z Dikkat Çekici Telefon Kılıfları | En iyi Hediye Fikirleri

Güzel Telefon Kılıfı
Herkes gibi sizin de cep telefonunuzu çok sevdiğinizi ve asla yanınızdan ayırmak istemediğinizi biliyoruz. Çünkü, bu minik alette, değim yerindeyse "Hayat" var! Peki bu kadar çok sevdiğiniz telefonunuza, standart görüntüsü dışında, daha dikkat çekici bir telefon kılıfı takmak ister misiniz? Tarzınızı, stilinizi yansıtacak, tüm gözlerin cep telefonunuzun üzerinde olacağı, en sıra dışı cep telefonu kılıfları şimdi burada. Birbirinden ilginç, kişiye özel ve en önemlisi de dikkat çekici cep telefonu kılıflarıyla artık, telefonunuzu eskisinden daha çok sevecek, daha bağımlı hale geleceksiniz! 

Cep telefonu hayatımıza girdiği ilk günden beri, sosyal yaşantımız da dahil, hiçbir şey artık eskisi gibi değil! Köşe bucak rastladığımız her insan, ekranı içine düşmüş bir şekilde, elindeki cep telefonun ile ilgilenir vaziyette. Dünya da ne olmuş, ne bitmiş? Kim kiminle ne yapıyor? Kimin kaç beğenisi var? Kim hangi konuya ne yorum atmış? Kısacası sosyal hayatı, cep telefonları aracılığı ile sanal bir şekilde yaşamaya başladık! Dahası, günümüzde sohbetlerin çok büyük bir bölümünü, moda, futbol, siyaset gibi önemli konular kadar, en son model telefonlara dair özellikler oluşturmaya başladı. Senin telefonun kamerası ne kadar? Telefonundan memnun musun? iPhnon mu iyi? Yoksa Samsung mu? gibi... Cep telefonu, sadece iletişim kurmaya yarayan araçlar mı? Elbette ki hayır!

İnsanlara akıl almaz teknolojik yenilikler sunan cep telefonları, aynı zamanda gerçek de bir prestij aracı. Bir ortamda cebimizden çıkardığımız cep telefonu, dış dünyaya karşı; kişiliğimiz, karakterimiz, tarzımız hakkında çok önemli ipuçları da sunuyor. İşte bu nedenle, tarzınıza tarz katacak, tüm dikkatleri telefonunuza çekecek, birbirinden ilginç telefon kılıfları telefonunuzun dış görüntüsünü kendinize özel hale getirebileceksiniz. Aşağıda yer alan cep telefonu kılıflarından beğendiklerinizi kendiniz için satın alabileceğiniz gibi, sevdiklerinize doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi, kısacası tüm özel günlerde de hediye edebilirsiniz. Hadi o zaman zaman kaybetmeden, sizin için seçtiğimiz dikkat çekici cep telefonu kılıflarına göz atmaya başlayalım.

iPhone ve Samsun Cep Telefonu için İlginç Kılıflar

konu çizgisi
Retro Kamera Telefon Kılıfı‏

iPhone ve Samsung Retro Kamera Telefon Kılıfı‏


Orijinal görüntüsüyle 1920'li yıllardan kalma kamera Retro kapak, cep telefonunuzun tüm çehresini değiştiriyor. Sıra dışı Retro Kamera Telefon Kılıfı‏, cep telefonunuza nostaljik bir görünüm kazandırırken, teknolojide ki bu çılgın değişime karşı telefonunuza atnı zamanda bir de "asilik" katıyor. Retro Kamera Telefon Kılıfı‏, Samsung Galaxy SIII beyaz-siyah, iPhone 4/4S/5 beyaz-siyah telefonlar için uygun modelleri bulunmaktadır. Bu ürünü sevgilinize doğum günü hediyesi olarak verebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz sitemiz içerisinde yer alan diğer hediyelere buradan göz atabilirsiniz; İlginç Doğum Günü Hediyeleri
konu çizgisi
iPhone ve Samsung için ilginç telefon kılıfları

