüme sahip! Hatta o kadar gerçekçi ki, Altın Külçesi Kapı Tutacağını gören misafirlerinize "O kadar zenginler ki, külçe altınlar ayak altlarında" dedirtecek kadar. 

yeni eve hediyeler

Ömür Boyu El Ele Yastık Seti


Sevdiğiniz çiftlere ev hediyesi olarak romantik bir hediye vermek ister misiniz? Ömür Boyu El Ele Yastık Seti size, sevdiğiniz eş-dost ve arkadaşlarınıza mutluluklar dilemenin en romantik yolunu sunuyor! 2 farklı modeli bulunan Ömür Boyu El Ele Yastık Setinin 1. modeli sevgililer için, 2. modeli ise evli çiftler için! İki modelden hangisini beğenirseniz beğenin, kesinlikle ev hediyesi olarak olabilecek en romantik hediyelerden birini seçmiş olacaksınız! Kişiye özel olarak hazırlanan bu ürün üzerine, sevdiğiniz kar-kocanın isimlerini yazdırabilir, yeni evlerinde mutlu ve bahtiyar olmalarını can-ı yürekten dileyebilirsiniz.

İlginç Ev Hediyeleri

Kilitli Kasa Kumbara


Evinizde değerli eşyalarını nasıl daha iyi muhafaza edeceğinizin yollarını araştırıyorsanız, Kilitli Kasa Kumbara ile tanışmanızın zamanı gelmiş demektir. Tüm paralarınızı ya da kimselerin görmemesi gereken gizli belgelerinizi Kilitli Kasa Kumbaraya güvenle emanet edebilirsiniz. Doğu Şifre girilmediği takdirde kat'iyen kötü niyetlilere kapısını açmayan Kilitli Kasa Kumbara, en büyük sırdaşınız oluyor! İçerisine mücevherlerinizi, paralarınızı, kıymetli evraklarınızı koyabileceğiniz Kilitli Kasa Kumbara, geceleri rahat uyumanızın da adeta sigortası. Çocuklara Para biriktirme alışkanlığını kazandırmak için harika bir hediye seçeneği olabilecek bu kumbarayı kaçırmamanızı özellikle tavsiye ederiz! Kırmızı, gri, mavi ve siyah renk seçenekleri bulunan Mini Kasa Kumbarayı sipariş etmeniz halinde anahtarları paketin içinde bulabilirsiniz.

ilginç ev hediyeleri

İlginç Tasarımlı Ters Şişe Bardak


Alıcılarınızın ayarı ile oynamayın! Çünkü bu bardağın tasarımında bir terslik var! Ters Şişe Bardak, sıradan bardaklara nazire yapar gibi, olabildiğince şık ve alımlı! İçerisine renkli içecek konulduğunda tüm hünerlerini bir bir sergileyen Ters Şişe Bardak, tüm bakışları da üzerine toplamakta pek maharetli. Bu bardaktan kola, gazoz, bira içmek çok daha keyifli! Sevdiğiniz dostlarınıza ilginç bir yeni ev hediyesi düşünüyorsanız Ters Şişe Bardaktan 6 tane alıp set haline getirerek hediye edebilirsiniz!  

Farklı ev hediyeleri

Odamdaki Güneş Sistemi Gece Lambası


Eğer çocuk odası için bir ev hediyesi düşünüyorsanız, çocukların hayal dünyasını ve astronomi bilgi dağarcığını zenginleştirecek Odamdaki Güneş Sistemi Gece Lambası ile tanışın! Güneş sistemimiz içerisinde yer alan tüm gezegenler bu gece lambasının etrafında yer alıyor. Merkür, Venüs, Dünya, Mars, Jupiter, Satürn kısacası tüm gezegenler... Çocuklar Odamdaki Güneş Sistemi Gece Lambası ile odalarını eskisinden daha çok sevecekler. Hatta sırf bu gece lambasını çalıştırmak ve izlemek için daha erken saatlerde yatak odalarının yolunu tutacaklar. Start/Stop özellikli kumandası sayesinde kolaylıkla kullanılabilecek Odamdaki Güneş Sistemi Gece Lambası, dokunulmadığı takdirde 20 dk. sonra otomatik şekilde kendiliğinden kapanabiliyor. 

farklı ev hediyeleri

Kişiye Özel Triko Örme Battaniye


Soğuk kış günlerinde ona sarılırken dışınızı ısıtacak, baktığınız zaman da içinizi ısıtacak Kişiye Özel Triko Örme Battaniye size bir "tık" mesafede. Üzerine ister eşiniz ile birlikte kendi isminizi yazdırın, isterseniz ev hediyesi olarak vereceğiniz karı-kocanın ismini yazdırın! Kişiye Özel Triko Örme Battaniye tamamen sizin belirleyeceğiniz değerli kişilere özel olarak hazırlanıyor. Kıpkırmızı üzeri kalplerle süslenmiş romantik görüntüsü ve üzerine yazılacak isimlerle yatak odanıza gerçek anlamda romantizm taşıyor. Akrilik malzemden üretilmiş olan Kişiye Özel Triko Örme Battaniye 1.70 X 2.20 mt. boyutlarındadır.

ilginç ev hediyeleriilginç ev hediyeleriilginç ve esprili ev hediyeleri
farklı ev hediyeleriİlginç ev hediyelerisevgililere ev hediyesi
sevgiliye hediyeler

Yorum Gönder

 
Top