Kişiye Özel Samsung Note 4 Kılıfı‏


Ailemiz, eşimiz, dostumuz, kısacası sevdiklerimiz bizim tüm dünyamızı oluşturuyor. İsteriz ki, her an, her yerde onların varlığını hep yanımızda hissedelim. Peki size, en sevdiğiniz kişilerin fotoğrafını Samsung Note 4 üzerinde görebileceğinizi söylesek? Elbette ki çok ama çok mutlu olursunuz öyle değil mi? Evet, bu söylediğimiz artık gerçekleştirilemeyecek bir hayal değil! Sevgiliniz, aileniz, arkadaşınız kısacası sevdiğiniz insanın fotoğrafını Samsung Note 4 Kılıfı üzerinde bulabileceksiniz.  En Sevdiğiniz fotoğrafı gönderin, Kişiye Özel Samsung Note 3 Kılıf üzerine işlensin. Size de bu cihazı keyifle ve mutlulukla kullanmak kalsın! Kişiye Özel Samsung Note 4’ün siyah-beyaz olmak üzere 2 farklı modeli bulunmaktadır. Sağlam ve kaliteli yapısıyla hem çok şık duracak hem de telefonunuzu koruyacak...
konu çizgisi
Güzel telefon kılıfları

Kişiye Özel Samsung Galaxy S4 Kılıfı


Samsung Galaxy S4 Telefonunuz ile Dünya'nın en harika, en kullanışlı, en çok tercih edilen ve en çok konuşulan çok özel cep telefonlarından birine sahipsiniz! Peki bu şahane telefonu, standart görüntüsünün ötesinde, kendinize özel hale getirmek ister misiniz? Sevgiliniz, çocuğunuz, eşinize, babanız ya da anneniz! Kısacası kalbinizde en özel yere sahip kişinin fotoğrafını gönderin, Kişiye Özel Samsung Galaxy S4 Kılıfı üzerine işlensin. Sevgilinizin her an yanınızda mı olmasını istiyorsunuz? İş seyahatleriniz gereği çocuğunuzdan-eşinizden sürekli ayrı mı kalıyorsunuz? Onlara olan özleminizi cep telefonunuzun üzerindeki fotoğrafla bir nebze de olsa gidermeniz mümkün! Göndermiş olduğunuz fotoğraflar sublimasyon tekniği ile kılıflar üzerine basılmakta ve yıllarca, hiç bozulmadan canlı renklerini korumaktadır. Kişiye Özel Samsung Galaxy S4 Kılıfının siyah ve beyaz olmak üzere 2 renk seçeneği bulunmaktadır.
konu çizgisi
İlginç Telefon kılıfları

Samsung Telefonlar için Kola Takılan Telefon Kılıfı


Spor yaparken de, yürüme bandı üzerinde yürürken de, koşarken de cep telefonum hep yanımda olsun diyorsanız, sizin için harika bir önerimiz var; Kola Takılan Telefon Kılıfı! Kolunuza rahatlıkla takabileceğiniz, alerji yapmayan kumaş özelliği ile Kola Takılan Telefon Kılıfı, cep telefonunuzu spor yaparken de yanınızda taşımanıza imkan sağlıyor. Sağlıklı yaşam için spor yapmak iyi güzel de, bir de telefonumdan ayrı kalmasam? diyenlerdenseniz, Kola Takılan Telefon Kılıfı size harika bir fırsat sunuyor! Artık koşarken Short'un cebinden telefonum düşer mi diye endişelenmenize gerek yok! Çünkü Kola Takılan Telefon Kılıfı, telefonunuzu kolunuzda güvenle tutuyor. Size de bu durumda iletişim halinde kalarak spor yapmanın keyfini ve ayrıcalğını sunuyor.  Kola Takılan Telefon Kılıfı Samsung Galaxy S3, S4, S4 mini ve S3 mini için tasarlanmıştır. Ürün son derece sağlıklı "Neopren" kumaştan üretilmiştir. Ayarlanabilir özelliği sayesinde kolunuza rahatlıkla takılabiliyor.
konu çizgisi
Güzel telefon kılıfları

Sevgiliye Özel Telefon Kılıfları


Sevgilinizin ismi telefon rehberinizde özel. O sizi aradığında çalan melodi de özel. Kaldı ki, O'na attığınız mesajlarınız da! O halde cep telefonu kılıfı da özel olsun öyle değil mi? Öyle ki, her baktığında sizi daha çok özlesin, mesajınızla mutlu olsun, isimlerinizle kendisini özel hissetsin. Çünkü o sizin bu dünyadaki cennetiniz. Canınızdan çok sevdiğiniz ve her zerresi ile kalbinizi emanet ettiğiniz biricik sevgilinize, mükemmel bir sürpriz yapmak ister misiniz? Eğer cevabınız "Evet" ise, o halde hediyelik ürünümüzün detaylarına geçebiliriz. Sevgilinizin iPhone 4/4S/5 siyah-beyaz ya da Samsung Galaxy S3 Beyaz-Siyah modellerden bir cep telefonu varsa, Sevgiliye Özel Telefon Kılıfları ile onu çok ama çok mutlu edebilirsiniz!  Kişiye özel olarak hazırlanan Sevgiliye Özel Telefon Kılıfları üzerine, fotoğrafınızı, isimlerinizi ve kısa sevgi mesajınızı ekletebiliyorsunuz. Sevgiliye Özel Telefon Kılıfları üzerine sevgilinizle çekilen en güzel fotoğrafı, isimlerinizi ve aşkınızı anlatacak çok özel bir cümleyi yazdırabilir, dikkat çekici bir hediyeye imza atabilirsiniz.
konu çizgisi
iPhone ve Samsung İçin Güzel telefon kılfları

iPhone-Samsung İçin Kişiye Özel Leopar Telefon Kılıfları 


Her yıl yüzlerce leopar, bu güzelim hayvanın kürküne sahip olmak isteyen gözü dönmüş cani insanlar tarafından maalesef katlediliyor. Bu nedenle de leoparlar, nesli tükenmekte olan hayvanlar içerisinde. Eğer sizin de Leoparlara karşı bir ilginiz ve sevginiz varsa, bunu cep telefonunuzun kılıfına taşıyabilirsiniz. Üstelik üzerinde kendi isminiz yazılı olacak şekilde. Kişiye Özel Leopar Telefon Kılıfları, size sadece çarpıcı şekilde güzel bir cep telefonu kılıfı vaat etmiyor, aynı zamanda üzerine yazılı isminiz ile, telefonunuzu daha da özel bulmanızı sağlıyor! "Bayan sevgiliye hediye ne alabilirim?" diye karar kara düşünüyorsanız, Kişiye Özel Leopar Telefon Kılıfları bunun için de oldukça ideal bir seçim olacaktır. Üzerinde istediğiniz ismin yer alacağı Kişiye Özel Leopar Telefon Kılıfları iPhone 4/5 ve Samsung Galaxy S3 ile uyumlu olup, özellikle bayanların çok beğeneceğini düşündüğümüz özel bir kılıf modelidir.  
konu çizgisi
Farklı telefon kılıfları

Karanlıkta Parlayan iPhone 5 Kılıfı


Gündüzleri iPhone telefonunuz tüm şıklığı ile görenleri zaten etkilemeyi başarıyor! Peki ya karanlıkta? Telefonunuzun zifiri karanlıkta bile, göz alıcı bir görünüme sahip olmasını ister misiniz? İşte bu imkanı size sağlayacak olan özel kılıf; Karanlıkta Parlayan iPhone 5 Kılıfı! Bundan böyle karanlıkta telefonunuzun nerede olduğunu aramanıza hiç gerek kalmayacak! Zira, fosforlu sarı ve yeşil olmak üzere 2 farklı renkten oluşan Karanlıkta Parlayan iPhone 5 Kılıfı ışıl ışıl görüntüsüyle, telefonunuzu çok rahat bir şekilde bulabileceksiniz! Karanlıkta Parlayan iPhone 5 Kılıfının bir diğer özelliği de, içerisinde kredi kartınızı ya da ehliyetinizi koyabileceğiniz özel bir cebe sahip olması. Karanlıkta Parlayan iPhone 5 Kılıfı tasarımı ve dikkat çekici özelliği ile iPhone 5’inize yakışır bir aksesuar.
konu çizgisi
İlginç Hediyeler

Yorum Gönder

 
Top